#Metin Şentürk yalan değil pek kolay olmayacak seni unutmak müzik dinle

Yürüyen Merdivene Ayakkabılarını Kaptıran Genç 00:27

Yürüyen Merdivene Ayakkabılarını Kaptıran Genç

Rusya'da bir alışveriş merkezinde yürüyen merdivene binen genç tam inecekken ayakkabılarını yürüyen merdivene sıkıştırmış ve ayakkabılar yalan olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 248 görüntüleme
  • 4 yıl önce
TikTokçu Kıza Şaşkınlıkla Bakan Teyze 00:08

TikTokçu Kıza Şaşkınlıkla Bakan Teyze

TikTok artık hayatımızın her anında her yerinde desek yalan olmaz. Bir markette tiktok çeken kız arkadaki teyzenin şaşkın bakışlarına maruz kalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yine aynı tuzak! 02:13

Yine aynı tuzak!

YİNE AYNI YALAN, YİNE AYNI TUZAK... POLİSİZ, SAVCIYIZ YALANIYLA ÖZELLİKLE DE YAŞLILARI HEDEF ALAN DOLANDIRICILAR 10 KİŞİNİN YAKLAŞIK 900 BİN LİRASINI ÇALDI. ADANA MERKEZLİ OPERASYONLA O SAHTEKARLAR YAKALANDI...

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru 02:17

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru

PİYASA, SÖZDE ZAYIFLAMA ÇAYLARIYLA DOLU... YALAN YANLIŞ BİLGİLERLE, SAHTE FOTOĞRAFLAR, VİDEOLARLA MÜŞTERİ AVLIYORLAR... BUNUN İÇİN DE KİLO VERMİŞ ÜNLÜLERİ KULLANIYORLAR... SON KURBAN, 142 KİLODAN 75'E DÜŞEN OYUNCU ÜMİT E..

Adalet savcısıyım- dedi, bulaşıkçı çıktı! 02:19

Adalet savcısıyım- dedi, bulaşıkçı çıktı!

“İNEK PARASIYLA OKUDU, BİRLEŞMİŞ MİLLETLERİN EN GENÇ SAVCISI OLDU” DİYE BAŞLIKLAR ATTIRDI, YALAN HABERLER YAPTIRDI… TÜRKİYE’NİN GURUR DUYDUĞU BİR SAVCI İMAJI YARATTI AMA, SAHTE SAVCININ FOYASI, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARE..

KILIÇDAROĞLU- HANİ KASADAN 5 KURUŞ ÇIKMAYACAKTI 01:45

KILIÇDAROĞLU- HANİ KASADAN 5 KURUŞ ÇIKMAYACAKTI

Kılıçdaroğlu, yap işlet devret modeli ile ilgili, Yıllar yılı bu millete yalan söyleyip, oy devşirip, yıllar geçtikten sonra benim söylediğim noktaya gelip, ‘evet biz bunu devletin kasasından ödeyeceğiz’ deyip itiraf ed..

Küresel para sistemi çöküyor mu? 2:04:13

Küresel para sistemi çöküyor mu?

-Dünyada dijital para çalışmaları ne durumda? -Çin, sınırları dışında gizli karakollar mı kuruyor? -Yapay zeka yalan söylemeyi mi öğrendi? -Dünya Sağlık Örgütü’nün küresel pandemi yasa tasarısı ne getiriyor ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Öyle Bir Teknoloji Ki Yatağınızdan Sağ Çıkamazsınız! Tüm Özgürlükleri Elimizden Alacak O Anlaşma! 51:10

Öyle Bir Teknoloji Ki Yatağınızdan Sağ Çıkamazsınız! Tüm Özgürlükleri

02:18 Dünya Hangi Konuda Saldırıda? 13:45 Neden Yalan Söylüyorlar? Amaç Ne? 23:04 GDO Çok Büyük Bir Yalandı! 25:40 Yakında Yiyecek Ekmek Bulamayacaksınız İşte Nedeni! 29:38 Yangınlar Planlı Mıydı? 43:30 Kızılötesi Lazer..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Öyle Bir Teknoloji Ki Yatağınızdan Sağ Çıkamazsınız! Tüm Özgürlükleri Elimizden Alacak O Anlaşma! 51:10

Öyle Bir Teknoloji Ki Yatağınızdan Sağ Çıkamazsınız! Tüm Özgürlükleri

02:18 Dünya Hangi Konuda Saldırıda? 13:45 Neden Yalan Söylüyorlar? Amaç Ne? 23:04 GDO Çok Büyük Bir Yalandı! 25:40 Yakında Yiyecek Ekmek Bulamayacaksınız İşte Nedeni! 29:38 Yangınlar Planlı Mıydı? 43:30 Kızılötesi Lazer..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Bir Yudum Nostalji - Klasik Şarkılar ♫☼♫ 33:08

Bir Yudum Nostalji - Klasik Şarkılar ♫☼♫

Bim Bam Bom -- Yasemin Kumral ♫☼♫ Böyle Gelmiş Böyle Geçer Dünya - Gönül Akkor ♫☼♫Füsun Ônal - Ah nerede Vah nerede ********************************************************************* Şarkı isimleri ve sıraları 00:0..

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım 04:36

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım

yüreğinde isyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma gizli bir rüyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma kendinle kavgan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma imkansız bir sevdan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma ateşe ba..

Seksendört - Şimdi Hayat 04:25

Seksendört - Şimdi Hayat

Bir kadeh sessizlik doldurdum Daldım gittim semaya Güz geçti bahar geçti derken Bir gün daha görsek ne ala Dünya derdi sarmış dört yanımı Yaşamayı öğrenemedim hala Şimdi hayat ister çiçeklerle gelsin İsterse vursun geçs..

Halil Sezai - Olsun (Official Video) 04:54

Halil Sezai - Olsun (Official Video)

Halil Sezai - Olsun Çaresiz içimdeki çocuk Bir günah gibi hep suçlu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İçimde her gün ölen umutlar var Olsun zaten aşklar hep böyle Sana bir söz yazdım bugün Yolladım rüzgarla ..

Bengü - Hodri Meydan 03:46

Bengü - Hodri Meydan

Hiç alışma öyle güle güle senin olmadım Kayboluşta böyle gide gele beni bulmadın Dönde bak ve sor o yüreğine kaç yalan sığar? Vazgeçilmezim sana bu sözüm senle dolmadı Yine de ağladım İçimi yaka yaka aldım Canıma baka b..

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı 01:51

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı

Meclis 15 Temmuz Darbesini Araştırma Komisyonu Başkanvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdağ, teröristbaşı Gülen'in yıllarca sahte belgelerle devleti dolandırdığını söyledi. İşte o çok çarpı..

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Gang Turns Black 21:25

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı -

Günlük hayatın sıradan meselelerine absürd yorumlar. Philadelphia?da kendi halinde bir İrlanda barı işleten dört kafadar, iş yaşamının ve insan ilişkilerinin yetişkin dünyasına adım attıklarında hayatın sadece kendileri ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.656 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan 04:53

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan

Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi ..

Ahmet Şafak - Karagile 05:52

Ahmet Şafak - Karagile

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bülbül mü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Ahmet Şafak - Karagül 04:12

Ahmet Şafak - Karagül

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bül bülmü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor 01:15

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor

Amerikan Başkanı Donald Trump yemin törenine katılanların sayısıyla ilgili medyada yer alan haberlere sert çıktı. Törende 1.5 milyon kişinin bulunduğunu öne süren Trump, basını yalan haber üretmekle suçladı ve gazetecil..

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun 04:00

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun

Hakkımda konuşmuşsun Dargınmışsın bana meğer Dargınken sevgililer Erken konuşan kaybeder Bilmediğin şeyler var Söz etmediğim bugüne kadar Çok canım yandı Senden koparken azar azar Ruhun çekilirken Yenik düşerken Yas..

Caner Gülsüm - Hiç Soran Var mı 03:49

Caner Gülsüm - Hiç Soran Var mı

Her canın bahtına musallat olan Şu zalım feleği bir gören varmı Yaşanan kaderdir gerisi yalan Bunları kendine hiç soran varmı Mevlanın işine akıl sır ermez Kimine dert verir kimine vermez Ağlamak gideni geri getirmez Gi..

Emre Kaya - Toz 04:32

Emre Kaya - Toz

Verdiğin bütün sözler yerini hiç bulmadı Bu olanlar sana hiç yakışmadı Söylediklerinle yaptığın işler hiç uymadı Kazanan sence şimdi kim sormalı Bir lafınla yanına uçarak geldiğim o günler nerde Bi önemi kalmadı B..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Ali Kınık - Koca Reis 05:10

Ali Kınık - Koca Reis

Hani derdik; hayat yalan Ölüm bize oyuncaktı Dünyada tek kalsak bile Asla yılmak olmayacaktı Biz ne günler gördük Reis Ne kavgalar verdik Reis Gelen vurdu yıkılmadık Bu da geçer hey koca Reis Şehitleri düşün Re..

Yıldızlar Şahidim 4. Bölüm (Final) - Aras ve Haziran'dan Müthiş Düet! 02:52

Yıldızlar Şahidim 4. Bölüm (Final) - Aras ve Haziran'dan Müthiş Düet!

4. Bölüm (Final) Özet: Fikret’in, Haziran’ın ailesine Zeyno’nun geçmişini anlatmasıyla beraber evde ipler gerilir, kararlar verilir: “Bu masal burada bitmiştir!”. Haziran, tam her şeyi Aras’a anlatacakken, Aras’ın annes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video) 03:50

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video)

İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana gelecek bilesin Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karı..

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..