#Mickey fare’nin kulüp evi

İşte FETÖ Almanya İttifakı 02:02

İşte FETÖ Almanya İttifakı

Alman istihbarat servisi BND'nin başkanı Bruno Kahl'ın skandal FETÖ açıklamasının ardından, BND'nin FETÖ ile Türkiye'ye karşı yaptığı işbirliği ortaya çıktı. FETÖ ve BND'nin önde gelen isimlerinin, Türkiye'nin Suriye'dek..

Seni Vuracağım Ama Çoluk Cocuğuna Acıyorum 02:08

Seni Vuracağım Ama Çoluk Cocuğuna Acıyorum

Dağlar Şahini. Filmde, sevgilisini kaybetmemek için bir ağaya başkaldıran bir adamın hikâyesi anlatılır. Köylüler, Hıdır Ağa'nın zulmünden usanmıştır. Devletin adaletinden de umutlarını kesmişlerdir. Ağa'nın ırgatlarında..

ŞOK! Tuğçe Ekim  Aleyna ile Tartıştı Krize Girdi! 21:57

ŞOK! Tuğçe Ekim Aleyna ile Tartıştı Krize Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 141. bölümünde Emine Aydın daha önce Duygu Çevik'in kombinlediği ve jürinin çok beğendiği pantolonun aynısını kombinleyince kavga çıktı. Aleyna Eroğlu dah..

  • ANKA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 37.Bölüm - Eski Dosttan Düşman Olurmu! 03:03

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Eski Dosttan Düşman Olurmu!

Faryalı ile Yıldız arasındaki soğuk rüzgarlar, herkesi etkiliyor; gençler eteklerindeki taşları bir bir döküyorlar! Faryalı ile Yıldız'ın yıllardan sonra yeniden bir araya gelmeleri, Maya'nın gelişiyle sekteye uğramıştı...

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 57.Bölüm - Elveda Mahir! 06:02

Hayat Şarkısı 57.Bölüm - Elveda Mahir!

Hülya'nın intikam planında son kez birlikte çalışan Mahir, hem ona hem de İstanbul'a veda ediyor! Hülya ile Berlin'den, İstanbul'a uzanan yolculuklarında birçok operasyona girişen Mahir, İstanbul'dan ayrılma kararı alır...

  • ANKA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kosova'da PAN İttifakı Zaferini İlan Etti 00:56

Kosova'da PAN İttifakı Zaferini İlan Etti

Kosova'da yapılan erken genel seçimlerde, Kosova Demokratik Partisi'nin liderliğindeki merkez sağ koalisyon seçimi ilk sırada tamamladı. Demokratik Parti, Kosova'nın Geleceği İçin İttifak ve Kosova İçin Girişim Partisi'..

Ordu-Giresun Havalimanına Dvor Sistemi 02:53

Ordu-Giresun Havalimanına Dvor Sistemi

Ordu-Giresun Havalimanına DVOR sistemi Türkiye'nin prestij projeleri arasında yer alan ve Avrupa'nın denize dolgu yöntemiyle inşa edilen tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanına DVOR sistemi monte ediliyorORDU - Tür..

İnsansız Hava Araçları, İdlib İçin Havalandı 00:42

İnsansız Hava Araçları, İdlib İçin Havalandı

Cilvegözü Sınır Kapısı'nın Suriye tarafındaki Bab el-Hava Kapısı'nın El Kaide uzantısı El Nusra'nın eline geçmesi üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) sınır hattındaki kara ve hava hareketliliği arttı. Özellikle Tür..

Meti̇n Hara - Bu Ne Perhi̇z Bu Ne Lahana Turşusu Dedi̇rtti̇ 06:17

Meti̇n Hara - Bu Ne Perhi̇z Bu Ne Lahana Turşusu Dedi̇rtti̇

Adriana Lima'nın Türk bir iş adamı ile sevgili olması üzerine hakkında çıkan haberler için açıklama yapan Metin Hara'nın sözleri Magazin Noteri'nin 45. bölümünde konuşuldu. Metin Hara'nın videosunda söyledikleri ile daha..

  • BETA tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Behzat Ç. Kadrosuna Sürpriz İsim 08:35

Behzat Ç. Kadrosuna Sürpriz İsim

BluTV’nin özel yapımı olarak geri dönmeye hazırlanan efsane dizi Behzat Ç.’nin kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. Türkiye’nin sevilen kadın oyuncularından Belçim Bilgin, ‘Behzat Ç.’nin çok yakında BluTV’de yayınlanmaya ..

  • BETA tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Baahubali: Başlangıç 2:39:22

Baahubali: Başlangıç

10 Temmuz 2015 tarihinde Hindistan’da vizyona giren Baahubali şu ana dek IMDB’de 8,9 değerinde ki puanını 48 Binden fazla kullanıcı sayesinde almıştır. S.S. Rajamouli’nin yönetmenliğini yaparak çekimlerini 1 senede tamam..

  • Film İzle tarafından
  • 3.299 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası 07:18

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası

Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı'nın son aşamasında 6 Ağustos 1945[2] Pazartesi[3] saat 08:15'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Uranyum-235 tipi atom bombası Little Boy (Küçük Oğlan) ile gerçekleşt..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Antalya’da Korkunç Cinayet 05:51

Antalya’da Korkunç Cinayet

Antalya’da Korkunç Cinayet Antalya'nın Kaş ilçesinde 9 gündür aranan İsviçre ve Türk vatandaşlığı bulunan 29 yaşındaki Fulya Özdemir’in, bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Özdemir'in cesedi, evin yakınında battan..

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama 01:05

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanl

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama ABD'li bir subayın, koordinasyon amacıyla, Genelkurmay Karargahı'nda değil, ABD'nin Türkiye'de bulunan Savunma Koordinasyon Merkezi 'ODC' veya An..

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

Yetimhane Film İzle 37:51

Yetimhane Film İzle

Juan Antonio Bayona’nın yönettiği ve Belen Rueda, Fernando Cayo, Roger Princep ile Geraldine Chaplin’in oynadığı Yetimhane, Laura'nın öyküsünü anlatıyor. Laura, çocukluğuna dair en mutlu günlerini deniz kenarındaki bir y..

  • mathilda tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 01:07

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakaland

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 'Kozmik Oda' soruşturmasının firari savcısı Mustafa Bilgili, Çankaya'da bir lokantada yakalandı. Bilgili'nin üzerinden sahte kimlik çıktı 'Kozmik..

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız 01:22

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmaya

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız Kolombiya'yı 3-0 yendikleri maçın ardından Arjantinli oyuncular, Lavezzi'nin uyuşturucu kullandığı iddiaları üzerine medyaya boykot uygulama ka..