#Mevzu bitmez

Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Emel Sayın - Dert Şarkısı 1:17:18

Emel Sayın - Dert Şarkısı

Emel Sayın - Dert Şarkısı Şarkı Sözleri Bu yalnız geceler bana arkadaş Dilimde dert şarkısı gözlerimde yaş Ağlarım inlerim bitmez kederim Ben böyle hayata hayat mı derim Ne olur bahtıma bir güneş doğsa Benimde sevecek ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı 01:24

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı

SAR SAR MAKARA (ÇOCUK ŞARKILARI, ŞARKI SÖZLERİ) Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz On kilo pekmez yala yala bitmez Beşi sana kardeşim..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.353 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Atiye - Abrakadabra 03:34

Atiye - Abrakadabra

Beni böyle kabul et Olduğum gibi Tanımaya çalış bir müddet Çöz, hadi.. Aklım haylaz Farksız çocuktan Kalbim doyumsuz Mevzu aşksa, Sev seveceksen şartsız koşulsuz… Seni severim ama kendimi daha çok Benimle iyi geçin havay..

Burak Aziz - İçim Rahat 04:02

Burak Aziz - İçim Rahat

Burak Aziz - İçim Rahat Şarkı Sözleri Gidişinden belli ki dönmeyeceksin İki yüzlülük etmişsin sadece Ateşinle kor olup sönmeyecektin Yazık ellerin olmuşsun öylece Şimdi çatlarım hasetimden Bana yoldan geçen biriymişim g..

Beşiktaş Taraftar Korosu - İndir (Beşiktaş Marşı) 04:20

Beşiktaş Taraftar Korosu - İndir (Beşiktaş Marşı)

Yine şampiyon Kara Kartal Yanındayız ölene kadar Korkma arkanda milyonlar var Bırakmayız sonuna kadar Yine şampiyon Kara Kartal Yanındayız ölene kadar Korkma arkanda milyonlar var Bırakmayız sonuna kadar Sarı renge kar..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Can Sarı - Rakı Sofrası 03:52

Sinan Can Sarı - Rakı Sofrası

Sözler: Dur dokunma yanarsa sönmez Bir vedasız bu sevda bitmez Ah çekip de gururla bakma Ben gururuma ne acılar çektirdim Bir rakı sofrasında Meyhane ortasında Anasonun kokusunda kayboldum Dertlerin deryasında İki dudak..

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Gökhan Türkmen ...SeVDam... 04:27

Gökhan Türkmen ...SeVDam...

Bak, bak şu dünyaya insanlara Neden, neden diye sorma, öyle bakma Sarıl bana Neden giden dönmüyor sen de vurma Neden giden dönmüyor sen de vurma Darılma.. Bu acılar vursada Bitmez hüzünler acıtsada Bu acılar vu..

Hande Yener - Hasta 03:47

Hande Yener - Hasta

biri benden bişey çaldı geri alıcam az kaldı sana doğru bi yol vardı bulucam söz az kaldı tuhaf geçen bi gün daha umutlarım yarında yanında olamazsam savaş çıkar kolaycaaa ikimize karşı bir rüzgar var ama bize aşkt..

Simge - Prens & Prenses 04:35

Simge - Prens & Prenses

Her şeye rağmen, bugünde son buldu Sustu tüm sesler, güneşle kayboldu Tüm düşünceler, sahile vurdu Ah neler, neler, bir rüzgarla uçtu Yaz yaz bitmez, ömrüm yetmez Anlat şarkı, anlat son kez Bu masalda mutsuzlar var Yaln..

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO] 03:56

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO]

Yine şiddet yine kavga Bitmez ona buna her gün yafta Mayın olmuş, töre olmuş, şehit olmuş... Habire lafta Bizim ampul gelir aşka Oynar götü başı her gün başka Kana doymuş, gözü dolmuş, olan olmuş... Habire yasta Dinlen..

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi 04:08

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi dinle Gün doğmadan uyanırlar Girişirler kaşık kaşık çorbaya Toplanırlar yol boyunda Çoluk çocuk genç ihtiyar tarlaya Sıra sıra motorlarda Ellerinde çapa kürek kolay gele Kaz toprağı at gübr..

  • Candy tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Birol Can - Gurulan Burası Beşiktaş -  (Beşiktaş Marşı) 03:02

Birol Can - Gurulan Burası Beşiktaş - (Beşiktaş Marşı)

GURURLAN Hiç ayrılmadık ki seninle Sevenler ayrılır mı söyle Kalbimiz toprak olsa bile Ömür biter bu sevda bitmez 112 sene yan yana Siyahla beyazla kol kola Şerefli şampiyonluklarla bir daha GURURLAN burası BEŞİKTAŞ He..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.280 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman Seni Seviyorum 04:08

Rafet El Roman Seni Seviyorum

Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın bir roman, kit..

Gönül Yazar  Hayat Harcadın Beni 05:06

Gönül Yazar Hayat Harcadın Beni

Dünyada ne günler yaşadım gördüm Bir bahar gibiydim kışlara döndüm Artık her arzumu kalbime gömdüm Hayat sen ne çabuk harcadın beni Gençliği gönlümde bitmez sanırdım Hayat ben hep seni böyle tanırdım Çaresi olsayd..

Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar 03:37

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar

Çıkmaz aklımdan gözlerin Saplanır ok gibi o sözlerin Bilir misin ardından Çok gülmedim Belki de sen beni pek sevmedin Belki de sevdin de göstermedin Şimdi düşün uzun uzun Tartıp azın özün Neden bitmez bu sızın Sensiz ..

Özgür Şener - Senin 03:43

Özgür Şener - Senin

Senin şarkı sözleri ile Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne kork ne de kederlen Senin bu dünya senin, gerçekten seversen Fısıldıyor bana, içimde karanlığa, Yarınlara vursun bir dalga umut Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne..

Vuqar Huseynov - Eller Gibi Akustik 03:14

Vuqar Huseynov - Eller Gibi Akustik

ELLER GİBİ Vardı hayallerim İçinde sen çizili Unutuyormuş gibi Avutsam da kendimi Yıldızlardan aldığım tüm dertleri Tüm sevgimi Geceler sesine uyanırdım eskiden Gün gelir belki de dönersin diye Umutlar edindim bitmez d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme 02:41

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme

Ne Olur Gitme şarkı sözleri ile Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbim ellerinde Yok ki çare, gel gitme Aşkımızı terk etme Öldüm ben aşkından Yok ki çare, gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme, terk etme ..

Edepsiz Teklif Aldım Gereğini Yaptım 03:28

Edepsiz Teklif Aldım Gereğini Yaptım

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Selahattin Aydoğdu'yla İzmir Alaçatı'da yaşadığı olayla ilgili Edepsiz bir teklif aldım. Ben de bu edepsiz teklife icabet..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Topluca İnsanların Üstüne Koşma Şakası İle Trolledik 04:08

Topluca İnsanların Üstüne Koşma Şakası İle Trolledik

Evet arkadaşlar mahallece topluca insanların üstüne koşma şakası ile trolledik videosu ile karşınızdayım. Mahallece mezvuya gider gibi insanları kovaladık efsane troll oldu. Sopalarla kovaladık komik troll oldu. Mevzu çı..

  • JET TV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kamerayı Unutup Osuran Kadın 00:24

Kamerayı Unutup Osuran Kadın

Videoya çekildiğini bir anda unutan kadının gaz çıkarması kameraya böyle yansımış. Türk toplumunda osurmak gerçekten insani bir şey degilmişte, komik, iğrenc bir mevzu gibi algılanıyor. Hele bunu yapan kadınsa iki kere k..

  • JET TV tarafından
  • 4.726 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Küreklerin Konuştuğu Amele Kavgası 00:14

Küreklerin Konuştuğu Amele Kavgası

İnşaatta çalışan iki arkadaş bir mevzu yüzünden kavga etmeye başlamış. Kavgada ne tekme ne tokat kullanılmış , sadece kürekler konuşmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 213 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rafet El Roman - Şu Hayatta 05:00

Rafet El Roman - Şu Hayatta

Şu hayatta Yaz mevsimi her taraf güneş Söyle bir şehri geziyorum Bir kaç adam oturmuş kahvede Mevzu yine bu zamanki gençler Sokaklarda oynayan çocuklar Okuldan çıkan talebeler Durakta bekleyen insanlar Kimisi elinde ga..

  • PengoTV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı 00:55

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı

New York Güney Bölgesi Başsavcılığı eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında dava açtı. Eski bakan Çağlayan’ın yanı sıra eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ve eski Halkbank yöneticisi Levent Balkan’ı Reza Zerr..