#Mesut yar

Mustafa Ceceli - Ömrümüzün Baharı 03:41

Mustafa Ceceli - Ömrümüzün Baharı

Ömrümüzün baharı birlikte geçsin Ömrümüzün baharı birlikte geçsin Sen beni sev güzelim Ben seni seviyorum Sen beni sev güzelim Ben seni seviyorum Sensiz yaşayamam Nefes alamam ki Ne olur, bana gel, beni sev Bil ki gül..

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA GELİYOR 05:02

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA GELİYOR

Çift candarma geliyor da Kaymakam konağından Al candarma vur beni de O yarin sevabından (Bağlantı) Haydi yarim ninanay da Ninanay aslan yarim Haydi canım haydi malım Gel benim şeker yarim Cebi dolu paketi de Giyme yeşi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Denizlere At 02:54

Sancak - Denizlere At

Yine beni yaktın yar.. Yine soğuk her yer bana. Bile bile günleri saydım. Umutlarım vardı bıraktım denizlere bak.. Yine beni yaktın yar.. Yine de inandım sana. Sanma ki kandırdın, sana göz yumdum bunu bil ve denizlere at..

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim 04:51

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim Dinle Şarkı Sözleri Dİnle: Ben gönlümü sana verdim Pare pare yola serdim Vakitsiz bir nara düştüm Gelmedin yar, gelmedin yar. Dağlar dağlar sözüm var sana Duy sesimi, sitemim sana Yo..

  • PengoTV tarafından
  • 6.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydın - Ben Kaymaklı Pasta Feat Hülya Polat 03:25

Aydın - Ben Kaymaklı Pasta Feat Hülya Polat

Yürudum değirmene, eridim sevdaluktan Suyu verdim çarkına da suyu verdim çarkına Eridim sevdaluktan, eridim sevdaluktan Yeni vardım farkına da yeni vardım farkına Yar ye beni ye beni, yar senin gözlerune Ben kaymaklı pas..

  • PengoTV tarafından
  • 1.452 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Polat - Ben Kaymaklı Pastayım 05:18

Hülya Polat - Ben Kaymaklı Pastayım

Yürudum değirmene, eridim sevdaluktan Suyu verdim çarkına da suyu verdim çarkına Eridim sevdaluktan, eridim sevdaluktan Yeni vardım farkına da yeni vardım farkına Yar ye beni ye beni, yar senin gözlerune Ben kaymaklı pas..

  • PengoTV tarafından
  • 2.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıbrıs Türküleri - Köprüden Geçemedim 03:48

Kıbrıs Türküleri - Köprüden Geçemedim

Kıbrıs Hakkında Herşey Burada... Siz De Bize Katılın... Köprüden geçemedim Az doldur içemedim Sen benden vazgeçtiysen Ben senden vazgeçemedim Ay doğar mavi mavi Rüyamda gördüm seni yar Ay doğar mavi mavi Rüyamda gördüm..

  • PengoTV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yudum - Bu Başka Türlü 04:12

Yudum - Bu Başka Türlü

Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Dış kapıda beklerim, avucum içinde yüzün vayy Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Çöktüm duvar dibine, avucum içinde yüzün vayy.. Sen gelmezsin bir türlü, dertlerim türl..

Rafet El Roman - Sana Da Kalmaz 04:15

Rafet El Roman - Sana Da Kalmaz

Rafet El Roman - Sana Da Kalmaz dinle Gönlüm senin esirin Kalbim senindir yar Kalbim senindir İnsaf eyle halsizim Beni geldindir yar Beni geldindir Söyle nedir bu edalar Bu işve bu naz Gider bir gün bu güzellik Sana d..

  • Candy tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aygız (Leman SAM) Azerice ..Sana Bele Ne Oldu 06:15

Aygız (Leman SAM) Azerice ..Sana Bele Ne Oldu

Sana Bele Ne Oldu (Söz) Meni attın aygız aygız ateşe Beslemektir aşkını daim feşe Atacaktın meni sevdiğim söyle vazgeçim Doldur aşkı şerbet gibi ver içim Söyle söyle sene bele n'oldu yar Çağırıram gel haralarda galıpsa..

  • PengoTV tarafından
  • 1.362 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azer Bülbül - Belaya Düştüm 03:52

Azer Bülbül - Belaya Düştüm

Azer Bülbül - Belaya Düştüm Sözleri Dinle Albüm Adı : Üzülmedim Ki Düzelten : felucia Yapismis canima aman vermiyor Ne halden anliyor ne laf dinliyor Koparip atmaya gücüm yetmiyor Yar sevdan yüzünden belaya düstüm ..

Sevcan Orhan - Arpa Buğday Daneler (Official Audio) 03:09

Sevcan Orhan - Arpa Buğday Daneler (Official Audio)

Arpa buğday daneler (Aman) Arpa buğday daneler (Aman) Yıkılsın meyhaneler Terzi elin kırılsın (Aman) Terzi elin kırılsın (Aman) Dar geliyor düğmeler Aman döne döne döne yar geliyor Yandım güle güle güle har geliyor Arp..

  • PengoTV tarafından
  • 1.382 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ümit Ateş - Seviyorum Kal 04:06

Ümit Ateş - Seviyorum Kal

Ümit Ateş - Seviyorum Kal Dinle Seviyorum Kal şarkı sözleri ile Ellerim yorgun Dillerim suskun Gözlerim dalgın yar Gül-i terimsin Kalbimin atışı Sıcağınla yar Seviyorum kal Uğruna yavrum Üzgünüm artık Sözleri..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli 05:26

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli

Derdim gizli kimselere diyemem Bir derdi sevdaya saldı yar beni Ben kendi halımla yanar dururken Bir derdi sevdaya saldı yar beni Yara doğru aktı gönül deresi Sargı tutmaz imiş aşkın yarası Böyle imiş bu dünyanın töresi..

Ferhat Göçer - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık 04:00

Ferhat Göçer - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık

Yüce dağ başında yanar bi̇r ışık Düşmüşüm derdi̇ne olmuşum aşık Ağ buğday benizlim zülfün dolaşık Dividim kalemim yazarım Öyle bir güzelin derdi var bende Oy ben de yar ben de İşte ben gidiyom sen hemen ağla Yar ağla d..

Erdinç Karadeniz - Burası Adıyaman 03:49

Erdinç Karadeniz - Burası Adıyaman

Burası Adıyaman şarkı sözleri ile Düz dara yar düz dara Yar zülüfün düz dara Doksan dokuz yaram var Sen açtırdın yüz yara Oy aman aman aman Burası Adıyaman Alem düşman kesildi Seni sevdiğim zaman Düzdedir yar düzdedir..

Özgür Arıkan - Adı Gizli 05:09

Özgür Arıkan - Adı Gizli

Adı Gizli şarkı sözleri ile Kalbimi çalanım yar Başımı belaya salar Bu gidişin sonu belli Deli olurum yar Adı gizli, biraz deli Bir gülüşü öldürür beni Onsuz olmaz yaşayamam Canda canım adı gizli Gözleri karalım ya..

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim 05:00

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne bugünden ne yarından Bir umut bekle Ne gelenden ne gidenden Hiçbir fayda yok Ne bu aşktan ne sevdadan Bi hayır bekle Yan yüreğim yan derdine ne gelir elden ..

Velet & 6iant - Alev 03:24

Velet & 6iant - Alev

Alev şarkı sözleri ile Ben sendende, sen bendende x2 Şemsiyeler alev tutmuş, gökten ateş yağıyor Attığım her adım yanlış, yolum sana çıkıyor Cehennemin ateşi mi dudağın ? Dudağıma değince de yanıyorum Söylesene buras..

Arda Balkay - Gözü Çıksın Gözü Olanın 02:45

Arda Balkay - Gözü Çıksın Gözü Olanın

Gözü Çıksın Gözü Olanın şarkı sözleri ile Kime yarsın yar Bana cansın yar Seni Ben kimi kim sarar, Bulamazsın yar Benim yaram kanar Yaram seni arar Sen de birgün beni arar Bulamazsın yar. Gözü çıksın gözü ola..

Uygar Erdoğan - Ne Acıdır 04:12

Uygar Erdoğan - Ne Acıdır

Ne Acıdır şarkı sözleri ile Ne acıdır bir derde saplanmak e yaradır bu hayata katlanmak bende gülmek istiyorum vay canım ömür denen su yalancı baharda Nere gittin yar seni ararım yol tukettin yar seni sorarım kusmem b..

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video) 03:19

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video)

Sinan Özen'in Sen Treni Kaçırdın isimli akustik video klibi yayında... Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Sinan Özen Düzenleme: Emre Bayar Mix-Master: Özgür Yurtoğlu Stüdyo: Sinan Müzik Yapım: Sinan Müzik Styling: Selma Özen Me..

Buray - Aşk Mı Lazım 03:30

Buray - Aşk Mı Lazım

Bir gelsen diyorum Beni çekip alsan çıkmazlardan Hiçbir şartım yok Sadece tutsam kollarından Yar yine çık yoluma Aldır aklımı ah Dile benden sen ne istersen Bir ömür varım ben Ben yaşıyorum Sensizliğin zorluğunu Birşey d..

Estergon Kalesi - Mehter Marşları 02:37

Estergon Kalesi - Mehter Marşları

Estergon Kâl'ası bre dilber aman Su başı durak aman Kemirir gönlümü bre dilber aman Bir sinsi firak. Gönül yar peşinde bre dilber aman Yar ondan ırak aman Akam Tuna akma bre şahin aman Ben bir dertliyim. Yar peşi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.314 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türkü 04:34

Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türk

Cengiz Özkan Bir ay Doğar Bir ay doğar ilk akşamdan geceden neydem neydem geceden Şavkı vurur pencereden bacadan Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Uykusuz mu kaldın dünkü geceden neydem neydem geceden Uyan u..

  • PengoTV tarafından
  • 5.564 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadifeden Kesesi İstanbul Türküleri 03:13

Kadifeden Kesesi İstanbul Türküleri

Kadifeden Kesesi, Kahveden Gelir Sesi. Oturmuş Kumar Oynar, Ah Ciğerimin, Ah Ciğerimin Kösesi. Aman Yallah, Beyoğlu'na Yolla, Haydi Yallah, Beyoğlu'na Yolla, Yolla Yolla Yar Yolla. Kadife Yastığım Yok, Odana Bas..

Murat Belet Aşkın Fermanı 04:16

Murat Belet Aşkın Fermanı

Aşkın Fermanı Sanma Gönlüm şol kapıdan Her girende bir hüner var Gonca güller açsın diye Yüz bin Çiçek Sularlar Yâr Tut elimden hiç bırakma Onda derdin dermanı var Başkasına dönüp bakmam Onda Aşkın fermanı Var Hüzne..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.357 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asya  Beni Aldattın 03:44

Asya Beni Aldattın

Sormasaydın söylemezdim ama söylemem gerek Bazen bir saniye binlerce yıl demek Zorlama hiç boşuna içinden gelmeli sevmek Bende bir yürek var ki çocuk var olman gerek Olmadı yar su testisine dolmadı yaa Ben belki baş..

Muazzez Ersoy Kahverengi Gözlerin 05:10

Muazzez Ersoy Kahverengi Gözlerin

Sanki billur bir pınar Kahverengi gözlerin Ruhuma neşe sunar Kahverengi gözlerin Yar gözlerin Rüzgarlar kadar serin Ufuklar kadar derin Senin en güzel yerin Kahverengi gözlerin Yar gözlerin Mehtapta benzer aya ..

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..