#Metin Şentürk yalan değil pek kolay olmayacak seni unutmak müzik dinle

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yardımcı yönetmen: Merve Duran Karaçam Görüntü Yönetmeni: Alpaslan ..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Taladro, Ayakta Dur! isimli yeni teklisi ile 2021 yılının ilk parçasını sevenleriyle buluşturuyor. Taladro'ya şarkıda Rashness eşlik ediyor. Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: R..

Oğuzhan Koç - Bence de Zor 02:43

Oğuzhan Koç - Bence de Zor

Söz & Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan aydın Kayıt & Editing: Adnan Telkıvıran Mix & Mastering: Özgür Yurtoğlu Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi: Hypers Prodüksiyon Şirketi..

Rafet El Roman - Bağışla Beni 04:30

Rafet El Roman - Bağışla Beni

Söz: Barış Ateş Müzik: Barış Ateş Aranje: Steffen Müller Yönetmen: Rafet El Roman Bağışla Beni şarkı sözleri ile Bağışla beni, bağışla kırdım seni Yine ilk gün ki gibi, tut ellerimi sar beni Bağışla beni, bağışla..

Tolga Eren - Güzel Sevenler Bilirler 03:27

Tolga Eren - Güzel Sevenler Bilirler

Söz & Müzik: Tolga Eren Düzenleme: Tolga Eren Prodüktör: Abdulkadir Çığşar Akustik Gitar: Bahadır Kartal Kayıt: Jeremy Production Studios Mix & Mastering: Abdulkadir Çığşar Yönetmen : Tuğçe Tunçtürk Kurgu & Renk: Tuğç..

Eylem Aktaş - Söyleyemedim 05:02

Eylem Aktaş - Söyleyemedim

Eylem Aktaş - Söyleyemedim Şarkı Sözleri Dinle Lyrics: Düşlerde sevdim seni,söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini,söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüt..

  • Candy tarafından
  • 1.876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Ay Feat Can Genç - Bir Daha Remix 03:41

Gökhan Ay Feat Can Genç - Bir Daha Remix

Ansızın çıkma benim karşıma Unuttum gözlerinin rengini Umutlarıma bir çizik çektim Bitirdin kalbimdeki sevgini Hayallerime bir çizik çektim Bitirdim bende olan sevgini Bir daha çıkma karşıma yarim Bakma gözüme kalbim un..

Müzeyyen Senar Mehtapli Gecelerde 02:55

Müzeyyen Senar Mehtapli Gecelerde

Müzeyyen Senar Mehtapli Gecelerde dinle Gönderen : Caesar Mehtaplı gecelerde hep seni andım Ah ah hep seni andım Belki gelirsin diye boş yere yandım Ah ah boş yere yandım Belki gelirsin diye boş yere yandım Ah ah ..

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Ferdi Tayfur Sabahçı Kahvesi Dinle Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Albüm Adı : Prangalar Düzelten : ahmtkck Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lady GaGa  Monster 04:10

Lady GaGa Monster

Don’t call me GaGa Bana Gaga deme I’ve never seen one like that before Bunun gibi birşey daha önce hiç görmemiştim Don’t look at me like that Bana o şekilde bakma You amaze me Beni şaşırtıyorsun He ate my heart Kalbimi ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Sana Dönemem 03:45

Rafet El Roman - Sana Dönemem

Rafet El Roman - Sana Dönemem dinle seni sevemem canım balım cicegim petegim bocegim senin olamam kuzum kusum cilegim kirazım salatam melegim bebegim sirinim fidanım filizim baharım ısıgım gunesim denizim sekerim biber..

  • Candy tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda 03:10

Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda

Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda dinle Talihsiz Bir Sevda! Seni gördüğüm o anda Birdenbire içimde sızı hissettim Birdenbire kalbimin içinde fırtınalar esti Daha ne olup bittiğini anlamadan Kolunda birini gördüm O an an..

  • Candy tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Bir Sevda Masali 03:52

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali dinle bir sevda masali Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm se..

  • Candy tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor 03:31

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor dinle Albüm Adı : Başka Düzelten : felucia Bir gün bitebiliyor büyük aşklar Hüsranla bitebiliyor Fakat devam eden bir hayat var Güçlü olmak gerekiyor Elbette sonu geliyor yalnızlı..

Ömer Danis - Manolya 05:36

Ömer Danis - Manolya

Bir tutam sevginin bedeli nedir El dokunur yakar zulüm tenedir Sinem örselendi bunca benedir Ferhat sustu dağlar andı manolya Sızılı bir histir aşkın bedeli Yusufu kul etti mecnunu deli Kerem küle dönüp gitti gideli uta..

  • Osman Taş tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim 04:51

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim Şarkı Sözleri Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek O yarin yüzünü bir daha görek aman aman Bir daha göre..

  • PengoTV tarafından
  • 1.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Söz & Müzik: Derya Bedavacı Aranjör: Aydın Kara Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Genel Koordinatör & Menajer: Tuba Yüzener Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kral Gitarlar: Selahattin Güzelel Ud/Keman: Özdemir..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme 02:31

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme

Söz : Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Müzik: Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Aranje : Onur Aşar(Opirus Music) Kayıt-Mix : Onur Aşar(Opirus Music) Mastering : Buğra Kunt Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş, Vedat Aygıran Yönetmen : Sed..

Müslüm Gürses - Senden Vazgeçmem 05:20

Müslüm Gürses - Senden Vazgeçmem

SENDEN VAZGEÇMEM (MÜSLÜM GÜRSES) Umurumda değil yaşamak ölmek Canımdan geçerim senden geçerim Olur mu bu aşkı bir anda silmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökteki güneş sönse vazgeçme..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Çare Sende Allahım 05:33

Müslüm Gürses - Çare Sende Allahım

LLARDIR DERDİME ÇARE ARADIM KİMSENİN ELİNDEN DERMAN BULMADIM AH EN SON ÜMİDİMİ SANA BAĞLADIM BÜTÜN ÜMİDİMİ SANA BAĞLADIM ÇARE KULDA DEĞİL SENDE ALLAHIM BİR TEK ÜMİDİMİ SANA BAĞLADIM ÇARE KULDA DEĞİL SENDE ALLAHIM..

Çisil Egeli - Bir Yola Çıktım 03:27

Çisil Egeli - Bir Yola Çıktım

Bir Yola Çıktım şarkı sözleri ile Bir yola çıktım bugün Kırık dökük hayatlara renk verdiğim Mühim değil, yazık değil Vurulsa da leke yapsa da ümitlerim Seher vakti korkularımdan Kanat yaptım maviye doğru Sakın döndürm..

Çağla - Bi Yere de Yaz 03:15

Çağla - Bi Yere de Yaz

Bi Yere de Yaz şarkı sözleri ile Yasını tuttum aşkın üzüldüğüm yeter Varlığın yemin ederim yokluğündan beter Kaç kere şans dilenip kapılara bile dayandın Yeni düştü jeton heralde Bittik biz günaydın Bi yere de yaz ço..

Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler 04:22

Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler

Bir sabah saçlarımı okşayıp da rüzgar İzlerini sürüp de gidecek beyaz beyaz Ve güneş aynaya baktığımda çizgilerden Yeni bir yüz gösterecek üzülerek biraz Yok olmaz erken daha Biraz geç kalın ne olur Hiç hazır değilim hen..

İbrahim Erkal - Adam Gibi 04:51

İbrahim Erkal - Adam Gibi

Dert bende bölük bölük gam tabur bende Yar dinsiz yar yar imansız çektiriyor bak amansız İşte böyle zamansız ah ustam ah Bildiğin gibi değil çal gönlümün pasını sil Al o yandan al bu yandan Vallah usandım bu candan..

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin 04:56

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin

Benim boynum hep böyle bükülü mü kalacak Her hasretin içimde kavgası mı olacak Bak halime arkadaş yaşarken ölmüşüm ben Belki çare var ama beni nerden bulacak Gayemiz yaşamaksa acı çekmek mi lazım Çaresizlik peşimde..

Emre Erdemli - Kara Bulut 04:08

Emre Erdemli - Kara Bulut

Emre Erdemli - Kara Bulut Şarkı Sözü: Düşünüyorum enine boyuna Ayrılıyoruz bugün galiba Geceler de uykusuz yaşıyorum Uzun yıllar sensizim galiba Kalbim kırıldı, durmaz buralarda Zaten razı değil, ayrılık çığlığına..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

İzah - Mesafeler 03:17

İzah - Mesafeler

Mesafeler şarkı sözleri ile Nakarat kurulsun aramıza mesafeler Kafam tüm mesafeyi hesap eder Acını dindirir mi eczaneler Samimiyetsiz geçer cenazeler Verse 1 yüksekte gezer kafam bakarsan mahir tipi dağlardan izliyor..

Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..