#Meyveyi tepsiye denk getireyim derken kafaya getiren adam

Ehliyetini Kasaptan Alan Kadın Sürücü 00:53

Ehliyetini Kasaptan Alan Kadın Sürücü

Otomobilini tam park etti tehlike geçti derken son bir manevra ile ortalığı tozu dumana kattı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Mt - Affet 03:01

Mt - Affet

Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman istersen Affet..

Eşeğemi İnanıyorsun Banamı? 01:03

Eşeğemi İnanıyorsun Banamı?

Bir gün Nasreddin Hoca nın komşusuna eşek lazım olmuş.Hocadan isteyim demiş.ve Hoca nın kapısını çalmış hoca kapıyı açmış. -Ne oldu demiş Komşusu -Eşeğini alabilirmiyim hocam demiş. Hoca -Eşek evde değil demiş. Komşusu t..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Niloya Sakarlığım Üstümde Hd İzle 05:51

Niloya Sakarlığım Üstümde Hd İzle

Niloya o gün çok sakardır. Resim yaparken duvarı boyar. Duvarı silerken, vazoyu kırar. Vazoyu yaptım derken yastık kılıfını yırtar. Niloya bugün gerçekten çok sakardır. Annesine tüm bu olanları nasıl açıklayacaktır!..

Skandal Sözler Deniz Baykal Peygamberlere Dil Uzattı 01:22

Skandal Sözler Deniz Baykal Peygamberlere Dil Uzattı

Kılıçdaroğlu'nun fetva sına benzer bir skandal açıklama da CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'dan geldi. Baykal, Trabzon'da yaptığı konuşmada, Anayasa değişikliği paketine eleştireyim derken Peygamber hakkında akıl a..

Kısmetse Olur - Melisi Çıldırtan Cansu İddiası! 05:01

Kısmetse Olur - Melisi Çıldırtan Cansu İddiası!

Kısmetse Olur 20 Mart Pazartesi yayınlanan yeni bölümde Melis, Kemal'in aslında Cansu'dan hoşlandığını ve eve onun girmesi için yapımla konuştuğunu öğrenip hesap soruyor! Tam sorular cevabını buldu derken Cansu'dan bir a..

  • ANKA tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Kukuli  Beşi Bi Yerde 00:57

Kukuli Beşi Bi Yerde

Kukuli, Tinky, Minky, Dütdüt ve Şinek. Sevimli kahramanlarımızı tanımaya var mısınız? Eğitici şarkıları, öğretici videoları ve eğlenceli halleri ile sevdiğimiz kahramanlarımızı bir de yakından görelim! Tabi bizim afaca..

Hande Yener Zirve Tek Kişiliktir Dedi Demet Akalın Küplere Bindi! 03:13

Hande Yener Zirve Tek Kişiliktir Dedi Demet Akalın Küplere Bindi!

İki ünlü popçu arasında tam sular duruluyor derken, ortaya konuşulan çoook iddialı sözler yine iki taraf arasında hararetli tartışmaların yaşanacağının habercisi olacak gibi gözüküyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzucuk Kaydırak 03:50

Kuzucuk Kaydırak

Kuzucuk bir icat yapmıştır, sabah saatinin çalmasıyla icadı çalışır. Titreyen saat, yanındaki golf topunu, çarparak itekler, sonra top başka bir şeye çarpar, o başka bir düzeneği çalıştırır vs. derken her şey birbirine ç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı 03:37

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı İETT'nin, kadın yolcuların durak dışında istediği noktada inmesi uygulaması tüm hatlarda hayata geçirildi. Uygulamayı kullanan bazı kadınlar durumu memnu..

Seksendört - Hayır Olamaz ( Official Video ) 03:23

Seksendört - Hayır Olamaz ( Official Video )

Dün akşam ölemedim, Yine kör kütük sarhoş oldum. Rezalet çıkarmadım, Bir sana bir de kendime sövdüm... Ne içsem olmadı, Kafada başka dert tasa kalmadı. Bir seni atamadım Sek içtim acıları, su katmadım... Yalanl..

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın 02:00

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı ..

Münir Baba Küfeliksin Ha 02:19

Münir Baba Küfeliksin Ha

Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yapayım derken karısı tarafından kapı dışarı ediliyor. Güllü ise, biraz sesi, biraz da fi..

Seksendört - Şimdi Hayat 04:25

Seksendört - Şimdi Hayat

Bir kadeh sessizlik doldurdum Daldım gittim semaya Güz geçti bahar geçti derken Bir gün daha görsek ne ala Dünya derdi sarmış dört yanımı Yaşamayı öğrenemedim hala Şimdi hayat ister çiçeklerle gelsin İsterse vursun geçs..

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD 04:39

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD

İçimde bir sıkıntı var Akşam çöktü ondan mı Seni görmeseydim yoklar mıydı bilmem Bu hasret ağrısı Davetsiz bu hayatın mutlaktır oyunları Kaybettik mi yoksa kazandık mı Ben sustum cevabını Seni görmeseydim yoklar mıydı bi..

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

Bengü - Sahici 03:28

Bengü - Sahici

Doğdu içime Ayrılacağın Selamını Aldım Yalnızlığın Bak Ta Gözüme Söyle Yüzüme Yakıştı Mı Bu Haksızlığını Kırsam Döksem Ne işe Yarıyor Almış Bak Başını Yine Gidiyor Ben Aşkı Kurtarayım Derken Kalbim Elden Gidiyor Yıkılır ..

Ayıcık Tanır Da Ben Tanımaz Mıyım Seni Be Bayram 03:07

Ayıcık Tanır Da Ben Tanımaz Mıyım Seni Be Bayram

Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yapayım derken karısı tarafından kapı dışarı ediliyor. Güllü ise, biraz sesi, biraz da fi..

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 23 Nisan 12:57

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 23 Nisan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de çocukları kabul etti. Erdoğan, cumhurbaşkanlığı koltuğunu, 10 yaşındaki Yiğit Türk'e bıraktı. Küçük Cumhurbaşkanı'na yöneltilen sorular arasında AK Parti'nin başına geçip geçmeyeceği de ..

Baharın Dilaraya Yorumu Şaşırttı! 10:05

Baharın Dilaraya Yorumu Şaşırttı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 129. bölümünde Tuğçe Ekim, Dilara Taşkın'ın kombinine yaptığı yorumla herkesi yine güldürdü. Tuğçe televizyonsa görsem Allah Allah neler yapıyorlar ya d..

  • ANKA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özbek'ten Florya'ya Moral Ziyareti 00:45

Özbek'ten Florya'ya Moral Ziyareti

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasındaki derbi maçta Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen sarı-kırmızılı futbol takımına moral ziyaretinde bulundu. Özbek, Lig yeniden başlıyormuş gibi ayağa k..

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Engin Bayrak - Psikopat (İncir Reçeli) 01:49

Engin Bayrak - Psikopat (İncir Reçeli)

Gelsem de, görsem seni bir kere yar. Görsem de, öpsem seni bir kere yar. Kaçsan da, kaçmasan da severim. Sararıp soldum sebebi çok güzelim. Sebebim çok Sebebim çok Sevenim yok! Gelsem de, görsem de, öpsem seni bir ..

iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Ooşşt Küpeek 00:44

Ooşşt Küpeek

Gırgıriye'de Cümbüş Var, Gırgıriye serisinin üçüncüsü olan 1983 tarihli sinema filmi. Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yap..

Selfie Çubuğunun Kazaya Sebebiyet Vermesi! 00:20

Selfie Çubuğunun Kazaya Sebebiyet Vermesi!

Macera severlerin olmazsa olmazı GoPro kamerası ile selfie çeken abimiz aracı kullanırken selfie çubuğuna taktığı gopro ile poz vereyim derken önündeki araca çarptı. Aracın arkasında bulunan kayık'ın camdan içeri girmesi..

  • JET TV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Yardım Et Bana Sen Allah'ım 03:43

Yusuf Güney - Yardım Et Bana Sen Allah'ım

Yusuf Güney - Yardım et bana sen Allahım (Hazin) dinle Hazin bir öykü olur ta kendisi zamanının en deli efendisi nerden bakarsan ahkam kesiyor süründürüyor rica minnet bu aşk ilerliyor yolu kayıp yorulmuş Tökezliyor yap..

  • Candy tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce