#Mesut Özilin welbecke zonguldaklıyım dedirtmesi

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, çok büyük yara alıyor! Selin, ceza evine giderken; Mesut onu takip ediyor! Mahkeme tarafından Selin, suçlu bulunur ve tutuklanmaktan kurtulamaz. Tüm ekip, Selin için kara..

Yeni Nissan Micra Test Sürüşü 02:03

Yeni Nissan Micra Test Sürüşü

Yine bir ilk. Türkiye'de sadece Mesut Abi canlarının izleyebileceği, 2017 model yeni Nissan Micra. Bambaşka bir kimlik kazanarak sahneye çıkan Micra, bugüne kadar küçük bir Nissan'da görmediğiniz tarz, teknoloji, ve kali..

  • BETA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ekip, intikam almak için Suriye'den İstanbul'a gelen Vecdi'nin peşinde! Arka Sokaklar, merakla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Rıza Baba, Seli..

Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya 02:54

Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya

Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekildiği fotoğraf sebebiyle ağır hakaretlere uğradığı Almanya'da benzer yüzlerce olay var. Tarihi ırkçı kara lekelerle dolu olan Almanya'da 9 yıl önce mahkemede katledilen Merve Ş..

Almanya'da Ben Özil’im Gösterisi 01:25

Almanya'da Ben Özil’im Gösterisi

Almanya'da Ben Özil’im gösterisi Irkçı ve ayrımcı saldırılar nedeniyle Alman Milli Takımı’ndan ayrılan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil’e destek vermek amacıyla Almanya’nın başkenti Berlin'de Ben Özil’im gösterisi yap..

Amine Gülşe Düşman Çatlattı Almanlar Iyice Kuduracak 04:05

Amine Gülşe Düşman Çatlattı Almanlar Iyice Kuduracak

Türkiye Güzeli Amine Gülşe, hem sevgilisine, hem ülkesine sahip çıktı! Mesut Özil, kendisine yapılan ırkçı yaklaşım nedeniyle Alman Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamıştı. Ülkeyi karıştıran bu olayın ardından bazı Alman..

  • BETA tarafından
  • 531 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çınare Melikzade - Oy Beni Vurun Vurun 03:57

Çınare Melikzade - Oy Beni Vurun Vurun

Sözler: Dışım çiçek açmiş belki İçimde kara yosunlar Görenler mesut sanıyor Bilmezler ki ne derdim Var . Oy beni vurun vurun Nedur çektuğum zulüm Şu dünyanun yükini B Ir ben mi omuzladım oy. Gün geçer gece olur Gecem geç..

Ezgi - Yukardan Üflendi 03:20

Ezgi - Yukardan Üflendi

Söz: Mesut Boyacı Müzik: Ezgi Kızıloğlu Düzenleme: Yılmaz Şenyaylar Yönetmen: Bora Temel..

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı yayında! Ferman'ın kaçması ekibi zor duruma sokuyor! Umut'un kaçırılmasında etkisi olan Şükran terör suçlusu olarak kabul ediliyor. Ekip ve özel terör ekipleri, çok riskli bir çatışma ..

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı yayında! Tekin, cinayetten gözaltına alınıyor! Metin, kardeşi için hayatını tehlikeye atıyor! Tekin'in adı cinayet soruşturmasında yer aldığını duyan Mesut, çok öfkelidir. Tekin ise ne ..

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli 05:50

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli

Olayın detayları: Olay öğlen saatlerinde İzmit Kuruçeşme mevkii D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. 121 Nolu Yahya Kaptan–Derince Sopalı hattında görev yapan otobüsle seyir halinde olan sürücü Hüseyin Göncü (37), İzm..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
O para nasıl hesabına geçti 01:34

O para nasıl hesabına geçti

İDDİAYA GÖRE HİÇ TANIMADIĞI BİR KADIN BAŞKALARI TARAFINDAN DOLANDIRILDI. NASIL OLDUYSA OLDU, O PARA ONUN HESABINA YOLLANDI. YAZILIMCI MESUT AYLAR BİRDENBİRE DOLANDIRICILIK DAVASININ SANIĞI OLUVERDİ....

 Bilseydiniz Arka Planı Ne Sesli Ne Görüntülü Konuşma Yapardınız 1:00:18

Bilseydiniz Arka Planı Ne Sesli Ne Görüntülü Konuşma Yapardınız

02:15 Mesut Uçar Tosuncuk'un Yerini Nasıl Buldu? 05:26 İstihbaratın Altın Çağı Ne Demek? 09:39 Yunanistan'da Neler Oluyor? 20:20 Dinleniyor, İzleniyorsunuz! 28:40 Telefonda Hangi Bilgilere Ulaşabiliniyor? 34:20 Mahremini..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Gaziantep Ak Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı Hayri Kamalı Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adayı 02:23

Gaziantep Ak Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı Hayri Kamalı Şehitkami

Gaziantep Şehitkamil Belediye başkanlığı için aday adayı Hayri Kamalı başvurusunu yaptı. Ak Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı ve Saadet Parti Eski İl Başkanı Hayri Kamalı : Bu Bir Bayrak Bayrak Yarışı , olduğunu dile..

Göksel - Uzaktan 03:55

Göksel - Uzaktan

Göksel - Uzaktan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neden kaçtın, neden, mesut olurduk belki Korkuttum mu seni, benden ne zarar gelir ki Seni seyir etmem, gezmem lazımdı Bu yolun sonunu bulmam lazımdı Seni tanımam, bilmem laz..

Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize'de Rolüne Nasıl Hazırlandı 09:23

Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize'de Rolüne Nasıl Hazırlandı

7.Koğuştaki Mucize Filminin Galası Dün Akşam Kanyon'da Gerçekleşti! 7. Koğuştaki Mucize, 7 Yaşındaki Kızı İle Aynı Zeka Yaşına Sahip Bir Babanın Adalet Arayışını Konu Ediyor. 1983 Yılında Bir Ege Kasabasında Küçük Bir Kı..

  • BETA tarafından
  • 262 görüntüleme
  • 5 yıl önce
#zELzELE 09:23

#zELzELE

#zELzELE Tuğçe Kandemir, Heijan, Bilal Hancı, Nigar Muharrem, Eylül Öztürk, Ekin Uzunlar, Muti, Pınar Süer, Hüseyin Kemancı [İstanbul Strings], Can Yüce, Nahide Babashli, Mesut Çakır, Volkan Arslan, Ergün Şenlendirici, ..

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official Video) 02:35

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan & Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Yönetmen: Volkan Akkal Yaylı: İstanbul Strings Gitar: Mesut Çakır Kayıt: Abdullah Meydan Kurgu: Cengizhan Şanver Color: ..

Reynmen - Az Sevdim (Official Video) 02:30

Reynmen - Az Sevdim (Official Video)

Reynmen - Az Sevdim ft. Özkan Meydan & Alican Özbuğutu (Official Video) Özkan Meydan & Alican Özbuğutu 808 adlı albümünün ikinci single çalışması Reynmen ''Az Sevdim'', Houze Istanbul etiketiyle yayında. Söz Müzik:..

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz 03:52

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Orçun Kurtoğlu, Aydın Kurtoğlu, Ferit Özkan, Seçkin Özer Müzik Yönetmeni : Seçkin Özer Aranjör: Seçkin Özer Genel Koordinatör: Mesut Uyanık Mix: Koray Püskül Mastering: Seçkin Özer Kayıt : Studio..

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor 03:19

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor

Kilis’te artan korona virüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınırken, 50 dekardan az arazisi olanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmayacağı bildirildi. Kilis Valisi Rec..