#Mesut karasi

Selim Gülgören - Kıyamet 04:00

Selim Gülgören - Kıyamet

boşlukta adım adım aklına gelir mi adım ben bir kere duymadım güzel dudaklarında uğruna öldüğüm kadın nerelerden aşk topladın aynı mı doyulmaz tadın güzel yanaklarında dünyada bir renk varsa gözünün gece karası çıksan rü..

Zeynep Başkan Sol Yanım 03:58

Zeynep Başkan Sol Yanım

Zeynep Başkan - Sol Yanım Şarkı Sözleri SoL yanumun yarisi GözLerumun karasi Kaderumun yazisi Yüreğumun acisi BiLmezLer nasıL yaşanur BiLmezLer nasıL özLenur BiLmezLer nasıL bekLenur Nani nina Oy sevduğum Oy..

Kalecinin Kucağına Kucağına Penaltı Atmak 01:27

Kalecinin Kucağına Kucağına Penaltı Atmak

Futbolun yüz karası Bükreş oyuncusunun attığı penaltıya hakem de dahil olmak üzere herkes şaşırdı. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Yaktı Beni 03:42

Ferdi Tayfur - Yaktı Beni

Gözlerinin karası Oldu yürek yarası Bu gönül macerası Yaktı beni Noldu Allah'ım noldu Arayıp beni buldu Oda senin kulundu Yaktı beni Sarılıp öptü beni Etmişti aşk yemini Görmedim böylesini Yaktı beni Noldu..

Ümit Besen - Sigarası Yaldızlı 02:19

Ümit Besen - Sigarası Yaldızlı

Sigarası yaldızlı Geliyor nazlı nazlı Öyle bir yar sevdim ki Yeniköylü burgazlı Anasıda yesin Babasıda yesin Yesin anam yesin Canikosu yesin Elinde sigarası Gönlümde var yarası Beni kalbimden vurdu Gözlerinin ..

Eski Sevgilinizin Alnına Dövme İle Ne Yazdırırdın 02:19

Eski Sevgilinizin Alnına Dövme İle Ne Yazdırırdın

Kimisi için alın yazısı kimisi için yüz karası yani hak edene hak ettiğini yazdırırdım.Hak etmeyene bir şey yazdırmaz. Neyse bu enteresan röportajı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

Seçmeceye devam! 01:37

Seçmeceye devam!

İSTANBUL'DAKİ TAKSİ KRİZİ, MESLEĞİNİN YÜZ KARASI TAKSİCİLER YÜZÜNDEN HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR. İŞTE ONLARDAN BİRİNİ HABERİMİZDE İZLEYECEKSİNİZ. BİR ARKADAŞ GRUBU, TAKSİ ÇAĞIRIYOR. TAKSİCİ GELDİĞİNDE ARAP TURİSTLERİ GÖRÜNCE G..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

AK Parti Döneminde Adım Adım Özgürlük 01:00

AK Parti Döneminde Adım Adım Özgürlük

Eski Türkiye'deki yüz karası uygulamalar, AK Parti ile giderildi. 16 yıllık dönemde pek çok kesimi ilgilendiren yeniliklere imza atıldı. Antidemokratik pek çok yasaklayıcı düzenleme kaldırıldı...

Ferdi Tayfur  Yaktı Beni 03:56

Ferdi Tayfur Yaktı Beni

Gözlerinin karası Oldu yürek yarası Bu gönül macerası Yaktı beni Noldu Allah'ım noldu Arayıp beni buldu Oda senin kulundu Yaktı beni Sarılıp öptü beni Etmişti aşk yemini Görmedim böylesini Yaktı beni Noldu..

Taksici kaldırıma çıktı, yayaya korna çaldı! 01:55

Taksici kaldırıma çıktı, yayaya korna çaldı!

İSTANBUL'DA TAKSİCİLERDEN ŞİKAYETLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR... MESLEĞİNİN YÜZ KARASI O TAKSİCİLERDEN BİRİ, TRAFİKTE BEKLEMEK YERİNE KALDIRIMA ÇIKTI. AMA O KADARLA DA KALMADI. UTANMADAN BİR DE O KALDIRIMDA YÜRÜYEN YAYA..

Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

AHMET ARSLAN - CANIN SAGOLSUN [BoRMüZiKᴴᴰ] 07:51

AHMET ARSLAN - CANIN SAGOLSUN [BoRMüZiKᴴᴰ]

--------------------B O R M Ü Z İ K & P R O D U K S İ Y O N ----------------------------- Facebook : https://www.facebook.com/BORSTUDYO/ İnstagram : https://www.instagram.com/bormuzikproduksiyon Twitter : https://twitter..

  • TEK KANAL tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ahmet Kartal - 15 Temmuz Marşı 05:02

Ahmet Kartal - 15 Temmuz Marşı

15 Temmuz Marşı şarkı sözleri ile Bir Temmuz gecesi, on beşi ayın, Çıktı hep ortaya, birkaç bin hain Tankları çevirdi, öz milletine Kendi namlusunu, öz devletine ------- “Dur!” dedi, bu millet, darbeye karşı “Dur!” ded..

Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video) 02:30

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video)

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe’nin “Hasbelkader” teklisi Wovie etiketiyle yayında! Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Styling: Gizem Aslanyürek Kurgu & Co..

Emir Can İğrek - Akşamcı (Official Video) 02:52

Emir Can İğrek - Akşamcı (Official Video)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Yönetmen: Mali Ergin Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bilgin Dop: Onur Cabi Reji Asistanı: Şevval Karadavut Prodüksiyon Amiri: Mustafa Aksoy Prodüksiyon As..

Onay Şahin - Gülme Sırası Bende 03:31

Onay Şahin - Gülme Sırası Bende

Onay ŞAHİN - GÜLME SIRASI BENDE Söz: İbrahim ERBAŞ Müzik: Tahsin TERZİ Aranjör: Tolga GENÇ Vokal: Kübra GÖKSÜGÜR Kaval: Sinan SAMİ Kemençe:Tahsin Terzi Gitar: Erencan MAŞALACI SÖZLER YÜREK YARALARIMDA İMZA..

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP 04:26

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak 02:18

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak

Söz : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Müzik : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Aranje : Mustafa Ceceli Mix - Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Bağlama : Ali Yılmaz Vokaller : Vdat Aygıran, Yakup Kadir Dereli, ..

Herem - Sevdali 04:26

Herem - Sevdali

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

12 Eylül Belgeseli Bölüm 3 35:14

12 Eylül Belgeseli Bölüm 3

12 Eylül Belgeseli Bölüm 3..

12 Eylül Belgeseli Bölüm 4 44:27

12 Eylül Belgeseli Bölüm 4

12 Eylül Belgeseli Bölüm 4..

Ekin Uzunlar - Hediye 04:31

Ekin Uzunlar - Hediye

Söz: Tuncay Taşkın Müzik: Matthaios Tsahouridis Aranje: Ömer Uçar Yönetmen: Soner Karakuş & Celal Canik Mix: Mesut Uçar Mastering: Emre Kiral Kemençe: Ekin Uzunlar Akustik Gitar & Elektro Gitar: Gürkan Karaman & Serhan B..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.532 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüzükleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Taktı 01:58

Yüzükleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Taktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Kısıklı’daki konutundan çıkarak, Ümraniye İnkılap Mahallesi’nde oturan 15 Temmuz Gazisi Mehmet Yaman’ın evine ziyarette bulundu. Gazi Mehmet Yaman’ın eşini ve iki ço..

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE 03:46

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE

Bir yağmur olsam göklerde Bir deniz olsam Ele güne sorup anlaşsak Ve ben mesut olsam Yüreğim acılara körebe gibi Yolunu bulamadı göçebe gibi Sen onu acıtanı gençliğine ver Sonra da oku bana talebe gibiAcılarımız bir, yaz..

Yıldızlar Şahidim 4. Bölüm Fragman (Final) 01:00

Yıldızlar Şahidim 4. Bölüm Fragman (Final)

Yapım: Süreç Film / Ali Gündoğdu, Asena Bülbüloğlu Senaryo: Pınar Bulut Yönetmen: Yıldız Hülya Birben Oyuncular: Canan Ergüder, Özge Gürel, Berk Cankat, Mesut Akusta..

  • PITIRCIK tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 8 yıl önce