#Mickey fare’nin kulüp evi

1960'ların Bar Kadını 01:34

1960'ların Bar Kadını

Karapençe çetesi, hepsine adı karış-mış, bir türlü yakalanamayan bir gizli haydut topluluğudur. Yurt dışından yeni ve yüklü bir parti kaçak uyuşturucu gelecektir. Müşterileri Arap Sadri adlı başka bir gangsterdir. Çeteni..

Ne O Canım Canınızı Mı Sıktım 00:55

Ne O Canım Canınızı Mı Sıktım

Karapençe çetesi, hepsine adı karış-mış, bir türlü yakalanamayan bir gizli haydut topluluğudur. Yurt dışından yeni ve yüklü bir parti kaçak uyuşturucu gelecektir. Müşterileri Arap Sadri adlı başka bir gangsterdir. Çeteni..

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Aslı, peşindeki adamlardan kurtulmayı başarabilecek mi? Namık, Ferhat'ın yavaş yavaş gönlünü kaptırarak Aslı'ya aşık olduğunu düşünmeye başlar. Bu düşündüğünü Fer..

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:38

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Lionel Messi biyografisi: İspanyol futbol kulübü FC Barcelona ve kaptanları Arjantin milli takımı için ileri oyuncu olarak oynayan bir Arjantin profesyonel futbolcusu. Genellikle dünyanın en iyi oyuncusu sayılır ve tüm z..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peygamber devesinin Adama Saldırması 00:19

Peygamber devesinin Adama Saldırması

Peygamberdevesi veya Mantid, Mantodea alttakımında yer alan ve hamam böcekleriyle birlikte Dictyoptera takımını oluşturan yaklaşık 1.800 böcek türünün ortak adıdır. Tropik ve sıcak bölgelerde yaşayan, başka böcekler üzer..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay 47:19

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay

Bursanın X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı Bursa Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 2.565 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin 47:19

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin

Üç Gölge Köyü (Bazı kaynaklarda Üç Çatallı Gölge Köyü olarak da geçer) Bursa'nın .... ilçesine bağlı bir yol kenarı köyüdür. Bugünlerde terk edilmiş bir halde bulunan köyde en son maden işçileri kalmış ve sonrasında onla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şarkini Söyle Çizgi Film İzle 1:47:53

Şarkini Söyle Çizgi Film İzle

Sadece hayvanlara ait bir evrende yaşayan bir koala; tiyatro işletmektedir. Fakat ciddi maddi sıkıntılar geçirmektedir. Bu maddi sıkıntı onu yeni projeler yapamaya zorlamaktadır. Bir şarkı yarışması düzenleyerek bu sıkın..

  • Tv Series tarafından
  • 2.909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GTA San Andreas - Og Loc - Bölüm 5 14:16

GTA San Andreas - Og Loc - Bölüm 5

Etiketler:ngta san andreas müziği,ngta san andreas gizemleri,ngta san andreas hileleri,ngta san andreas burak oyunda,ngta san andreas araba modu,ngta san andreas mod,ngta san andreas online,ngta san andreas trailer,ngta ..

  • Emrullah tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı 01:35

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı

Almanya'nın yapısına ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Almanya'nın henüz bağımsızlığını kazanamadığını iddia eden Gergerlioğlu, Almanya'da iktidarda olan aklın CIA aklı olduğunu belirtti. Almanya bir anonim şirk..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Şam’da Sel Felaketi 06:35

Şam’da Sel Felaketi

- Suriye’nin başkenti Şam'da etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle birçok bölgeyi sel bastı. Suriye’nin başkenti Şam’da fırtına yaşandığı, şiddetli yağışların ise su taşkınlarına yol açtığı belirtildi. Uzun yılların ard..

Bir Garip Aşk 36. Bölüm Fragmanı 00:46

Bir Garip Aşk 36. Bölüm Fragmanı

Bir Garip Aşk 36. bölüm fragmanı yayınlandı! ARNAV, LAVANYA’DAN AYRILDIĞINI HERKESE SÖYLER Arnav, Lavanya’dan ayrılma kararı aldığını herkesle paylaşır. Raizada ailesi büyük bir şaşkınlık içerisindedir. Ancak Anjali diğe..

  • PengoTV tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Muş 1:13:13

Maceracı _ Muş

Baharın seslerini dinleyip, yüzünü güneşe dönmüş muhteşem lalelerin memleketine gitmeye, Anadolu’nun doğusunda keyifli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? O halde Maceracı’nın ardına düşmeye hazırlanın! Çünkü Maceracı bu ..

Maceracı _ Trabzon 1:08:26

Maceracı _ Trabzon

Maceracı’nın Anadolu yollarındaki macerası devam ediyor. Murat Yeni’nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen “Maceracı” bu hafta, Karadeniz’in gözdesi Trabzon’da… Murat Yeni bu hafta, Trabzon’dan muhteşem manz..

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm İzle 43:38

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm İzle

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm izle türkçe Alyazılı Çizgi Roman Serisi Shunichi Minami, iyi görünüme sahip, başarılı bir liselidir. Chiyomi Horikiri, dansı seven parlak bir kızdır. İkisi çocukluktan ark..

  • Tv Series tarafından
  • 54.403 görüntüleme
  • 8 yıl önce