#Merve Özkaynak bronzlaştırıcı pudra bronzer dosyası

Tarçınlı Rulo Tarifi 10:01

Tarçınlı Rulo Tarifi

Yarım kilo un 1 paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 çay bardağı ılık süt 1 buçuk çay bardağı ılık su 3 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 1 tane yumurta 1 çay kaşığı tuz Hamu..

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Un Kurabiyesi Tarifi 08:30

Un Kurabiyesi Tarifi

Un kurabiyesi için Malzemeler: 200gr. a yakın oda ısısında tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri + yarım su bardağı kadar üzerine elemek için 1 çay bardağına yakın sıvıyağ yarım paket kabartma tozu 1 paket vanilya yaklaşık..

Kavala Kurabiyesi Tarifi 06:46

Kavala Kurabiyesi Tarifi

200 gr toz badem 1 su bardagi kirik badem 2 bucuk su bardagi un 1 su bardagi pudra sekeri 150 gr tereyagi yumusa 2 tane yumurta 1 paket vanilya 1 tane kabartmatozu Ustunede 1 su barsagi pudra sekeri Hazirlanisi Un..

Petek Kurabiye Tarifi 03:56

Petek Kurabiye Tarifi

Petek Kurabiye İçin Malzemeler: 125 gr. tereyağı 1 su bardağından biraz az pudra şekeri 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yumurta yaklaşık 3 su bardağı un 1 çay kaşığı karbonat yarım paket vanilya 1 portakal kabuğu rendesi Pete..

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi  Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurabiyesi 03:49

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurab

Üzerine şerbet dökülmeden hazırlanan tahinli kuru baklava yapmayı denediniz mi ? Bu harika lezzete sahip baklavayı yapmak için hazır yufka kullanacağız. Aynı normal baklava yapar gibi hazır yufka katları arasına tereyağı..

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır  Şerit Poğaça Şeklinde 03:59

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır Şerit Poğaça Şeklinde

1.Hazır puding paketinde belirtilen süt miktarının yarısı kadar süt tencereye alınır. 2.Vanilyalı puding ilave edilir. 3 yemek kaşığı şeker de eklenir. 3.Karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 4.İsteğe göre sevi..

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır 04:04

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda leziz bir şekerpare tarifi vereceğiz hem anlatımı çok kolay hemde harika bir tada sahip olan bu şekerpare nasıl yapılır kolaylıkla öğreneceksiniz. Aslında şekerpare yapımı hiçte düşünüldüğü kadar zo..

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi  Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Nasıl Yapılır 10:04

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Na

Tart Hamuru için Malzemeler 250 gr tuzsuz tereyağı 3 çorba kasığı pudra sekeri dolu olsun yarim cay kaşığı kabartma tozu Alabildiği kadar (yaklaşık kadar 500 gr un ) iç harcı için 2 su bardagi süt 1 çay bardağı toz s..

24 Saat Meditasyon Yapmak Stresten Kurtulmanın Yolları 15:16

24 Saat Meditasyon Yapmak Stresten Kurtulmanın Yolları

’Merve, her zaman yüzünde güller açıyor sanki hiç bir sorunun bir stresin yokmuş gibi’’ tepkisine cevap niteliğinde bir video hazırladım???? Tabii ki benim de stresli olduğum zamanlar oluyor.???? Bu videom’da kendi tecr..

Cut Crease Göz Makyajı 07:07

Cut Crease Göz Makyajı

Makyajımı sevdiyseniz beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın lütfen :) hepinize çok teşekkür ederim KULLANDIĞIM ÜRÜNLER ; Mac Fix Plus sprey Estee Lauder fondoten Nyx Hd concealer 02 numara Nyx Hd pudra Banana rengi Sleek ..

  • Kadınca tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hamiyet Akpınar Yağmur Tanrısevsin Makyajı 09:42

Hamiyet Akpınar Yağmur Tanrısevsin Makyajı

Kullanılan Ürünler : Pimer Nars Fondoten Nars Püre Radiant creamy no medium 1 Fırça Makeup For Ever Concealer Nars püre radiant creamy no light 2 Pudra Mac Prep prime Bronzer Nars Laguna Fırça Nars Kabuki mie Far Mac..

Hamiyet Akpınar Esra Bilgiç BeStyle 60 lar Makyaji 06:06

Hamiyet Akpınar Esra Bilgiç BeStyle 60 lar Makyaji

BeStyle Dergisi 60's Concept Makyajı Esra Bilgiç makyajı ürünleri Fondoten Nars radiant creamy light 5. Concealer Shiseido perfecting stick no 22. Göz kapağındaki açık renk far, mac Rice paper. Koyu renk farlar Mac typo..

Büşra Yılmaz Gül Kurusu Makyaj Esmerler İçin Günlük Makyaj 05:47

Büşra Yılmaz Gül Kurusu Makyaj Esmerler İçin Günlük Makyaj

Kullandıklarım; -Make Up For Ever Step 1 Matlaştırıcı Makyaj Baz -Revlon ColorStay Fondöten Combo/Oily Skin (Sand Beige) -L'Oreal True Match Kapatıcı (05 Sand) -Essence All About Matt Sabitleyici Transparan Pudra -Anasta..

Büşra Yılmaz Yok Gibi Makyaj Doğal Makyaj 08:27

Büşra Yılmaz Yok Gibi Makyaj Doğal Makyaj

Kullandığım Ürünler; -La Roche-Posay Effaclar Mat Nemlendirici -L'Oreal True Match Kapatıcı -Essence All About Matt Sabitleyici Transparan Pudra -Mac Pro Longwear Waterproof Brow Set -Maybelline Brow Satin Duo Çift Taraf..

Gamze Ekşi Güneşin Kızları Selin Makyajı 08:06

Gamze Ekşi Güneşin Kızları Selin Makyajı

KULLANDIĞIM ÜRÜNLER: pure beauty cc krem flormar pudra pastel 15 numara allık pastel bronzer(yaz koleksiyonu) ---- maybelline color tattoo the balm nude dude loreal pari telescopic maskara flormar siyah göz kalemi..

Hamiyet Akpınar Hande Doğandemir Makyajı 12:56

Hamiyet Akpınar Hande Doğandemir Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Yorgunluk giderici göz sprey Optrex Primer Murad İnvisiblur Perfecting Shield Göz kremi Murad Hydro-Dynamic Fondoten Yves Rocher Cushion Pure Light no Beige 200 Concealer Yves Rocher Krem far Mac Perk..

Hamiyet Akpınar Smokey Eyes Makyajı 12:25

Hamiyet Akpınar Smokey Eyes Makyajı

Kullanılan Ürünler : Primer Makeup For Ever Radiant Primer Yellow. Fondoten Makeup For Ever UHD no Y 123 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Makeup For Ever lift concealer light 2 Concealer fırçası Mac n..

Cansu Yegin Islak Görünümlü Makyaj 09:23

Cansu Yegin Islak Görünümlü Makyaj

- Clinique Moisture Surge Nemlendirici - DDF Hassas Göz Çevresi Bakım Kremi Ten Makyajı; -Loreal Lumi Magique Baz -Mac Face&Body Fondöten (c1) -L.A Girl Kapatıcı (classic ivory) -Benefit The Porefessional (Matte Rescue)..

 Cansu Yegin Benimle Hazırlanın Vlog  Sivilce Maskesi, Makyaj, Kuaför 11:49

Cansu Yegin Benimle Hazırlanın Vlog Sivilce Maskesi, Makyaj, Kuaför

Kullandığım Ürünler: - Quick fix - Anti Blemish Mud Maske ( gratis ) - Scinic Sparkling Pore Tonik ( watsons ) - Vichy Aqualia Thermal krem - Smashbox Photo Finish Makyaj Bazı - Estee Lauder Double Wear Fondöten ( Desert..

Merveden OLAY Cevap! Aleynanın Kombini Benimkinin Yanından Geçemez 07:22

Merveden OLAY Cevap! Aleynanın Kombini Benimkinin Yanından Geçemez

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Emine Aydın, Aleyna Eroğlu'nun, Merve Sevin'in kombinini kopyaladığını iddia ederek Aleyna'ya Merve diye hitap edince Merve ben çok güçlü..

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Isim Tesettüre Girdi Sosyal Medya Yıkıldı 04:44

Ünlü Isim Tesettüre Girdi Sosyal Medya Yıkıldı

TV8'de yayınlanan Survivor 2018 yarışmasında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Merve Aydın'ın, Instagram hesabından paylaştığı tesettürlü fotoğrafı sosyal medyada çok konuşuldu. Merve Aydın'ın pay..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Anneler Günü'nde Annemle Makyaj 12:32

Duygu Özaslan Anneler Günü'nde Annemle Makyaj

KULLANDIĞIM ÜRÜNLER Origins GinZing Göz Çevresi Kremi Caudalie Nemlendirici Benefit Porefessional Baz YSL Touche Eclat Fondöten Shiseido Aydınlatıcı Kalem MUFE Pro Sculpting Kaş Kalemi Smashbox Kaş Pudrası Benefit Gimme..

10 Favori Uygun Fiyatlı Makyaj Ürünü 07:41

10 Favori Uygun Fiyatlı Makyaj Ürünü

Ürünler: Revlon Colorstay Rimmel London Match Perfection Maybelline Brow Satin Wet n’ Wild Comfort Zone Flormar Style Matic The Balm Bahama Mama Golden Rose Highlighter Stick Emily Dudak Kalemi Golden Rose Mat Kalem Ruj ..

Neden Makyaj Yaparız? 03:45

Neden Makyaj Yaparız?

Neden Makyaj Yaparız? Çok mu çirkiniz? Biraz parlatıcı biraz allık, doğru ruj seçimi, yüz konturü, makyaj bazı, yılbaşı makyajı, mezuniyet makyajı, günlük makyaj, gecelik makyaj, iş makyajı bunlar neden önemli?..

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
20 TL vs 850 TL Cilt Bakım Yağı 10:15

20 TL vs 850 TL Cilt Bakım Yağı

Uygun fiyatlı ve yüksek fiyatlı ürünleri deneyip karşılaştırdığım seride bu defa 850 lira değerinde La Mer Renewal Oil ile Rival De Loop'un Vital Reife Haut cilt bakım yağını karşılaştırdım. Bakalım her ikisinin de perfo..

Ünlü youtuber kıyafetlerini satıyor! 01:53

Ünlü youtuber kıyafetlerini satıyor!

2 MİLYON ABONESİ OLAN SOSYAL MEDYA FENOMENİ MERVE ÖZKAYNAK, DOLABINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI... KIYAFETLERİNİ BİR MAĞAZADA SATIŞA ÇIKARAN YOUTUBER, GELİRİN TAMAMINI İZMİR'E GÖNDERECEK...

Uygun Fiyatlı Favori Rujlarım 14:31

Uygun Fiyatlı Favori Rujlarım

Kışın gelip çattığı ve soğuk havanın iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde artık nispeten daha sıcak tonlardaki Sonbahar makyajlarımızı bırakıp daha soğuk tonlara yönelmeye başladık. Tam da bu makyajla..