#Meyveyi tepsiye denk getireyim derken kafaya getiren adam

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler 03:50

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler

Kahverengi (Brown) kızkardeşler 1975'ten beri her yıl fotoğraflandı. Dizideki son görüntü ilk kez burada yayınlanıyor.Nicholas Nixon, “bir hevesle” dediğinde karısının ailesini ziyaret ediyordu ve ona ve üç kız kardeşine..

  • PengoTV tarafından
  • 214 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aylin Coşkun ft. Hande Yener - Manzara (Official Video ) 04:00

Aylin Coşkun ft. Hande Yener - Manzara (Official Video )

Aylin Coşkun'un Sinsirella albümünden merakla beklenen Hande Yener düetinin klibi manzara sizlerle... Söz - Müzik : Mert Ekren Düzenleme : Devrim Karaoğlu Yönetmen : Hande Yener Bu mu aşkın sen yorumu Bozuk 'y' kromoz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Melek Mosso - Yar (Yıldız Tilbe Cover) 05:05

Melek Mosso - Yar (Yıldız Tilbe Cover)

''Arzular Arsız''ı ilk söylediğimde kafamda olan üçlemenin son şarkısıydı ''Yar'' O kadar çok söylüyordum ki ; hem kendi kendime hem dostlarımla, size de muhakkak ulaşmasını istedim. Hala Yıldız ablaya birebirde ulaşama..

Ali Baran Sevgili (Official Video) #fikrisahne #alibaran - 03:41

Ali Baran Sevgili (Official Video) #fikrisahne #alibaran -

Ali Baran Sevgili Vokal Gitar : Ali Baran Kaval : Bircan Karahan Mix Mastering : Erhan Engin Stüdyo : Nena Sanat Akademi Arhavi Saçlarının tellerinden Öperim canım sevgili Bırakıp gitmelerini Severim canım sevgili ..

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Yozgat'ta inşaat kazısında, yeraltı mağarası bulundu 04:16

Yozgat'ta inşaat kazısında, yeraltı mağarası bulundu

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde inşaatın temel kazısı sırasında içinde sarkıt ve dikitler olan yeraltı mağarası keşfedildi. İlçede Seyrantepe mahallesinde bir evin inşaatı için yapılan temel kazısında, iş makinesinin ke..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin 04:17

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin

Oruç tutmanın bağışıklık sistemine iyi gelip kuvvetlendirdiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Kübra Tekay, basit şeker ve karbonhidratlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekerek, sebze, meyve gibi bol lifli ve p..

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor 03:57

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor

Küresel iklim değişikliğinin etkisi altında olan Türkiye’de 2021 yılında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi arıcılığı da etkiledi. Van’da istenilen yağışların olmaması, havanın aşırı ısınmasıyla birli..

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde bin yıllık mezar bulundu 01:04

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde bin yıllık mezar bulundu

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde süren kazı çalışmalarında, bin yıllık insan iskeleti ortaya çıkarıldı. Doğu Roma Dönemi'ne ait olduğu düşünülen buluntular inceleme altına alındı. Adıyaman'ın Örenli Mahallesi'nde bul..

Buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı 01:28

Buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı

Grönland’daki buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı. ABD Ulusal Kar ve Buz Veri Merkezi, 15 Ağustos'ta Grönland’da 3 bin 216 metre yüksekliğindeki bir bölgeye birkaç saat boyunca yağmur yağdığını duyurdu. Sıcaklığın..

Kync - Beko 01:53

Kync - Beko

BEKO şarkı sözleri ile Yazdım her güne sarsmak için Sana kurdum kendimi duyman İçin Bi de Varsa yürek pat delik deşik Bak İndim sahanıza keşifteyim Döndü oyunlar koptuk aniden Bolca para koy patlar delikler Harbi f..

Beyaz - Tek 02:08

Beyaz - Tek

Tek şarkı sözleri ile tek kal dene hep büssürü cash yazdım hep kaldım yek göster emek ha gayret çaba hiç bitmeyecek kinim hiç dinmeyecek siktiri çek olunu bulunur sebebi konunun cevaplar olumsuz yolumu bulurum durmada..

Nil Nur Aleks  - Blıck 03:24

Nil Nur Aleks - Blıck

B L I C K şarkı sözleri ile ALEKS: Ich lieb dein strahlen im Blick wenn du lachst Und denk an dich von früh bis in die Nacht Moja Ljubavi ich hoff du fühlst wie ich Denn meine Welt dreht sich nur noch um dich ► NIL: S..

Can Jersey - Yıldız 03:57

Can Jersey - Yıldız

Yıldız şarkı sözleri ile Bırakıcam rapine ambargo Olamaz kimse bana denk bro Sanarsın New York city ama değil Bura Esenler chicago Fiyakalı Bentley Alıcam Cupa Del Rey Rakibin bensem Kod adım sensei Bana dersin keko Um..

Rusya'da Sokak Köpeği Buzlu Gölete Düştü. 01:16

Rusya'da Sokak Köpeği Buzlu Gölete Düştü.

Rusya'da sokak köpeği buzlu gölete düştü. Bir adam yardıma koştu. Korkan köpek elini ısırsa da onu göletten kurtardı...

  • KAR MEDYA tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Closer - The Chainsmokers ft. Halsey (Boyce Avenue ft. Sarah Hyland cover) 04:04

Closer - The Chainsmokers ft. Halsey (Boyce Avenue ft. Sarah Hyland co

Closer - The Chainsmokers ft. Halsey Dinle & İzle Audio & Video Produced by Boyce Avenue Engineered, Mixed & Mastered by Adam Barber Directed & Arranged by Alejandro Manzano Filmed by Adam Barber & Boyce Avenue Edited ..

  • PengoTV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üzerinden Araba Geçen Adamın Rahatlığı 00:50

Üzerinden Araba Geçen Adamın Rahatlığı

Terminatör gibi adam üzerinden araba geçmesine rağmen yoluna devam ediyor koca yürekli adam izleyenleri coşturuyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle 47:22

Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; tüpgazlı araba yapan adam, gözleri görmeyen santral memuru, Mucit İmam Abdullah Eroğlu, mezardan çıkan adam, spor yapan yaşlı adam, çinko kurşun metal sanayide ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hotel Transilvanya Film İzle 1:31:31

Hotel Transilvanya Film İzle

Dracula'nın (Adam Sandler) zengin canavarların ve ailenin yaşayabileceği, kendilerini rahatsız etmek için insanın olmadığı canavarlara maruz kalabileceği, beş yüzlü tatil beldesi olan Hotel Transylvania'ya hoş geldiniz. ..

3 Adamda Bir Sezon Böyle Geçti! 19:07

3 Adamda Bir Sezon Böyle Geçti!

3 Adam'ın sezon finalinde yıl boyunca yayınlanan bölümlerdeki en keyifli anlar yayınlandı. İşte o anlar... Her hafta konukları ile gecelerinizi şenlendiren 3 Adam 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü 30.bölüm sezon finaliyle TV8..

  • ANKA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çalışma Arkadaşlarına Muhteşem T-Rex ve Velociraptor Taklidi 01:05

Çalışma Arkadaşlarına Muhteşem T-Rex ve Velociraptor Taklidi

Taklit yeteneği ile arkadaşlarını eğlendirmenin çok güzel bir yolunu bulan adam iş yerinde T-Rex ve Velociraptor taklidi yapıyor. İnşaat işçisi olarak çalışan adam boş boş oturup sıkılmak yerine arkadaşlarını böyle eğlen..

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çıplak Elle Köpek Balığı Yakalamak 00:56

Çıplak Elle Köpek Balığı Yakalamak

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir adam, gölde bulunan köpekbalığını çıplak elleriyle yakaladı. Bir anda suya dalış yapan adam, elinde bir köpekbalığı ile çıkıyor. Seattle'da çekilen bu görüntü, sosyal medya üzerinde sı..

  • JET TV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serenay Sarıkayadan Okçuluk Dersleri  05:43

Serenay Sarıkayadan Okçuluk Dersleri

3 Adam'ın 21 Ekim Cuma günkü programında okçuluk üzerine çalışmalar yapan Serenay Sarıkaya'nın marifetlerini duyan 3 Adam stüdyoya gerekli ekipmanları getirdi ve olanlar oldu...

  • ANKA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ata Demirer Gerçekleri Eserin Yüzüne Vurursa! 02:57

Ata Demirer Gerçekleri Eserin Yüzüne Vurursa!

3 Adam unutulmayacak bir bölüme imza attı. 3 Adam'ın bomba konuğu Ata Demirer gerçekleri Eser'in yüzüne vurunca olanlar oldu!..

  • ANKA tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sincabın Kendini Beslemek İsteyen Adama Saldırması 00:11

Sincabın Kendini Beslemek İsteyen Adama Saldırması

Doğada yaşayan sincabı eliyle beslemeye çalışan iyi niyetli genç adam sincabın saldırısına uğramış. Genç adam saldırıyı küçük sıyrıklarla kurtarmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boksör Kavga Ederse Üçünü De Nakavt Etti 00:43

Boksör Kavga Ederse Üçünü De Nakavt Etti

Rusya'da bir asansörde kavga eden adam yanındaki üç kişiyi yere serdi. Asansör kamerasının kaydettiği görüntülerde üç kişiyle tartışan adam asansörün durmasıyla kapıya doğru yöneldi. Bu sırada bir anda geriye dönen adam ..