#Metin Şentürk yalan değil pek kolay olmayacak seni unutmak müzik dinle

Murat Gülcan - Ayrılık 04:29

Murat Gülcan - Ayrılık

Söz & Müzik: Murat Gülcan Düzenleme: Murat Gülcan Yönetmen: Murat Gülcan Ayrılık şarkı sözleri ile Ayrılık günü gelmiş oysa farkında degilim Kirmis kalemimi yarim yargilamis beni Ben türlü hayaller kurarken karartmis..

Banu Parlak - Aman 03:05

Banu Parlak - Aman

Aman şarkı sözleri ile Tüm dünyanın yükü bende olsa Bugün aşkım beni bıraksa Kalbimi bin defa daha kırsa Yeniden yeniden düşüp kalksam İnancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa Can, bu can benim can, y..

Cengiz Coşkuner Komşu Kızı 03:51

Cengiz Coşkuner Komşu Kızı

Pencereden gülerken Hep göz göze gelirken Gizlice el ederken Sevdim seni komşu kız Mektubunu beklerken Resmin bana gülerken Rüyalarda görürken Sevdim seni komşu kız Yollarını beklerken Öpüşünü özlerken Seni b..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Reynmen - Ela 03:10

Reynmen - Ela

Reynmen Ela Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Gözlerime bak bu kez, gözlerime bak Nasıl oldu gözlerine kandım Nasıl o..

Melih Görgün  14 Bahar 04:28

Melih Görgün 14 Bahar

Saçlarıma vurdu ayrılık ayları Bir seni çok sevdim Bir de baharları Bir seni özledim Bir seni bekledim Unuttum gidenleri Gidenler dönmüyor geri Yollarıma çıkma çıkarsan hiç acımam Gözlerime bakma bakarsan dayan..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Hades - Alegori 02:23

Hades - Alegori

Alegori şarkı sözleri ile kolum sargı bezleriyle sarılı yolum karmaşık bir gün bozucam oyun senle aynı konuda anlaşıp asılda girdin öyle ortamlara güzel kaynaşıp birde sakin ol diyordun onla bunla oynaşıp işimiz baya ..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yunus Kırmacı - Riya 03:01

Yunus Kırmacı - Riya

Riya şarkı sözleri ile... Hep mi yalan bu dünya Hep mi söylenenler riya Mecnun Leyla’yı sevmemiş, Aslı Kerem’e yanmamış, Hepsi yalan hepsi riya Şirin Ferhat’ı duymamış Aşkına gönül vermemiş Hepsi yalan hepsi riya He..

Gülşah Kömür - Yokluğunda 03:57

Gülşah Kömür - Yokluğunda

Yokluğunda şarkı sözleri ile Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o derdini Benden almadığın Sabret sonu aynı değil Söylüyorum Dinle, rüyaların her gün aynı Olmayacak Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o ..

Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezhel - Allah'ından Bul 03:03

Ezhel - Allah'ından Bul

Lyrics: Kötü insanlar kötü Bunu aklım almaz hiç Otu boku yargılarlar Bizi kötü algılarlar Hatta ne yaparsan yap Memnun edemezsin kimseyi aynı anda Bir sürü küfür de saydım ama Hiçbiri bir türlü etmez fayda Yani ne desem..

Adele Laurie Blue Adkins - Hello 06:06

Adele Laurie Blue Adkins - Hello

Hello, it's me I was wondering if after all these years You'd like to meet, to go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing Hello, can you hear me? I'm in California d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna 03:25

Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna

Can't Remember to Forget You I left a note on my bedpost Said not to repeat yesterday’s mistakes What I tend to do when it comes to you I see only the good, selective memory The way he makes me feel yeah, gotta hold..

  • PengoTV tarafından
  • 1.720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Balam 04:51

İbrahim Erkal - Balam

Gel benim tomurcugum Gozu nazar boncugum Seni hep sakinirim Canimcigim yavrucugum Elleri pamukcugum Gozleri yumukcugum Korusun mevlam seni Canimcigim yavrucugum Gel balam balam balam Ben sana neler alam Gozumu..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Sera Savaş - Böyle Kalma 03:41

Sera Savaş - Böyle Kalma

Böyle Kalma şarkı sözleri ile Dürüst olacağım kaldıramadım Seni soracağım dayanamadım Bir yere kaçacağım hatırlayamadım Birkaç şey yazacağım anlayamadın Biraz uyusam belki şimdi Seni görürüm belki bir yerde Bir şey ol..

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe 03:19

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

I threw a wish in the well, - Kuyuya bir dilek attım Don't ask me, I'll never tell - Hiç sorma, asla söylemeyeceğim I looked to you as it fell, - O dilek düşerken bende sana baktım And now you're in my way - Ve şi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferah Zeydan - Yanlışız Senle 04:19

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle

Zanneme Hiç Bitti Her Şey Diyip Gitmek Çok Kolaydır Bazen Acı Öyle Bir Şey Yaşaması Zor Olaydır Hatıralar Dalga Dalga Vurup Vurup Fırsatıyla Kalır Kalır Durur İntikamı Var Bir Gün Geçse Bir Gün Geçmez Ben Affetsem S..

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı 00:44

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır' 04:00

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır'

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, fast food restoran sahibi Mert İslam Metin (27), maske takmayan müşterileri için cama, 'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır', 'Bana bir şey olmaz, Ameriganın..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Cengiz Kurtoğlu - Demek Gidiyorsun 06:33

Cengiz Kurtoğlu - Demek Gidiyorsun

BU KADAR KOLAY UNUTTUN ÖYLE Mİ SENİ SEVİYORDUM BİLİYORSUN AŞKIN BİTTİ DEMEK GİDİYORSUN BANA BÖYLE Mİ VEDA EDİYORSUN DEMEK HİÇ SEVMEMİŞ ÖZLEMEMİŞSİN BENİ UNUTMUŞ DÜŞÜNMEMİŞSİN BENİ SAHTE DUYGULARLA YALAN DUYGULARLA..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..