#Mevlânadan aşkın anlamı

Gökçe Bahadır - Sana Doğru 03:49

Gökçe Bahadır - Sana Doğru

Gökçe Bahadır - Sana Doğru Dinle Sana Doğru şarkı sözleri ile Herkes seçer kendi yolunu Bilmem ki mutsuzluk mu sonu Şu günlük güneşlik dünyada Bulur en zorunu Benim yolumsa sana doğru Dolandı durdu Çıkmazmış bir soka..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzel - Saçmalık 03:37

İzel - Saçmalık

Saçmalık şarkı sözleri ile Unuttum beklemiyorum artık Sende kalsın aşkın bitsin içimdeki acılık Birlikte olmamız büyük bir saçmalık Güneşe mi aldanıp birbirimizi yaktık Okunmayan yazılmayan Sevdaya düşmüşüz anlamadan ..

Dj Akman - Değişik Duygular 03:39

Dj Akman - Değişik Duygular

SÖZLER: Ay ay ay ay ay ay ay dün gibi gözlerimin önünde olanlar oldu suç kimde hatiran var her yerde Ey ey ey ey ey ey ey kabimin orta yerinde bir an aşkın vurdu her yandan vazgecemem bu inadimdan Oy oy oy oy oy oy..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar Vol2 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulma

Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle buldun mu Benden uzaklarda mesut oldun mu ..

Gülşen Bubikoğlu Güzelliğiyle Yıllara Meydan Okuyor - Usta Sanatçı Gülşen Bubikoğlunun Tatil Pozu Olay Oldu 11:01

Gülşen Bubikoğlu Güzelliğiyle Yıllara Meydan Okuyor - Usta Sanatçı Gül

Türk sinemasının usta sanatçılarından Gülşen Bubikoğlu adeta yıllara meydan okuyor. Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından olan Gülşen Bubikoğlu 50'yi aşkın filmde oynadığı her karakterle hafızalara kazındı. 1974 yılında hay..

  • BETA tarafından
  • 285 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Özlem Çelik - Aşkertesi 03:58

Özlem Çelik - Aşkertesi

Aşkertesi şarkı sözleri ile Aşktı geçti dedin ne kolay söyledin Yokluğumu bu kadar çok mu İstedin? Nasıl acıydı o cümleler dur durak bilmedin Kalbime kalbime indi sustum dinledim. Ben anlatamıyorum galiba sebebi yok..

Ters Açı - Aşk Hırsızı 04:28

Ters Açı - Aşk Hırsızı

Şarkı Sözleri: Kim bu gece gece arayan? Yoksa bir rüya mı? Karşımda yine o tanıdık adam Bir türlü bıkmadı. Bahsettiği sevgiler çok çok eskilerde kaldı Yine aynı zırvalıklarla karşıma çıktı Sanki başka derdim yok gibi..

Muhammed Onur Bayraktar  - Turkısh Mashup 03:07

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup Müzik Dinle Şarkı Sözleri 1 - Gel, gel seni gezdireyim bizim oralarda Benim arabam, Mercedes, Mercedes Boşver diskoyu barları, açalım camları Uh, Mercedes, Mercedes 2 - Ha..

Sura İskəndərli - Gelme Artık 03:10

Sura İskəndərli - Gelme Artık

Sura İskəndərli - Gelme Artık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Emr et kendimi yitireğim, Alıp canımı burdan götüreyim. Hadi anlat nasıl ettin? Ben de senin gibi bitireyim. Kaderim kara yazdı yazılarımı, Hayatta sevda gibi ac..

Onur Bayraktar Feat. Sözer Sepetci - Yanlış (Remix ) 02:10

Onur Bayraktar Feat. Sözer Sepetci - Yanlış (Remix )

Onur Bayraktar Feat Sözer Sepetci Yanlış Remix Müzik Dinle Şarkı sözleri Sadece alıştım baştan acı günlere Zor ama belki de beni iyi edecek Sorma sarmışım aşkı saklı dünlere Beklediğim günlere elbet değecek Her şey yo..

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol 03:16

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Günüm olma gecem ol Beni böyle bırak da elin ol Yağmurlar yağsın yüzüne Hem benim ol hem hiçim ol Düştüm aşkın eline Hasretim o gülen yüzüne Cenneti v..

Gökhan Özen - Yanlış Numara ( Klip ) 04:05

Gökhan Özen - Yanlış Numara ( Klip )

Gökhan Özen - Yanlış Numara Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sana verdigim deger kulliyen bir israf Iliski durumumuz sen planci ben saf Bugun gunlerden seni terk ettigim gun Kafada bitmis askin tadilati olmaz, tamirati olma..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle bul..

Rubato & Ziynet Sali - Bir Gönül Sayfası 05:11

Rubato & Ziynet Sali - Bir Gönül Sayfası

Rubato & Ziynet Sali - Bir Gönül Sayfası Müzik Dinle Şarkı Sözleri En güzel yerinde bitti aşkımız Bir gönül sayfası daha kapandı Ansızın terk etti umutlar bizi Bir gönül sayfası daha kapandı İkimiz sevmiştik delices..

Bora Duran - Sana Doğru 04:20

Bora Duran - Sana Doğru

Bora Duran - Sana Doğru Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buralardan geçiyordum seni gördüm. Artık aşktan kaçıyordum geri döndüm Sordum kimdir bu güzellik insan olamaz Öldüm sanki cennet böyle güzel olamaz. Yürüyorum sana do..

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker 03:48

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elin elimdeyken en sihirli kilit Hep mutluluğa açılır Essin dertler nereden eserse Gülüşünle hepsi dağılır Önce kalbime sonra evime, girdin ya nasıl..

Kalben - Sonsuza Kadar 03:13

Kalben - Sonsuza Kadar

Kalben - Sonsuza Kadar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Falımdan bir bilet çıktı, filmin adı ‘al yazmalı’. Gören var mı? diye baktım; yoktu. Filmin sonu çok zordu. Kimse görmez, dedin usulca; yoktun, bırakamadım bulunca. Yağmu..

Kalben - Al Beni 04:16

Kalben - Al Beni

Kalben - Al Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kör suların kuyusunda, gönül gözü bulanınca Kalabalık kuytusunda, salındım ben tek başıma. Aynı olmaz dedi ayna: kendin çal ve kendin oyna. Mutsuzluğuna hiç doyma, suçlusun se..

Hande Yener Ft. Çağın Kulaçoğlu - Biri Kaybediyor 04:08

Hande Yener Ft. Çağın Kulaçoğlu - Biri Kaybediyor

Hande Yener Ft. Çağın Kulaçoğlu - Biri Kaybediyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri NASIL KOYDUK ADINI BİLMİYORDUK TADINI DAHA ARIYORDUM YARIMI HATALAR OLUYOR HALA NASIL KOYDUK ADINI BİLMİYORDUK TADINI DAHA ARIYORDUM YARIMI YA..

Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm 1:50:55

Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm

Hataları, sevapları, tutkuları, umutları ve hayal kırıklıklarıyla bir dönemin gençlerinin hikayesi, Türkiye’nin yaşanmış ancak anlatılamamış ve belki de yeterince anlaşılamamış öyküsü ... Başrollerini Murat Ünalmış, Den..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 146 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video) 03:03

Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video)

Yarınım Yok şarkı sözleri: Yarınım yok ama geriye dönemem bu yoldan asla Sanırım çok sona yürüdüm kalbimde koca bi yasla Umudum yok yeni bi hayal kuramam bu kadar fazla Sevgiye muhtaçtım ne geçti elime yetinip azla Ge..

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanmalı 04:20

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanma

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl'ın, DMC etiketiyle yayınlanan Çok Sevmek Yasaklanmalı isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Yönetmen: A..

Demet Akalın & Işın Karaca & Cansu Kurtçu & Deniz Seki - Alâ 03:31

Demet Akalın & Işın Karaca & Cansu Kurtçu & Deniz Seki - Alâ

Söz & Müzik: Cansu Kurtcu Düzenleme: Alper Atakan & Fettah Can Yönetmen: Metin Arolat Alâ şarkı sözleri ile Kaptırdık gidiyoruz gönül terkisinde Yediler ömrümüzü doymadılar be anam Utanmadı da bizi yalnıza koyanlar ..

Sertab Erener - Alaturka - Keşke Ben Söyleseydim 04:48

Sertab Erener - Alaturka - Keşke Ben Söyleseydim

Arşivimdeki en güzel videolardan biri de bu sanırım, Yıl 1992. Lal albümünü kaydediyoruz. Bir şarkı var bilmediğim ve ilk kez söylemeye çalışıyorum burada. Albüme girsin mi, girmesin mi ? Karar vermeye çalışıyoruz ekipçe..

Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio) 03:49

Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme: Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; Ah gelemem ki Diyemem ben Nasılsın sen iyi misin? Hava nasıl oralarda..

  • TEK KANAL tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aylin Coşkun ft. Hande Yener - Manzara (Official Video ) 04:00

Aylin Coşkun ft. Hande Yener - Manzara (Official Video )

Aylin Coşkun'un Sinsirella albümünden merakla beklenen Hande Yener düetinin klibi manzara sizlerle... Söz - Müzik : Mert Ekren Düzenleme : Devrim Karaoğlu Yönetmen : Hande Yener Bu mu aşkın sen yorumu Bozuk 'y' kromoz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi 02:01

Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi

Eşini kaybettikten sonra , hergün tek tek sayan aşkın hikayesi. Nikahımı, ruhlar alemi nde kıymışlar… Orda, Haticemi bana vermişler… “51 Yıl” bize sınır koymuşlar… Günü gelincike gitti Haticem…. Mevsimimiz, “bahar” değ..

  • PengoTV tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Emekli Damızlık Süper Diego 00:03

Emekli Damızlık Süper Diego

Ekvador, 1960'lı yıllarda nesillerinin tükenmesini önlemek için Galapagos Milli Parkı'nda ürüme programı altına aldığı 15 dev kaplumbağayı doğal yaşam ortamına bıraktı. Serbest bırakılan kaplumbağalardan biri de 100 yaşı..

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Murat Boz - Gece 06:23

Murat Boz - Gece

Gece şarkı sözleri ile Nasıl kırılmasın kalbim, şimdilik paramparça Geçince hep hatırlatır ,o süslü dar sokaklardan Delirebiliriz bu aşkın ortasında kavrulup her akşam, her akşam Çevirebiliriz geri, hüzün ,keder, üzün..

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:10

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Şanıma İnanma (Bahane, 2005) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme : Aytuğ Yargıç Benden çekiniyormuşsun Bana göre değil hiç diyormuşsun Çok baskın çok iddialı Fazla popüler buluyormuşsun Peki benim de bir kalbim olduğunu..