#Mesut yar

Arka Sokaklar 467. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 467. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 467. Bölüm Fragmanı yayında! Aylin için hayati tehlike sürüyor! Ekip, Aylin'in ağır yaralı olduğunu öğrenir. Mesut, olanlardan Hakan'ı suçlu görerek ona vurur. Bu olaydan sonra çılgına dönen Hakan, olayın..

Mazda CX-5 Sürüş İzlenimi 17:24

Mazda CX-5 Sürüş İzlenimi

Mazda'nın orta sınıf crossover modeli CX-5 Mesut Bıyık'ın yorumuyla sizlerle. CX-5 nasıl bir otomobil? Türkiye'de yeterince satamamasının sebebi ne? Hangi özellikleri barındırıyor?..

  • BETA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı 00:39

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı yayında! Denizden kurtarılan Selin, tekrar nefes alabilecek mi? Hikaye ve Künye Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için da..

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay 04:31

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay Dinle Söz-Müzik: Tarık İhtiyar Dışım çiçek açmış belki İçimde kara yosunlar Görenler mesut sanıyor Bilmezler ki ne derdim var oy Oy beni vurun vurun Nedir çektiğim zulüm Bu dünyanın ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk - Lalin ile Oğuzun Asansör Macerası Mesuta Tosladı! 05:24

Ver Elini Aşk - Lalin ile Oğuzun Asansör Macerası Mesuta Tosladı!

Ver Elini Aşk 7. Bölümde; Lalin ve Oğuz, asansörde mahsur kalıyorlar! Oğuz, Lalin'in bir maddesini kafasına takmıştır. Asansörde birisiyle kalmak maddesidir o madde! Aklına türlü türlü şeyler gelir ve Lalin'i çok kıska..

  • ANKA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 9. Bölüm 2.Fragmanı 01:09

Ver Elini Aşk 9. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 9. Bölüm 2. fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'yi kıskandırma oyunları oynuyor! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Ayperi ve Kaan boşandıktan sonra İstanbul'a..

Dacia Dokker Ve Lodgy Sürüş İzlenimi 12:17

Dacia Dokker Ve Lodgy Sürüş İzlenimi

Dacia'nın yepyeni iki modeli Dokker ve Lodgy'nin sürüş izlenimi için Kapadokya'dayız. Mesut Bıyık eşsiz coğrafyada bu iki modeli test ediyor, eksilerini artılarını anlatıyor...

  • BETA tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 470. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 470. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 470. Bölüm Fragmanı yayında! Selin'in hayati tehlikesi sürüyor! Suriye'de hayatının en zor görevini gerçekleştiren Selin, vurulmuştur. Mesut, Selin'i bularak oradan kurtarmayı başarmıştır. Fakat Selin için..

Nusret Uçtu Dünyanın En Ünlüleri Arasında En Ünlü Oldu 02:03

Nusret Uçtu Dünyanın En Ünlüleri Arasında En Ünlü Oldu

Nusret Uçtu! Dünyanın En Ünlüleri Arasında En Ünlü Oldu İzle..

  • BETA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amine Gülşe Röportajı Magazin D 5 Mart 2018 03:03

Amine Gülşe Röportajı Magazin D 5 Mart 2018

Raşit Bağzıbağlı'nın Kıbrıs'ta düzenlediği defileye katılan 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil ne zaman evleniyor..

  • BETA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle 04:23

Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle

sadri babanın filmde söylediği muhteşem şarkının sözleri şöyledir: semtimizin bir tanesiydi müjgan. saçları sırtına kadar sırma sırma dökülür elleri ufacık, gözleri dört defa lacivertti. ve de her ne hikmetse o da bana..

  • Tv Series tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maidenin Altın Günü Fragmanı 02:43

Maidenin Altın Günü Fragmanı

Maide'nin Altın Günü 8 Aralık'ta sinemalarda! Maide, titiz mi titiz, marifetli mi marifetli bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhurdur. Kısırları, börekleri, eğlencesi dillere destandır..

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı 00:45

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı yayında! Ali çılgına dönüyor! Tekin'den babası Hüsnü'ye gelen sert sözler, sert cevap alıyor! Mesut, Selin ile girdiği tartışmada pnu kendine çekerek öpüyor! Hakan, cezaevinde arkadan s..

Arka Sokaklar 480. Bölüm Fragmanı 00:54

Arka Sokaklar 480. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 480. Bölüm Fragmanı yayında! Rıza Baba, torunu ve kızını bulmak için tüm imkanlarını kullanıyor! Rıza Baba, kızını ve torununu kaçıranın peşine düşmüştür. Onları bulmak için elindeki tüm imkanlarını kullan..

Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya 02:54

Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya

Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekildiği fotoğraf sebebiyle ağır hakaretlere uğradığı Almanya'da benzer yüzlerce olay var. Tarihi ırkçı kara lekelerle dolu olan Almanya'da 9 yıl önce mahkemede katledilen Merve Ş..

Almanya'da Ben Özil’im Gösterisi 01:25

Almanya'da Ben Özil’im Gösterisi

Almanya'da Ben Özil’im gösterisi Irkçı ve ayrımcı saldırılar nedeniyle Alman Milli Takımı’ndan ayrılan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil’e destek vermek amacıyla Almanya’nın başkenti Berlin'de Ben Özil’im gösterisi yap..

Amine Gülşe Düşman Çatlattı Almanlar Iyice Kuduracak 04:05

Amine Gülşe Düşman Çatlattı Almanlar Iyice Kuduracak

Türkiye Güzeli Amine Gülşe, hem sevgilisine, hem ülkesine sahip çıktı! Mesut Özil, kendisine yapılan ırkçı yaklaşım nedeniyle Alman Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamıştı. Ülkeyi karıştıran bu olayın ardından bazı Alman..

  • BETA tarafından
  • 531 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çınare Melikzade - Oy Beni Vurun Vurun 03:57

Çınare Melikzade - Oy Beni Vurun Vurun

Sözler: Dışım çiçek açmiş belki İçimde kara yosunlar Görenler mesut sanıyor Bilmezler ki ne derdim Var . Oy beni vurun vurun Nedur çektuğum zulüm Şu dünyanun yükini B Ir ben mi omuzladım oy. Gün geçer gece olur Gecem geç..

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinem, yatakta yakalandığı Hakan'a komplo mu kurdu? Arka Sokaklar 459. Bölüm 1 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, cezaevinde yaralandıktan sonra görevini tam..

Maide'nin Altın Günü - Fragman (Sinemalarda) 02:43

Maide'nin Altın Günü - Fragman (Sinemalarda)

Maide'nin Altın Günü Sinemalarda! Maide, titiz mi titiz, marifetli mi marifetli bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhurdur. Kısırları, börekleri, eğlencesi dillere destandır. Altın günl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı yayında! Ekipten birisinin silahıyla cinayet işleniyor! Rıza Baba, elindeki balistik raporunun gizemini çözebilecek mi? Selin'in abisi, işlediği suçlardan dolayı sorguya alınır. Selin, ..

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, çok büyük yara alıyor! Selin, ceza evine giderken; Mesut onu takip ediyor! Mahkeme tarafından Selin, suçlu bulunur ve tutuklanmaktan kurtulamaz. Tüm ekip, Selin için kara..

Ezgi - Yukardan Üflendi 03:20

Ezgi - Yukardan Üflendi

Söz: Mesut Boyacı Müzik: Ezgi Kızıloğlu Düzenleme: Yılmaz Şenyaylar Yönetmen: Bora Temel..

O para nasıl hesabına geçti 01:34

O para nasıl hesabına geçti

İDDİAYA GÖRE HİÇ TANIMADIĞI BİR KADIN BAŞKALARI TARAFINDAN DOLANDIRILDI. NASIL OLDUYSA OLDU, O PARA ONUN HESABINA YOLLANDI. YAZILIMCI MESUT AYLAR BİRDENBİRE DOLANDIRICILIK DAVASININ SANIĞI OLUVERDİ....

 Bilseydiniz Arka Planı Ne Sesli Ne Görüntülü Konuşma Yapardınız 1:00:18

Bilseydiniz Arka Planı Ne Sesli Ne Görüntülü Konuşma Yapardınız

02:15 Mesut Uçar Tosuncuk'un Yerini Nasıl Buldu? 05:26 İstihbaratın Altın Çağı Ne Demek? 09:39 Yunanistan'da Neler Oluyor? 20:20 Dinleniyor, İzleniyorsunuz! 28:40 Telefonda Hangi Bilgilere Ulaşabiliniyor? 34:20 Mahremini..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yeni Nissan Micra Test Sürüşü 02:03

Yeni Nissan Micra Test Sürüşü

Yine bir ilk. Türkiye'de sadece Mesut Abi canlarının izleyebileceği, 2017 model yeni Nissan Micra. Bambaşka bir kimlik kazanarak sahneye çıkan Micra, bugüne kadar küçük bir Nissan'da görmediğiniz tarz, teknoloji, ve kali..

  • BETA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ekip, intikam almak için Suriye'den İstanbul'a gelen Vecdi'nin peşinde! Arka Sokaklar, merakla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Rıza Baba, Seli..

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı yayında! Ferman'ın kaçması ekibi zor duruma sokuyor! Umut'un kaçırılmasında etkisi olan Şükran terör suçlusu olarak kabul ediliyor. Ekip ve özel terör ekipleri, çok riskli bir çatışma ..

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı yayında! Tekin, cinayetten gözaltına alınıyor! Metin, kardeşi için hayatını tehlikeye atıyor! Tekin'in adı cinayet soruşturmasında yer aldığını duyan Mesut, çok öfkelidir. Tekin ise ne ..

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli 05:50

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli

Olayın detayları: Olay öğlen saatlerinde İzmit Kuruçeşme mevkii D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. 121 Nolu Yahya Kaptan–Derince Sopalı hattında görev yapan otobüsle seyir halinde olan sürücü Hüseyin Göncü (37), İzm..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce