#Mihemed arif cizrawi hesen cizrawi metran İsa müzik dinle

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Sevda Kuşun Kanadında 3.Bölüm 1:57:50

Sevda Kuşun Kanadında 3.Bölüm

Üniversitenin solcular tarafından işgali sırasında Arif yaralanmıştır. Arif’i elinde bıçak olan Tarık mı yoksa havaya ateş açan Tümay mı yaralamıştır? Bu sorunun cevabı gizemini korurken hastaneye kaldırılan Arif, cebind..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm 2:15:09

Sevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm

Arif çatışmada yaralanan Zafer’e kan vererek hayatta kalmasını sağlıyor. Çatışmanın ardından Arif, yaşananların örtbas edildiğinin farkına vararak bu gizemin peşinden gitmeye karar veriyor. Bu sırada Arif’in yolu bir kez..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 244 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dur Yolcu Almadan Geçme 00:55

Dur Yolcu Almadan Geçme

Gönlübol Arif, ailesi çok zengin olmasına karşın avare yaşayan, külhanbeyi geçinen biridir. Amcası, hapisten çıkan Gönlübol Arif'e ve arkadaşlarına şirketinde iş verir ancak ilk günde kovulurlar. Deniz kıyısındaki kulube..

Babam  Yerli Film Fragmanı (2017) 02:16

Babam Yerli Film Fragmanı (2017)

Yusuf Tunalı (Çetin Tekindor) batmakta olan sardalya konserve fabrikasını kurtarmaya çalışırken, karısının ölümüyle zihinsel engelli oğlu Arif’le (Berker Güven) baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullen..

Sevda Kuşun Kanadında 2.Bölüm 2:14:38

Sevda Kuşun Kanadında 2.Bölüm

Solcuların taranan kahvehanesinde yaralanan Tarık’ı Arif’in yardımıyla hastaneye yetiştirirler. Bunun üzerine Tümay ise bu gizemli delikanlıyı daha yakından tanımak ister. İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu öğrenen Tümay ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm 2:16:55

Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm

Arif son anda MTTB’ye yerleştirilen silahları fark eder. Bu silahları bir araziye Ömer ve Mustafa’yla açtıkları çukura gömerken fotoğrafları çekilir. İbrahim Başkan ve arkadaşları ise silah baskınının şaşkınlığını yaşark..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 5 yıl önce
KURDISH MASHUP 2 - ROJBIN KIZIL feat. FEHİME  _Kürtçe HAreketli _Halay 04:58

KURDISH MASHUP 2 - ROJBIN KIZIL feat. FEHİME _Kürtçe HAreketli _Halay

— Ji ber gelek daxwazîya me -KURDISH MASHUP 2- jî tomarkir û em belav dikin. Em hêvî dikin ku ev jî wek a 1'ê bi dilê webê. Ji bo piştgirtina we em ji we hemûya re spas dikin. — Yoğun istek üzeri-Kurdish mahsup 2- yide ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Halife Madalyası 02:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Halife Madalyası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için geldiği Bahreyn’de, Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa Al Halife ile Sakhir Sarayı'nda görüştü. Görüşme sonrasında Bahreyn Kralı Halife, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Şeyh İsa b..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de

Temaslarda bulunmak üzere Bahreyn’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa El Halife ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Ülkeleri ziyaretinin ilk durağı olan Bahreyn’e ..

Görenleri Şaşırtan Arı Adam - Aydın 00:54

Görenleri Şaşırtan Arı Adam - Aydın

Arı adam İsa Süzer, görenleri şaşırtıyor. Aydın Köşk ilçesine bağlı Güzelköy’de yaşayan ve çocukluğundan bu yana arıcılık yapan 35 yaşındaki İsa Süzer’in arılarla olan yaşamı görenleri şaşırtıyor. Bir kovan arıyı vücudun..

  • JET TV tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:37

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, patlıcan tohumu eken çiftçi, sebzeler büyüyünce hayatının şokunu yaşadı. Büyüyen fide dallarından hem patlıcan, hem de aynı dal üzerinde ceviz büyüklüğünde domates benzeri bir ürün yetişti. Ordu’..

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Sevda Kuşun Kanadında 4.Bölüm 2:47:00

Sevda Kuşun Kanadında 4.Bölüm

Üniversite işgaline karşı çıkan Arif’in başına silah dayanır. Tarık, Arif’in vurulmasını istese de Tümay buna engel olmaya çalışır. Tümay’ın bu tavrına sinirlenen Tarık, bu durumu fırsat bilip Tümay’ı örgütten uzaklaştır..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mıhamed Sexo - Ay Le Gule 04:16

Mıhamed Sexo - Ay Le Gule

Mıhemed Sexo - Ay Le Gule Dinle..

Rüya - Bulut Peşini Bırakmayacak 08:25

Rüya - Bulut Peşini Bırakmayacak

Ruhşan, Selma’nın Alaz’ın teyzesi olduğunu Cihan‘a açıklar. Cihan ailesine karşı söylemiş olduğu yalan ortaya çıkmak üzeredir. Ruhşan Bulut’a, Alaz’ın Cihan’ın oğlu olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu ve buna da katılma..

  • ANKA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bırakma Beni Fragman 01:30

Bırakma Beni Fragman

İsa annesinin ölümünün ardından Şanlıurfa'da Suriyeli çocukların kaldığı bir yetimhaneye gönderilir. Burada Ahmet ve Motaz'la tanışır. Ahmed Suriye'de kaybolan babasına tekrar kavuşacağı ümidi ile yaşamaktadır. Motaz ise..

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce 04:49

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce

Ordu'nun doğal güzellikleri arasında kırmızı çatıları ve beyaz dış cepheli evleriyle dikkatleri çeken Mesudiye ilçesindeki Yeşilce Mahallesi, görenleri hayran bırakıyor. Ordu'nun, büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte..

Tanımadığı biri yüzüne kezzap attı! 02:31

Tanımadığı biri yüzüne kezzap attı!

İzmir'in Buca ilçesinde, iş yerinin önünde, tanımadığı bir kişinin yüzüne kezzap attığı İsa Tatlı, hastanede 2,5 ay tedavi gördü. Kuyumcu İsa Tatlı Gözüm yandığı için müdahale edemedim. Ondan sonra kaçıp gitti. Vücudumd..

Cem Yılmaz Yine Saçlarını Kazıttı 01:27

Cem Yılmaz Yine Saçlarını Kazıttı

5 Ocak'ta vizyona girecek olan Arif v 216 filminin heyecanını yaşayan Cem Yılmaz geleneği bozmadı. Yılmaz, 'Arif V 216' filminin öncesinde saçlarını kazıttı. Yeni imajıyla verdiği pozu Instagram sayfasından paylaşan ünlü..

  • BETA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gençliğim Eyvah 1. Bölüm 2:21:55

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya aynı sokağın iki rakip kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan’ın mahalleye gelişi; Arif’in de Zekeriya’nın da hayatlarını alt üst eder. Çavi elinde yıllar önce çe..

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti 25:47

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nde sular bir türlü durulmuyor!.. Arif Sağ ve Orhan Gencebay arasındaki tartışma büyüdü. Orhan Gencebay, bugün dört arkadaşıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek MESA..

  • BETA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Behzat Ç. 88. Bölüm Sansürsüz 1:10:39

Behzat Ç. 88. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 88. Bölüm Özeti : Bir özel dedektiflik bürosunda cesedi bulunan Arif Özcan, tasmayla boğularak öldürülmüştür. Olay yerine gelen Behzat Ç. ve Cinayet Büro ekibi, Arif’in yakın zamanda ortaklığını bitirdiği arka..

  • dizi tarafından
  • 14.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Fetih Marşı ile Mesaj Verdi 01:11

Erdoğan Fetih Marşı ile Mesaj Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Gençlik Festivali'nde gençlere fetih marşıyla mesaj verdi, Arif Nihat Asya'nın fetih marşı şiirini okudu....

Cumhuriyete Kanat Gerenler 50.Bölüm 23:42

Cumhuriyete Kanat Gerenler 50.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 50. bölümünde; Arif Dilmen ve Perihan Çambel konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Arif Dilmen ve Perihan Çambel ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilme..

Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm 1:50:55

Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm

Hataları, sevapları, tutkuları, umutları ve hayal kırıklıklarıyla bir dönemin gençlerinin hikayesi, Türkiye’nin yaşanmış ancak anlatılamamış ve belki de yeterince anlaşılamamış öyküsü ... Başrollerini Murat Ünalmış, Den..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 146 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 6.Bölüm (Sezon Finali) 2:28:54

Sevda Kuşun Kanadında 6.Bölüm (Sezon Finali)

Tümay, Arif’e inanır ve Tarık’ı artık bir katil olarak görür. Tarık ise Zafer’in gözünden düştüğünü bildiğinden son bir oyun oynayıp öylece ortadan yok olmayı planlar. Işık, Zafer’e gidip Tarık’tan kendilerini korumasını..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gençliğim Eyvah 2. Bölüm 2:02:48

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya, Çavi ve Zola’nın kendi çocukları olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yaptırmaya karar verir. DNA örneği almak için Çavi ve Zola’nın yaşadığı eve gizlice giren Arif ve..

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm 2:16:08

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm Özeti:nYabancı Şube polislerinin Çavi ve Zola’yı gözaltına alması, hem Arif’i hem de Zekeriya’yı rahatlatır. Nihayet bu iki yabancıdan kurtulacaklardır. Ancak Hacer ve Nuriye’nin sürpriz istekler..