#Mesut yılmaz sokak lambası müzik dinle

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı 00:54

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı yayında! Gizli görevle Suriye'ye giden Selin teröristle karşı karşıya kalıyor! Arka Sokaklar 468. Bölüm 9 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! İstihbarat ve emniyetin işbirliği y..

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, kızı Zeliha için merak içinde! Mesut görev için kılık değiştiriyor! Zeliha'nın başı yine belaya girmiştir. Hüsnü, kötü haberi aldığında ise çılgına döner. Canından çok s..

Arka Sokaklar 475. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 475. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 475. Bölüm Fragmanı yayında! Selin, Umut'un kaçırılmasıyla yıkılıyor! Ekip, linç girişimini engellemeye çalışıyor! Selin ve Mesut, güvenip bıraktıkları bakıcının ihanetine uğrar. Bakıcı Şükran, geriye sade..

Arka Sokaklar 482. Bölüm Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 482. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 482. Bölüm Fragmanı yayında! Tunç'un yaşattığı şok, Mesut'u intikam almaya götürüyor! Asım'ın Mesut'un evine saldırarak Tunç'u vurması, herkesin derinden üzmüştür. Polis telsizinden Tunç için şehit olduğu ..

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Bir Tokat Hakkın Olsa Kime Vururdun ??  - Süslü Mikrofon 02:08

Bir Tokat Hakkın Olsa Kime Vururdun ?? - Süslü Mikrofon

Bugün sokaktakilere Bir tokat atma hakkınız olsa kime vururdunuz Diye sorduk Eğlenceli ve bir o kadarda komik cevaplar aldık. Bu sokak ropörtajları izlemek istiyorsanız kanalımızı takip ediniz. İyi seyirler..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Silahların Kanunu 1966 Türk Filmi İzle 1:15:00

Silahların Kanunu 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir polisin banka soygunu yapan bir suçlu ile yer değiştirmesi konu edilir. Yılmaz Ali bankadan yüklü bir miktar altın çalmıştır. Altınları karısı Türkan’a bırakıp yurtdışına çıkmıştır. Altınların peşin..

Sultangazi'de soğuktan titreyen kumruya saç kurutma makinasıyla müdahale 02:36

Sultangazi'de soğuktan titreyen kumruya saç kurutma makinasıyla müdaha

Sultangazi'de bir kişinin, sağanak yağıştan dolayı ıslanan ve soğuktan titreyen kumruyu saç kurutma makinesiyle ısıtma anları kameraya yansıdı. Sultangazi'de oturan Sabahattin Yılmaz, İzmir'deki depremi hissettikten so..

Nihat Doğan Gelen Mesaj Sonrası Küplere Bindi 01:51

Nihat Doğan Gelen Mesaj Sonrası Küplere Bindi

Nihat Doğan, Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz ile ilgili gelen yorum sonrası küplere bindi...

  • BETA tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk -Kim Cıbıl Cıbıl Dedi 02:26

Ver Elini Aşk -Kim Cıbıl Cıbıl Dedi

Oyuncular: Sevda Erginci (Ayperi), Ali İl (Kaan), Gülsün Sare Fil (Su), Köksal Engür (Eminağa), Asuman Dabak (Mine), Hakan Pişkin (Fedai), Ceren Koç (Lalin), Büşra Çam (Kiraz), Mesut Yılmaz (Mesut), Gamze Demirbilek (Ayt..

  • ANKA tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser 01:35

Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser

Film, 1930’larda Londra’nın Büyük Buhran döneminde geçiyor. İlk filmin sevimli minikleri Michael (Whishaw) ve Jane (Mortimer) artık büyümüşlerdir. İkili, Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen’la (Walters) birlikte Cherry..

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016) 03:02

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016)

Milliler siftahı Kosova'yla yaptı: 2-0 A Milli Futbol Takımı, Kosova engelini rahat aştı ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Antalya'da Kosova'yı ağırlayan A Milli Futbol Ta..

  • Cowboy tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0 02:31

Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0

FUTBOL BASKETBOL VİDEOLİG GALERİ CANLI SKOR PROGRAMLAR YAYIN AKIŞI DİĞER Ligtv Opta HAFTANIN GOLÜ Spor Haberleri > Gaziantepspor Haberleri > Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0 (ÖZET)..

Kaçır Beni Sevgilim 01:42

Kaçır Beni Sevgilim

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Tuzağa Düşürdüler Bizi 00:58

Tuzağa Düşürdüler Bizi

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Tecavüzün İntikamı 01:34

Tecavüzün İntikamı

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Ahu Yağtu Ben Dalga Geçtim Onlar Bir Taraflara Çekti 03:19

Ahu Yağtu Ben Dalga Geçtim Onlar Bir Taraflara Çekti

Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu, önceki akşam Arnavutköy’de bir açılışa katıldı. Cansu Dere’ye yaptığı iddia edilen el hareketiyle ilgili açıklamalar yapan Yağtu, “Dalga geçtim.” dedi. Cem Yılmaz ile geçmişte 7 yıl büyü..

  • BETA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arif V 216 Ekibi Berlin'de Krallar Gibi Karşılandı 01:53

Arif V 216 Ekibi Berlin'de Krallar Gibi Karşılandı

Berlinli sinemaseverlerin büyük ilgi gösterdiği Arif V 216 filminin galasına; başrol oyuncuları Cem Yılmaz, Ozan Güven, Seda Bakan, Özkan Uğur, Can Yılmaz ve Zafer Algöz katıldı...

  • BETA tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ün Gözlerine Ne Oldu 02:15

Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ün Gözlerine Ne Oldu

Türk Halk müziğinin sevilen ismi Yavuz Bingöl yeni yılı geçirmek üzere ailesiyle gittiği Kıbrıs Tatili öncesi verdiği röportajda kan çanağı olan gözlerine neler olduğunu anlattı. Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, önceki akşam y..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güney Ölüm Saçıyor 1969 Türk Filmi İzle 1:12:23

Güney Ölüm Saçıyor 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Güney ve Köksal isimli iki arkadaşın pek çok kirli işini yürüten bir çeteye karşı verdikleri mücadeleyi konu edinir. Güney ve Köksal çok yakın iki arkadaştır. Güney, çete liderinin karısıyla ilişkiye girer. Bu ..

ZALİM İSTANBUL 22.BÖLÜM PARODİ 05:14

ZALİM İSTANBUL 22.BÖLÜM PARODİ

Oyuncular: Fikret Kuşkan (Agah Karaçay), Deniz Uğur (Seher Yılmaz), Mine Tugay (Şeniz Karaçay), Ozan Dolunay (Cenk Karaçay), Simay Barlas (Damla Karaçay), Berker Güven (Nedim Karaçay), Bahar Şahin (Ceren Yılmaz), Sera K..

  • JET TV tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Trabzonspor 0 -  2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti 06:13

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti

Derbide Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u da yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü: 2-0. Negredo'nun oyuna girişiyle maçın kaderi değişirken, Kartal'ı uçuran goller Babel'den geldi. Düşük tempod..

  • OFSAYT tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ZALİM İSTANBUL PARODİ 2 03:49

ZALİM İSTANBUL PARODİ 2

ZALİM İSTANBUL SEZON FİNALİ PARODİSİ Hazırladı: Nahid Abbaszade İnstagram: @nahid_abbaszade Yapımcı: Şükrü Avşar Yönetmen : Cevdet Mercan Öykü/Senaryo: Sırma Yanık Görüntü Yönetmeni: Volkan Aslan Genel Sanat Yönetmeni..

  • JET TV tarafından
  • 349 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sürü 1978 Türk Filmi İzle 1:57:27

Sürü 1978 Türk Filmi İzle

Sürü ( The Herd 1978), Director: Yilmaz Güney, Zeki Ökten Sürü, Ana Tema Film Müziği, Zülfü Livaneli Sürü, yönetmen Zeki Ökten tarafından 1978'de çekilmiş bir filmdir. Filmin senaryosu, o yıllar cezaevinde bulunan Yılma..

  • Tv Series tarafından
  • 30.746 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle bul..