#Meselesi

Meltem Cumbul'un Nefret Suçu Bile Sahte 04:33

Meltem Cumbul'un Nefret Suçu Bile Sahte

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında sözde sanatçı Meltem Cumbul'un Semih Kaplanoğlu'na yaptığı ayıp ele alındı. Kaplanoğlu'nun elini sıkmayan Cumbul'un tavrını AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metine..

Eğitimin Olmazsa Olmazı Disiplin 05:03

Eğitimin Olmazsa Olmazı Disiplin

Her yıl mektepler açıldığında siyasiler, bürokratlar, öğretmenler, uzmanlar ülkedeki eğitim üzerine konuşurlar. Bu yıl müfredat tartışmaları ve TEOG meselesi sebebiyle tartışmalar uzun sürdü. Hemen herkes eğitimin kalite..

Kars'ta Alacak Verecek Sebebli Meydan Muharebesi 01:21

Kars'ta Alacak Verecek Sebebli Meydan Muharebesi

Kars'ta alacak verecek yüzünden sabah saatlerinde meydan gelen ve kalabalık grupların karıştığı kavgada sopaların kullanıldığı feci kavga gösterisini izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Silahlı Çatışma 1 Ölü 2 Ağır Yaralı 02:30

İzmir'de Silahlı Çatışma 1 Ölü 2 Ağır Yaralı

İzmir'in Çiğli ilçesinde, alacak verecek meselesi yüzünden iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı...

Stolk - Evlenmemiz Gereken Bir Mesele Var 06:40

Stolk - Evlenmemiz Gereken Bir Mesele Var

Evlenmemiz gereken bir mesele var. Ve bu evlilik meselesi hepimizin aklına en az bir kere gelir. Stolk bu bölümde Esra Erol'un, Zuhal Topal'in ve tüm evlilik programlarının ötesinde, Evlenmeli mi, evlenmemeli mi? sorus..

  • ANKA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşilçam Filmlerinden Beyoğlu Kaldırımlarına 06:10

Yeşilçam Filmlerinden Beyoğlu Kaldırımlarına

Yeşilçam’ın önemli filmleri arasında gösterilen 100’ü aşkın filmde rol alan ve 38 yıldır figüranlık yapan 62 yaşındaki Ziya Çirkin namı diğer ‘Çirkin Ziya’, yaşamını kimseye muhtaç olmamak için sokaklarda org çalarak sür..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Kara Cumaya Atarlanan Ilık Dayı 00:43

Kara Cumaya Atarlanan Ilık Dayı

Son günlerin memleket meselesi black friday yani kara cuma indirimli alış ve veriş günlerine çemkirmek yöntemiyle eleştiren koca yürekli abimizin isyanını izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadıköy'de Silahlı Kavga: 2 Yaralı 01:22

Kadıköy'de Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Kadıköy Kozyatağı’nda bir reklam firmasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada biri emekli polis 2 kişi yaralandı...

Klavye Delikanlıları- Ağlamayan Bebeye Meme Yok 08:40

Klavye Delikanlıları- Ağlamayan Bebeye Meme Yok

Klavye Delikanlıları 3. Bölüm Özet: Büyük sınavı Bayram veriyor. Seyran’ın bıraktığı mektup, ardında bin bir tane soruyla Bayram’ı allak bullak etmiştir. Bizimkiler, Güneş Hanım’a durumu izah edememeleri bir yana hem par..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum 02:23

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum

Uzmanlar Katalonya krizi konusunda ne düşünüyor ? Brüksel Üniversitesi’nin Avrupa Çalışmaları Enstitüsü’nde görev yapan siyasi uzman Alvaro Oleart Katalonya parlamentosunda yapılan bağımsızlık ilanın hemen ardından Eur..

Başbakan Yıldırım'dan FETÖ Açıklaması 00:41

Başbakan Yıldırım'dan FETÖ Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Beyaz Saray’da ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Görüşmenin oldukça verimli geçtiğini söyleyen Başbakan Yıldırım, “Sam..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Olay Terör Koridorunu Yok Etme Meselesidir 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Olay Terör Koridorunu Yok Etme Meselesidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı na ilişkin, Şunu çok açık, net söylüyorum; bizim Kürt vatandaşlarımızla bir sorunumuz yoktur ve olay Kürt koridoru meselesi de değildir. Olay terör koridorunu bizim yok etme m..

Banyo Yapmamak İçin Direnen Köpekler 02:09

Banyo Yapmamak İçin Direnen Köpekler

Banyo yapmak bir prensip meselesi herkes banyo yapmak zorunda değil ya ...

  • JET TV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz Ve Aslı Enver Beyaz Perdede Mi Buluşuyor 03:51

Murat Boz Ve Aslı Enver Beyaz Perdede Mi Buluşuyor

Romantik aşıklar Murat Boz ve Aslı Enver çifti sinema filminde bir araya mı gelecek ? Murat Boz bu soru üzerine ''Aslı ile her şeyi yaparım, Aslı gibi bir oyuncuyla oynamak büyük bir mutluluk ve gurur meselesi olur'' ded..

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adıyaman'da Sokak Ortasında Öldüresiye Dayak 02:03

Adıyaman'da Sokak Ortasında Öldüresiye Dayak

Adıyaman’da alacak verecek meselesi yüzünden tartıştıkları kişiyi kovalayıp yakalayan grup tekme tokat dövdükleri kişiyi, baygınlık geçirip yere düştükten sonra darbetmeyi sürdürdü. Saldırganlardan biri yerde yatan kişin..

  • JET TV tarafından
  • 1.282 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Cumhur İttifakı'yla Yola Çıkanlar Alçaklara Dersini Verecek 00:56

Başbakan Yıldırım: Cumhur İttifakı'yla Yola Çıkanlar Alçaklara Dersini

Başbakan Yıldırım, Bu seçim, memleket sevdalılarıyla 'memleket meselesi' diyerek Cumhur İttifakı'yla yola çıkanların Yenikapı ruhuyla 15 Temmuz alçaklarına dersini vereceği önemli bir seçimdir. dedi...

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erzurum'da 200 Kişilik Kavga: 2'si Polis 17 Yaralı 02:38

Erzurum'da 200 Kişilik Kavga: 2'si Polis 17 Yaralı

Erzurum'da kız kaçırma meselesi yüzünden aşiret iki aile birbirine girdi. 200'e yakın kişinin karıştığı kavgada 2'si polis toplam 15 kişi yaralandı. Yoldan geçen araçların da kurşunlara hedef olduğu kavgaya polis biber g..

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı 01:08

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Hayati ve ekibi bir banka soygununa müdahale ediyor! Hayati ve Diğerleri, 26 Haziran Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Maskeli bir çete banka soygunu yapmaktadır. Bu ba..

Polise Bıçakla Saldıran Gence Tazyikli Suyla Müdahale 00:55

Polise Bıçakla Saldıran Gence Tazyikli Suyla Müdahale

Adana'da kız meselesi yüzünden kendine bıçakla zarar verip, olay yerine gelen polise de bıçakla saldıran genci, önce itfaiye ekipleri tazyikli su ile ardından polis biber gazıyla müdahale edip etkisiz hale getirdi...

Sokak Ortasında Çatışma Anları Kamerada 00:51

Sokak Ortasında Çatışma Anları Kamerada

Bursa'da aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Süleyman K. ve Ali D., arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Süleyman K. ile yanında bulunan eşi Halime K., bacaklarından yaralandı. Çatışma ..

İzmir'de Yol Verme Kavgası Kamerada 00:15

İzmir'de Yol Verme Kavgası Kamerada

İzmir'n Bornova ilçesinde bir ESHOT şoförü, yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kamyonetteki 2 kişi tarafından dövüldü. Olay, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi...

Fettah Can - Kalakaldın mı 03:05

Fettah Can - Kalakaldın mı

Fettah Can - Kalakaldın mı Müzik Dinle , Şarkı Sözleri Elimden gelen bu Ardına koymayanlardanım Baktığın yerde değil Bakmadıklarındayım Yalnızca bir an meselesi Aklının ücrasıyım Dön demek hakkım sandığın değil yandığı..

Alacak verecek kavgasında tabureler havada uçuştu 00:32

Alacak verecek kavgasında tabureler havada uçuştu

Van'ın İpekyolu ilçesinde iki grup arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada tabureler havada uçuştu...

Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm 2:21:55

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya aynı sokağın iki rakip kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan’ın mahalleye gelişi; Arif’in de Zekeriya’nın da hayatlarını alt üst eder. Çavi elinde yıllar önce çe..

Esenyurt’ta bir kamyon dolusu adamla kavgaya gelmişlerdi, sebebi belli oldu 01:04

Esenyurt’ta bir kamyon dolusu adamla kavgaya gelmişlerdi, sebebi belli

Esenyurt’ta bir kamyon dolusu adam, bir genci kovalayıp sığındığı camcı dükkanında bıçaklaması olayıyla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Olayın, kız meselesi yüzünden olduğu ortaya çıktı. Adamların olay sonrası korna çalı..

Kadıköy'de bıçaklı dehşet kamerada 01:23

Kadıköy'de bıçaklı dehşet kamerada

Kadıköy’de bir iş yerinde iddiaya göre, iş meselesi yüzünden iki kişi arasında kavga çıktı. Sokağa taşan kavgada çalışan bir kişi diğer kişiyi yaraladı. Bıçak ve tekme tokatların konuştuğu kavga güvenlik kamerasına yansı..

Diyarbakır'da pazar yeri kavgasında silahlar konuştu- 12 yaralı 02:00

Diyarbakır'da pazar yeri kavgasında silahlar konuştu- 12 yaralı

Diyarbakır’da pazar yeri meselesi yüzünden çıkan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 12 kişi yaralandı...