#Merve Özbey ya kal ya da git aşk dilencisiyim müzik dinle

Gökçe - Fani Dünya 04:01

Gökçe - Fani Dünya

Nereden Geldik Nereye Gideriz Biz Bu Alemi Çok Fazla Bilmeyiz Bazen Ağlar Bazen Güleriz Yer İçer Uyuruz Bir De Severiz Hem Kızdım Hem Güldüm Ben Halime Sonra Dedim Ki Söz Ver Kendine Karşıma Çıkanı Sev Şu Dünyada Vakit G..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

American Gods 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı 00:30

American Gods 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı

American Gods 1x04 Promo/Preview Git Gone American Gods Season 1 Episode 4 Promo American Gods 1x04 Promo Git Gone (HD)..

MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics ♫) 04:50

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics ♫)

Bir varsin bir yoksun bir bensin bir elsin Nasil bir bilmece kim bilir nerdesin (2) Bilmedim bilemedim senin icin ben neyim Nasil bir bilinmezlik nasil bir yerdeyim Görmedim göremedim isteyince bulamadim Nasıl bir gizl..

Gökhan Özen - Budala 04:10

Gökhan Özen - Budala

koşa koşa ardından bittim halim ortada Seni delice Seven kalbim hurda Unutalım olanları baksın herkes kendi yoluna adımı değiştirdim Senden Sonra budala budala boş lafla rüzgarla çıkılmaz bu yola Sen düz git ben zaten o ..

Bengü - Gezegen 04:49

Bengü - Gezegen

Bıktım bu yalnızlıklardan, Sebepsiz haksızlıklardan, Zorunlu ayrılıklardan… Gereksiz çekip gitmekle, Dert üstüne dert bindirmekle, Kırılmış kalp hırsızlardan... Ne inancım kaldı bu aşka, Ne de sancım var, Ne in..

Mustafa Ceceli - Bırakma 04:08

Mustafa Ceceli - Bırakma

Mustafa Ceceli Bırakma Şarkı Sözleri Hala şansımız var hala çok geç sayılmaz Ben hala olur diyorum hala, inatla Çekip gitmek en kolayı kalmak zor olduğundan dolayı Çıkmaz ki insanın aklından belkiler ihtimaller alayı Gi..

Sezen Aksu - Canımsın Sen 04:18

Sezen Aksu - Canımsın Sen

Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben Unutup kendimi bir divaneye takıldım ben Ayağı eşikten..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say 04:24

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say

Bir tek gülüşüne bin şiir yazdım Deli divane de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Öldürdün sen beni ..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Sancak - Yoksun Yanımda 03:37

Sancak - Yoksun Yanımda

Geçer dedim de geçmedi. Yine resimlerinde ellerim hala. Ve bekledim de gelmedin. Direnmedim gidişine, tek suçum bu benim. Nedense kimse sevmedi, senin gibi. Arıyorum hep seni hala. Umutlarım da bitmedi. Bir an bile düşün..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Demet Akalın - Nazar 03:18

Demet Akalın - Nazar

Unutuldun bende çoktan Kalan acısı da kalpte aksesuar Sevebilirdim gerçek olsan Hep fake hep filtreli pozlar Senle eskiyi konuşmanın Faydası yok bu ilişkiye Gel git aklına alışmadım Doydu kalp kötü tecrübeye Tozdan k..

Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Yıldız Tilbe Arzular Arsız 04:44

Yıldız Tilbe Arzular Arsız

Sevdiğim kaçak baharım Yüzüne boyandı gece Toprağıma düştü yağmur Ah süzüle süzüle Ellerin tenimde ateş Korkular bir adım öte Dağlarımdan geçti rüzgar Çığ düşüre düşüre Sen bana şahit Durdu zaman kalbimle bir ..

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..

Gökhan Keser - Söylesem Ayıp Olur 03:40

Gökhan Keser - Söylesem Ayıp Olur

Gel Yine Bul Beni Şehrin En Güzel Yerinde Kimse Görmeden Koymuşsun Gibi Kendi Ellerinle Kimi Boş Hayal Kurar Kimiside imkansızın Peşinde Bana Sade Aşk Yeter Geri Formalite Söylesem Ayıp Olur İçime Atıp Saklasam Kayıp Olu..

Serdar Ortaç - Yadigar 03:25

Serdar Ortaç - Yadigar

Yadigar şarkı sözleri ile Dünyalar benim olsa Gözlerim bir şey görmez Konu aşk, aşk olunca Akıl kalbe hükmetmez Dünyalar benim olsa Gözlerim bir şey görmez Konu aşk, aşk olunca Zaman, mekan dinlemez. Eğer ki, nasib..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.927 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Yener - Krema 03:11

Hande Yener - Krema

KREMA Bir diyarda hani rastlantı buyurur ya Masalın en zor yeri gelmiş Uyandıramamışım seni hala Şimdi söyle bu ne bu Bu masalın dibi tuttu Boş verdim öğütleri Öğütmekten başka ne ki Aşk acıtırmış yalan hepsi Yarı yolu ..

Dermanın Olayım - Olcay Bayır Paul Dwyer 03:31

Dermanın Olayım - Olcay Bayır Paul Dwyer

Sözler: Yarim derdini ver bana Dermanın olayım senin Yarim derdini ver bana Dermanın olayım senin Bülbül gibi cemaline Aşığın olayım senin Bülbül gibi cemaline Aşığın olayım senin Yakma beni yandırma beni Aşk elinden kan..

Fikret Dedeoğlu - Keşke 03:48

Fikret Dedeoğlu - Keşke

KEŞKE Bi dur de bana Gitme de ne olur Gidersem bu sefer Sonumuz olur Git bi gör bi bak Nasıl aşk dışarlarda Anlatılanlar inan hep masallarda Kalırsın İnşallah sen de yalanlarla Kimse sevmesin seni Bensizlik sonun olsu..

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay 03:17

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay

Kaç kurtul bakalım aşkımdan istediğin yere git Kimle konuşsan kime dokunsan beni bulacaksın Yatagına yattıgın an düşüncelerin beni çagırıcak Uykuya daldıgında rüyaların bana uyanacak Aşk bir yarış aramızda ödül mutl..

Fatih ve Şebnem Kısaparmak Ölürüm Sana  Düet 05:25

Fatih ve Şebnem Kısaparmak Ölürüm Sana Düet

Fatih Kısaparmak: Eririm gözlerine dalıp Eririm geceler boyunca Şebnem Kısaparmak: Eririm gözlerine dalıp Eririm geceler boyunca Fatih Kısaparmak: Doyamam sana kıyamam sana Şebnem Kısaparmak: Ölürüm beni anlasana ..

Coşkun Sabah  Hatıram Olsun 06:31

Coşkun Sabah Hatıram Olsun

İnan şiir gözlüm İnan gönül sözlüm Sensiz bir dünyada yaşamam yaşamam yaşayamam Elin ellerimde Gözün gözlerimde Bil ki yüreğimde sıcacık sıcacık bir sevgin var Sende hatıralar var Sende mutluluklar var Sana sit..

Sezen Aksu - Ah İstanbul Kibariye Karaoke 05:11

Sezen Aksu - Ah İstanbul Kibariye Karaoke

sezen aksu 90 lı yıllar, sezen aksu 90lar hareketli, sezen aksu 99, sezen aksu 90s, sezen aksu 90lar, sezen aksu 97, sezen aksu 94, sezen aksu 96, sezen aksu 91, sezen aksu 90, sezen aksu 84, sezen aksu 8 yaşında, sezen ..

  • Osama ayad tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı 04:30

Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı

Düşler Sokağı şarkı sözleri ile; Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tuttu elimden benim Geçtim düşler sokağından bir gece vaktiydi Ceplerimde hacıyatmazlar Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tu..

Orhan Osman - Yangın Yeri 05:19

Orhan Osman - Yangın Yeri

Yangın Yeri şarkı sözleri ile Kalbim senle yanık bir çift maviye Yüreğimi ah ezer geçer yine de ses etmem Aşk böyle ise bir ömür kalbim el ele seninle Bir beden her saniye Nakarat Yangın yeri ah yureğim yangın yeri Aş..