#Meselesi

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Erdoğan- O Gençler Askerlikten Muaf 02:07

Erdoğan- O Gençler Askerlikten Muaf

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 36. Muhtarlar Toplantısı'nda, cumhurbaşkanlığı yönetim sistemiyle birlikte muhalefetin ortaya attığı rejim tartışmalarına değindi. Milletimizin böyle bir meselesi yoktur diyen Cumhur..

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

Niran Ünsal ve Kardeşi Nida Ünsal Arasında Skandal Sözler!! 10:35

Niran Ünsal ve Kardeşi Nida Ünsal Arasında Skandal Sözler!!

Nida Ünsal,Müzik için asla soyunma diyen kardeşi Niran Ünsal' a neler neler söyledi. Sen Jartiyerle Sahneye Çıkmış Kadınsın Şimdide Bana Müzik İçin Soyunma Diyorsun.....

  • ANKA tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım  Avrupa'yı Uyarıyorum, iç İşimize Karışmayın 01:06

Yıldırım Avrupa'yı Uyarıyorum, iç İşimize Karışmayın

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'nin iç meselesi olan bu halk oylaması konusunda Avrupa'yı uyarıyorum. İç işimize karışmayın, kendi işinize bakın. Herkes yerini yurdunu bilsin. dedi...

Doğu Perinçek'in İç Güvenlik Ve Toplumsal Huzur Açıklaması izle 06:28

Doğu Perinçek'in İç Güvenlik Ve Toplumsal Huzur Açıklaması izle

Doğu Perinçek'in 1991 Türkiye Genel Seçimleri Öncesi Türkiye'de iç güvenlik, toplumsal huzur ve Kürt meselesi hakkındaki açıklaması...

AK Parti'de Geri Dönüş Heyecanı 03:20

AK Parti'de Geri Dönüş Heyecanı

Cumhurbaşkanımızın AK Parti Genel Başkanı olarak yeniden görev alması bizi onure eder bu sözler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'a ait. Memleket Meselesi programında yeni dönem ile birlikte beklenen reform v..

Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Dönemin Yol Haritası Ne Olacak 04:49

Yeni Dönemin Yol Haritası Ne Olacak

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında AK Parti'nin kuruluşundan bugünlere kadar dönüm noktaları ele alındı. Yeni dönemin yol haritasının da anlatıldığı programda geçmişte yaşanan olaylar tek tek ortaya konu..

Erdoğan  Türkiye’de Siyaseti Bir Çözüm Merkezi Haline Getirdi 01:33

Erdoğan Türkiye’de Siyaseti Bir Çözüm Merkezi Haline Getirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'ye geri döndü ve Türk siyasetine ilişkin yeni dönemin rotası da böylelikle çizilmiş oldu... Peki yeni dönemin ipuçları neler? Partili cumhurbaşkanlığı ile Türkiye nasıl bir ivme kazanacak?..

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

ABD'deki Trump-Erdoğan Zirvesinde Neler Konuşuldu 03:22

ABD'deki Trump-Erdoğan Zirvesinde Neler Konuşuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray'da bir araya geldi. Peki bu kritik zirvede neler konuşuldu? Hangi gündem maddeleri masaya yatırıldı? Memleket Meselesi programında işte bu soru..

  • En Yeniler tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Firari Öksüz'ün Kaçış Hikayesi 32:42

Firari Öksüz'ün Kaçış Hikayesi

Sabah Gazetesi İstihbarat Şefi Nazif Karaman ve Sabah Gazetesi İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, firari FETÖ'cü Adil Öksüz'ün adım adım kaçış hikayesini ilk kez A Haber'de Memleket Meselesi programında anlattılar....

Chp'li Ataşehir Belediyesi'nden Skandal 04:07

Chp'li Ataşehir Belediyesi'nden Skandal

Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan A Haber'de 'Memleket Meselesi' programında önemli açıklamalarda bulundu. Alan, CHP'li Ataşehir Belediyesi'nin belediye çalışanlarını Enis Berberoğlu'na destek amacıyla onların h..

Fetö-Chp İlişkisindeki Şok Detaylar 15:00

Fetö-Chp İlişkisindeki Şok Detaylar

a haber de yayınlanan memleket meselesi programında fetö-chp ilişkisi ele alındı..

Fetö'nün Gaybubet Birimi Nasıl Çalışıyordu 09:03

Fetö'nün Gaybubet Birimi Nasıl Çalışıyordu

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına konuk olan Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman önemli açıklamalarda bulundu. FETÖ'nün yargıdaki 'Gaybubet' biriminin nasıl çalıştığını...

Kılıçdaroğlu'na MİT Tır'ları Görüntülerini Kim Getirdi Ve Nerede Seyretti 02:22

Kılıçdaroğlu'na MİT Tır'ları Görüntülerini Kim Getirdi Ve Nerede Seyre

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına konuk olan Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştıracak sorularla yüklendi. Bu akşam CHP Genel Merkezinde hareketli dakikalar..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Kılıçdaroğlu, Fetö'cü Ekrem Dumanlı İle Ne Konuştu 04:58

Kılıçdaroğlu, Fetö'cü Ekrem Dumanlı İle Ne Konuştu

MİT TIR'ları ihanetinde kirli ittifak gün geçtikçe ortaya çıkmaya devam ediyor. A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında Sabah gazetesi özel istihbarat şefi Nazif Karaman, ihanet görüntülerinin Cumhuriyet gaze..

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Cinayetinde Fetö Parmağı 02:04

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Cinayetinde Fetö Parmağı

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına katılan Sabah Gazetesi Editörü Kenan Kıran, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın terörist katili ile FETÖ'cü polis müdürü arasındaki bağlantıyı analiz etti....

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi 01:06

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn’ın istifa haberi Moskova’da yankı buldu. Kremlin olaya temkinli yaklaştı, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitry Peskov, bu istifanın ‘Amerikal..

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma 01:06

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma

Türkiye’de FETÖ‘nün 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın tutuklu sanıkları hakim karşısında. Cumhu..

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

Belediye Otobüsünde Klima Kavgası 01:26

Belediye Otobüsünde Klima Kavgası

Bursa'da BURULAŞ'a ait belediye otobüs şoförü ile yolcular arasında, klima açma meselesi yüzünden çıkan tartışma kameralara yansımış. Yolcuların, otobüsün havasız ve sıcak olduğu için klima açmasını söylediği otobüs şofö..

  • JET TV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otogarda Bilet Kavgası 3 Yaralı 03:29

Otogarda Bilet Kavgası 3 Yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otobüs terminalinde iki ayrı işletme sahibi arasında bilet meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı...

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.437 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..