#Meyveyi tepsiye denk getireyim derken kafaya getiren adam

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

Survivor 2017-Gönüllülerden Semaya Alkış! 00:55

Survivor 2017-Gönüllülerden Semaya Alkış!

İletişim ödülü oyunu sonrası düşüncelerini dile getiren Sema, oyunu kazanan Gönüllüler hakkında iyimser konuşarak 'Onların hakkıydı' ifadesini kullandı...

  • ANKA tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsimsizler -  Baban Değilim Ben Senin! 04:31

İsimsizler - Baban Değilim Ben Senin!

İsimsizler 10. Bölüm'de; Afran ve Yıldız yıllar sonra karşı karşıya geliyor. Babasını bir anda karşısında gören Yıldız ise şaşkınlığını gizleyemiyor ve ondan hesap soruyor.Yıldız ve babası arasında geçen konuşmada, yılla..

  • ANKA tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.236 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia.... 19:18

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia....

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Kayseri’yi ekrana getiriyor. Kayseri’de ilk olarak ilginç bir yemeğin peşine düşen Davetsiz Misafir, dananın kuyruk kısmından yapılan ..

Bengü - İki Melek 04:08

Bengü - İki Melek

Etiket olmasın, bu ara yalnız gez, Korkun olmasın dayanırım son kez Özrü olmayan yaralı aşklara, Darılasım çok var İpini çek bırak raconu kendin kes Geçti son durak bu ara gergin gez El utandıran o deli aşklara Özenesim..

Azeri Kızı Günel - Resmimi Çeke Çeke 04:38

Azeri Kızı Günel - Resmimi Çeke Çeke

Bura getiren meni, Seni yeniden görmek hevesi, hevesi Sene yetiren meni, sevgi gözleyen üreğin nalesi, nalesi Kalbimin resmini çek, gör bir orda neler var Senden, menden Üreğim seni arzular, ah! Resmimi çeke çeke her de..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

Doğuştan Oyuncu Olan Bebek 00:52

Doğuştan Oyuncu Olan Bebek

Babasının verdiği talimatları bire bir yerine getiren, muhteşem oyunculuğunu sergileyen ufaklığı izliyoruz arkadaşlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 19.Bölüm - Ne Olur Bizi Bırakma Baba! 05:40

Adı Efsane 19.Bölüm - Ne Olur Bizi Bırakma Baba!

Babası ile konuşmak için onun yanına giren Melis, Tarık'ın gözlerini açmasıyla büyük sevinç yaşıyor. Yoğun bakımda olan Tarık, hayata tutunuyor ve gözlerini açıyor. Tarık'a karşı içinde sakladığı duyguları dile getirmek ..

  • ANKA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilan Çıtak Babası İbrahim Tatlısesin Kulaklarını Fena Çınlattı 01:22

Dilan Çıtak Babası İbrahim Tatlısesin Kulaklarını Fena Çınlattı

Güzel havanın tadını çıkaran Dilan Çıtak sevgilisi Levent Dörter ile görüntüleniyor. Yeni albümünün heyecanını yaşadığını dile getiren Çıtak kardeşi İdo Tatlıses’in de yeni şarkısıyla bomba gibi geldiğini söyledi. Babası..

  • ANKA tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Din Kavramı Üzerine Kısa Anektodlar 01:39

Din Kavramı Üzerine Kısa Anektodlar

Dünya üzerindeki varoluşsal sıkıntılarımızdan, cennet cehenneme girişimize kadar tüm sorunları 1 dk 39 sn içerisinde dile getiren pala bıyıklı dayı...

  • JET TV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Yaşadıkları Evde 4 Yıldır Yılanlarla Mücadele Eden Aile, Yardım Bekliyor 09:58

Yaşadıkları Evde 4 Yıldır Yılanlarla Mücadele Eden Aile, Yardım Bekliy

Kars merkez Tekneli köyünde Bozyel ailesi 4 yıldır yaşadıkları evde yılanlarla mücadele ediyor. Huzurlarının kaçtığını dile getiren aile fertleri yardım bekliyor...

Romanya Muhteşem Gollerle Geri Döndü (Romanya 3 - 2 Şili ) 03:05

Romanya Muhteşem Gollerle Geri Döndü (Romanya 3 - 2 Şili )

Romanya ile Şili arasında oynanan hazırlık maçında ev sahibi ekip 18 dakikada 2 farklı geri düştüğü maçı 3-2 kazandı. Romanya'ya galibiyeti getiren gollerden Bursasporlu Stancu ve Stanciu'nun golleri görülmeye değerdi...

  • OFSAYT tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda Turan Umreden Döndü 01:10

Arda Turan Umreden Döndü

Milli takım kadrosundan çıkarılmasından kısa süre sonra umreye giden Barcelonalı futbolcu Arda Turan, İstanbul’a döndü. A Milli Futbol Takımı'nın Makedonya ile Üsküp'te oynadığı hazırlık maçı sonrası takım uçağında Mil..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Maceracı _ Rize 1:15:02

Maceracı _ Rize

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, yeni sezonun ilk durağı Rize’den çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Rize’yi keşfe çıkan Murat Yeni, ilk olarak Karadeniz mutfağının inceliklerini ekrana geti..

Çocuğu Sinir Küpü Yapan Maraş 02:50

Çocuğu Sinir Küpü Yapan Maraş

Maraş dondurmacıları herkesin sinirini hoplatmaya devam ediyor. Bu isyanı dile getiren minik çocuğun dondurmadan soğumasını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şener Şen'in Muhteşem Turgut Özal Taklidi (1985) 00:42

Şener Şen'in Muhteşem Turgut Özal Taklidi (1985)

Adile Naşit, Şener Şen, Ayşen Gruda, Uğur Yücel gibi bir çok usta oyuncuyu bir araya getiren Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra (1985) müzikalinden bir sahne...

  • JET TV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alişan Düğünümüzde Sibel Can Sahne Alacak 11:07

Alişan Düğünümüzde Sibel Can Sahne Alacak

Sevgilisi Eda Erol ile görüntülenen Alişan Kasım ayında evleneceklerini dile getirdi. Eda Erol'un kameraları görünce utandığını dile getiren Alişan düğünlerinde Sibel Can'ın sahne alacağını söyledi.magazin haberlerimiz s..

  • ANKA tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğanın Çöl Gemileri: Develer 04:59

Doğanın Çöl Gemileri: Develer

Doğanın çöl gemileri: Develer konulu kısa belgeselimiz. Deve uzun bacaklarıyla uzun ve eğri boynuyla ve sırtında ki kamburuyla nam yapmış, iri cüsseli, geviş getiren, memeli ve evcil bir hayvandır. Develer otçuldurlar ve..

  • JET TV tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu 02:20

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen İngiltere Başbakanı Theresa May'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Yapılan ortak basın toplantısında konuşan İngiliz Başbakan ..

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı 01:19

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bir federal mahkeme Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ABD’ye girişini yasaklayan kararnamesini geçici olarak askıya aldı. New York federal mahkemesi havaalanl..

Trump Vize Yasaklarını Savundu 01:19

Trump Vize Yasaklarını Savundu

Amerika Birleşik Devletleri’nde Başkan Donald Trump’ın Müslüman nüfusun yoğun olduğu yedi ülke için vize sınırlaması getiren kararı üzerindeki tartışmalar büyüyor. Trump yönetimi ülkede infial uyandıran seyahat yasağınd..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Başbakan Yıldırım'dan Kemah'taki Komandolara Ziyaret 02:19

Başbakan Yıldırım'dan Kemah'taki Komandolara Ziyaret

Başbakan Binali Yıldırım, bayramın birinci günü gerçekleştirdikleri operasyonla dört teröristi etkisiz hale getiren kahraman komandolarla biraraya geldi....

Transfer Gören Galatasaraylı'nın İzdiham Yaratması 05:48

Transfer Gören Galatasaraylı'nın İzdiham Yaratması

Masum Gomis'i Türkiye'nin en iyi takımı diye kandırıp İstanbul'a getiren Galatasaray ve taraftarı yıllarca hüsran içinde EFENDİ BEŞİKTAŞ'ın şampiyonluğunu izlemekten bıktığından adeta transfere hücum etmişler. Bu komed..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce