#Meyveyi tepsiye denk getireyim derken kafaya getiren adam

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi 03:03

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi

Duy Sesimi şarkı sözleri ile ****intro*** beni üzer elvedalar gel yakın ol benim yarınlarımdan bir öpücük al mor göz kapaklarımdan yakın ol kesin yakın ol kesin yakın ol ***1 . verse *** bize gülemezsin derken ? san..

Mustafa Sandal & Doğu Demirkol - Tekrar 03:14

Mustafa Sandal & Doğu Demirkol - Tekrar

Tekrar şarkı sözleri ile Hep yalan dolan riyakâr insanlar Yapmacık kokan huzursuz ortamlar Hep bi show hava peşinde koşanlar Hep yalan dolan riyakâr ortamlar Sıkıldım bunaldım nerdesin İlâcım olurdu sohbetin Gel had..

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info) 02:29

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info)

Söz: SPADE427 Müzik, Mix, Mastering: Info Kayıt: SPADE427 Yönetmen: Berkay Öktem Kurgu, Color: Berkay Öktem Yardımcı Yönetmen: Aytuğ Şenkal Kapak Tasarımı: Alço Oğuz Mekan: Mint Garaj Oyuncular: Tuğba Akbulut Toygun K..

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler 05:40

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler

Sivas’ta Suşehri ilçesinde bulunan Kılıçkaya Barajı yaşanan kuraklık sebebiyle adeta hayvanlara mera oldu. Büyükbaş hayvanların barajda karşıdan karşıya geçmesi ise belgeselleri aratmadı. Dünyayı etkisi altına alan kurak..

Mustafa Ceceli - Gerçekten Zor 02:31

Mustafa Ceceli - Gerçekten Zor

Söz: Ferman Eren Nerkis - Onur Bayraktar Müzik: Doğu Kılıç- Onur Bayraktar Aranje: Mustafa Ceceli Mix - Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen: Halil Sayar Dop: Caner Demiroğlu Işık Şe..

ÇATIŞMALAR NOMBARDILAMLAR ŞİDDETLENDİ 02:42

ÇATIŞMALAR NOMBARDILAMLAR ŞİDDETLENDİ

RUSYA'NIN UKRAYNA'YA SALDIRILARI 28 GÜNÜNDE UKRAYNA'NIN BAŞKENTİ KİEV'İN MERKEZE YAKIN BÖLGELERİNE YAPILAN ROKETLİ SALDIRILARDA BİR NOKTA BÜYÜK BİR ŞİDDETLE VURULDU. UKRAYNA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI, RUSLARIN ABLUKA ALDIĞI HE..

Jackal - Kirlenir 02:19

Jackal - Kirlenir

Kirlenir şarkı sözleri ile Kirlenir ritmim Bedenime kadar Kaç gece oldu Sararken ay Yansıman vurur hep Kaçıncı yas bu İçimde nefret Hep bi fiyasko Git bro iş bul Tell em up Zor mu Sesiz kuşku Sokaklarda koştum Diz..

MEF - Mazi (Official Video) 02:31

MEF - Mazi (Official Video)

MEF'in ''Mazi'' şarkısı video klibi ile yayında. Söz, Beste: Doğanay Karadeniz Düzenleme: İbrahim Küçükoğlu Mix: İbrahim Küçükoğlu, Esad Fidan Mastering: Saffet Ulcay Gitar: Ediz Erinç Yönetmen: Buğra Karaçam Prodüktör:..

Injustice Gods Among Us İzle 2:26:19

Injustice Gods Among Us İzle

Injustice Gods Among Us The 'Full Movie'【TRUE HD】 Neredeyse tüm DC Comics evrenindeki kahramanları bir araya getiren Injustice, kardeşi kardeşe kırdırıyor...

  • Origami tarafından
  • 9.719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Fenerbahçe Galatasaray Maçı Foto Özet 00:26

Fenerbahçe Galatasaray Maçı Foto Özet

Fenerbahçe Galatasaray Maçı Foto Özet Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray’ı konuk etti. Karşılaşma sarı-lacivertli takımın 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getir..

Mecliste Yumruklu Kavga! 00:57

Mecliste Yumruklu Kavga!

CHP'nin TBMM'deki bugünkü grup toplantısı sırasında Meclis’te arbede yaşandı. Olay yerine gelen TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’ya yaşananları aktaran CHP’liler, girişlerinin polis tarafından engellendiğini ve poli..

  • PengoTV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

95. Dakikada Kaleciden Röveşata 00:20

95. Dakikada Kaleciden Röveşata

Güney Afrika Ligi'nin 11. haftasında Baroka ile Orlando Pirates karşı karşıya geldi. 1-1 biten karşılaşmanın 90. dakikada sahalarda ender görülen bir gol atıldı. Ev sahibi ekibin kalecisi Masuluke Oscarine, mücadelenin s..

Sezen Aksu - Vazgeçtim 05:07

Sezen Aksu - Vazgeçtim

Sezen Aksu - Vazgeçtim Seni sevmek, muhteşem bir yalnızlığa evet demekmiş, bildim; pişman değilim ! o güze gizli duyguları en güzel dile getiren şarkılardan bir tanesi.....

  • Candy tarafından
  • 4.541 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Bayan Altın Kaplama Saat Modelleri İle Zamanı Yakalayın 03:05

Bayan Altın Kaplama Saat Modelleri İle Zamanı Yakalayın

Bayan altın kaplama saat modelleri aksesuar olarak saatten vazgeçemeyen takipçilerimiz için birbirinden güzel modeller ile karşınızda. Saat takmayı bir tutku haline getiren takipçilerimiz için en güzel ve en özel modelle..

  • Kadınca tarafından
  • 1.887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ Düşündüğümden 10 Kat Daha Derin Bir Örgüt Çıktı 14:43

FETÖ Düşündüğümden 10 Kat Daha Derin Bir Örgüt Çıktı

İstanbul eski Cumhuriyet başsavcısı Turan Çolakkadı A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. FETÖ'nün soruşturmaları hile ve kumpasla yaptığını dile getiren Çolakkadı, 7 Şubat kumpas..

Maceracı _ Tekirdağ 1:04:51

Maceracı _ Tekirdağ

Maceracı bu hafta Trakya’nın rengarenk kenti Tekirdağ’ı ekrana taşıyor. İlk olarak müthiş bir lezzet olan Tekirdağ köftesinin tüm yapım aşamalarını ekrana getiren Murat Yeni, ardından Burma Sucuğu'nun yapılışını izleyenl..

Hamile Köpekten Sıcak Yuvaya Kavuşmasını Sağlayan Kadına Minnet Duygusu 01:59

Hamile Köpekten Sıcak Yuvaya Kavuşmasını Sağlayan Kadına Minnet Duygus

Hamileyken Stevoni Doyle isimli kadın tarafından sokaktan alınıp sıcak yuvaya kavuşturulan köpek minnet duygusunu en güzel şekilde gösterdi. Yavrularını sıcak ve uygun bir ortamda dünyaya getiren Grayce kendisine yapılan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Ankara 1:05:07

Maceracı _ Ankara

Maceracı, Başkent Ankara’nın birbirinden güzel ilçelerini ve en farklı lezzetlerini ekranlara getiriyor. Ankara’nın enfes lezzetlerinden meşhur Kuzu Kapama’nın tüm yapım aşamalarını ekrana taşıyan Maceracı, Kızılcahamam’..

Tokyo’da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü 03:57

Tokyo’da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü

Tokyo’da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü Tokyo Elektrik Enerjisi Şirketi’nin Niiza kentindeki trafo merkezinde belirlenemeyen bir sebepten patlayan trafo nedeniyle başkent Tokyo’da 350 binden fazla eve elektrik v..