#Metin Şentürk yalan değil pek kolay olmayacak seni unutmak müzik dinle

TNK - Yine Yazı Bekleriz 04:11

TNK - Yine Yazı Bekleriz

Ah ne çok özledim seni Bir bilsen ah bir görsen Sonbaharlarım gelir O yaprak hiç düşmez Hepsi bitti hepsi bitti Hepsi kaybolan günlerdi Bir yalnız sen bir yalnız ben Bizi ne nasıl tüketti ki Belki unuturuz onu ..

Myriam Fares - Kifak Enta - Nasılsın -Türkçe Altyazılı - ميريام فارس كيفك إنت 04:05

Myriam Fares - Kifak Enta - Nasılsın -Türkçe Altyazılı - ميريام فارس ك

Nasılsın? Bana sert davranan bir tek sen vardın, Kalbimi kıran bir tek sendin. Kalbin artık beni takmıyor (umursamıyor), Sen umursamadın ve gittin. Neler söylüyorsun? Bana söylesene kim ağlattı beni? Ve kim üzgün bırakt..

  • PengoTV tarafından
  • 1.543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mevlâna'dan Aşkın Anlamı 04:34

Mevlâna'dan Aşkın Anlamı

Aşk.. Kaînatın yaratılışı sebebi, varlıgın mayası, hayatın aslı-özü. Hem gönül dünyasının şahı, hem şiirin-edebiyatın başta gelen teması. Pek çok kisi, pek çok söz söyleye gelmiştir aşka dair. Ama ondan bahsedenler ara..

Su Aygırı Yavrusuna Ne Yaptığı Anlaşılamayan Fil 05:51

Su Aygırı Yavrusuna Ne Yaptığı Anlaşılamayan Fil

Açılın ben geldim, ben geldiysem kimse su da kimse kalmayacak edası ile giriş yapıyor fil. Görüleceği üzere filimiz erkek. Dişi olsa bir şekilde evlat edinmeye çalışıyor diyebiliriz. Ancak ne seviyor ne dövüyor... İstes..

  • JET TV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Morbid Obezite Ne Tür Rahatsızlıklara Neden Olur 01:32

Morbid Obezite Ne Tür Rahatsızlıklara Neden Olur

Morbid obezite vücuttaki pek çok sistemi etkileyerek farklı hastalıkların doğmasına yol açar. İç organlarda yağlanır. Morbid obezite, kalp-damar hastalıkları, şeker hastalığı, ani beyin kanaması, eklem rahatsızlıkları gi..

  • NABIZ tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AK Parti Döneminde Adım Adım Özgürlük 01:00

AK Parti Döneminde Adım Adım Özgürlük

Eski Türkiye'deki yüz karası uygulamalar, AK Parti ile giderildi. 16 yıllık dönemde pek çok kesimi ilgilendiren yeniliklere imza atıldı. Antidemokratik pek çok yasaklayıcı düzenleme kaldırıldı...

Şeyma Subaşı Pizza Espirisiyle Fotoğrafını Paylaştı 01:10

Şeyma Subaşı Pizza Espirisiyle Fotoğrafını Paylaştı

Şeyma subaşı geçtiğimiz haftalarda satışa çıkardığı kitabının ardından pek çok eleştiriye maruz kalmışken, pek çok desteği de beraberinde getirmişti. Özellikle kitabının sayfalarından birinde yer alan ve kısa sürede popü..

  • BETA tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.449 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:49

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Mary Shelley'nin klasikler arasına girmiş gotik romanından daha önce pek çok kez uyarlanan film bu sefer, 2012 tarihli Doğaüstü filmine imza atan Max Landis'in senaryosuyla beyazperdeye gelecek. Filmin y..

  • Film İzle tarafından
  • 19.853 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları) 06:22

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları)

Tüm silahların eşit derecede tehlikeli olduğunu söylemek oldukça yanlış bir düşünce olur. Bazı silahlar saplama için iyiyken diğerleri düşmanları uzaktan ekarte etmekte kullanılması için üretilmiştir. Bugün dünyadaki en ..

Bağa Girdim Bağ Budanmış Adile Naşit 01:47

Bağa Girdim Bağ Budanmış Adile Naşit

bağa girdim bağ budanmış bağa bülbül dadanmış bağa girdim bağ budanmış bağa bülbül dadanmış 18 yaşında da leyla hatun kimlere aldanmış. 18 yaşında da leyla hatun kimlere aldanmış. o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramı..

İntikamın Bedeli Film İzle 1:45:00

İntikamın Bedeli Film İzle

İntikamın Bedeli izle IMDb: 6.1Türkçe DublajHD Film Adı:İntikamın Bedeli Türkçe Dublaj izleFilm Konusu: Will Gerard New Orleans eyaletinde bir ingiliz öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Karısı Laura ise müzisyendir. Bu ..

  • Tv Series tarafından
  • 3.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
7 Yaşındaki Çocuğun Elektrikli Kaykay ile Alkışa Şayan Şovu (Hoverboard) 08:02

7 Yaşındaki Çocuğun Elektrikli Kaykay ile Alkışa Şayan Şovu (Hoverboar

Hoverboard Nedir? Hoverboard, bilim kurgu filmlerinden esinlenerek icat edilen bir uçan kaykay prototipiydi aslında. Günümüzde ise, satışı fırtına gibi esen; prototip olmaktan çıkıp belli şirketler tarafından tasarlanabi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
X  Men Film İzle 2:11:36

X Men Film İzle

X-Men Apocalypse Günümüzde pek çok çizgi roman kahramanı, Örümcek Adam’ ın gişede elde etmiş olduğu başarının ardından birer ikişer sinemaya transfer olmaya başlamıştır. Özellikle de çizgisel dünyaları sinema perdesine a..

  • Tv Series tarafından
  • 6.405 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaban Ada Film İzle 1:59:46

Yaban Ada Film İzle

Rus sinema tarihinin en yüksek bütçeli filmi olacağı söylenen The Inhabited Island, Tarkovsky nin meşhur filmi Stalkerın çıkış noktası sayılan öykünün (Roadside Picnic) yazarları Strugatsky Kardeşlerin aynı isimli romanl..

  • Tv Series tarafından
  • 2.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedi Belgesel Film İzle 1:18:58

Kedi Belgesel Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler 04:04

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü olduReyting rekorları kıran programlarından ç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amanda Cerny Twerk Öğrenmeye Çalışırsa 00:57

Amanda Cerny Twerk Öğrenmeye Çalışırsa

Çektiği parodi videolarla dikkatleri üzerine çeken ve Türk bir sosyal medya kullanıcısıyla girdiği esprili diyalogla ülkemizde de tanınan bir isim haline gelen Amanda Cerny paylaştığı videoyla 'Twerk' akımına gönderme ya..

  • JET TV tarafından
  • 1.511 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm 2:16:55

Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm

Arif son anda MTTB’ye yerleştirilen silahları fark eder. Bu silahları bir araziye Ömer ve Mustafa’yla açtıkları çukura gömerken fotoğrafları çekilir. İbrahim Başkan ve arkadaşları ise silah baskınının şaşkınlığını yaşark..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Veri Madenciliği ve Big Data : Neden www.Kamapp.com & www.Seyredelim.com  ! 03:00

Veri Madenciliği ve Big Data : Neden www.Kamapp.com & www.Seyredelim.c

Büyük Veri: Önemi, Yapısı ve Günümüzdeki Durum. Büyük veri, günümüzde son derece popüler bir kavram haline gelmiştir ve yeni bir devrin başlangıcı olarak yorumlanmaktadır. Büyük veri ile birlikte dünyada büyük bir dönüşü..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

ALEGORİ - Mutlu Musun 03:31

ALEGORİ - Mutlu Musun

Mutlu Musun? şarkı sözleri ile Ne kadar ararsan ara bulamazsın kendini bu dünyada Zaman hep bir adım önünde kaptırmışsın kendini peri masallarına Aşk desen aşk değil İş desen iş değil ..

Tuğçe Kandemir - El Âlem 02:51

Tuğçe Kandemir - El Âlem

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Yönetmen: Celal Canik, Soner Karakuş Hâlimi bi görseler acır içleri Kan gözlerim iç çekecekler Susmayın, söyleyin kime gittiğini Benden önce öğrenece..

Meto - Her Şey Yolunda 02:30

Meto - Her Şey Yolunda

Her Şey Yolunda şarkı sözleri ile Her şey yolunda stres boşuna Mary yanımda kimse değil umrumda Herkes yolunda panik boşuna Olmak zorunda para gider hoşuma ye Hiç yoktan baba kurdu kale Kaptan Sağlam yaslan lale..

Destan - Ölsem De Kurtulsam 03:54

Destan - Ölsem De Kurtulsam

Ölsem De Kurtulsam Güneşe uzan hadi yaşamana bak Beni düşünüp öyle beni de üzme Ödeyemedim telefonumu unut Benim işim hep böyle bana üzülme Aşktan büyük ne var fani dünyada Aşktan güçlü ne var Meşkten kolay ne var fani ..

Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm 04:22

Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyumca Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Ba..

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat 04:28

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat

YORGUN DEMOKRAT Karanlık yollardan geçtik Zehir gibi sular içtik Bir yanımızda ölüm Bir yanımızda yar sevdik Bir değil bin bir kere Sırat köprüsünden geçtik Cehennem denen illetin Ta göğsünü deldik geçtik. Bu yolda dön..

Muazzez Ersoy Sevemedim Kara Gözlüm 05:17

Muazzez Ersoy Sevemedim Kara Gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunc..