#Meyveyi tepsiye denk getireyim derken kafaya getiren adam

3 Adamda;İbrahim ve Mehmet Demirkol Oğuzhan,Müjde Uzman ve Soner Sarıkabadayıya Karşı 11:38

3 Adamda;İbrahim ve Mehmet Demirkol Oğuzhan,Müjde Uzman ve Soner Sarık

3 Adam'ın en sevilen oyunlarından biri olan emoji şarkı yarışmasında stüdyo konukları ve 3 Adam, emojilerden yola çıkarak şarkıları bilmeye çalıştı. Her hafta konukları ile gecelerinizi şenlendiren 3 Adam 12 Nisan 2017 ..

  • ANKA tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demir Demirkan - Gitti Gider 04:19

Demir Demirkan - Gitti Gider

zamanla tanırsın insanları yiter hayallerin birer birer gerçeği görüp nefreti tadarsın zamanla günler geçer saymazsın sonu yokmuş gibi yaşarsın geceler mezar olur dalarsın uykuya efes al nefes ver nefes al nefes ..

En Büyük Şaban Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:38:30

En Büyük Şaban Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir] Şaban'ın memleketinden İstanbul'a amcasının oğlunu araması için gelmesiyle başlar. Otobüsten inmesiyle tokatlanması bir olur. Uyanık bir adam, Şaban'ın cebindeki 140.000 lirayı görür v..

  • PengoTV tarafından
  • 4.696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seksist Nedir 02:57

Seksist Nedir

Sexist nedir? Cinsiyet farkı gözeten. Bir cinsin üstünlüğünü savunan. Seksizm savunucusu. Ne bunlar seks mi istiyorlar? He öyle seksli başlık görüp atladın ama üzgünüm canım seksizm cinsiyet ayrımcılığı demek… Hangi cin..

Neden Donald Trump 03:08

Neden Donald Trump

Neden Donald Trump? Pardon Why Donald Trump? Ne Oldu? Robert De Nıro’lar, Robert Zemeckıs’ler Neydi O Demir Adam? Yok Tony Stark Değil. Hah!! Robert Downey Jr’lar. Atıp Tutuyorlardı Videolarda. Reis Seçilince Hepsi Apış..

Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Arka Sokaklar 443. Bölüm Fragmanı İzle 00:41

Arka Sokaklar 443. Bölüm Fragmanı İzle

Gürcan, ortalığı kasıp kavuruyordur. Mesut da peşinde olayların içinde kalır! Uyuşturucu satışları, infazlar ve adam kaçırmalar derken ekibin sabrı taşar. Mesut, ormanlık alanda peşinden gittiği Gürcan'ın kafasına odunu ..

Karpuza Kafa Atmak İsterken Şaka Kurbanı Oldu 00:17

Karpuza Kafa Atmak İsterken Şaka Kurbanı Oldu

Karpuza kafa atayım derken arkadaş şakasıyla karşılaşan adam adeta neye uğradığını şaşırdı...

Etkili Dans Etmek İsterken Kendini Yerde Bulmak 00:19

Etkili Dans Etmek İsterken Kendini Yerde Bulmak

Masanın üstünde herkesin karşısında etkileyici dans yapmaya kalkışıp gömleğini de hafifçe açtıktan sonra tepeye tutunayım derken alkolün verdiği etkisiyle kendini yerde bulan sarhoş adam...

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Polisten Kaçan Adamı Aracın Bile Reddetmesi 00:37

Polisten Kaçan Adamı Aracın Bile Reddetmesi

Herif galiba polisten kaçıyormuş (haberde öyle diyor yani). Hordan hora kaçayım derken bir takla, o ancuvazda araba fırlatıp atmış. adam ufak kırıklarla, morarmalarla falan kurtulmuş maalesef!!..

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 6 yıl önce
tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım 02:19

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler 01:24

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

  • PengoTV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle 1:40:40

Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dağda yalnız büyümüş bir kızın şehir yaşamına uyum sağlama süreci anlatılır. Annesi onları terk ettiğinde Ayşegül daha küçük bir bebektir. Babası onu da alıp bir dağ kulübesine taşınır. Kızını burada, ş..

Yıldız Tilbe - O Kız 05:24

Yıldız Tilbe - O Kız

O Kız Bir kız vardı Çok güzeldi Gümüştendi kısa saçı Birisine aşık oldu Fakat o onu sevmedi Derken başka biri geldi Ona teselli vermedi Çünkü aklı onda kaldı Ona derin bağlanmıştı Onun sesi onun sözü Kulakların daa çı..

Fırında Köfte Patates 01:29

Fırında Köfte Patates

Akşama yemeğe gelen misafirlerinize ne pişireceğim diye düşünüyorsanız fırında köfte patates yemeğini yapabilirsiniz. Yapımı da çok kolay. Yaptığımız köfteleri ve patatesleri hafif yağda çevirdikten sonra tepsiye yada bo..

Kostümlü Tavuk Tarifi 03:59

Kostümlü Tavuk Tarifi

Malzemeler : 6 adet tavuk baget 6 adet milföy 1 yumurta sarısı 1 çay kaşığı tuz Yapılışı Tavuk bagetlerini tuzlu suda haşlayın. Soğuyan bagetlerin derisini soyun. Yumuşamış milföyleri elinizle hafifçe açın. Tavukları y..

Tembel Böreği Tarifi 02:58

Tembel Böreği Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 1 ufak su bardağı (200ml) süt 1 ufak su bardağı (200ml) sıvıyağ 1 adet kabak 1 adet havuç 3-4 adet yufka (tepsiye göre biraz süt ilavesiyle oynama yapabilirsiniz ) tuz karabiber 1 büyük parça beya..

İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

Kadayıf kek tatlısı tarifi 03:01

Kadayıf kek tatlısı tarifi

Kadayıflı Kek Tatlısı Tarifi'nin Malzemeleri 2 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1/2 çay bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı ceviz içi 200 gr çiğ kadayıf(ufalanıp kavrulmuş) ..

Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi 07:24

Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi

Malzemeler: 200 gr. Bitter çikolata (kuvertüre) 100 gr. Sütlü çikolata 120 gr. Corn Flakes (kahvaltılık mısır gevreği) 50 gr. Hindistancevizi yağı (kokosfett) alternatif olarak bunun yerine tereyağı da kullanabilirsiniz..

Kaşarlı Ekmek Tarifi 05:45

Kaşarlı Ekmek Tarifi

Malzemeleri: 1 Su bardağı ılık su 1 Çay bardağı ılık süt 1 Paket kuru maya (yada yarım paket yaş maya) 1 Yemek kaşığı şeker 2 Yemek kaşığı sıvı yağ Yaklaşık 4-5 su bardağı un 1 Tatlı kaşığı tuz (not kullandığınız kaşar p..

Poğaça Tarifi 13:32

Poğaça Tarifi

Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Not : Bu ölçüden 3 tepsi çıkıyor 1 Tane yaş maya 2 Su bardağı süt 1 Su bardağı su 1 Su bardağı yoğurt 1 Su bardağı sıvıyağ 4 Tane yumurta (2 tanesini tüm hamura kırın diğer iki tanesinin be..

Tatlı Çörek Tarifi 11:31

Tatlı Çörek Tarifi

Tatlı Çörek Tarifi (Nusszopf) ve Malzemeler : Hamuru İçin Gerekenler : 1 Çay bardağı seker 1 Paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 Tane yumurta 1 Paket vanilya 1 Su bardağı ılık süt 1 Çay bardağı ılık su 2 Yeme..

Elmalı Çıtır Milföy Tarifi 03:56

Elmalı Çıtır Milföy Tarifi

20 adet milföy için; 2 adet elma 1 dolu çay kaşığı tarçın 2 yemek kaşığı toz şeker Üzeri için; 1 yumurta sarısı Piştikten sonra pudra şekeri Yapılışı: Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin. Şeker ve tarçınla elmslar y..

Balparmak Tatlısı Nasıl Yapılır 05:04

Balparmak Tatlısı Nasıl Yapılır

Balparmak Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : 1 Tane yumurta 2 Yemek kaşığı yoğurt 2 Yemek kaşığı tereyağı (100gr.) 4 Yemek kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı irmik Yarim paket kabartma tozu Yaklaşık 3 ..

Elmalı Kek Tarifi 07:32

Elmalı Kek Tarifi

Elmalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane yumurta 1 Su bardağı şeker (200 gr.) 200 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı (margarinde olur) 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 1 Tatlı kaşığı tarçın 2 Su bardağı un(250gr) ..

Patates Kroket Nasıl Yapılır 06:38

Patates Kroket Nasıl Yapılır

Patates Kroket Tarifi ve Malzemeler : Patatesiniz büyükse 5 tane haşlayalım. (Ben 10 taneden fazla küçük patates kullandım.) 3 Tane yumurta sarısı 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 Yemek kaşığı un 1 Yemek kaşığı nişasta Tuz kar..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..