#Metin Şentürk yalan değil pek kolay olmayacak seni unutmak müzik dinle

Harun Kolçak  Sokul Bana 04:31

Harun Kolçak Sokul Bana

Sevdim evet yine sevdim Seviştim de senden sonra Başkaları çok boş geldi Hiç içime sinmedi Nedense hep istedim seni Karşı koydu benliğim Arzular tek nedenim değil Özledim geri geldim Geldim evet yine geldim Bi..

Güçlü Soydemir  Yeminim Var 04:57

Güçlü Soydemir Yeminim Var

Hasretin tutuşup yanar bedende Yanımdan bir adım öte gidende Gülden de güzelsin menekşeden de Senden başka bir çiçeğim yok benim Yeminim var Allah canımı alsa Seviyorum seni herşeyden fazla İki değil inan dört gö..

Şahin  Ağla Yürekli Çocuk 05:16

Şahin Ağla Yürekli Çocuk

Yok hic kimsem yok biliyordun Biliyordun sen son umudumdun Hic birakamam gitmem diyende sen En zor günde birakip gindende sen Simdi bir kenarda hickira hickira Agliyorum cicegim sana degil bana Simdi bir kenarda h..

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video) 04:09

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video)

You're the light, you're the night Sen gündüzüm, gecem You're the color of my blood sen kanımın rengi You're the cure, you're the pain Sen ilacım, hastalığım You're the only thing I wanna touch Sen dokunmak istedi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Willy William  Ego  [Clip Official] 03:24

Willy William Ego [Clip Official]

Now available with english subtitle! Willy William Ego Sözleri Miror – Ayna Dis moi qui est le plus beau – En iyi kim söyle Quitte à devenir mégalo – Hatta megaloman haliye Viens donc chatouiller mon ego – Gel egomu g..

Pitbull - Hotel Room Service 04:28

Pitbull - Hotel Room Service

Sanatçı: Pitbull Albüm: Pitbull Starring in Rebelution Pitbull – Hotel Room Service Çevirisi I want everybody to stop what they’re doing. Now if you know you’re with somebody you’re gonna take the hotel room tonight,..

Candan Erçetin - Söz Vermiştin Bana 04:08

Candan Erçetin - Söz Vermiştin Bana

Söz vermiştin bana Yanıbaşımda yaşlanmaya Söz vermiştik bu dünyaya Ne olursak olsaydık Kaç yıl geçti bak hala Son bakışın miras bana Saklı duruyor ne fayda Bıraksaydın solsaydık Hangi bahane avutur bilmem Hangi günahın..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

onur akın - yağmur yüreklim 04:45

onur akın - yağmur yüreklim

Son vapur da ayrıldı limandan Son tren içimi çizipte geçti Bir bir ışıkları söndü odaların Kapılar gözlerini uykulara kapadı Yarim, yağmur yüreklim Uyuyor musun... İçimde kırılıp kalır ağlayan sesin Susar yüreği..

Zeki Müren - Eskimeyen Dost 04:28

Zeki Müren - Eskimeyen Dost

Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görüşmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik Eski dost düşman olmaz deyipte sitem e..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Atiye - Güzelim 04:36

Atiye - Güzelim

Hep beraber coşmaya Eğlenceye koşmaya Sorunlardan kopmaya Dansedip oynaşmaya Çıra gibi tutuşmaya Ateş olup yayılmaya Olta atıp avlamaya Seve seve avlanmaya Güzelim, Gidelim güzelim Girelim, Havaya girelim Taşvan gibi kaç..

Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya 03:51

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya

Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum B..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Astroloji Nedir 06:13

Astroloji Nedir

Türk Dil Kurumu yıldız falcılığı olarak tanımlamış astrolojiyi. Astroloji ise kendisini, bir kişinin doğum anında belirli gök cisimlerinin konumları ve hareketleri, bireyin kişiliğini ve diğer özelliklerini belirler ve b..

YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

VR I Sanal Gerçeklik Nedir 03:31

VR I Sanal Gerçeklik Nedir

VR teknolojisi sadece biz oyun oynayalım diye tasarlanmamış. VR teknoloji, paranoya ve fobi tedavisinden askeriyeye, mimariden filme birçok alanda kullanılmakta. Artık Nasa bile bu teknolojiyle Mars’a gitmeden Mars’a git..

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferhat Göçer Ft. Ali Yılmaz - Üflediler Söndüm 04:14

Ferhat Göçer Ft. Ali Yılmaz - Üflediler Söndüm

Ferhat Göçer - Ft. Ali Yılmaz - Üflediler Söndüm Şarkı Sözleri Üflediler söndüm karanlikta gönlüm hic bilmezdim ama derindeymiş pek derdim bak içime gör beni tut elimden yak beni istemezsen bu aşkı otur baştan ya..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kibariye - Gönlümdeki Bu Yara 04:28

Kibariye - Gönlümdeki Bu Yara

Gönlümdeki bu yara Neden hala geçmedi Neden bilmem Allahım Izdırabım dinmedi Yalvarırım Rabbim Duamı sen kabul et Birgün olsun beni de Herkes gibi mesud et Kalbimdeki bu yara Neden şifa bulmuyor Neden bilmem ..

Saudade - Uzakta 01:40

Saudade - Uzakta

Sözler/Lyrics anlıyorum tükenmişiz inan pek çok şey gibi anlıyorum tüketmişiz damla damla eriyen zaman gibi şimdi benden çok uzakta bambaşka bir yerdesin şimdi benden çok uzakta söyle bari iyi misin..

Zeynep Sağdaş - Modern Külkedisi 03:21

Zeynep Sağdaş - Modern Külkedisi

Modern Külkedisi şarkı sözleri ile Saat 12 olmuş, bana ne Eğlenir coşarım, kime ne Biz bu dersi geç öğrendik Prensi askere gönderdik Ben modern külkedisi Bu yüzyılın efendisi Geç öğrendim bu dersi Ben beklemem prensi Z..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Hadise - Küçük Bir Yol 04:37

Hadise - Küçük Bir Yol

Hadise'nin, Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanan Küçük Bir Yol isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz: Devrim Karaoğlu - Mete ÖzgencilnMüzik: Devrim KaraoğlunProdüktör ve Düzenleme: Devrim KaraoğlunMix..

  • GÜL tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:39

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

İsmail YK - Bir Daha Öldüm Şarkı Sözleri Hayatımdan bezmiş yüreğim Yana yana kül olmuş kalbim Saklamayın boşuna benden Bir yabancı aşka inanmış Duyduklarım yalan değilmiş Onu ben artık artık af etmem Sevdiğim artık elle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 8 yıl önce