#Mevlüt kandili

Josef Sural Gözyaşları İçerisinde Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:12

Josef Sural Gözyaşları İçerisinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Josef Sural, yeşil saha içerisinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katıldığı törende, takım..

Bekar Bekir Fragmanı 04:02

Bekar Bekir Fragmanı

BEKAR BEKİR 1 EYLÜL'DE SİNEMALARDA! Oyuncular: BEKTAŞ ERDOĞAN, İREM DERİCİ, BURÇİN BİLDİK, BENGİ ÖZTÜRK, MEVLÜT ACAROĞLU, MERVE SARITAŞ, AYFER ÇAKIR, PINAR ÜNSAL, BİLLUR YILMAZ, BUSE POPARA, SABRİYE KARA Bekir, 32 yaşın..

Çavuşoğlu  Irak'ta Referandum iç Savaşa Kadar Götürür 00:58

Çavuşoğlu Irak'ta Referandum iç Savaşa Kadar Götürür

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin 25 Eylül’de yapılacağını ilan ettiği bağımsızlık referandumunun Irak’ta bir iç savaşa yol açabilecek kadar riskli bir adım olduğunu söyledi. Çavuşoğ..

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı 04:59

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı

Başbakan Binali Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah'ı Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşıladı. Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el..

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı 01:44

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı

Erdoğan, Ukrayna'da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 6. toplantısı vesilesiyle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ukrayna’nın başkenti ..

Bakan Çavuşoğlu AB’ye Seslendi; Yunanistan’ı Şımartmayın 02:05

Bakan Çavuşoğlu AB’ye Seslendi; Yunanistan’ı Şımartmayın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsviçre'de kritik açıklamalarda bulundu. Doğu Akdeniz'de artan tansiyon gündemindeydi. Avrupa Birliğine seslendi Yunanistan’ı şımartmayın, aklı selime davet edin dedi...

Bakan Çavuşoğlu; Yunanistan Sahada ve Masada Üstünlüğünü Kaybetti 02:18

Bakan Çavuşoğlu; Yunanistan Sahada ve Masada Üstünlüğünü Kaybetti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu çok önemli açıklamalar yaptı... Doğu Akdenizdeki tatbikatlar NATO kuralları çerçevesinde yapılıyor dedi... Yunanistan sahada ve masada üstünlük sağlayamadığı için agresifleştiğini söyled..

Bakan Çavuşoğlu- -Yunanistan Diyaloğa Girmeye Hazır Değil- 01:50

Bakan Çavuşoğlu- -Yunanistan Diyaloğa Girmeye Hazır Değil-

NATO, dünyanın kilitlendiği Doğu Akdeniz’deki gerginlik için toplandı. Gündemde Yunanistan ile Türkiye arasındaki kriz vardı. Toplantının ardından konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “NATO, Yunanistan'ın çözümün b..

Bakan Çavuşoğlu- -Azerbaycan İsterse Gereğini Yaparız- 03:53

Bakan Çavuşoğlu- -Azerbaycan İsterse Gereğini Yaparız-

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu işgalci Ermanistan'ın Azerbaycan'a saldırılarıyla ilgili konuştu. Azerbaycan'a destek mesajları veren Bakan Çavuşoğlu, ''Karabağ sorunu çözülmedikçe Ermenistan'ın cesareti artıyor'' dedi..

Bakan Çavuşoğlu- -Bu Azerbaycan için büyük bir başarıdır- 05:07

Bakan Çavuşoğlu- -Bu Azerbaycan için büyük bir başarıdır-

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kırgızistan Dışişleri Bakanı Ruslan Kazakbaev ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycan'ın yanında olacağız. Bu, Azerbaycan için büyük bir başarıdır, zaferdir. ..

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi 03:39

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zafer günü kutlamaları sırasında okuduğu şiiri İran hazmedemedi. İran’dan, Erdoğan’ı hedef alan skandal açıklamalar geldi. Ankara’dan da çizgiyi aşan İran’a tepki gecikmedi. Son tepkiyi ise, İran..

First Ladyler Boğaz'ı Gezdi 02:31

First Ladyler Boğaz'ı Gezdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan konuk liderlerin eşlerini teknede verdiği yemekte ağırladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan ko..

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti 05:06

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı 5-1 yenerek çok önemli bir galibiyet elde etti. Süper Lig'de zirveyi çok yakından ilgilendiren karşılaşmaya Galatasaray iyi başladı. Önde baskıyla pozisyon..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd,ve Türkiye  Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröristlerle Birlikte Savaşmayı Kabul Etti 03:23

Abd,ve Türkiye Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröris

Washington ve Ankara, sadece deaş ile savaşmakla kalmayıp, Kürt PKK ve Fetullah Gülen hareketini de içeren tüm terörist örgütlere karşı güçlerini birleştirmeye karar verdiler. Başkanlık, Recep Erdoğan'ın Donald Trump i..

Bakan Çavuşoğlu- -2. Aşama siparişi verildi, ihracat izni temasındayız 01:02

Bakan Çavuşoğlu- -2. Aşama siparişi verildi, ihracat izni temasındayız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pakistan ziyareti dönüşünde uçakta aralarında CNN TÜRK Ankara Temsilci Dicle Canova'nın da yer aldığı gazetecilerin sorularını yanıtladı...

Bakan Çavuşoğlu- Kaçırılan 15 Denizcinin Sağlık Durumu İyi 02:17

Bakan Çavuşoğlu- Kaçırılan 15 Denizcinin Sağlık Durumu İyi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gine'de kaçırılan 15 Türk gemiciye ilişkin açıklama yaptı. Çavuşoğlu Güzel haberleri yakında alacağız dedi...

Bakan Çavuşoğlu- Dağlık Karabağ'da 3+3 Formülü Planlıyoruz 01:20

Bakan Çavuşoğlu- Dağlık Karabağ'da 3+3 Formülü Planlıyoruz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İranlı mevkiidaşı Cevad Zarif ile bir araya geldi. Çavuşoğlu Dağlık Karabağ'a yönelik 3+3 formatta işbirliği planlıyoruz dedi...

Bakan Çavuşoğlu- 'PKK'nın 13 masum insanı öldürmesine dünya yine sessiz kaldı' 07:35

Bakan Çavuşoğlu- 'PKK'nın 13 masum insanı öldürmesine dünya yine sessi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kısa süre önce PKK terör örgütü Kuzey Irak'ta 13 masum insanı öldürdü ve dünya yine sessiz kaldı. Uluslararası dayanışma olmadan ve mevcut çifte standartlarla bu tehdidi ortadan kaldır..

En Büyük 5 Yatırımcı Ülkeyiz 01:10

En Büyük 5 Yatırımcı Ülkeyiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Asya'nın Kalbi İstanbul Süreci 9. Bakanlar Konferansı için Tacikistan’a gitti. Mevkidaşı Sirojiddin Muhriddin ile ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu konuşmasında Tacikistan'da..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Çavuşoğlu da, Dendias'a Sert Tepki 02:40

Çavuşoğlu da, Dendias'a Sert Tepki

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Yunan mevkidaşı Dendias ile düzenlediği basın toplantısında, “tarihi” olarak nitelendirilecek anlar yaşandı. Konuk Bakan Türkiye'yi Yunanistan'ın egemenlik haklarını ihlal etmekle su..

Yunan Medyasından Skandal İfadeler 01:46

Yunan Medyasından Skandal İfadeler

Yunan medyası Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Yunanistanlı mevkidaşı Nikos Dendias’ın basın toplantısını skandal ifadelerle manşete taşıdı. Dendias'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis’ten talimat aldığını da yazdı...

Hafriyat döküp yolu kapattı 01:24

Hafriyat döküp yolu kapattı

''YOL BENİM'' DEDİ... HAFRİYATLA KAPATTI. AFYONKARAHİSAR'DA BELEDİYEYLE ARASINDAKİ İMAR SORUNUNU KENDİ YÖNTEMİYLE ÇÖZEN MEVLÜT TAYİŞ BAKIN NELER ANLATTI?..

Türkiye İle ABD Arasında Kritik Afganistan Görüşmesi! 01:03

Türkiye İle ABD Arasında Kritik Afganistan Görüşmesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü. Görüşmede Afganistan'daki meseleler ele alındı...

Bakan Çavuşoğlu Bugün Terörün Her Türlüsüyle Mücadele Eden Bir Ülkeyiz 02:35

Bakan Çavuşoğlu Bugün Terörün Her Türlüsüyle Mücadele Eden Bir Ülkeyiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınır dışında devam eden terör operasyonlarıyla ilgili olarak, “Biz bu mücadeleyi teröristin olduğu yerde, Suriye'nin içinde, Irak'ın kuzeyinde temizlemezsek, kendi topraklarımızda bu m..

ABD'den Türkiye Ve Suriye'ye Dair Açıklamalar 00:55

ABD'den Türkiye Ve Suriye'ye Dair Açıklamalar

Pentagon'dan yapılan açıklamada Türkiye ile Suriye'nin kuzeyinde 'güvenlik bölgesi' oluşturulması için görüşme halinde olunduğu belirtildi. Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, iki ülke arasında güven tesis edilme..

Çavuşoğlu'ndan CHP'li Yılmaz'a: Bana Yalvaran Korkak 02:38

Çavuşoğlu'ndan CHP'li Yılmaz'a: Bana Yalvaran Korkak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu CHP Genel Başkan Yardımcısı, Öztürk Yılmaz'ın ÖSO ile ilgili açıklamalarına ilişkin, CHP'nin bir genel başkan yardımcısı var. Benim memurumdu eskiden kısa bir süreli. Bunları söylemek i..

Abd Dışişleri Bakanı Tillerson Türkiye’de 01:03

Abd Dışişleri Bakanı Tillerson Türkiye’de

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Rex Tillerson 11-16 Şubat Ortadoğu ziyareti kapsamında Amman, Beyrut, Kahire ve Kuveyt'ten sonra Ankara'ya geldi. Türkiye'ye gelmeden önce Beyrut'ta açıklamalarda buluna..

Türkiye Hollanda Arasında Diplomatik Gerilim 00:57

Türkiye Hollanda Arasında Diplomatik Gerilim

Hollanda parlamentosunun 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanıyan kararı Ankara'da tepkiyle karşılandı. Hollanda'nın Maslahatgüzarı Erik Westrate Dışişleri Bakanlığına çağrılarak Türkiye'nin kaygıları iletildi. Dışişle..

Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek 02:25

Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek

Ordu’nun Kumru ilçesinde aile kabristanlığındaki bir mezara ekilen ‘karalahana’ görenlere tebessüm ettirdi. Karadenizli karalahanayı o kadar seviyor ki, bazen bu sevgisini akıllara durgunluk verecek örneklerle ortaya koy..

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 6 yıl önce