#Metroda alkış tufanı kopartan performans drama köprüsü

Erdoğan'ın Dilinden 15 Temmuz Destanı 02:47

Erdoğan'ın Dilinden 15 Temmuz Destanı

15 Temmuz'un ikinci yıl dönümünde hainlerin 34 vatandaşı şehit ettiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yüz binlerin katılımıyla düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Buluşması'nda Başkan Erdoğan'ın dilinden ..

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş 03:28

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin 143 sanığın yar..

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan 03:27

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin davada ya..

Seren Serengil 2.5 Saat Yolda Kaldı Yayına Yetişemedi 11:57

Seren Serengil 2.5 Saat Yolda Kaldı Yayına Yetişemedi

Hafta içi her sabah olduğu gibi Duymadık Duymayın programı için yola çıkan Seren Serengil, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışmalar nedeniyle trafiğe takıldı. Saatlerce yolda kalan Seren Serengil, canlı yayına bağlan..

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Özgün - O Gece 15 Temmuz Ruhu 03:20

Özgün - O Gece 15 Temmuz Ruhu

Şarkı Sözleri: Yine bir tarih yazdın Dünya bunun şahidi Can verdin vatan için Yoktu bunun ötesi Seninle gurur duydu Boğaziçi köprüsü Yeniden dile geldi Çanakkale türküsü O gece yükseldi aşkla Sela, ezan sesleri Sa..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

'Boşanıyorum mutluyum' 01:10

'Boşanıyorum mutluyum'

Eşinden boşanan şahıs aracını süsleyip İstanbul caddelerinde tur attı. Ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün kenarına gelen şahıs, arkadaşlarıyla halay çekip kutlama yaptı...

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de 02:23

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de

ABD füze destroyerinin dün akşam Karadeniz'e açılmasının ardından sabah saatlerinde İngiliz Kraliyet Donanma gemisi Karadeniz'e açılmıştı. ABD Donanmasının hızlı ikmal gemisi de Karadeniz'e gitmek için Türk boğazlarından..

Onyedi'nin Kenarında Yeni  Film Fragmanı 04:09

Onyedi'nin Kenarında Yeni Film Fragmanı

The Edge of Seventeen - Official Red Band Trailer 2016 High-school life gets even more unbearable for Nadine when her best friend, Krista, starts dating her older brother. Director: Kelly Fremon (as Kelly Fremon Crai..

  • PengoTV tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 8 yıl önce
White Death 09:39

White Death

Beyaz ölüm izle..

White Death part 2 New Life 16:44

White Death part 2 New Life

Beyaz ölüm part 2 izle..

ZİNDAN ADASI Shutter Island 2:18:04

ZİNDAN ADASI Shutter Island

Özet ve Detaylar Scorsese'nin olgunluk çağı ürünlerinden Zindan Adası da, yönetmenin bir çok filmi gibi yine bir başyapıt statüsünde. Filmde, Teddy Daniels ve Chuck Aule isimli iki polis memurunun, Rachel Solando adlı bi..

  • Film İzle tarafından
  • 6.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hızlı Ve Öfkeli 7  FURIOUS 7 2:19:54

Hızlı Ve Öfkeli 7 FURIOUS 7

Özet ve Detay: Hızlı ve Öfkeli 7 2015 yapımı aksiyon drama filmi. Trafik kazası geçirip hayatını kaybeden Paul Walker hayranlarını büyük bir şoka uğrattı. Peki film nasıl devam edecekti , bunun yanıtı James Wan'dan geldi..

  • Film İzle tarafından
  • 10.245 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saw (test movie) 03:47

Saw (test movie)

Testere izle..

The Hunted 01:37

The Hunted

The Hunted izle..

Bana Kimse Vuramaz Diyen Dövüşçü 00:49

Bana Kimse Vuramaz Diyen Dövüşçü

Bana Kimse Vuramaz Diyen Dövüşçü..

Haluk Bilginer ve Ali Atay'lı Türkiye'nin İlk Profesyonel İnternet Dizisi 'Masum'dan Fragman Geldi 01:17

Haluk Bilginer ve Ali Atay'lı Türkiye'nin İlk Profesyonel İnternet Diz

Polisiye ve dramayı harmanlayarak, ilk bakışta sıradan görünen bir Türk ailesinin çevresinde sıra dışı bir hikâyeyi konu alan dizinin başrollerinde Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Saçlarını Özlediği İçin Hüngür Hüngür Ağlayan Kız - İşte benim stilim 01:05

Eski Saçlarını Özlediği İçin Hüngür Hüngür Ağlayan Kız - İşte benim st

Türk televizyonlarında eşine benzerine az rastlanacak bir duygusal sahne daha yaşandı. Eski saçlarını çok özlediğini söyleyen yarışmacı kız hüngür hüngür ağladı. Hem kendini hem bizi üzdü. Hüsranla seyrediyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Riverdale  1.Sezon 3.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 42:50

Riverdale 1.Sezon 3.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

Riverdale - Chapter 1 - 1.Sezon 3.Bölüm TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE YABANCI DİZİLER Riverdale bir Amerikan genç drama televizyon dizisi. Konusu Archie Comics'in karakterleri üzerinedir. Mayıs 2016'da The CW tarafından duyur..

  • Tv Series tarafından
  • 12.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Riverdale 1.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 00:49

Riverdale 1.Sezon 6.Bölüm Fragmanı

Riverdale bir Amerikan genç drama televizyon dizisi. Konusu Archie Comics'in karakterleri üzerinedir. Mayıs 2016'da The CW tarafından duyurulmuştur. Dizinin ilk bölümü 26 Ocak 2017 tarihinde yayınlanmıştır. Senaristliğin..

Ray J Is Not Enjoying The Fancy Food - Season 1 Ep. 8 - MY KITCHEN RULES 00:38

Ray J Is Not Enjoying The Fancy Food - Season 1 Ep. 8 - MY KITCHEN RUL

Celebrities featured on the series include Lance Bass, Brandy & Ray J, Andrew Dice Clay, Brandi Glanville and Naomi Judd. With escalating rounds of competition, the celebrity duo with the lowest score at the end of each ..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Gölge (2017) Fragman 01:46

Gölge (2017) Fragman

Tarık ve Gülay yeni evli bir çifttir. Tarık reklam ve mankenlik ajansının editörlüğünü yapmakta, eşi Gülay ise yıllar önce bitirdiği üniversitedeki branşına uygun bir iş bulamamakta ve bunun ruhsal sıkıntısını yaşamaktad..

  • PengoTV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müttefik ( allied ) türkçe dublaj yabancı film i̇zle 2:04:35

Müttefik ( allied ) türkçe dublaj yabancı film i̇zle

istihbarat ajanı Max Vatan (Brad Pitt) 1942 yılında Kuzey Afrika'dayken Fransız direnişçi Marianne Beausejour (Marion Cotillard) ile düşman hattının gerisinde çok tehlikeli bir görev sırasında tanışırlar. Londra'da bir a..

  • Tv Series tarafından
  • 8.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 2. Tanıtım 01:01

Fazilet Hanım ve Kızları 2. Tanıtım

Star Tv’de yayınlanmak üzere yeni dizi ekranlara gelmek için gün sayıyor. Fazilet Hanım ve Kızları isimli drama dizisinin senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise daha önce Karagül dizisinin de y..

Opening Sequence  Season 1 00:26

Opening Sequence Season 1

Yepyeni FOX drama, SHOTS FIRED için açılış dizisi...

Cézanne et moi fragman 01:59

Cézanne et moi fragman

Tarihi bir drama, ünlü iki 19. yüzyıl Fransız sanatçı - ressam Paul Cézanne (Guillaume Gallienne) ve yazar Emile Zola (Guillaume Canet) arasındaki ilk buluşmalarından okul arkadaşları olarak şöhret ve yaratıcı rekabetine..

Ebru Şancı Kimdir? 01:31

Ebru Şancı Kimdir?

Ebru Şancı 31 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İki kardeşi var. Malatyalı bir ailenin kızı. 10 yaşındayken babası ölmüş. Liseyi İstanbul Bahçelievler Lisesinde okumuştur. 2001 yılında başladığı Üniversiteyi ..