#Milföylü muhallebili tatlı

Soğuk Ayran Aşı Çorbası Tarifi 02:41

Soğuk Ayran Aşı Çorbası Tarifi

3/4 su bardağı nohut, 3/4 su bardağı buğday, 2 su bardağı yoğurt, 4 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı tuz...

Tavuk Döner Tarifi 04:51

Tavuk Döner Tarifi

Tavuk Döner için malzemeler: 2 adet kemiksiz tercihen fileto kesilmiş tavuk göğsü (yaklaşık 800-1000 gr) Bütün ise siz kesebilirsiniz sosu için: 1 adet soğan 1er tatlı kaşığı domates ve biber salçası 1 yemek kaşığı yoğur..

Kakaolu Çatlak Kurabiye Tarifi 04:15

Kakaolu Çatlak Kurabiye Tarifi

Çatlak Kurabiye için malzemeler: 3/4 su bardağı (1 su bardağında 2 parmak eksik) tozşeker yarım su bardağı kakao 1/4 su bardağı sıvıyağ (yarım su bardağının yarısı) 2 yumurta yaklaşık 1buçuk su bardağı un (2 kaşığını mal..

Tuzlu & Çörekotlu Tuzlu Kurabiye Tarifi 06:26

Tuzlu & Çörekotlu Tuzlu Kurabiye Tarifi

Tuzlu Kurabiye için malzemeler: 125gr. tereyağı oda ısısında 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yumurta (sarısıni üzeri için ayırın) 3 yemek kaşığı sirke 3 yemek kaşığı su 1 silme tatlı kaşığı kabartma tozu 2yemek kaşığı to..

Ezogelin Çorbası Tarifi 03:25

Ezogelin Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1/2 çay bardağı kırmızı mercimek, 1/2 çay bardağı pirinç, 1/2 çay bardağı pilavlık bulgur, 1 adet orta boy soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 1 yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığ..

Fırında Patatesli Tavuk But Tarifi 03:55

Fırında Patatesli Tavuk But Tarifi

MALZEMELER 10 adet tavuk baget, 4 adet orta boy patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 6-7 adet yeşil biber, 6-7 adet cherry domates, Sos için; 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı kırmızı tatlı toz biber, 2 adet do..

Armutlu Parça Çikolatalı Topkek Muffin Tarifi 05:14

Armutlu Parça Çikolatalı Topkek Muffin Tarifi

Malzemeler: 120gr. Tereyağı Yarım bardak + 2 yemek kaşığı tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez (üzüm keçiboynuzu farketmez) 2 yumurta Yarım su bardağı süt 1 bardak un 1 bardak tam buğday unu 1er silme tatlı kaşığı tarçın v..

Dereotlu Peynirli Poğaça Tarifi 04:21

Dereotlu Peynirli Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 buçuk su bardağı süt 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı (yaklaşık 80 gr.) yarım su bardağı sıvıyağ 2 yumurta (birinin sarısını ayırın) 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 yaşmaya veya 1 yemek kaşığı ..

Yayla Çorbası Nasıl Yapılır 03:16

Yayla Çorbası Nasıl Yapılır

Malzemeler: Yarım su bardağı kırıklı veya normal pirinç yaklaşık 3 su bardağı su 1 yumurta 1 su bardağı kadar tatlı katıca yoğurt 1 yemek kaşığı tepeleme un yeterince sıcak kaynamış su 1 tatlı kaşığı veya damak tadınıza ..

( Miksersiz ) Yoğun Kakaolu Yumuşacık Topkekler Tarifi 02:38

( Miksersiz ) Yoğun Kakaolu Yumuşacık Topkekler Tarifi

Kakaolu Yumuşacık Topkekler 1 bardak + 1 yemek kaşığı un (250ml. lik bardak) 1 bardaktan biraz az tozşeker 1/2 bardak kakao (isterseniz biraz azaltabilrisiniz) 1 silme tatlı kaşığı kabartma tozu 1 silme tatlı kaşığı karb..

Patatesli Hint Katmeri 04:05

Patatesli Hint Katmeri

Hamuru icin gerekli malzemeler: 1 kilo un 1 paket yas maya 2 su bardagi ilk süt 1 su bardagi ilk su 1 tatli kasigi rozseker 2 tatli kasigi tuz Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 500 gram haslanmis patates Yarim bag ma..

Lokmalık İrmik Tatlısı Tarifi 03:51

Lokmalık İrmik Tatlısı Tarifi

Nefis bir şerbetli tatlı tarifi olan ve özellikle ramazan ayında da çok sevilen lokmalık irmik tatlısı tarifi videosu hazırladık. Tek lokmalık irmik tatlısı için gerekli malzemeler nelerdir ve yapımı aşamalarının tüm ayr..

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi 03:31

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için tek porsiyonluk revani tatlısı tarifi videosu hazıladık. Ayrıca ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak bir ramazan tatlısı dır revani. Yapımı da oldukça kolaydır. Evde hızlı..

Kandil Tarifi 15 Dakika Da Mayalama Beklemeden Yağ Çekmeyen Nefis Balon Pişi Tarifi 03:34

Kandil Tarifi 15 Dakika Da Mayalama Beklemeden Yağ Çekmeyen Nefis Balo

Gerekli malzemeler: 1 Paket kuru maya 1 tatli kasigi tozseker 4-5 yemek kasigi siviyag 1 tatli kasigi tuz 2 su bardagi su alabildigi kadar un Kizartmak icin siviyag..

Pastahane Usulü Yelpaze Kurabiyesi 03:08

Pastahane Usulü Yelpaze Kurabiyesi

Gerekli malzemeler 1 cay bardagi pudrasekeri Yarim paket kabartmatozu 2 adet yumurta Bir tutam tuz 150 gram tereyagi 4 yemek kasigi nisasta Alabildigi kadar un ( ben 2 su bardagi kullandim) Ayriyeten kurabiyelerin üzerin..

Vişne Soslu 3 Renkli İrmik Tatlısı Tarifi  Renkli İrmik Tatlısı Tarifi 02:46

Vişne Soslu 3 Renkli İrmik Tatlısı Tarifi Renkli İrmik Tatlısı Tarif

Renkli tatlı tarifleri sevenler için nefis bir tatlı olan vişne soslu 3 renkli irmik tatlısı tarifi videosu hazırladık. Yapımı zor gibi görünse de aslında oldukça basit ve hızlıdır yapımı...

Harput Köftesi Tarifi 01:20

Harput Köftesi Tarifi

Malzemeler 500 gram dana kıyma 1 su bardağı ince bulgur 1 adet rendelenmiş soğan 1/2 demet maydanoz 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı kuru reyhan 1 adet yumurta Sosu için: 2 yemek kaşığı sı..

Pratik Tiramisu Tarifi 05:19

Pratik Tiramisu Tarifi

Malzemeler : 1 adet kakaolu 2 katlı pandispanya (pasta tabanı) 5 su bardağı süt (1 su bardağı pandispanyayı ıslatmak için), 2 yumurta, 6 tepeleme yemek kaşığı un, 6 yemek kaşığı şeker, 3-4 damla vanilya aroması, 1/2 kut..

Elmalı Tarçınlı Islak Kek Nasıl Yapılır 05:47

Elmalı Tarçınlı Islak Kek Nasıl Yapılır

Kevserin Mutfağından Elmalı Tarçınlı Islak Kek Tarifi Malzemeler: 2 yumurta, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1,5-2 su bardağı toz şeker, 4 adet orta boy yeşil, ekşi Elma, 2 su bardağı un, 2 silme tatlı kaşığı Tarçın, 2 silme ta..

Vanilyalı Dondurma Tarifi 05:44

Vanilyalı Dondurma Tarifi

Vanilyalı dondurma tarifi; MALZEMELER 200 ml krema, 1 su bardağı süt, 2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri, 2 tatlı kaşığı Vanilya özütü veya 1 paket şekerli vanilin veya 2 tatlı kaşığı ev yapımı vanilyalı şeker veya ça..

Tuğçe Ay Hassas Ciltlere Asla Uygun Olmayan Maske 04:49

Tuğçe Ay Hassas Ciltlere Asla Uygun Olmayan Maske

Videoda Kullandığım BİREBİR ölçülerim ; 2 tatlı kaşığı Tarçın, 1 tatlı kaşığı Toz Jelatin İkisini kuruyken karıştır, 2 Çorba kaşığı kaynar ( fokur fokur Sıcak su ) ekle karıştır...

Sevimli Köpeğin Kedilerin Kavgasını Ayırması 00:15

Sevimli Köpeğin Kedilerin Kavgasını Ayırması

İki kedinin sinsi sinsi birbirine yaklaşıp kavgaya hazırlanmasını fark eden köpeğin tatlı tatlı ayırmasını izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fancy Nancy Clancy - Anneler Günü Sürprizi 02:35

Fancy Nancy Clancy - Anneler Günü Sürprizi

Süper kıyafetleri, tatlı gülüşü ve en az onun kadar tatlı anne, babası, arkadaşlarıyla Nancy’nin sihirli ve şık dünyasına hazır olun!..

  • ÇocukTV tarafından
  • 343 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fancy Nancy Clancy - Nancy'nin Köpeği Frenchy Hakkında 5 Şey 01:38

Fancy Nancy Clancy - Nancy'nin Köpeği Frenchy Hakkında 5 Şey

Süper kıyafetleri, tatlı gülüşü ve en az onun kadar tatlı anne, babası, arkadaşlarıyla Nancy’nin sihirli ve şık dünyasına hazır olun!..

  • ÇocukTV tarafından
  • 251 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fancy Nancy Clancy - Nancy Hakkında 5 Şey 01:38

Fancy Nancy Clancy - Nancy Hakkında 5 Şey

Süper kıyafetleri, tatlı gülüşü ve en az onun kadar tatlı anne, babası, arkadaşlarıyla Nancy’nin sihirli ve şık dünyasına hazır olun!..

  • ÇocukTV tarafından
  • 250 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım 03:40

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz güne uyandım, her yanım sen kokarak Zevksiz her şey sensiz, dile gelmiyor ki aşk Kapımda birikmiş gazeteler, hepsi senden bahseder gibi Alıp okumaya..

Cenote Angelita - Sualtı Nehri 08:41

Cenote Angelita - Sualtı Nehri

Cenote Angelita: Sualtı Nehri Kamera: Anatoly Beloshchin. www.anatoly.pro Cenote Angelita bilgileri: - Konum: Meksika, 22km. güneyinde - Maksimum derinlik: 59m. - Tatlı su: 0-29m. - Bir hidrojen sülfür tabakası: 29-31m..

  • PengoTV tarafından
  • 164 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Baklava mı, sütlaç mı? 02:50

Baklava mı, sütlaç mı?

ÜNLÜ GURME VEDAT MİLOR TATLI BİR REKABETİN DAHA YOLUNU AÇTI. TATLI SEVERLERİ KARŞI KARŞIYA GETİRDİ. BAKLAVA MI SÜTLAÇ MI SORUSUNA BAKIN KİM NE CEVAP VERDİ?..

Tanımadığı biri yüzüne kezzap attı! 02:31

Tanımadığı biri yüzüne kezzap attı!

İzmir'in Buca ilçesinde, iş yerinin önünde, tanımadığı bir kişinin yüzüne kezzap attığı İsa Tatlı, hastanede 2,5 ay tedavi gördü. Kuyumcu İsa Tatlı Gözüm yandığı için müdahale edemedim. Ondan sonra kaçıp gitti. Vücudumd..

İşte Ramazan Öncesi Pazar Etiketleri 02:30

İşte Ramazan Öncesi Pazar Etiketleri

11 AYIN SULTANI İÇİN GÜN SAYARKEN, İFTAR TELAŞI DA TATLI TATLI BAŞLADI. PEKİ RAMAZAN ÖNCESİ PAZARLARDA DURUM NEDİR? EKİBİMİZ BUGÜN TEZGAH TEZGAH DOLAŞTI... İŞTE PATLICANDAN PIRASAYA, MUZDAN PORTAKALA PAZAR ETİKETLERİNDEK..