#Mesut yar

Şahin İnan - Ağlıyorum Yar 03:43

Şahin İnan - Ağlıyorum Yar

Söz & Müzik: Serdar Erken Düzenleme: Serdar Erken..

Kadir Akdaş - Gelsene Yar - YouTube 04:05

Kadir Akdaş - Gelsene Yar - YouTube

Söz: Filiz Çelik Müzik: Abdulkadir Nurlu..

Kadir Akdaş - Gelsene Yar 04:05

Kadir Akdaş - Gelsene Yar

Söz: Filiz Çelik Müzik: Abdulkadir Nurlu..

Ece Mumay - Ax Pişti Te Yar 03:43

Ece Mumay - Ax Pişti Te Yar

Hayat bi kum saati, yere düşen son tanesiyle Yarışır gibi, bak kaldım kan ter içinde. Bi düş misali, düşüyorum kirpiğinden, Barışır gibi, tutuyorum ellerinden. Ax pişti te yаr, bılа dunyа xırаbe Ax pişti te yаr, ezrаil..

Dokumacı Kızlar Yalelli +18 Küfürlü 03:48

Dokumacı Kızlar Yalelli +18 Küfürlü

Dokumacı Kızlar Yalelli +18 Küfürlü dinle aydarpasa garinda anasi da yaninda istedim de vermedi ciban da ciksin aminda, yalelli yar yar. dokumaci kizlar yalelli yar yar.. hamam tasi gümüsten yeni ciktim gibisten bunu ..

  • PengoTV tarafından
  • 13.858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Özçelik - Bad-ı Saba 04:22

Halil Özçelik - Bad-ı Saba

Bad-ı Saba şarkı sözleri ile Badı sabah selam selam söyle o yâre Badı sabah selam selam söyle o yâre Mübarek hatırı yâr yâr hoş mudur nedir Nideyim yitirdim yâr yâr, bulamam çare Mestane gözleri de yâr yâr yaş mıdır ne..

Keziban Çalışkan - Aşkın Sazı 03:12

Keziban Çalışkan - Aşkın Sazı

Aşkın sazı telden ağlamazmış Gönül gözü laftan anlamazmış Aşkın sazı telden ağlamazmış Gönül gözü laftan anlamazmış Sensiz günüm günlerden sayılmazmış Yar yar yar yar sayılmazmış Yar yar yar yar sayılmazmış Sayılmazmış ..

Ahmet Rufai Özyavuz - Harran Güzeli 03:45

Ahmet Rufai Özyavuz - Harran Güzeli

Harran Güzeli şarkı sözleri ile Bir kiz gördüm abali yar yar yar yumma ya leyli Esmer burnu hizmali yar yar yar yumma ya leyli Sordum aslin nereli yar yar yar yumma ya leyli Dedi aslim harranli yar yar yar yumma ya ley..

Meral Azizoğlu  Lingo Lingo Şişeler 03:41

Meral Azizoğlu Lingo Lingo Şişeler

Meral Azizoğlu - Lingo Lingo Şişeler Şarkı Sözleri Giydiğim Atlas İğneler Batmaz Yar Bensiz Yatmaz Hacı Cavcav Oh Canıma Değsin Şişeler Lingo Lingo Şişeler Rakıda mı İçtin Sen Bensiz Çamura mı Düştün A Densiz Yar Yar Yar..

Pınar Başı Burma Burma - Orhan Hakalmaz 02:22

Pınar Başı Burma Burma - Orhan Hakalmaz

Pınar Başı Burma Burma Orta Anadolu-Yöre Ekibi-Emin Aldemir-Behçet Bostan Hey Hey... Pınar Başı Burma Burma, Yar Yar Yar Yar Yar Yar Aman. Yaz Gelince Öter Durna, Leylim Leylim Leylim Aman. Çayırda Buldum ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BÖ - Nenni 03:27

BÖ - Nenni

Dam üstüne çul serer leyli de yar loylu da yar loy loy loy Bilmem yar kimi sever ha leylim nenni de Kınalım nenni de belalım nenni de nenni Onun bir sevdiği var leyli de yar loylu da yar loy loy Günde on çeşit giyer ha l..

Yaşar   Divane 03:57

Yaşar Divane

Hele bir anla aşkı zamanla Kışlar bahara döner gibidir Var mi dünyada askından başka Yandı derken söner gibidir Her derdime yar ortağım olda Gökten melekler iner gibidir o zaman}x2 Kar mı dünyada bin yıl yaşansa}x..

Metin Işık  Ağla Gözüm 06:07

Metin Işık Ağla Gözüm

Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün Kanayaram kana kana, sızlarsın bugün Dertli sazım, dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün x2 Söz vermiştin bana, kaç hafta oldu Çok cumalar geçti, ne gör..

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm 04:07

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm

Söz & Müzik: Metin Işık Düzenleme: Mustafa Ceceli Klip Yönetmeni: Emrah Özbilen Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yapım : Honeybee İstanbul / Eylem Şirin ''Ağla Gözüm'' şarkı sözleri ile, Ağla gözüm, ağla ..

Furkan Ceran - Bana Göresin 02:43

Furkan Ceran - Bana Göresin

Söz & Müzik : Hakan Altun Aranje & Mix : Onur Aşar Mastering : Onur Aşar Kaval : Vedat Aygıran Müzik yönetmeni : Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Yönetmen : Fatihhan Genç, Sedat Yağız Bedavacı Kurgu & Montaj : Berke Küçük Sty..

Arka Sokaklar 456. Bölüm Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 456. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 456. Bölüm Fragmanı yayında! Mesut ve Hüsnü, esir alınıyor! Rıza Baba, Mesut ve Hüsnü'yü kurtarabilecek mi? Mesut'un Rıza Baba ve ekipten yaptığı gizli operasyon, gün yüzüne çıkmak üzeredir. Rıza Baba, ola..

Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan 04:06

Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan

Sibel Pamuk - Harmandan Gel, Tokat ´a ait olan bir türkü Harmandan Gel Harmandan Yeşilırmak Akıyor Karadenize Doğru Yar Allahın Seversen Yarın Gel Bize Doğru Harmandan Gel Harmandan Yar Kaçalım Ormandan Sevdanı Çeke Çe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.421 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BÖ - Nenni 03:27

BÖ - Nenni

Bu videoda BÖ Grubu bir halk türküsü olan Nenni isimli türkü yü yeni bir anlayış ile düzenlemişler. Aranje etmek te denilen müzik düzenleme işi bu şarkıda göreceğiniz gibi günümüzde teknoloji yardımı ile sonsuz sound ü..

İbrahim Tatlıses - Aramam 04:56

İbrahim Tatlıses - Aramam

Çağırsaydın gelmez miydim yar Senin için ölmez miydim yar Dünyayı ters etmez miydim yar Aramam, aramam, aramam Aramam sormam bir daha Yalvarsan bile allah'a Çıkmasa gecem sabah'a aramam Peşinden geldim kaç kere..

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere 08:33

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere Dinle İki Keklik: İki keklik bir kayada ötüyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Annesine kara d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pervin Chakar  Ertan Tekin  Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im 04:56

Pervin Chakar Ertan Tekin Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im

Qani Vur Djan Im şarkı sözleri ile Քանի վուր ջան իմ, Յա՜ր, քի ղուրբան իմ. Աբա ի՛նչ անիմ. Արտասունք անիմ, Շատ հոքուց հանիմ, Յա՛ր, ղադեդ տանիմ. Հաքիլ իս ատլաս, Թուրլու զար ու խաս՝ Սալբու դալ բովուն. Զեռիդ ունիս թաս, Լըցն..

Mislina Yıldırım - Mevlam Bir Çok Dert Vermiş 05:22

Mislina Yıldırım - Mevlam Bir Çok Dert Vermiş

Mevlam Bir Çok Dert Vermiş şarkı sözleri ile Mevlam bir çok dert vermiş Beraber derman vermiş Bu tükenmez derdime Neden ilaç vermemiş Diley diley diley yar Diley diley diley yar Diley diley yar Fanidir dünya fani Alır..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı 00:52

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı yayında! Umut Bebeğin babası Asım, Mesut'un evine saldırıyor! Asım, Selin'in bebeği velayetine almasından sonra olayı kan davasına döndürüyor. Selin, Asım ile çıkabilecek sorundan endiş..

Handan Şahin - Uykuda Mısın 03:52

Handan Şahin - Uykuda Mısın

Handan Şahin - Uykuda Mısın Dinle Uykuda mısın sevgili yârim Uyan uyan Aç pencereni göreyim yüzünü Uyan yar Aman yar canım yar Sabah olmadan uyan yar Horozlar ötmeden, gün ışımadan Uyan uyan Eller duymadan usul usul..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Barış Manço - Çıt Çıt Çedene 03:54

Barış Manço - Çıt Çıt Çedene

Çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene Dünya dolu yar olsa da alacağım bir tane Çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene Dünya dolu yar olsa da alacağım bir tane Ekin ektim çöllere de biçtirmedim ellere Eki..

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler  (Akustik) 05:22

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler (Akustik)

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklım başımda değil ki Sebebini bilmiyorum Bize nazar değdi inan Adım gibi biliyorum Yine bana haram geceler Senin için, ağlıyorum Yar yine b..

Nazlıcan Kübra - Canına Can Al Beni (HİRAİZERDÜŞ) 03:01

Nazlıcan Kübra - Canına Can Al Beni (HİRAİZERDÜŞ)

Bu acının ucu yar yar Batar bu cana oy oy Batar bu cana oy oy Öldüm dirildim - Ama ellerin bi değse Benim göğsüme yar yar Benim göğsüme oy oy Orda kuşlar var - Canına can al beni Canına can al beni Olsun ölüm muradım O s..

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı 00:58

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı yayında! Bedran'ın kaçırdığı Selin, ölümle burun buruna! Arka Sokaklar 452. Bölüm 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Selin, Bedran tarafından kaçırılır. Mesut, Selin'in kaçırı..

Güçlü Paris Saint Germain Herkesin Yararına 01:10

Güçlü Paris Saint Germain Herkesin Yararına

Arsenal'de son dönemde en çok eleştirilen oyuncuların başında sezon sonunda bitecek sözleşmesini yenilemeye hala yanaşmayan Mesut Özil bulunuyor. Londra kulübünün efsanevi isimlerinden Robert Pires, Bild gazetesine ver..