#Metin Şentürk yalan değil pek kolay olmayacak seni unutmak müzik dinle

İlkay Karakılıç - Kar 03:20

İlkay Karakılıç - Kar

Kar şarkı sözleri ile Seni yakalayamamak akla zarar ,keserim yollarını Göremedim , çözemedim dillerini , öpemedim ellerini Üşüdüm üşüdüm çok üşüdüm , sar bana kollarını Soramam soramam hiç soramam , soramam hallerini ..

Bahar Koçak - Kalp Ağrım 03:50

Bahar Koçak - Kalp Ağrım

Kalp Ağrım şarkı sözleri ile Yine kara günler kapıda kış misali Yine yürekte tütüyor dumanlar içli içli Yoksan hangi su tenezzül eder söndürmeye içimdeki alevi Özlüyorum seni gel gör ki ne fayda Ruhum doymuyor nefe..

Serdal Kotan - Vursan Ölemem 03:37

Serdal Kotan - Vursan Ölemem

Vursan Ölemem şarkı sözleri ile Çöktüm seni içime gömdüm İhanetini gördüm Ben hep sana kördüm yaşarken öldüm (2x) Vursan ölemem Gelsen sevemem Durmadan ölüyosun içimde sen Kalp ağrısı geçti Yalnızlığı seçti Gönl..

Simge Erçakmak - Kırıldım Yüreğimden 03:54

Simge Erçakmak - Kırıldım Yüreğimden

Kırıldım Yüreğimden şarkı sözleri ile Bebekler gibi seni koynumda pamuklara sarmadımmı yar İlk görüşte sana Deliler gibi Tutulmadımmı yar Geceyi Gündüze çeviripte seninle Mutlu olmadımmı yar Yazımı son Bahara Gönlümüde..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Kasamam - Dönüşemem Yağmura 03:37

Kasamam - Dönüşemem Yağmura

Dönüşemem Yağmura şarkı sözleri ile Bahar'ın ilk dokunuşunda doğaya Ben bulut olsam sen gökyüzü Toprak hasret kalır inan suya Ayrılamam senden dönüşemem yağmura Senden öncemi düşünüyorum Senden sonrası için kor..

Derya Uluğ - Hadi Çal 02:46

Derya Uluğ - Hadi Çal

Hadi Çal şarkı sözleri ile İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak, kimi gün batacak yapayalnız Sabah üstünü örtmediğimde Saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak, yeniden doğacak gün ..

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

Dilan Açelya - Dayana Dayana 03:00

Dilan Açelya - Dayana Dayana

Dayana Dayana şarkı sözleri ile Sevmişim yıllarca kendi kendime Ömrümü vermişim değmeyenlere Yok yere büyütmüşüm seni kalbimde Değişmiyormuş zamanla hiç kimse Taşa çevirdin kalp artık atmıyor Hatırlayınca yaram az b..

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına 03:53

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına

Lyrics: Serdar Ortaç / Sera Tokdemir Music: Serdar Ortaç Arrangement: Tarık İster Mix & Mastering: Utku Ünsal Director: Alişan Günay Yıldırım Director of Photography: Eren Yıldız Executive Producer: Nihan Çelik Coloris..

Solmaz'dan Muhteşem Roman Havası 03:21

Solmaz'dan Muhteşem Roman Havası

roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar hertarafı ayrı oynayan kız yok böyle bir düğün düğü..

  • Cowboy tarafından
  • 3.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayko Cepkin - Beşiktaşım Geliyor 03:39

Hayko Cepkin - Beşiktaşım Geliyor

Hayko Cepkin - Beşiktaşım Geliyor (Yeni Marş) Şampiyon Beşiktaş Yeni : Beşiktaşım geliyor Kaldır elleri Beşiktaşım geliyor Ayağa kalk Beşiktaşım geliyor Haydiii Beşiktaşım geliyor Kudur Layla layla layla layla layla layl..

Marc Anthony - You Sang To Me 04:13

Marc Anthony - You Sang To Me

Marc Anthony - You Sang To Me Marc Anthony (Bana şarkı söyledin) i just wanted you to comfort me when I called you late last night you see i was fallin' into love oh yes, i was crashin' into love oh of all the words yo..

  • Candy tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzzet Altınmeşe - Le Naze 03:29

İzzet Altınmeşe - Le Naze

Diyarbekir Bedende Seni Gördüm Gidende Aklımı Baştan Aldın Bahan İşmar Edende Le Naze Naze Le Naze Naze Le Naze Etme Bu Naze Eyle Gönlümü Raze Olmuşam Aşkın Mareze Gidersen Beni Apar Yoksa Kıyamet Kopar Arkam Sı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) 02:58

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ)

Do you recall, not long ago We would walk on the sidewalk Innocent, remember? All we did was care for each other Uzun zaman önce değil, hatırlıyor musun Kaldırımda yürüdük. Masum, hatırladın mı? Bütün yaptığımız,..

  • PengoTV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - Timber 03:34

Pitbull - Timber

Timber Hook (Intro) – KE$HA It’s going down, I’m yelling timber. You better move. You better dance. Let’s make a night you won’t remember. I’ll be the one you won’t forget. Verse 1 – PITBULL The bigger they are, the ha..

  • PengoTV tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ 03:36

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmLnnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo.g..

  • Cem Şenol tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ender AYAN - SARHOŞ 02:51

Ender AYAN - SARHOŞ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; KAFAMDA PARONAYA ZU..

  • Ender AYAN tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Feyzullah Çınar doldur meyhaneci 03:57

Feyzullah Çınar doldur meyhaneci

Doldur meyhaneci bir daha doldur Beşlira borç aldım paralıyım ben Dolusunu getir boşunu galdır Bugün sabahçıyım buralıyım ben İçipiçip serhoş olmak istiyom Sızıp bir köşede kalmak istiyom Yaşamayı degil ölmek isti..

Nejat Alp  Arkadaşım (Senmiydin Sevgilimi Calan) 03:02

Nejat Alp Arkadaşım (Senmiydin Sevgilimi Calan)

Büyük Üstadtan Senmiydin Sevgilimi Çalan ***sözler*** Sevgi Ne Güzel Şey Değil Mi ? Tanrının Bize Verdiği En Güzel Hediye Hiç Olmadık Zamanda İçimize Alev Gi.....

Kenan Doğulu - Vay Be (Official Video) #VayBe 04:16

Kenan Doğulu - Vay Be (Official Video) #VayBe

Kenan Doğulu Vay Be Şarkı Sözü: BENİ BİLMEMEN GÖRMEMEN SARIP DA SEVMEMEN YAZIK SENDE SAKLI KALBİMİN TÜM UMUTLARI BÖLÜNDÜ UYKULAR KAYIP BİR ANAHTAR AÇAR KALBİ O EL ÇÖZER DÜĞÜMLERİ HER TARAFTA YARIM SÖZLER DÜŞÜNMEDİM DEĞİ..

Berkay - Bana Sen Gel 04:39

Berkay - Bana Sen Gel

Şarkı Sözleri: Anladım ki bunca zamandır Bomboş gezip durmuşum Sol omuzumdaki küçük meleğimle Ben zaten çok mutluymuşum Islak bir halde kendimi karşısında Otururken bulmuşum Ne de güzelmiş senin yağmurun Ay değil ben t..

Ekin Ekinci - Yanımda Kal 03:49

Ekin Ekinci - Yanımda Kal

Yanımda Kal şarkı sözleri ile Bu yürek sana tutsak Biliyorum suçluyum Hakkım değil sevmek Sanki yanı başımda Ellerin nefesin bana uzak kalbin Sessizliğine yanarım gitme Yokluğunda yüreğim delice Haykırır senin adını ..

Sıla Sahin & Necibe Gül - Hırsız ( Furkan Demir Remix ) 03:01

Sıla Sahin & Necibe Gül - Hırsız ( Furkan Demir Remix )

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Sen kalbimi çaldın hırsız, müsadesiz, Sana verdiğim değeri bil biraz, Kapına geldim kölenim, Yürü yüreğim kalk git dersen nasıl gideyim, Buna aşk deniz acısı büyük, Adamı öldürür şaka değil, ➖➖➖➖➖➖➖➖..

Ekin Ekinci - Yanımda Kal (Lyrics-Sözleri) 03:50

Ekin Ekinci - Yanımda Kal (Lyrics-Sözleri)

Sözleri Bu yürek sana tutsak Biliyorum suçluyum Hakkım değil sevmek Sanki yanı başımda Ellerin nefesin bana uzak kalbin Sessizliğine yanarım gitme Yokluğunda yüreğim delice Haykırır senin adını Hep yanımda kal gecemde..

Berzan Doğan - Pişmanım 03:37

Berzan Doğan - Pişmanım

Pişmanım şarkı sözleri ile Pişmanım İnsan sevdiğinden pişman olurmu Ben sevdim sevdiğimden pişmanım Her günüm ızdırap ile geçiyor Onu gördüğüm o günden pişmanım Yaralı gönlüme sözüm geçmedi Çok sevdim ama kıymet bilm..

Çeşitli Sanatçılar - Taş Plak Serisi - Efsane Albümler 1 (Full Albüm) 1:04:39

Çeşitli Sanatçılar - Taş Plak Serisi - Efsane Albümler 1 (Full Albüm)

TAŞ PLAK SERİSİ - EFSANE ALBÜMLER 1 Şarkı Listesi: 1. Gezdiğin Kırlara - Afitap 00:00 2. Bana Aşkın Şarabını - Ahmet Üstünses 03:21 3. Desemki Aşk Yalandır - Alaeddin Şensoy 06:39 4. Kalbin Kalbimin Sesine - Baki Çallıo..

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:05

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim Şarkı Sözleri Hayat bu kadar mı? Bence değil Bir kaç sözüm var Biraz senin gibi Yıkılmayan duvarları var Bazen esintili Bazen uzak yakınlarım var Ben ben böyleyim kendi yolumda Bırak..

  • PengoTV tarafından
  • 1.936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bremin - Çawreşamin 04:30

Bremin - Çawreşamin

KURDISH Çavreşamin Le çavreşamın Oyy bela seremin Estirke çavemin Oyy şewa dilemin Dil dixapinin Oyy le venagarin Salen ten tarin Oyy qatu napirsin Le çavreşamin Oyy bela seremin Estirke çavemin Oyy şewa dilemin Şew..