#Midesine gram saygısı olmayan hatun

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı yayında! Mehmed, arkasından çevrilen kirli oyunları öğrenebilecek mi? Çandarlı Halil Paşa, Mehmed'in ne işler peşinde olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Konstantinos, bütün şehrin..

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. Bölüm Fragmanı (FİNAL) 01:10

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. Bölüm Fragmanı (FİNAL)

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. Bölüm Final Fragmanı yayında! Bizans İmparatorluğu, Mehmed'e karşı önlem almaya çalışıyor; Mehmed, Konstantiniyye hayali için harekete geçiyor! Sultan Mehmed Han, Konstantiniyye hayali için ha..

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info) 02:29

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info)

Söz: SPADE427 Müzik, Mix, Mastering: Info Kayıt: SPADE427 Yönetmen: Berkay Öktem Kurgu, Color: Berkay Öktem Yardımcı Yönetmen: Aytuğ Şenkal Kapak Tasarımı: Alço Oğuz Mekan: Mint Garaj Oyuncular: Tuğba Akbulut Toygun K..

Toplu Taşıma Nasıl Kullanılır? 01:14

Toplu Taşıma Nasıl Kullanılır?

Emre Durmuş Japonya'nın Hiroşima şehrinde çektiği videoyla insanın insana saygısının en güzel örneğini bizlere gösteriyor. İnsanların birbirine olan saygısı ve toplu taşıma kültürü yansıtılmış...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.568 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu 03:10

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu

Milli Takım’da yaşanan Arda Turan krizi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Konuya son olarak Prof. Dr. İlber Ortaylı yorumlarıyla dahil oldu. CNN TÜRK’te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan İlber Ortaylı, Arda ..

Yılmaz Güney  Yarın Çok Güzel Olacak Oğul 01:26

Yılmaz Güney Yarın Çok Güzel Olacak Oğul

Kerim ile oğlu arasında çok anlamlı bir diyalog geçer. Oğlu da dahil herkese sümüklü böcek tüccarı olduğunu söyler. Zenginlerin arasında böylece girmeyi başarır. Ama bu yüzden okulda arkadaşları oğluyla sümüklü böcek d..

Yıldız Futbolcuların Birbirine Saygılı Anları! Neymar, Pogba, Ronaldo - YouTube 01:38

Yıldız Futbolcuların Birbirine Saygılı Anları! Neymar, Pogba, Ronaldo

Yıldız Futbolcuların Birbirine Saygılı Anları! Neymar, Pogba, Ronaldo..

  • OFSAYT tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Neta - Unutulur Mu 04:13

Neta - Unutulur Mu

Neta - Unutulur Mu Dinle Ağır mı geldi yaşanılanlar, Kalp taşır mı , taşımadım mı ? Akıp gittin gözlerimden, Yaş akar da son bulur mu ? Zaman durur mu ? Unutulur mu ? Yıllar geçmişi unutur mu ? Yıllar geçmişe çare olur..

Bilgisayar İşlemcisi Üzerinde Et Pişiren Genç 03:07

Bilgisayar İşlemcisi Üzerinde Et Pişiren Genç

Gün geçmiyor ki bir ilginçlikle daha karşılaşmayalım. Bilgisayar işlemcisi üzerine yağ döküp, et kızarttı ve midesine indirdi. Evde Kesinlikle Denemeyiniz!..

  • PengoTV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tom ve Jerry Merhaba Robot 02:58

Tom ve Jerry Merhaba Robot

Tom ve Jerry genç bir oğlanın evinde yaşıyorlar. Tom, genç oğlanın robot fare oyuncağını yok ettikten sonra, fareyi deliğinden dışarı çıkarıp midesine çekmeyi umarak, Jerry'yi yakalamak için robotlu bir kız fare yapar. A..

Dalgıçtan Yardım İsteyen Köpekbalığı 00:56

Dalgıçtan Yardım İsteyen Köpekbalığı

Florida'da dalış yapan dalgıç Josh Eccles kendisine doğru gelip çarpan, dikkat çekmeye çalışan köpekbalığının bu hareketlerinin sebebini midesine saplanmış kancayı görünce fark ediyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.388 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayakta Su İçmenin Zararları 01:42

Ayakta Su İçmenin Zararları

insan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır. Ayakta su içen bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan doğruya onikiparmak bağırsağına geçer. Midenin küçük eğriliğine uyan kısmında Waldeyerin mide cadd..

  • Kadınca tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevimli Yavru Kedinin Yemek Kavgası 00:45

Sevimli Yavru Kedinin Yemek Kavgası

Bu sevimli yavru kedi, midesine indirmek istediği bifteğini bir türlü bırakmak bilmedi. Sahibinin eti alma girişimine de sinirlenen minik kedi, savunmaya geçerek karşısındaki tırmaladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavru Bukalemunların Cırcır Böceği Avı 01:26

Yavru Bukalemunların Cırcır Böceği Avı

Bir kap içerisinde tel kafes üzerinde duran yavru bukalemunlar aynı kap içerisine bırakılan cırcır böceğini avlamak için birbirleriyle yarışıyorlar. Avına yeteri kadar yaklaşan yavru bukalemun ağzını açıyor ve dilini hız..

  • JET TV tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saniyeler İçersinde Keçi Yutan Piton 00:24

Saniyeler İçersinde Keçi Yutan Piton

Filistin'de bir cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler izleyenleri hayretler içinde bıraktı. Geyiği öldürdükten kısa süre sonra yemek için hazırlanan piton, çevresindekilere aldırış etmeden saniyeler içinde midesine..

  • JET TV tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yiyecekleri Çiğnemeden Yutan Çılgın Arap 00:44

Yiyecekleri Çiğnemeden Yutan Çılgın Arap

Sosis, Muz ve benzeri yiyecekleri çiğnemeden midesine indiren çılgın adamın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedilerin Mamalarını Yiyen Soğukkanlı Martı 00:56

Kedilerin Mamalarını Yiyen Soğukkanlı Martı

Kedilerin şaşkın bakışları arasında eve giren martı, kedilerin mamalarını afiyetle midesine indirip hiçbir şey olmamış gibi evden çıkıp gitmiş...

  • JET TV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayata Alerjisi Olan Genç Kızın İnanılmaz Yaşamı 02:24

Hayata Alerjisi Olan Genç Kızın İnanılmaz Yaşamı

Konu: 23 yaşındaki genç kızın aklınıza gelebilecek hemen her şeye alerjisi var. Sadece süte ya da yumurtaya değil, tüm meyve ve sebzelere, sigaraya, parfüme, arıya hatta çimlere ve güneşe… kısacası, brynn’in hayata aler..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Gönder Gitsin 10.Bölüm 2.Tanıtımı 00:26

Gönder Gitsin 10.Bölüm 2.Tanıtımı

“Gönder Gitsin”de soruların cevapları dört şıklı fotoğraflardan oluşuyor. Soru ile beraber konu başlığına uygun olan üç fotoğraf ve uygun olmayan bir fotoğraf yarışmacıların karşısına çıkıyor. Yarışmacılar uygun olmayan ..

  • ANKA tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolsuz Süper Genç Kız Ayaklarıyla Araba Sürdü ve Dahası... 04:52

Kolsuz Süper Genç Kız Ayaklarıyla Araba Sürdü ve Dahası...

İki kolu olmayan genç kadın, insanın yapabildiği her şeyi hatta fazlasını ayakları ile yapıyor. Kolları olmayan kadın, normal bir insanın yaptığı her şeyi, hatta daha fazlasını ayaklarını kullanarak yapabiliyor. Tisha U..

  • PengoTV tarafından
  • 1.943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada 02:06

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada Esenyurt'ta piyasa değeri yaklaşık 2 milyon dolar olan uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı. ..

Hasta Oğluna Bakan Anne, Yardım Bekliyor 01:00

Hasta Oğluna Bakan Anne, Yardım Bekliyor

Hatay'ın Hassa ilçesinde Serebral palsi tetraparezi ve epilepsi hastası olan 2,5 yaşındaki oğluna bakan anne yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle kendine uzatılacak yardım elini bekliyor. Biri kız iki çocuk annesi Serap S..

Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 00:50

Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Sakarya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 72 kilo 970 gram eroin ele geçirildi, 1 şüpheli yakalandı.Alınan bilgiye göre, doğu illerinden İstanbul'a uyuşturucu sevk edileceği bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Nar..

Mardin'de PKK'nın Finans Kaynağına Operasyon 01:09

Mardin'de PKK'nın Finans Kaynağına Operasyon

Mardin'de terör örgütü PKK'nın finans kaynağı uyuşturucuya yönelik farklı tarihlerde gerçekleştirilen 16 ayrı operasyonda 366,5 gram eroin, 3,55 gram afyon sakızı ve 16 adet uyuşturucu hap ele geçirildi...