#Metin Şentürk bağdat yolu müzik dinle

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor! Ferhat, yeniden gözlerini açabilecek mi? Ferhat, Aslı ile beraber kaçarken peşindeki adamlar tarafından arkasından vurulur. Silahın patl..

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı 00:44

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde bulunan bir parfümeri fabrikasının deposunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay, Kocaeli'nin Gebze İlçesi Balçık Köyü yolu üzerinde bulunan bir parfümeri fabrikasının d..

Canavar Kamyonlar Türkçe Dublaj Hd Film İzle 1:44:44

Canavar Kamyonlar Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Canavar Kamyonlar – Monster Trucks filminin konusunda Bütün hayatını geçirmiş olduğu doğduğu kasabada kurtulmak için bir çıkış yolu arayan lise son sınıf öğrencisi Tripp toplamış olduğu hurda parçalarından bir kamyon ica..

  • PengoTV tarafından
  • 11.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı 01:56

Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı

Olay, saat 21.00 sıralarında TEM Otoyolu Mahmutbey-Aksaray bağlantı yolu Esenler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 33 FU 911 plakalı tır sürücüsü Remzi Başkurt, Esenler Atışalanı mevkiinde taşıdığı beton kö..

Recep İvedik 4 İzle 1:52:53

Recep İvedik 4 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Pratik Havuç ve Zencefil Soyma Tekniği 01:58

Pratik Havuç ve Zencefil Soyma Tekniği

Yapılışı: Zencefil ve havucun kabuğunu bir bıçak veya soyacak yardımı ile soymanın dışında sebzenin etli kısmından fazla feragat etmeden sadece dışındaki ince kabuğu almanın bir yolu var ki bu da aslında çok basit. Küçü..

Hipnoz Nedir 04:26

Hipnoz Nedir

Hipnoz Nedir? Sözle, bakışla, telkinle sağlanan bir tür uyku durumu, hipnotizma. Bilinçaltı kısa yolu, hackenirseniz yandınız. Şaka şaka. Sanılanın aksine hipnoz, bilinci tam olarak kapatmaz. Reklam ya da seçim kampanyal..

Paranormal Nedir 03:24

Paranormal Nedir

Yunancada “ötesi” anlamına gelen para eki ve normal kelimesinin birleşmesinden oluşur. Paranormal, normal ötesi, olağan dışı, normal olduğunu varsaydığımız şeylerin dışında olan anlamlarına gelir. Normali kim normal kabu..

Merakla Beklenen Acı Tatlı Ekşi Filminin Galası Yapıldı 02:57

Merakla Beklenen Acı Tatlı Ekşi Filminin Galası Yapıldı

Başrollerini Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci'nin paylaştığı Acı Tatlı Ekşi adlı filmin galası Kanyon AVM'de gerçekleştirildi. Galaya, aralarında Hülya Avşar, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak’ın da olduğu çok sayıda davetli..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Neden Snapchat 03:13

Neden Snapchat

Neden'in bu eğlenceli videosunda Hilal Şefkatli, Snapchat uygulamasını ele alıyor. Soruyor, sorguluyor Neden Snapchat diye. Anı yaşamanın, sorumluluğu en aza indirmenin ve kekli börekli altın günü paylaşan akrabalardan..

Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

The Strangers Prey at Night Fragmanı 02:02

The Strangers Prey at Night Fragmanı

The Strangers Prey at Night Fragmanı Yayınlandı. Bir aile, bir grup akrabayla birlikte kalacakları mobil ev alanına geldiklerinde şaşkınlığa uğrarlar. Bu ıssız yerleşim alanında kimse yoktur ve herkes gizemli bir şekil..

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle 1:06:23

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar önce âşık olduğu adamla yolu tekrar kesişen Şaziye’nin hayatını konu edinir. Şaziye, zamanında üniversiteden ayrılmış, gazinolarda şarkıcılık yapan yoksul biridir. Bir yandan hasta kardeşine bakmakta öte..

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku 01:16

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku

Gaziantep’te trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) bugün itibariyle devreye girdi. Mesai saat ile başlayan uygulamada, 1 saatte 868 araç kural ihlali yaparak sisteme takıldı. Gaziantep’te 2918 sayılı Karayolları T..

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Teaser

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:58

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vladimir Putin, acımasız bir lider ve usta manipülatör olarak bilinir. Bu videoda Vladimir Putin'in hayatından en güzel anları göreceksiniz. Nadir genç Putin fotoğrafları, politikacılar, gençler ve ailelerle olan ilişkil..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşaat 2003 Türk Filmi İzle 1:48:22

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle

Konusu: Hiç istemedikleri halde, kötü şans veya kader sonucu zoraki mezar kazıcılığı part time şeyhliğe soyunmak zorunda kalan ve bu yolla insanların ince sorunlarına çare bulan Ali (Emre Kınay) ve Sudi'nin (Şevket Çoruh..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:09

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jean-Claude Van Damme, Belçika'dan gelen hareketli bir film kahramanı ve dünyaca ünlü dövüş sanatçısı klasik dövüş sanatları filmleri Bloodsport (1988) ve Kickboxer (1989) ile Hollywood sahnesine patladı. Van Damme b..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle 55:35

Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : Yolları hapishanede kesişen üç kadının hikâyesini anlatır. Ayşe, öğretmen olma hayali kuran bir öğrencidir. Evli bir adam tarafından evlilik vaadiyle iğfal edilir. Cahide, annesini kaybeder ve üvey babası ile k..

Sağ Sağlim 3  - Sen Sağ Ben Selamet İzle 1:38:15

Sağ Sağlim 3 - Sen Sağ Ben Selamet İzle

Üç kaçağın yolu sık sık kesişmektedir. Cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar’ı, Sivas Kapalı Cezaevi’ne götürecek nakil aracı, Selame..

Çağla Şikel - Günlük Makyajım Güzellik Bakım 13:55

Çağla Şikel - Günlük Makyajım Güzellik Bakım

Makyaj günlük hayatımızın önemli bir parçası ama abartmıyor muyuz biraz? Güzellik ve bakım benim için çok önemli, fakat sokağa çıktığımda yüzümde ağırlık taşımayı sevmiyorum. Az ürün kullanarak mümkün olduğunca cildimin ..

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Önünde Hareketli Dakikalar 01:07

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Önünde Hareketli Dakikalar

Başkent Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin 'A' protokol giriş kapısının bulunduğu bulvara girmeye çalışan otomobil, güvenlik noktasındaki bariyerlere çarparak durdu. Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) istikametinden Cumh..

Uçurumun Kenarında Asılı Kalan Otomobili Böyle Kurtardılar 00:32

Uçurumun Kenarında Asılı Kalan Otomobili Böyle Kurtardılar

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde sürücüsünün manevra yapmak istediği otomobil, denize düşmekten kıl payı kurtuldu. Sürücü ve yoldan geçenler, uçurumda asılı kalan aracı düşmemesi için bir süre elleriyle tuttu. Olay, Alaplı-..

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:34

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Yılda sadece bir gece boyunca tüm suçların serbest olduğu bir dünyada geçen film, Arınma Gecesi öncesi çocuklarıyla birlikte eve dönen bir çiftin gerilimini beyazperdeye taşıyor. Güvenli evlerine ulaşmaya çalışa..

Evdeki Düşman Orphan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:55

Evdeki Düşman Orphan Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bebekleri ana karnındayken yaşamını yitiren Kate ve John büyük bir travma yaşamışlardır. Hayatları perişan olan çift bir çıkış yolu bulmak zorundadırlar. Bu elim olay, hem evliliklerini hem de Kate'in kırılgan r..