#Milföylü muhallebili tatlı

Meze Sofrası ve Temel Mezeler 6 Hibeş Tarifi 04:31

Meze Sofrası ve Temel Mezeler 6 Hibeş Tarifi

1 su bardağı tahine 2 limonun suyunu sıkın. Yarım su bardağı su koyup çırpın. 2 diş sarımsağı ezip ekleyin. 1’er tatlı kaşığı kimyon ve toz kırmızı biberi de ekleyince hibeş hazır. Kıvamının humustan daha akışkan olması ..

Porsiyonluk Köstebek Pasta 06:47

Porsiyonluk Köstebek Pasta

Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya Yarım paket kabartmatozu 2 su barda..

Browni Tadında Islak Kek Tarifi 09:16

Browni Tadında Islak Kek Tarifi

Çikolatalı Islak Kek Malzemeleri - Kakaolu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır? Çay saati tarifleri, Kek tarifleri Kakaolu Islak Kek Browni tadında ıslak kek tarifi Brovni ISLAK KEK MALZEMELER 3 tane yumurta (oda sicakligin..

Banu Alkan Neremi 41:43

Banu Alkan Neremi

Benide bir benide bir Sevdiğim dünyada bir Sultanıdır sulatanıdır Gönlümün sultanıdır Canım demeni Gülüm demeni Seviyorum bende seni Tatlı diline Güzel yüzüne Kurban olurum har yerine Neremi neremi Gözleri..

Sezen Aksu Gidemem 05:15

Sezen Aksu Gidemem

Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kitap oku mutlaka, iyi geliyor Ya da balkona çık bağı..

Etli Noodle Nasıl Yapılır 05:42

Etli Noodle Nasıl Yapılır

300 gram Dana Stroganoff 3 diş Sarımsak 4 adet Arpacık Soğan 1 dal Yeşil Soğan 3-4 yaprak Taze Fesleğen 2 dilim Noodle 4 yemek kaşığı Soya Sos 2 yemek kaşığı Bal 1 tatlı kaşığı Pirinç Sirkesi Susam Yağı Tuz, Karabiber..

Mastabe (Pazılı Cacık) Tarifi 00:36

Mastabe (Pazılı Cacık) Tarifi

Sıcak Su 1 Demet Pazı Sapı 1 Demet Pazı Tuz Üzeri İçin : 1 Kase Süzme Yoğurt 1 Diş Dövülmüş Sarımsak Tuz Zeytinyağı 1 Tatlı Kaşığı Çörek Otu Zeytinyağı..

Donut Nasıl Yapılır 08:47

Donut Nasıl Yapılır

300 gram Un 125 ml Ilık Süt 1 adet Yumurta 3 yemek kaşığı Tereyağı (40 gram) 3 yemek kaşığı Toz Şeker (35 gram) 1,5 tatlı kaşığı İnstant Maya 200 gram Pudra Şekeri..

Izgara Somonlu Avokado Salatası Tarifi 08:03

Izgara Somonlu Avokado Salatası Tarifi

1 Büyük Avokado 1/2 Kırmızı Soğan 1 su bardağı Mini Roka 1 adet Somon Fileto 1/2 Limon 1 yemek kaşığı Dereotu 1/2 Kereviz Sapı 2 yk Hardal 1 çay kaşığı Tatlı Kırmızı biber 1 çay kaşığı Kimyon 1 çay kaşığı Tuz 1 çay kaşı..

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler ..

Kukuli  Kar Yağıyor 07:03

Kukuli Kar Yağıyor

KUKULİYE BAKIN HELE KALKMIŞ SABAHIN KÖRÜNDE TAKMİŞ ATKI GİYMİŞ BERE ÇOKTAN HAZIRLANMIŞ BİLE TATLI BİR TELAŞ İÇİNDE ELDİVENLERİ ELİNDE ZIP ZIP ZIPLYOR YERİNDE AÇMIŞ BAKMIŞ O DA NE KAR YAĞIYOR KAR YAĞIYOR LAPA LAPA KAR YAĞ..

Rana Alagöz  Aşkın Gözü Körmü 03:31

Rana Alagöz Aşkın Gözü Körmü

Haykırsan dünyaya, Anlamazlar derdini, Yaşamak güzel deyip de, Aldatma kendini, Seni hiç arayıp sormasa, Sevginin farkına varmasa, Başkalarının gözüne, Daha tatlı bakıyorsa, Aahh bak bakalım o zaman, Neşeli ge..

Eğitici Çocuk Şarkıları Hadi Saysana  Sayıları Öğreniyorum Edis ile Feris 01:31

Eğitici Çocuk Şarkıları Hadi Saysana Sayıları Öğreniyorum Edis ile Fe

Edis ile Feris Eğitici Çocuk Şarkıları - Haydi Saysana Şarkı Sözleri: Bir-iki-üç-dört-beş-altı-yedi-sekiz-dokuz-on Bir-iki-üç-dört-beş-altı-yedi-sekiz-dokuz-on Nana nana na, nana nana na, hadi saysana Birle başlar satıla..

Kahveli Parfe Tarifi 05:52

Kahveli Parfe Tarifi

3 adet Yumurta 15-16 adet Petit Beurre 1 su bardağı Süt 1 çay bardağı Şeker 2 tatlı kaşığı Kahve 2 paket Krem Şanti Bitter Çikolata..

Nefis Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır 05:53

Nefis Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır

1 su bardağı Mercimek 1 adet Soğan 1 adet Havuç 1 su bardağı Tavuk Suyu 5 su bardağı Su 1 çk Zerdeçal 1 çk Tarçın 1 çk Kişniş 1 çk Kimyon 1 çk Tatlı Kırmızı Biber 1 çk Kırmızı Biber 2 adet Karanfil 3 adet Kakule..

Buğday Salatası Tarifi 04:34

Buğday Salatası Tarifi

1 su bardağı haşlanmış Buğday 10 dal Maydanoz 3 dal Dereotu 1 avuç Kaju Fıstığı 3 yemek kaşığı Nar 5 top Mozzarella Peyniri 1 tatlı kaşığı Nar Ekşisi 1 çay kaşığı Keten Tohumu 1/2 Limon Suyu Zeytinyağı Tuz, Karabiber..

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tarifi 05:18

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tarifi

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği için Malzemeler: 4-5 dal tercihen orta kalınlıkta pırasa 2 adet havuç 1 adet soğan 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı yarım çay bardağı pirinç 1çay kaşığı kadar tuz 2 adet domates + domatesin rengi ço..

Omlet Nasıl Yapılır 06:02

Omlet Nasıl Yapılır

2 adet Yumurta 1 yemek kaşığı Peynir 3 dal Maydanozun yaprakları 1 tatlı kaşığı Tereyağı Tuz, Karabiber..

Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji 02:54

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugü..

Tanju Okan İçkim Sİgaram 04:03

Tanju Okan İçkim Sİgaram

Dudaklarım kurudu aşk ateşiyle Bir damla su verecek o pınar nerde Gözlerim bir noktada dalgın soruyor Yıllardır dost bildiğim sevgilim nerde Nerde bana sevgiyle uzanan eller Nerde bana söylenen o tatlı sözler Büsbütün in..

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım 03:03

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım

Bu akşam çok efkarlıyım Kalbim neden kan ağlıyor Bunu bir bilsen sevgilim Güneş solgun gündüz gece İçimde sen bir bilmece Izdırabı heceliyor Sensiz yalnız sensiz içim Gözyaşlarım yağmur gibi Yanağımı ıslatıyor ..

Evde Simit Tarifi 07:17

Evde Simit Tarifi

Evde Simit Tarifi İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağından biraz az (100ml) sıvıyağ 1 pkaet yaşmayanın 3de ikisi (1 pkaet fazla geliyor) veya 1 paket instant maya veya 1 yemek kaşı..

Kolay Fellah Köftesi Tarifi 06:33

Kolay Fellah Köftesi Tarifi

Kıymalı Bulgur Köftesi İçin Malzemeler: 1 su bardağı ince bulgur 1 su bardağı kaynamış sıcak su 1 yumurta 2 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı kimyon 1 su bardağına yakın un gerekirse ayarlamak için 1-2 yemek kaşığı ekstra su..

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer 05:34

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer

Sibel Can Terk Edip Gittiğinden Beri Kalbime Lokma Aşk Girmedi Sahipsiz Kaldım Yalan Gibi Bozgunum Senden Bi Nedeni Yandımı Canın Benim Gibi Yaşarken Öldün Mü Mahkum Gibi Hasret Büyür Yüreğimde Paslı Kırık Hançer..

  • ANKA tarafından
  • 1.464 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:49

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andım gözlerim doldu O tatlı günlerimiz bir anı oldu Ayr..

Barış Manço - Bal Sultan 06:06

Barış Manço - Bal Sultan

Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal s..

Emel Sayın Senden Sonra Hiç Sevmedim 02:36

Emel Sayın Senden Sonra Hiç Sevmedim

benden sorsan ummanlardir derdim hani gozlerin var ya bulbulleri susturup dinlerdim tatli sozlerin var ya katmer katmer gul acar gonlumde hani gulusun var ya daha mutlu olamam omrumde beni opusun var ya senden ..

Mayasız Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi 05:42

Mayasız Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi

Mayasız Peynirli Dereotlu Poğaça İçin Malzemeler: 80-100gr. tereyağı 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı sirke 2 yumurta (1 tanenin sarısını ayırın) yarım demet dereotu 1 çay kaşığı karbonat 1 tatlı..

Şekerpare Tarifi 09:16

Şekerpare Tarifi

125 gr tereyağı 100 gr çiğ badem 1 su bardağı irmik 1 su bardağı beyaz un 1 yumurta Ballı şerbet için, Yarım su bardağı bal Yarım su bardağı su Portakal çiçeği sulu şerbet için, Yarım su bardağı toz şeker Yarım su bardağ..