#Mesut yar

Çarpışma Testlerinde En Güvenli 10 Otomobili 14:50

Çarpışma Testlerinde En Güvenli 10 Otomobili

Bu sıralama videosunun bir benzeri henüz dünyada çekilmedi. Çekilme ihtimali de çok zayıf. Çünkü bu sıralama, Euro NCAP çarpışma testlerinin toplam ağırlık puanları üzerinden sadece Mesut Abi'nin yaptığı analizle ortaya ..

  • BETA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, rehin alınan Tunç'u kurtarma peşine düşüyor! Arka Sokaklar 474. Bölüm 23 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Uyuşturucu şebekesine yapılan operasyon sonrasınde deş..

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü'nün hastalığını duyan sevenleri, büyük üzüntü yaşıyor! Mesut, oğlu Tunç'un yaşadığı acıya ortak olmuştur. Selin, Umut Bebek için mücadelesine mahkemede devam etmektedir. ..

Almanlar Iyice Şaşırdı Amine Gülşe Için Skandal Iddia 03:49

Almanlar Iyice Şaşırdı Amine Gülşe Için Skandal Iddia

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'da forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamasının yankıları devam ediyor. Almanya Milli Takımı'nın başarısızlığının soruml..

  • BETA tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar Vol2 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulma

Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle buldun mu Benden uzaklarda mesut oldun mu ..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle bul..

Bilal Hancı feat. Özkan Meydan - Sevdanın Böylesi (Official Video) 02:24

Bilal Hancı feat. Özkan Meydan - Sevdanın Böylesi (Official Video)

Kayıt, Mix&Mastering: Dijital Meydan Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbugutu Söz: Mesut Çakır, Tuncay Taşkın Müzik: Mesut Çakır Prodüksiyon: ILS Vision Productions Yönetmen: Sinan Binay Görüntü Yönetmeni: Burak Baki Kur..

3 Adam-Seyircilerden Gelen İtiraflar Kahkahaya Boğdu  20:29

3 Adam-Seyircilerden Gelen İtiraflar Kahkahaya Boğdu

3 Adam'ın itiraf köşesinde seyircilerden gelen itiraflar kahkahaya boğdu... Her hafta konukları ile gecelerinizi şenlendiren 3 Adam 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü 29.bölümüyle TV8 ekranlarında izleyicilerle buluştu. Oğuzha..

  • ANKA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney'den Taklit Şov 03:17

Yusuf Güney'den Taklit Şov

Mesut Yar ile Burada Laf Çok a katılan Yusuf Güney arabesk müziğin dört büyük isminin taklitlerini yaptığı anlarda stüdyo kahkahaya boğuldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe Taklidini Yapanları Uyardı 01:55

Yıldız Tilbe Taklidini Yapanları Uyardı

Burada Laf Çok'ta Mesut Yar'ın sorularını yanıtlayan Yıldız Tilbe, taklitlerinde abartıya gidildiğini savunarak eleştirilerde bulundu. Tilbe, Öyle ağzını eğe eğe taklidimin yapılmasına gerek yok ki. Ben ağzı o kadar eği..

  • ANKA tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baş Belası 2017 Çetin Altay Film İzle 1:21:08

Baş Belası 2017 Çetin Altay Film İzle

2 gün sonra evlenmeye hazırlanan Asya (Selen Seyven) babasının ricası üzerine Çanakkale'ye, bir tanıdıklarının cenazesine gider. İstanbul'a dönüş yolunda Can (Çetin Altay) ile karşılaşan Asya için hiç beklemediği maceral..

  • PengoTV tarafından
  • 3.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baş Belası 2017 Türk Filmi İzle 1:21:08

Baş Belası 2017 Türk Filmi İzle

Konusu : 2 gün sonra evlenmeye hazırlanan Asya (Selen Seyven) babasının ricası üzerine Çanakkale'ye, bir tanıdıklarının cenazesine gider. İstanbul'a dönüş yolunda Can (Çetin Altay) ile karşılaşan Asya için hiç beklemedi..

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek 04:53

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek

Yeşil başlı gövel ördek Uçar gider göle karşı Eğricesin tel tel etmiş Döker gider yâre karşı Telli turnam sökün gelir İnci mercan yükün gelir Elvan elvan kokun gelir Yâr oturmuş yele karşı Şahinim var bazlarım var Tel ..

Grup Abdal - Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü 04:42

Grup Abdal - Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü

Grup Abdal Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü Sözleri Malatya/Arguvan-Hasan Durak-İhsan Öztürk Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden (Nedem Nedem Geceden) Şavkı Vurmuş Pencereden..

  • PengoTV tarafından
  • 6.601 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu 08:02

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ada Sahilleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Ada Sahilleri Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni seviyor istiyorum Beni şad et Şadiye'm başı..

Erdem Ergün - Efkara Geldim 03:20

Erdem Ergün - Efkara Geldim

Temelli mi geldim dünyaya? Nerden düştüm bu sevdaya? Başımı koydu bin belaya Efkara geldim Ben böyle bir yar sevdim Akıbetim korkar halimden Buyruk bekler sahibinden Gayri kovuldum cennetinden Efkara geldim Ben böyle bi..

Gülay -  Uyandım Sabah İle 03:10

Gülay - Uyandım Sabah İle

Uyandım sabah ile Göz yaşım sile sile Ecel kapımı çaldı Ağlıyorum nafile Deryada feryada Gam çekmişem dünyada Elimde yeşil güğüm Yara yetmiyor gücüm Yar gurbet ellerinde Ağlıyorum dilsizim Deryada feryada Gam çekmişem..

  • PengoTV tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zafer Peker  Anlamazsın 04:23

Zafer Peker Anlamazsın

Siliyor dünlerimi yine ah Bir başıma bırakıpta beni Duymazlıktan geliyorsun bak Yapamazsın olmaz ama yalnız kalırsın Geri dönemez misin o günlere yanmaz mısın ah Sabahı getirsem yine bıraksam koynuma sarılmaz mısın..

Telgrafin Telleri - Fasl-i Beyoglu 03:08

Telgrafin Telleri - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Telgrafin Telleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Telgrafin Telleri: Telgrafın tellerine kuşlar mı konar Herkes sevdiğine yavrum böyle mi yanar Yanıma gel yanıma da yanı ya..

Nostaljik Neşeli Şarkılar 32:48

Nostaljik Neşeli Şarkılar

Şarkı Sözleri Ben karagün dostu sanmıştım seni En acı günlerde terkettin beni Bir derdin üstüne bin derdi kattın Her zaman ağlattın şu gözlerimi Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Sanma ki ..

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video) 04:22

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video)

ATEŞ BÖCEĞİ KALBİMİ KOPARDILAR KİM BİLİR KAÇ KEZ HİÇ HAKKIM YOK ŞİKAYETE BİLE BİLE LADES BELKİ DE ACISINDAN BESLENDİM AŞKIN YOKSA BİR GÜN BİTMEZ MİYDİ BU EDEPSİZ HEVES SIRA SENİN HADİ ÜZ BENİ YAZA KOYAR MI GÜZ BENİ GECE..

İrem Derici - Sevgi Olsun Taştan Olsun 03:52

İrem Derici - Sevgi Olsun Taştan Olsun

Geceleri paylaşır düşlerle, bir çözümü yok ki bunun Yanlışa düşer çıkmazlara, bir dönüşü yok ki bunun Sevgi olsun, taştan olsun, ama benimle olsun Çile çeker aşkın mapusunda, bir kaçışı yok ki bunun Koşmayı seviyor ..

GAVUR HACI 06:21

GAVUR HACI

GAVUR HACI Düet sizlerle kemanı,cümbüşü,tefi toplasan bin lira etmez...amma velakin milyonları,milyarları döksen bu sanat'a sahip olunmaz.. sözleri Kaşlarını eğdirirsin Birbirine değdirirsin Güzelliğin yoktur ama Sen ke..

  • PengoTV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.. 02:48

Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.

Bilmeden Oldu Yeter artık sorma bana kırma kalbimi, Söyledim ya sana bilmeden oldu, bilmeden oldu, Sevdim seni aştım haddimi gönül suçuydu, Sakın kızma bana bilmeden oldu, Aklımda fikrimde yalnız sen varsın, Sen benim ..

İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:34

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

Hayatımdan Bezmiş Yüreğim Yana Yana Kül Olmuş Kalbim Saklamayın Boşuna Benden Bir Yabancı Aşka inanmış Duyduklarım Yalan Değilmiş Onu Ben Artık Artık Af Etmem Sevdiğim Artık Ellere Yar Olmuş Bitti Derken Bir Daha Öldüm C..

Rafet El Roman - Kendim Ettim Kendim Buldum 03:28

Rafet El Roman - Kendim Ettim Kendim Buldum

Karadır Şu Bahtım Kara Sözüm Kar Etmiyor Yare Yüreğimi Yaktı Nara (Eyvah Ey...) Kendim Ettim Kendim Buldum Gül Gibi Sararıp Soldum Bilmez Yar Gönülden Bilmez Akar Göz Yaşlarım Dinmez Bir Kere Yüzüm Gülmez (Eyvah Ey.....

Emre Belözoğlu - Beyaz Giyme Toz Olur (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:38

Emre Belözoğlu - Beyaz Giyme Toz Olur (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Beyaz giyme Toz olur, Siyah giyme Söz olur. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salina..

  • PengoTV tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show) 03:53

Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show)

Koray Avcı - Sen Şarkı Sözleri Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Dertlisine Aş..

  • PengoTV tarafından
  • 7.003 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Şafak - Karagile 05:52

Ahmet Şafak - Karagile

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bülbül mü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Ahmet Şafak - Karagül 04:12

Ahmet Şafak - Karagül

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bül bülmü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..