#Metin Şentürk yalan değil pek kolay olmayacak seni unutmak müzik dinle

Uğur Aydın - Kalbim 03:30

Uğur Aydın - Kalbim

Uğur Aydın - Kalbim Dinle Kalbim şarkı sözleri ile Gölgenle yetinmek değil, gölgen olmak isterdim Şimdi uzun uzun susuyorum seni düşündükçe Sesini duymak değil, sesin olmak isterdim Şimdi uzun uzun susuyorum seni düş..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüm Gürses - Seven Olmazki 05:09

Müslüm Gürses - Seven Olmazki

ayrıldık işte ne oldu sanki sende mutluluğu bulamadın ki unutma seni benim kadar seven olmaz ki unutma seni benim kadar seven olmaz ki özlemesende özlüyorum hiç gelmesende bekliyorum rüyamda seni hep görüyorum hala seni..

Taner Yonka  - Dans Şarkımız 04:12

Taner Yonka - Dans Şarkımız

Dans Şarkımız şarkı sözleri ile Adını kalbime yazdım sensiz anlamsızdım Hoşgeldin hayatıma kalbimi kapatmıştım Bu bizim aşk şarkımız Bu bizim dans şarkımız Bu bizim aşk şarkımız Bu bizim dans şarkımız Seni seviy..

Ebru Yaşar Bana Birşeyler Söyle 04:15

Ebru Yaşar Bana Birşeyler Söyle

dualarınla yaşamadım ki bedduanla nasıl öleyim senden bir hayır göremesem de değişirsin bir gün bu da dileğim sevdim seni pişman değilim ben sana yarim düşman değilim söyle söyle aşkım duyayım seviyor musun anlat ki bi..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.358 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Acılar 04:13

Ferdi Tayfur - Acılar

Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde ışık oluyorsun bana karanlık gecelerimde yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde bu akşam seni ölesiye özledim bu akşam seni görmek istiyor gözlerim sıcak ellerini tutmak istiyor eller..

Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

Eren Bülbül Türküsü Gözyaşlarına Boğdu 00:50

Eren Bülbül Türküsü Gözyaşlarına Boğdu

Samsun'da müzik öğretmenliği son sınıf öğrencisi olan Dilanur Şentürk, Trabzon'un Maçka ilçesinde teröristlerce şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül için türkü besteled..

Ebru Gündeş  Sensizim -Canlı Performans 04:31

Ebru Gündeş Sensizim -Canlı Performans

SENSİZİM (Şarkı Sözleri) Beklerim yıllarca beklerim Hasretime hasretini eklerim Beklerim yıllarca beklerim Özlemime özlemini eklerim Seni, seni seni seni seviyorum diyemedim yar Seni, seni çok özledim Nankörsün güzelim d..

  • Candy tarafından
  • 2.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri  Sevda Sokağı 04:59

İbrahim Sadri Sevda Sokağı

Sevda Sokağı Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.. Gecenin efkari iniyor perde perde.. Sevda`nin hayali vuruyor arada bir icime.. Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum..

  • Candy tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Güzelim Yıllar 04:03

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar dinle. Git tam zamanı git Zaten yalandı Sen sevemedin ki Benim seni sevdiğim gibi Sus konuşma kalsın Dur dokunma yansın Ah bilemedin ki Seni nasıl sevdiğimi Kader ben nerden bilirdim ki ..

  • Candy tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Yalın - Ama Olsun 04:11

Yalın - Ama Olsun

Canın sağ olsun Söyleyene değil söyletene bak demişler Yazdım sana çok şarkı Yazarım bir o kadar daha Umduğunla değil bulduğunla yetin demişler Seni bana nerden göndermişler Nasıl olup da kalbime kalbime eklemişler..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik 04:16

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Akustik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız “Çalkala” şarkı sözleriyle; Hepimize iyi kötü bir şeyler oldu Bir sana olmadı, hayret Sen gerine..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok - (Official Lyric Video) 04:25

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok - (Official Lyric Video)

Haberin bile yok Bitmedi seni özlediğim geceler Yetmedi aşkı anlattığım heceler Bilmedin hiç yar oldun gönlüme Bir ateş yaktın soğuk mabedime İnkâr edersem seni en büyük günahım olur İhanet onursuzluğa saplanan bir..

Buğra Uğur - Bana İzin Ver 03:40

Buğra Uğur - Bana İzin Ver

Bana İzin Ver şarkı sözleri ile Bir rüyanın ortasındayım hiçbir şey umrumda değil Tek istediğim sevdiğim kadın yalnızlık bana göre değil Gel çıkar beni bu rüyadan Sensizliğimden kurtar beni Bana izin ver seveyim seni ..

Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı 04:34

Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı

Bırakman Doğru Mu? şarkı sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatt..

Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor 08:36

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor

Osmaniye'de ahşap fıçı ustası Ruhi Özat (79), çocuk yaşlarda başladığı dedesinin mesleğini 70 yıldır sürdürüyor. Alibeyli Mahallesi Kadir Çavuş Sokak'ta açtığı dükkanda, şalgam fıçısı, bal teknesi, oklava, yayık ve ekmek..

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var 03:03

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var Yayında! Söz & Müzik: Salih Yurttaş Başka Biri Var şarkı sözleri ile; Seni saran, beni yakan başka biri var İnanamam, buna dayanamam gitme yanımda kal Ben hatalıyım, biliyorum sevgilim ..

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan 02:58

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan

Ben bal arısı gibiydim senden önce Bak pervanelere döndüm seni görünce Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılamam Yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılama..

Serdal Demir - Özür Dilerim 03:51

Serdal Demir - Özür Dilerim

Özür dilerim, özür dilerim Böyle olmasını hiç istemezdim Çekip giderim, çekip giderim Sen rahat edeceksen eğer Çekip giderim Gönlüm almıyor, kafam almıyor Seni benden bile bile aldılar İçim rahat yemin ederim etmiyor S..

 Yusuf Hayaloğlu  Hangi Ayrılık 05:34

Yusuf Hayaloğlu Hangi Ayrılık

Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar ..

  • Candy tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak - Haberin Bile Yok 04:23

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok

Haberin Bile Yok şarkı sözleri ile Bitmedi seni özlediğim geceler Yetmedi aşkı anlattığım heceler Bilmedin hiç yar oldun gönlüme Bir ateş yaktın soğuk mabedime İnkâr edersem seni en büyük günahım olur İhanet onursuzlu..

Sıla - Zor Sevdiğimden 03:34

Sıla - Zor Sevdiğimden

Niye gidemiyorum biliyor musun? Çünkü emek verdiysen zor. Meydan okuma öyle hemen Dur, neden diye sor. Niye susuyorum anlıyor musun? Çünkü anlattıkça zor. Bükme dudağını hemen Otur o zaman hesabını sor. Çok sevdiğimden d..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover) 04:44

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover)

Bırakman Doğru Mu? sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatta nef..

Koma Se Bıra - Dön Gel Kürtçe 04:42

Koma Se Bıra - Dön Gel Kürtçe

Güneşe, yıldızlara sorar seni ararım Yağmura, bulutlara sorar seni ararım Yorgunum aramaktan, gördüğüme sormaktan Dön gel bir tanem dön gel Asırlık şu çınara su içtiğim pınara Havadaki turnaya sorar seni ararım Ağaçla..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.999 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pas (Soner Sarıkabadayı) 04:22

Pas (Soner Sarıkabadayı)

Kendisi yazdı kendisi bozdu Kirli değil ya pastı ya tozdu Seni sevdiğim o zamanlardaki gönlüm Yok artık yok Bir kere bile arama tuz olur o yarana Canına ciğerine hükmedebiliyor Bir yolu var ama sormadan etmeden O seni ..