#Mikail aslan ganfiday dersimi müzik dinle

Aslanın Dikkatini Çekemeyen Dişinin Şımarılıklığı 00:47

Aslanın Dikkatini Çekemeyen Dişinin Şımarılıklığı

Dişi aslan , Futbol Maçını seyrederken çok dikkatli..

  • PengoTV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslanın Sevgisi Ayağını Kaydırdı 00:15

Aslanın Sevgisi Ayağını Kaydırdı

sevdiği insanı görünce ayağı kaydığı halde, bakıcısına sarılan mutlu aslan . hayvanın sevgisi :-d..

  • PengoTV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Astroloji Nedir 06:13

Astroloji Nedir

Türk Dil Kurumu yıldız falcılığı olarak tanımlamış astrolojiyi. Astroloji ise kendisini, bir kişinin doğum anında belirli gök cisimlerinin konumları ve hareketleri, bireyin kişiliğini ve diğer özelliklerini belirler ve b..

Pankek Tarifi 10:47

Pankek Tarifi

250 gr un 360 ml süt 2 adet yumurta 3 çorba kaşığı toz şeker 3 çorba kaşığı erimiş tereyağı 1 tutam tuz 1 çay kaşığı vanilin 1 paket kabartma tozu Bir kaseye 250 gr un , 3 çorba kaşığı toz şeker, 1 paket kabartma tozu..

Marmara Hasan 1968 Türk Filmi İzle 38:45

Marmara Hasan 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, mafya içinde yaşanan bir cinayetin yol açtığı olayları konu alır. Mafya patronlarından Kara Kenan, kimliği belirsiz kişilerce öldürülür. Kenan, bütün mirasını Marmara Hasan’a bırakır. Ancak bir şartı vard..

Sevimli Serseri 1971 Türk Filmi İzle 1:19:56

Sevimli Serseri 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, gizli bir teşkilat ajanının yerine geçen bir adamın yaşadıklarını konu edinir. Kurt, Nato’ya bağlı gizli bir teşkilat ajanıdır. Çalışmaları yüzünden pek çok düşman edinmiştir. Kendisine kurulan bir tuzak ..

Şeytanın Oğlu 1967 Türk Filmi İzle 55:22

Şeytanın Oğlu 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Unutulmaz bir Yılmaz Güney filmi... Yıl : 1967 Tür : Macera Senaryo : Mehmet Aslan Yönetmen : Mehmet Aslan Oyuncular : Yılmaz Güney, Hayati Hamzaoğlu, Asuman Arsan, Atilla Ergün, Hüseyin Zan..

Özge Ulusoy Kendimi Uğur'a Emanet Ettim 02:17

Özge Ulusoy Kendimi Uğur'a Emanet Ettim

Özge Ulusoy ve Makyaj Artisti Uğur Aslan Toçev yararına kermese katıldı. Özge Ulusoy muhabirlerin sorularını yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Elazığ Depreminde En Büyük Acıyı Yaşayan Baba İlk Kez Konuştu 05:35

Elazığ Depreminde En Büyük Acıyı Yaşayan Baba İlk Kez Konuştu

Elazığ depreminde yıkılan binada eşi, 2 çocuğu, kayınbabası ile kayınvalidesini kaybeden Serhat Aslan, ilk kez konuştu. Her gün acı çektiklerini belirten baba Aslan, o acıyı yaşayanlardan biri olarak İzmir'de enkaz başın..

  • GÜL tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Ben Fero - Babafingo 03:09

Ben Fero - Babafingo

Ben Fero - Babafingo Müzik Dinle Şarkı Sözler Hadi delirin yo, bu tamam bingo Bi sabah Billboard, Ben Fero King Kong Kimbo gibi deliyim hoe Boşver dildo var babafingo Delirin yo (YEAH) bu da bingo (OKEY) Hadi Billboard..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Umur Doma - Fantastik 03:47

Umur Doma - Fantastik

Umur Doma - Fantastik Dinle Fantastik şarkı sözleri ile Rahat durmam yanında Anlarsın tanıyınca Aşk bir tür cesaret mi? Yoksa tam felaket mi? Kimsesiz diyarlarda Hapsoldum dejavuna Tüm bunlar işaret mi? Tatlı bir es..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ali Ata - Sevmez Olaydım 04:54

Ali Ata - Sevmez Olaydım

Ali Ata - Sevmez Olaydım Söz: Ali Tekintüre Müzik: Adnan Aslan Düzenleme: Volkan sönmez Yönetmen: Erkan Nas..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Müslüm Gürses - Ağır Yaralı 03:52

Müslüm Gürses - Ağır Yaralı

Beni ta kalbinden vurdu gidişin Bütün umutlarım ağır yaralı Aklımdan çıkmıyor veda edişin Bütün duygularım ağır yaralı Dünyayı başıma yıkmışçasına Bağrıma kurşunlar sıkmışçasına Sanki bir savaştan çıkmışçasına Bütün duy..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ters Açı - Aşk Hırsızı 04:28

Ters Açı - Aşk Hırsızı

Şarkı Sözleri: Kim bu gece gece arayan? Yoksa bir rüya mı? Karşımda yine o tanıdık adam Bir türlü bıkmadı. Bahsettiği sevgiler çok çok eskilerde kaldı Yine aynı zırvalıklarla karşıma çıktı Sanki başka derdim yok gibi..

Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video) 02:29

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video)

Aman güzel yavaş yürü ama Çok güzelsin güldüğün zaman Yapmıyorum sana hiç falan filan Ara beni yaparız mutlaka plan Nası dersen first date mi Bilmem olabilir o ow meybi Kanıma giriyosun tabi çok sevdin Yanıma gelmelisin..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 10 ay önce
Tuğba Özerk - Aşk Defteri 02:43

Tuğba Özerk - Aşk Defteri

Söz: Fikret Şeneş Müzik: Anonim Düzenleme: Yıldıray Gürgen Yönetmen:Mustafa Özen Production: Ozan Karabağ Kurgu: Sefa Baykır Color: Atölye Film Make-up/Hair: Mutlu Genç Styling: Deniz Can Kutlu Set: Metin Albal Pr..

Murat Tunç - Tut Elimden 04:30

Murat Tunç - Tut Elimden

Söz & Müzik: Murat Tunç Yönetmen: Emirhan Erol Aranjör: Murat Tunç Mix-Mastering: Mert Ağırlar Tommaister : Cihan Aslan Klarnet: Aykut Sütoğlu Bağlama: Gökhan Kantos Y.Yönetmen: Gürkan Güney Producer: Celal Başeğmez..

Plain Double - Üsküdar'a Gideriken 02:03

Plain Double - Üsküdar'a Gideriken

Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Gültekin Aslan..

Plain Double - Bülbülüm Altın Kafeste 02:44

Plain Double - Bülbülüm Altın Kafeste

Söz & Müzik : Anonim Düzenleme : Gültekin Aslan..

Plain Double - Ada Sahilleri 02:05

Plain Double - Ada Sahilleri

Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Gültekin Aslan Yönetmen: Dilek Kınay..

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final 04:06

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final Ahmet Aslan - Minnet Eylemem Söz: Nesimi Müzik: Feyzullah Çınar Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi farisi bilmem, dile minnet eylemem Sırat-..

Hüsnü Arkan - Boşluk 03:43

Hüsnü Arkan - Boşluk

Boşluk Şarkı Sözleri Deli gibi eserdi kavak yellerin Yıkanır derininde serin, mavi bir suyun Göğsünde o bahçe bin bir renkle ne güzel açar Bir sonsuz alem bir çiçeğin adına sığar Bunu kitaplar yazmaz, en zor cevapsız s..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5) 02:55

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5)

Şu hayattaki insanlık yarışından ayrılmak için çoğusu kafasına kurşun koydu, ne yazık onu onunla oydu. Savaş oyunu bu, bu merhametsiz kuralları kim koydu? Kalıplaşmış cümlelerin sonunu getiren oydu. Sirenleri deli çalıyo..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Diyarbakır'da Dokuz Nefes 08:27

Diyarbakır'da Dokuz Nefes

Düzenleme: Sait Yıldız Yönetmen: İdris Haydar Yapım: Melodi Müzik Yapımcı: Serdar BATURAY Yönetmen: idris HAYDAR Basın Danışmanı: Ramazan DEMİR Proje Genel Koordinatörü: Celal GÜNER Aranjör: Sait YILDIZ Sanat Danı..

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..

Derya - Yalan Kanatlarınla (Official Video) 02:41

Derya - Yalan Kanatlarınla (Official Video)

Produced by Iad Aslan Söz/Beste: Derya Ürkmez Recorded & Mixed by JYDN Master: Nuri Singör Clip: Yönetmen: Derya Ürkmez Görüntü Yönetmeni: Bilal Baker & Burhan Ulucay Fotoğraf/Cover: Gizem Uluçay Kurgu/ Renk: Bilal Ç..