#Metal müzik

Hamiyet Akpınar Pelin Akil Makyajı 08:52

Hamiyet Akpınar Pelin Akil Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER SHİSEİDO WASO CLEAR-MEGA HYDRATING CREAM. BOBBI BROWN EXTRA LİP TINT BARA PİNK. SHİSEİDO SHAYCHRO SKIN GLOW FOUNDATİON NATUREL 3. SİGMA BEUSH 4DHD KABUKI. BOBBI BROWN INSTANT FULL COVER CONCEALER BEIG..

Elektrik Direği Böyle Taşınır Mı 00:45

Elektrik Direği Böyle Taşınır Mı

Şanlıurfa'da bir kamyonetin, kasasından taşan iki büyük elektrik direğiyle ilerlediği tehlikeli anlar cep telefonuyla görüntülendi. Şanlıurfa'da kaydedildi. Seyir halindeki bir kamyonetin üzerindeki dev metal elektrik d..

Öğrencilerden Mehmetçik'e Klip 00:54

Öğrencilerden Mehmetçik'e Klip

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki ortaokul öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e moral için klip çekti. Reyhanlı Ortaokulu öğrencileri, okullarının bahçesinde bir araya gelerek, Zeytin Dalı Harekatı'nda şe..

Kulağından Düzinelerce Kurt Çıkan Çinli Çocuk 00:47

Kulağından Düzinelerce Kurt Çıkan Çinli Çocuk

Çin'de kulak ağrısıyla hastaneye giden çocuğun kulağından çıkan düzinelerce kurt izleyenleri şok etti. Kulağındaki düzinelerce kurdun temizlenme işlemi sürerken metal bir kaba konulan kurtların hareket halinde olduğu gör..

  • JET TV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Boğanın Midesinden Çıkanlar Şok Etti 00:54

Boğanın Midesinden Çıkanlar Şok Etti

Hindistan'da bir boğanın midesinden çıkarılan 187 ağırlığındaki metal ve plastik atıklar görenleri şaşkına çevirdi. Veterinerlerin cerrahi müdahalesi sonrası sağlığına kavuşan boğa hayatına kaldığı yerden devam etti...

  • JET TV tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Köprü Yapımında Akıl Almaz İş Kazası 01:10

Köprü Yapımında Akıl Almaz İş Kazası

Gelişen teknoloji ile birlikte çok daha büyük yapılar inşa etmeye başlamış olabiliriz fakat bu beraberinde daha büyük güvenlik açıkları da getirmekte. Bunun bir örneği de büyük bir metal parçası yaşıyan vincin zemininin ..

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Metalci Amca Simit Satarsa 00:12

Metalci Amca Simit Satarsa

Şimdiye kadar bildiğiniz bütün simit satıcılarını unutun çünkü bu amca hepsinden farklı metal müziğe gönül vermişcesine simitlerini satmaya çalışıyor...

  • JET TV tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nehirde Dedektör İle Altın Aramak 18:44

Nehirde Dedektör İle Altın Aramak

NEHİRDE DEDEKTÖR ile ALTIN ARAMAK !! videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün Antalya Aksu nehrinin çekilen sularının arasında nehir yatağında metal dedektörü ile altın arama videosu çektik. Çok farklı ve güzel şeyler bulduk ..

  • JET TV tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bademli Yeşil Levrek ve Zerdeçallı Pilav Tarifi 07:14

Bademli Yeşil Levrek ve Zerdeçallı Pilav Tarifi

Tarif Metni: Bademli Yeşil Balık 4 adet levrek fileto Çeyrek bağ maydanoz 2 diş sarımsak 2 avuç badem Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 kuru kırmızı biber 1 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber Dünden kalan Pilavla Zerde..

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi 05:36

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi

Çikolatalı Mus Pasta İçin Malzemeler: Pasta tabanı için: 1 paket tercihen sert yoğun kakaolu bisküvi 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (gerekirse biraz daha ekleyin veya 1 tatlı kaşığı süt ilave edin kontrollü koyun, fazla ..

Fırında Etli Biber Dolması Tarifi 08:31

Fırında Etli Biber Dolması Tarifi

Fırında Etli Biber Dolması Nasıl Yapılır? 750gr. kadar tercihen ince kabuklu düzgün çok büyük olmayan dıolmalık yeşil biber 300gr. orta yağlı kıyma 2 adet orta boy soğan 3 adet kabukları soyulmuş domates 1 su bardağı vey..

Yüzüğü düşürdü, bulamadı... 01:20

Yüzüğü düşürdü, bulamadı...

ALYANSINI DÜŞÜRDÜ, ÇİMLERİN ARASINDA SAATLERCE ARADI... O KADAR Kİ GÜNDÜZ GECEYE DÖNDÜ..BULAMAYINCA DEVREYE METAL DEDEKTÖRÜ GİRDİ...VE SONUNDA BEKLENEN SİNYALİ VERDİ....

Kahramanmaraş’ta hurda deposunda yangın 00:53

Kahramanmaraş’ta hurda deposunda yangın

Kahramanmaraş’ta metal mutfak eşyası üretilen imalathanenin hurda deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü...

220 Koyunu Telef Oldu Yem Firması Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu 02:40

220 Koyunu Telef Oldu Yem Firması Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Çankırı'nın Orta ilçesinde bir vatandaşın 2 ay içerisinde 220 küçükbaş hayvanı telef oldu. Yaşanan ölümlerin ardından yapılan analizlerde hayvanlara yedirdiği yemde ağır metal oranları çıktığını söyleyen vatandaş, yem fi..

Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi 02:56

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 çorba kasesi brokoli, 1 adet havuç, 4 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt, 3-4 diş sarımsak, Pul biber, 1 çay bardağı su ***************************** Kış mevsiminde en sık kullandığım sebzelerden biridir brokoli..

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği 12:56

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği

400 gr siyez unu-1 kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 50 gr çavdar unu- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi 200 gr ekşi maya- yarım kavanoz 380 gr su- dolu kavanozdan 2 parmak eksik 10 g..

Dört X 4'Lü - 8. Bölüm İzle 13:02

Dört X 4'Lü - 8. Bölüm İzle

Dörtlümüz vızz oyunu oynarlarken Biberiye ev ödevlerini hatırlar. Ay’ı gözlemleyecek ve bunu rapor halinde sunacaklardır. Gece buluşmak üzere dağılırlar. TV’daki fırtına uyarısının farkında olmadan bulutların arkasına g..

  • ÇocukTV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Başka Türlü İçli Köfte Tarifi 05:46

Başka Türlü İçli Köfte Tarifi

İçi için; 1 büyük avuç yeşil mercimek 300 gr mantar 1,5 adet kuru soğan 3 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1,5 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber 1,5 çay kaşığı pul biber Su H..

Star Wars: Squadrons – Official Reveal Trailer 02:06

Star Wars: Squadrons – Official Reveal Trailer

Buckle up, take full control of starfighters such as the X-wing and TIE fighter, and feel the adrenaline of strategic first-person 5v5 multiplayer dogfights alongside your squadron. nnIn a fateful campaign set near the c..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü 04:28

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Agit Nuyan, evinin bir odasını müzeye dönüştürerek, geçmişi gelecek nesillere aktarmak istiyor. Gevaş ilçesine bağlı Göründü Mahallesi’nde (köy..

Пошаговая регистрация и верификация на бирже Binance 13:51

Пошаговая регистрация и верификация на бирже Binance

Обзор биржи Binance: плюсы и минусы, как торговать . Обзор Binance BNB Как Купить Криптовалюту на Как пополнить счет, выводить средства и торговать на бирже Бинанс?nБиржа Binance (Бинанс) https://www.binance.com/?ref..

  • izle tv tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Star Wars: Squadrons – Official Gameplay Trailer 05:46

Star Wars: Squadrons – Official Gameplay Trailer

The second Death Star is gone, but starfighter pilots unite on both sides of the Galactic Civil War as it rages on in STAR WARS™: Squadrons: https://www.ea.com/games/starwars/squadrons Fight alongside your squadron to t..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.810 görüntüleme
  • 7 yıl önce