#Mesut yar

Gaziantep Ak Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı Hayri Kamalı Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adayı 02:23

Gaziantep Ak Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı Hayri Kamalı Şehitkami

Gaziantep Şehitkamil Belediye başkanlığı için aday adayı Hayri Kamalı başvurusunu yaptı. Ak Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı ve Saadet Parti Eski İl Başkanı Hayri Kamalı : Bu Bir Bayrak Bayrak Yarışı , olduğunu dile..

Göksel - Uzaktan 03:55

Göksel - Uzaktan

Göksel - Uzaktan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neden kaçtın, neden, mesut olurduk belki Korkuttum mu seni, benden ne zarar gelir ki Seni seyir etmem, gezmem lazımdı Bu yolun sonunu bulmam lazımdı Seni tanımam, bilmem laz..

Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize'de Rolüne Nasıl Hazırlandı 09:23

Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize'de Rolüne Nasıl Hazırlandı

7.Koğuştaki Mucize Filminin Galası Dün Akşam Kanyon'da Gerçekleşti! 7. Koğuştaki Mucize, 7 Yaşındaki Kızı İle Aynı Zeka Yaşına Sahip Bir Babanın Adalet Arayışını Konu Ediyor. 1983 Yılında Bir Ege Kasabasında Küçük Bir Kı..

  • BETA tarafından
  • 262 görüntüleme
  • 5 yıl önce
#zELzELE 09:23

#zELzELE

#zELzELE Tuğçe Kandemir, Heijan, Bilal Hancı, Nigar Muharrem, Eylül Öztürk, Ekin Uzunlar, Muti, Pınar Süer, Hüseyin Kemancı [İstanbul Strings], Can Yüce, Nahide Babashli, Mesut Çakır, Volkan Arslan, Ergün Şenlendirici, ..

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official Video) 02:35

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan & Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Yönetmen: Volkan Akkal Yaylı: İstanbul Strings Gitar: Mesut Çakır Kayıt: Abdullah Meydan Kurgu: Cengizhan Şanver Color: ..

Reynmen - Az Sevdim (Official Video) 02:30

Reynmen - Az Sevdim (Official Video)

Reynmen - Az Sevdim ft. Özkan Meydan & Alican Özbuğutu (Official Video) Özkan Meydan & Alican Özbuğutu 808 adlı albümünün ikinci single çalışması Reynmen ''Az Sevdim'', Houze Istanbul etiketiyle yayında. Söz Müzik:..

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz 03:52

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Orçun Kurtoğlu, Aydın Kurtoğlu, Ferit Özkan, Seçkin Özer Müzik Yönetmeni : Seçkin Özer Aranjör: Seçkin Özer Genel Koordinatör: Mesut Uyanık Mix: Koray Püskül Mastering: Seçkin Özer Kayıt : Studio..

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor 03:19

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor

Kilis’te artan korona virüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınırken, 50 dekardan az arazisi olanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmayacağı bildirildi. Kilis Valisi Rec..

Mustafa DEMiRCi - Bu Can Sana Hayran 05:32

Mustafa DEMiRCi - Bu Can Sana Hayran

Mustafa DEMiRCi - Bu Can Sana Hayran, Mustafa DEMiRCi - Bu can sana hayran Bu can sana hayran Bu can sana kurban Canı canan neylersin Aşk elinden oldu püryan Özge canı neylesin Canım ol cananım ol Derdim ol dermanım o..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burcu Güneş - Yakın Mesafe 03:45

Burcu Güneş - Yakın Mesafe

Şuan benimle değilsin ya Nefes bile zarar Üstelik tam ismimizi yazmalık Camımda ki buhar Hayatımdan çıkıp gitmek hangi duyguya Hangi korkuya hangi uykuya hangi sorguya Yarar ki yar Ara ara yakın mesafe bitmiş olsa da Ara..

KoYu KaHVeReNGi 03:55

KoYu KaHVeReNGi

Kaderime yazılı silemem seni gönlümden Bakışıma bakışın değer mi artık bilemem Her gecede hayalin, korkum geriye dönmezsin Sana geliyorsam seve seve ölürüm yar bunu bil Yollarına her sabah çıkan sevdan da bendim Ya..

Kubat - Veda 04:08

Kubat - Veda

Saklama izi belli yolunun Bu yollar yabancım değil Zorlama sonu belli oyununun Bu sonlar biri bize değil Yazılmışsa kara sevdan yazıma Sarılmışsam boynuna elimde değil Yar gidiyorsan bensiz Yalan vedaların yersiz Ben be..

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video) 04:55

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video)

AYIP ETTİN Sensiz olacağımı bile bile bana Kendini neden yar ettin Bırakıp gitmene arkandan Ağlayacağımı bile bile Neden yüzüme güldün Çok şeyi kayıp fazlasıyla ayıp ettin Her şeyi sayıp bana saygısızlık ettin B..

Özcan Deniz - Nasip Değilmiş 03:55

Özcan Deniz - Nasip Değilmiş

Ağla gönlüm nasip değilmiş vuslat Rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim.. ..

Cüneyt Tek - Gidersen 04:49

Cüneyt Tek - Gidersen

Gidersen bu gün bu evden Bu can bu hayat düşer gözümden Ben sana deli divane aşığım Canıma yapışmışken bu deli hasretin Ben sensiz, sevgisiz söyle yar nasıl edeyim Gidersen bu gün bu evden Bu can bu hayat düşer gözümde..

Brenna MacCrimmon - Sabah Sabah Seyredelim Yalıyı 06:35

Brenna MacCrimmon - Sabah Sabah Seyredelim Yalıyı

Brenna MacCrimmon - Sabah Sabah Seyredelim Yalıyı Sabah sabah seyredelim yalıyı Aşkım çoktur ver içelim doluyu Bulamazsın benim gibi deliyi Mihrabımdır çatma da kaşın arası Meskenimdir gül memelerin arası Sabah sabah ..

Mabel Matiz - Gök Nerede 05:11

Mabel Matiz - Gök Nerede

Kalbim Yolların Sürgünü Aldırma Kararıyorum Gölgesiz Gururlarda Sana Değil Bana Değil Kaderimize Bu Feryat Çareyi Bul Bana Getir Çare ise Sabır Dua Kar Bürüyor Yollarımı Kim Doluyor Kollarıma Yağ Da Yetiş Be Yağmurun Ağa..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Cengiz Kurtoğlu - Hain Geceler 04:11

Cengiz Kurtoğlu - Hain Geceler

Geceler düşmandır, bundan sonra bana Yaşamak artık haram sensiz buralarda Hayaller kurardık, günlerce başbaşa Seni alıp götürdüler kaldım bir başıma Kadehlerde mutluluğu aradım günlerce Tek dostum meyler oldu sensi..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne Saldırı Görüntüleri 02:01

Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne Saldırı Görüntüleri

Sonunuz hep böyle olacak PKK sürüleri..Ya devlet paşa ya kuzgun Leşe leş siniz leş. Allah polisimizin askerimizin yar ve yardımcısı olsun Allahim sen zalime firsat verme tepelerine binmeyi bizlere nasip eyle..

İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:39

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

İsmail YK - Bir Daha Öldüm Şarkı Sözleri Hayatımdan bezmiş yüreğim Yana yana kül olmuş kalbim Saklamayın boşuna benden Bir yabancı aşka inanmış Duyduklarım yalan değilmiş Onu ben artık artık af etmem Sevdiğim artık elle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İğne Attım Tarlaya Le Le Zalım Zalım, Pırıl Pırıl Parlıya (Vıy Vıy Zalım Zalım) Kına Gecesi Müziği 02:35

İğne Attım Tarlaya Le Le Zalım Zalım, Pırıl Pırıl Parlıya (Vıy Vıy Zal

İğne Attım Tarlaya (Le Le Zalım Zalım) Pırıl Pırıl Parlıya (Vıy Vıy Zalım Zalım) Kız Oğlanın Yanında (Le Le Zalım Zalım) Ah Dedikçe Terliye (Vıy Vıy Zalım Zalım) Karanfili Budama (Le Le Zalım Zalım) Sefa Geldin Odama (V..

  • PengoTV tarafından
  • 2.315 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçada Yeşil Çınar - GÜLAY 04:35

Bahçada Yeşil Çınar - GÜLAY

Bahçada yeşil çınar Boyu boyuma uyar Ben seni gizli sevdim Bilmedim alem duyar Nanay nanay nanay da... Nanay nanay esmer yarimsen nanay Nanay nanay kendi malımsan nanay Bahçalarda gül vari Var git ellerin yari ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.899 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Kaya - Elma Attım Nar Geldi 04:35

Serkan Kaya - Elma Attım Nar Geldi

Elma attım nar geldi Dar sokaktan yar geldi Gönderdiğin yüzükler Parmağıma dar geldi Nirinay naynaynam Bu inin önü kıyı Uyu sevdiğim uyu Seni sarhoş diyorlar İçtiğin üzüm suyu Nirinay naynaynam..

Kutsi - Kapımı Çal 04:48

Kutsi - Kapımı Çal

Bir sonbahar akşamında elimde resmin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Yapraklar vuruyor cama rüzgarda sesin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Hani açmazdın başka gönülde Sen yalancı rüzgarların yağmuru oldun Han..

Recep Tayyip Erdoğan  Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar v..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçalarda Mor Meni - Cengiz Özkan 05:32

Bahçalarda Mor Meni - Cengiz Özkan

Bahçalarda Mor Meni Şarkı Sözleri: Gaziantep-Yöre Ekibi-Ahmet Yamacı Bahçalarda Mor Meni Verem Ettin Sen Beni Nasıl Verem Olmayım Eller Sarıyor Seni Ben Sana Yandım Gelin Yanağı Allı Gelin Gaziantep Yolunda Öldürdü..

Karanfil Oylum Oylum - Fasl-i Beyoglu 02:37

Karanfil Oylum Oylum - Fasl-i Beyoglu

Fasli-Beyoglu 2008 Albümünden Karanfil Oylum Oylum: Karanfil oylum oylum / Geliyor selvi boylum Selvi boylum gelince / Şen olur deli gönlüm Vay benim efendim / Efendim, serv-i bülendim Karanfil oymak oymak / Olur mu y..

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka 05:36

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka Gönüllerde hasretin var, Yürekler aşkınla çarpar, Sensiz dünya bizlere dar, Selam sana ey kutlu yar, Sensin tüm dertlere deva, Göklerden yükselen seda, Canlar sana olsun feda, Son Pey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suriyeli Çocuk: 00:58

Suriyeli Çocuk: "Biz Beşşar'a Ne Yaptık.

beşar esedin kendi halkına yaptıgı zulüm gözler önünde sizlerin Allah yar ve yardımcısı olsun..