#Mihemed arif cizrawî hesen cizrawî Şexa delal müzik dinle

Ari̇f V 216 - 145 Sani̇ye ( Cem Yilmaz'ın Yeni̇ Fi̇lmi̇) 02:25

Ari̇f V 216 - 145 Sani̇ye ( Cem Yilmaz'ın Yeni̇ Fi̇lmi̇)

Arif ve 216 Cem Yılmazın Yeni Filmin Fragmanı Sizlerle. ArifV216 2018'de sinemalarda! Bilim Kurgu Komedi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tanju Çolak, Galatasaray'ın FETÖ İmamını Açıkladı 07:26

Tanju Çolak, Galatasaray'ın FETÖ İmamını Açıkladı

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, FETÖ ile olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimlerden Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün kulüp üyeliğinden ihraç edilmemesiyle ilgili olarak, A Spor'a özel açıklamalarda bulunurke..

Tarık Akan Yol 06:09

Tarık Akan Yol

İnsan olmaya geldim / Arif Sağ / Tuncel Kurtiz (şiir) / Tarık Akan (yol filminden alıntı)..

Çanakkale Zaferi'nin 100.yıl reklam Recep Tayyip Erdoğan 04:25

Çanakkale Zaferi'nin 100.yıl reklam Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanlığı tarafından Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan tanıtım filminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın okuduğu Arif Nihat Asya'nın Dua şiiri de yer aldı..

Sadri Alışık Hat Trick 01:54

Sadri Alışık Hat Trick

Gönlübol Arif, Sadri Alışık'ın unutulmaz repliklerinden biri. Efkârlıyım Abiler, Türker İnanoğlu'nun yönettiği Sadri Alışık ve Filiz Akın'ın başrollerde oynadığı 1966 yılı yapımı siyah-beyaz Türk filmi...

Beyaz ve Büşra Pekin Nikah Masasına Oturdu! 05:14

Beyaz ve Büşra Pekin Nikah Masasına Oturdu!

Veee o beklenen an geldi! Beyaz sonunda nikah masasına oturdu! Gelin ise, güzeller güzeli oyuncu Büşra Pekin. Şahitleri ise Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam… Fakat, Beyaz için mutlu başlayan gün kabusa döndü!..

  • ANKA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Henry Sen Rahatsız mısın? 00:17

Henry Sen Rahatsız mısın?

Pek profosyonel Arif Erdem bey'in, onun kadar klas olamayan Henry bey'e latifeli bi şekilde sorduğu sorudan sonra cevap alamamasını gösteren ironi dolu video. Zamanında bizim topçuları ti ye bile almıyolarmış yabancı fu..

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sana Yazıklar Olsun Necmettinzade Rüknettin Bey 02:23

Sana Yazıklar Olsun Necmettinzade Rüknettin Bey

Efkârlıyım Abiler, Türker İnanoğlu'nun yönettiği Sadri Alışık ve Filiz Akın'ın başrollerde oynadığı 1966 yılı yapımı siyah-beyaz Türk filmi. Gönlübol Arif, ailesi çok zengin olmasına karşın avare yaşayan, külhanbeyi geç..

İstanbul'a 725 Adet Otobüs 03:20

İstanbul'a 725 Adet Otobüs

İstanbul'a 725 Adet Otobüs İstanbul'un temel sorunlarından biri olan ulaşımın en önemli ayağı olan İETT'nin 2017 bütçesi açıklandı. İETT'nin 2017 bütçesi 2 milyar 900 milyon. Bütçenin 1 milyar 110 milyon liralık kısmı i..

Müslümanın Kitabında Yılbaşı Gecesi Var mı ? 01:00

Müslümanın Kitabında Yılbaşı Gecesi Var mı ?

Bize bir nazar oldu – Arif Nihat Asya Bize bir nazar oldu Cumamız Pazar oldu Ne olduysa hep bize azar, azar oldu Ne şöhretten hastayız, ne de candan hastayız Ne ruhça ne vücutça ne de kandan hastayız Avrupa’ya bir değil ..

Kader Bağlayınca 03:34

Kader Bağlayınca

Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ve Murat (Tarık Akan) aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir. Zeynep çiçek satmakta, Murat ise fotoğraf çekmektedir. Bir gün gazinoya müşteri olarak gelen mafya babası Bekir (B..

Beni Sahiden Seviyor Musun Filiz Akın 02:07

Beni Sahiden Seviyor Musun Filiz Akın

Rüknettin Püsküloğlu yalnız, hasta ve zengin bir işadamıdır. Avrupa’ya tedaviye giderken uçağı kaçırır, vazgeçer, intiharı düşünür. Arif (Sadri Alışık) ve Şemsi (Necdet Tosun) onu görür ve kurtarır. Evlerine götürüp karn..

Arnavutluk'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Ağlatan Kısık Sesleriz Şiiri 02:39

Arnavutluk'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Ağlatan Kısık Sesleriz Şiiri

Biz,kısık sesleriz...minareleri, Sen,ezansız bırakma Allahım! Ya çağır şurda bal yapanlarını, Ya kovansız bırakma Allahım! Mahyasızdır minareler...göğü de, Kehkeşansız bırakma Allahım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu, Müslü..

Erdoğan Fetih Marşı İle Mesaj Verdi 01:11

Erdoğan Fetih Marşı İle Mesaj Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Gençlik Festivali'nde gençlere fetih marşıyla mesaj verdi, Arif Nihat Asya'nın fetih marşı şiirini okudu....

Bizden Size 8.Bölüm 49:39

Bizden Size 8.Bölüm

Programın 8. bölümünde; Ertan Anapa, Zaliha, Ersan Erdura ve Arif Sağ’ın sevilen şarkılarına yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

Hoş Sada 7.Bölüm 55:14

Hoş Sada 7.Bölüm

Gülgün Feyman'ın sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Arif Sami Toker ile yapılan röportaja yer verilmektedir...

Zirveye Ulaşanlar 155.Bölüm 45:18

Zirveye Ulaşanlar 155.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 155. bölümünde; Turgut Altınok, Mehmet Emin Sungur ve Arif Çalban konuk olarak yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal Cenaze Töreni Nihat Doğan 00:31

İbrahim Erkal Cenaze Töreni Nihat Doğan

Cenaze Törenine Katılanlar Şahin Özer Mahsun Kırmızıgül Çağlayan Toplaoğlu Nihat Doğan Arif Susam Kadir Topbaş Hakan Altun Kutsi Sinan Özen Emine Ün İzzet Yıldızhan Akif Hamza Çebi Süleyman Çelebi Cengiz Kurtoğlu Gökhan ..

Beyaz Show-Birbirinden Şarkı Yürüten Oldu Mu? 01:53

Beyaz Show-Birbirinden Şarkı Yürüten Oldu Mu?

Beyaz, 21 Nisan konukları olan Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam’a örnekler vererek sorduğu soru stüdyoda kahkahalar estirdi!..

  • ANKA tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret 02:02

Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün mezarını ziyaret etti...

Gora  Uzaylılar Tarafından Kaçırıldım 02:40

Gora Uzaylılar Tarafından Kaçırıldım

Plekumat : Mahkum dön arkanı Arif : Hee şurayada uzanıyim çıplak ne diyosun kardeşim sen..

ArifV216 - Fragman (5 Ocak'ta Sinemalarda) 01:43

ArifV216 - Fragman (5 Ocak'ta Sinemalarda)

ArifV216 5 Ocak'ta sinemalarda! Yapım: CMYLMZ Fikir Sanat & NuLook Production Senaryo: Cem Yılmaz Yönetmen: Kıvanç Baruönü..

Emrah Ablak ve Cem Yılmaz'dan 1 Dakikada G.O.R.A 00:55

Emrah Ablak ve Cem Yılmaz'dan 1 Dakikada G.O.R.A

Emrah Ablak karikatür yeteneğini konuşturmaya devam ediyor. Cem Yılmaz ile birlikte muhteşem bir çalışmaya imza atan Emrah Ablak, Arif V 216 öncesi G.O.R.A.'nın 1 dakikalık özetini hazırladı..

  • JET TV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağlama Değmez Hayat 03:19

Ağlama Değmez Hayat

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

Eski İstanbul  Bebek Yakınlarında Bir Yer 01:06

Eski İstanbul Bebek Yakınlarında Bir Yer

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

N'olur Aşkıma Karşılık Ver 00:52

N'olur Aşkıma Karşılık Ver

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

Cebi Değil Gönlü Zenginler 02:20

Cebi Değil Gönlü Zenginler

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

Cem Yılmaz'dan 1 Dakikada G.O.R.A'dan Sonra 1 Dakikada A.R.O.G 01:00

Cem Yılmaz'dan 1 Dakikada G.O.R.A'dan Sonra 1 Dakikada A.R.O.G

Cem Yılmaz Arif V 216 filmi öncesi Emrah Ablak ile G.O.R.A'Nın 1 dakikalık özetini hazırlamıştı.Bu sefer A.R.O.G'un 1 dakikalık özetini yayınladılar..

  • JET TV tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlüler Cem Yılmaz'ın Gala Gecesinde Buluştu 10:22

Ünlüler Cem Yılmaz'ın Gala Gecesinde Buluştu

Sanat ve Magazin dünyasının ünlü isimleri dün gece Cem Yılmaz'ın yeni filminin Gala gecesinde bir araya geldi ....

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce