#Mevlüt Çavuşoğlundan kudüs açıklaması

Batı Şeria'da Filistinli bir kadın vuruldu 00:25

Batı Şeria'da Filistinli bir kadın vuruldu

Batı Şeria'da Filistinli bir kadın İsrailli güvenlik güçlerince vurularak yaralandı. İsrail polisi, Kudüs yakınlarındaki Kalendiya kontrol noktasında, güvenlik güçlerine doğru ilerleyen kadının elinde bıçak olduğunu ve ..

01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

İsrail Askeri Yaralı Filistinliyi Öldürmekten Suçlu Bulundu 02:15

İsrail Askeri Yaralı Filistinliyi Öldürmekten Suçlu Bulundu

İsrail Askeri Yaralı Filistinliyi Öldürmekten Suçlu Bulundu izle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi 01:38

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi

Kudüs, Fransa’nın öncülüğünde toplanan Paris Barış Zirvesi’ne kilitlendi. İsrail ve Filistin arasındaki barış girişimlerini canlandırmayı hedefleyen zirveye ne İsrail ne de Filistin katıldı. Fransa Dışişleri Bakanı Jean..

12 Eylül 1980 Darbesi'ni Hazırlayan Nedenler İzle 19:42

12 Eylül 1980 Darbesi'ni Hazırlayan Nedenler İzle

Açıklama: 1968 öğrenci olayları, 1 Mayıs 1977 İşçi Bayramı, 18 Nisan 1978 Malatya Katliamı, 22 Aralık 1978 Maraş Katliamı, 1 Şubat 1979 Abdi İpekçi Cinayeti, 2 Ocak 1980 Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk'ün uyarı mektubu, İzm..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle 27:58

Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle

Belgeselin 10. bölümünde; Mustafa Kemal'in 7. Yıldırım Orduları Komutanlığından istifası, Fevzi Çakmak Paşa ile 2. Ordu Komutanlığı Halef selefliği, Osmanlı veliahtı Vahdettin ile Almanya seyahati konu edilmektedir. Prog..

Dünya Haber: Almanya-İsrail: Dostluk Ziyareti Krize Dönüştü 01:01

Dünya Haber: Almanya-İsrail: Dostluk Ziyareti Krize Dönüştü

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in İsrail ziyareti iki ülke arasında siyasi krize dönüştü. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Gabriel'in ülkede bazı sivil toplum örgütleriyle görüşmesi üzerine Dışişleri Bakan..

Kudüslü Genç Allah’a Böyle Yalvardı 00:44

Kudüslü Genç Allah’a Böyle Yalvardı

İsrail'in geçtiğimiz günlerde katliam yaptığı ve ardından kapattığı Mescid-i Aksa'da Müslümanların direnişi devam ediyor. Mescid-i Aksa'yı Cuma günü ibadete kapatan İsrail'in işgaline tepki gösteren halk mescidin kapılar..

Yahudi Kadın Böyle Müslüman Oldu 01:00

Yahudi Kadın Böyle Müslüman Oldu

Kudüs'te çekilen görüntüde, Mescid-i Aksa'ya gelen Yahudi bir kadın, ulema şahitliğinde İslam'ı seçtiğini ilan ederek Müslüman oldu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan  İsrail'in İşgal Teşebbüslerine Son Vermesi Gerekiyor 02:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in İşgal Teşebbüslerine Son Vermesi Gere

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail yönetiminin, iki devletli çözüm ihtimalinin altını oyan bu işgal teşebbüslerine artık bir son vermesi gerekiyor. dedi...

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Einstein'ın Bahşiş Yerine Verdiği Not'a Servet Harcadı 01:07

Einstein'ın Bahşiş Yerine Verdiği Not'a Servet Harcadı

Fizik dehası Albert Einstein'ın 1922'de Japonya'da bir kuryeye bahşiş yerine verdiği, mutluluğu tarif eden not, Kudüs'te yapılan açık artırmada 1,56 milyon dolara (yaklaşık 5,82 milyon lira) satıldı. Müzayede evi tarafın..

İsrail Polisi Yolu Geçmeye Çalışan Ziyaretçi Kadına Şiddet Gösterdi 02:40

İsrail Polisi Yolu Geçmeye Çalışan Ziyaretçi Kadına Şiddet Gösterdi

Paza Kudüs'teki Ultra Ortodoks bir protesto oturarak yapıldı. bu esnadayolu geçmeye çalışan bir bayan polisin su ile müdahalesi sonucu yaralandı. daha sonra israil emniyet gücleri koku bombası denediler. Ziyaret için or..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail İle Diplomatik İlişkileri Koparabiliriz 04:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail İle Diplomatik İlişkileri Koparabiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddiasına ilişkin, Eğer böyle bir adım atılırsa bu diplomatik ilişkilerimizi İsrail ile koparmaya kadar gidebilir. dedi...

Robin Hood Hırsızlar Prensi 1991 Kevin Costner Film İzle 34:54

Robin Hood Hırsızlar Prensi 1991 Kevin Costner Film İzle

Robin Hood Hırsızlar Prensi - Robin Hood: Prince of Thieves 1991 Film İzle Locksley'li Robin, Kral Aslan Yürekli Richard ile birlikte haçlı seferine katılmış ve sefer sırasında esir düşmüş Kudüs'te bir zindana kapatılmış..

  • PengoTV tarafından
  • 6.410 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşgalci İsrail Gazze'ye Saldırdı 00:34

İşgalci İsrail Gazze'ye Saldırdı

İşgalci İsrail, Gazze'deki direniş gruplarına ait bir askeri bölgeye hava saldırısı düzenledi. Saldırıda yaralıların sayısı 25'e yükseldi...

İşgalci İsrail'de Panik Halk Sığınaklara Kaçıyor 00:30

İşgalci İsrail'de Panik Halk Sığınaklara Kaçıyor

İşgalci İsrail'i korku sardı. Gazze'den direniş gruplarının attığı füze sonrası kırmızı alarm verilerek sığınaklara inilmesi çağrısı yapıldı...

Türk Öğrencilerden Mescid-i Aksa'da Bayraklı Protesto 01:00

Türk Öğrencilerden Mescid-i Aksa'da Bayraklı Protesto

Türk öğrenciler Kudüs'ün Osmanlı hakimiyetinden gidişinin 100'üncü yıl dönümünde Mescid'i Aksa'nın avlusunda protesto düzenleyerek böyle tepki verdi...

'Filistin Halkı Asla Yalnız Değildir' 01:05

'Filistin Halkı Asla Yalnız Değildir'

Başbakan Binali Yıdırım Mecilis Bütçe görüşmelerinde konuştu. Başbakan Yıldırım ABD'nin Kudüs kararıyla ilgili Bölge barışını ve küresel barışı tehdit etmektedir. Bilinmelidir ki yıllardır barış için bedel ödeyen Filis..

Uyan Müslüman 02:45

Uyan Müslüman

Mahmud Esad Coşan Araştırma ve Eğitim Merkezi'nin hazırladığı merhum Esad Coşan Hocaefendinin Kudüs'le ilgili sohbetinin yer aldığı video sosyal medyada büyük beğeni topladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: BM Gerekeni Yapmıyorsa İlgili Mercileri Zorlayacağız 01:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan: BM Gerekeni Yapmıyorsa İlgili Mercileri Zorlaya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs konusunda BM, BM Güvenlik Konseyi ne gerekiyorsa yapacaksınız. Yapmıyorsanız hukuk içinde gerekeni yapmak için ilgili mercileri zorlayacağız. dedi...

İsrail Polisinden Filistin Bayrağı Açan Göstericilere Müdahale 00:47

İsrail Polisinden Filistin Bayrağı Açan Göstericilere Müdahale

İsrail polisi, Doğu Kudüs'te Filistin bayrağı açarak gösteri düzenleyen Filistinlilere müdahale etti. Ellerindeki Filistin bayraklarını sallayan çocukların üzerine ses bombası atan İsrail polisi, halkın elindeki bayrakla..

İsrail askerleri barbarlıkta sınır tanımıyor 01:40

İsrail askerleri barbarlıkta sınır tanımıyor

İsrail askerlerinin, Donald Trump’ın Kudüs kararını protesto eden bir genci gözaltına alırken aralarına alıp birlikte dövdükleri anı gösteren bir video yayınlandı...

İsrail güçleri 12 Filistinliyi gözaltına aldı 00:25

İsrail güçleri 12 Filistinliyi gözaltına aldı

İsrail güçleri, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının ardından devam eden protesto gösterilerinde 12 Filistinliyi gözaltına aldı...

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?' 09:25

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'un Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması ile ilgili olarak, Ey Trump, sen ne yapmak istiyorsun? Bu nasıl bir yaklaşımdır? Siyasi liderler karıştırmak için..

Erdoğan Filistinli Cuneydi'yi Ağırladı 00:38

Erdoğan Filistinli Cuneydi'yi Ağırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs direnişinin sembolü haline gelen Filistinli 16 yaşındaki Fevzi el-Cüneydi'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde,kabul etti. Kabulde Cüneydi'nin babası Muhammed el-Cuneydi de hazır bu..

Avrupalı Türklerden Zeytin Dalı Harekatına Destek Mesajı 03:09

Avrupalı Türklerden Zeytin Dalı Harekatına Destek Mesajı

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Gençlik Kolları'ndan Avrupa'nın dört bir yanından, Almanya'dan, Saraybosna'dan, Kudüs'ten Afrin'de görevde bulunan Mehmetçiğimize selam destek için bir video hazırladı. Video'da İ..