#Milföylü muhallebili tatlı

Nutellalı Sufle Tarifi 06:45

Nutellalı Sufle Tarifi

150 gram Nutella (4 yemek kaşığı) 1 tatlı kaşığı Tereyağı 1 yemek kaşığı Kakao 2 adet Yumurta 2 yemek kaşığı Şeker..

Izgara Kuzu Pirzola Tarifi 06:13

Izgara Kuzu Pirzola Tarifi

Marinasyon icin: 1 Limon 2 diş Sarımsak 1 dal Biberiyenin yaprakları 1 tatlı kaşığı Kekik 3 yemek kaşığı Zeytinyağı Tuz, Karabiber Naneli Sos için: 10 dal Nane 1 Limonun kabuklarının rendesi 3 yemek kaşığı Zeytinyağı Tu..

Hindistan Cevizi Topları 01:34

Hindistan Cevizi Topları

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi İçin Malzemeler Çikolata Kaplı Beyaz Rüya için Malzemeler 1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt Alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) İçi için; İsteğe göre biraz..

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi 04:52

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim Sevgilim Bak Yine Safak Söküyor Sevgilim Sevgilim Bak Yine Sabah Oluyor Şimdi Sen Kim Bilir Ne Duygulardasın Belki De En Güzel Uykulardasın Şimdi Sen Kim Bilir Ne Duygulardasın Belki De En Tatlı Uykulardasın S..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamara feat. Ralflo - Et Tu Danses 02:53

Kamara feat. Ralflo - Et Tu Danses

Andrei Kamara sözleri What You Want (C'est Bon) Ben What You Want bilin ben Sen gündelik Gerekenler bilin Nedeni Ve yolu var üzerinde güneş shinning ben You Want biliyorum ben Seni tatlı bebeği Gerekenler bilin Nede..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Ali'nin İşe Geç Kalma Yöntemi 01:01

Mehmet Ali'nin İşe Geç Kalma Yöntemi

En komik, en unutulmaz dizilerden biri Tatlı Kaçıklar en güzel sahneleriyle sizlerle. Başroller de Mehmet Ali Erbil, Yalçın Menteş, Buket Dereoğlu ve Neslihan Yeldan. Cakabo, Tarumar Abi, Seksi Şempanze, Beton Raziye ise..

Tarçınlı Cevizli Kurabiye Tarifi 02:11

Tarçınlı Cevizli Kurabiye Tarifi

Tarçınlı Cevizli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler; 1 çay bardağı pudra şekeri 1 yumurta beyazı Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket (250 gram) yumuşak margarin 4 su bardağı un 1 çay bardağı ince dövülmüş ceviz 1 çay kaşığı ..

Humus Tarifi 03:41

Humus Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı haşlanmış nohut, 2 yemek kaşığı tahin, 1/2 limonun suyu, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 çay bardağı su (nohutları haşladığınız sudan kullanabilirsiniz), 1 silme çay kaşığı kimyon, 2 diş sarımsak, ..

Poğaça Yapmanın Püf Noktaları Mayasız Poğaça Tarifi 07:56

Poğaça Yapmanın Püf Noktaları Mayasız Poğaça Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için), 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 paket kabartma tozu, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kırmızı tatlı toz biber, 2,5-3 su bardağı un, İçi için kaşar..

Karnıyarık Poğaça Tarifi 04:21

Karnıyarık Poğaça Tarifi

MALZEMELER 5 Su bardağı Un Peynir 1 Tatlı kaşığı Tuz 2 Yemek kaşığı Şeker 1 Maya Yarım demet dereotu 2 Yemek kaşığı Tereyağ 1 Su bardağı Süt 1 Su bardağı Sıvı yağ 1 Yumurta sarısı 1 Yumurta beyazı..

Yeni Yağmur Gören Keçi Sevincinden Çıldırdı 00:32

Yeni Yağmur Gören Keçi Sevincinden Çıldırdı

Yağmurun yağmasına sevinen keçinin tatlı hareketleri . İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kahramanların Ölümü Araz Elses 03:50

Kahramanların Ölümü Araz Elses

Gerilir zorlu bir yay Oku fırlatmak için; Gece gökte doğar ay Yükselip batmak için. Mecnûn inler, kanını Leylâ'ya katmak için. Cilve yapar sevgili Gönül kanatmak için. Şair neden gam çeker? Şiir yaratmak için. Dağda niçi..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Çizmeli Kedi Büyülü Kitaptan Kaçış Dublaj izle 23:51

Çizmeli Kedi Büyülü Kitaptan Kaçış Dublaj izle

Herkes tarafından bilinen şapkasını çıkarttığı zamanlar çok sevimli ve tatlı olan ama o şapkayı taktığı anda bir silahşöre dönüşen çizmeli kedi kısa film ile karşınızda. 24 dakikalık bu kısa filmde çizmeli kedi kısa bir ..

Uyanamayan Bebiş 00:23

Uyanamayan Bebiş

Sabahları kalkınca ben de aynı böyle oluyorum gerçekten seni o kadar iyi anlıyorum ki tatlı bebeiş.....

  • JET TV tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diyabetik Çocuklar Pasta Yiyebilir Mi 01:26

Diyabetik Çocuklar Pasta Yiyebilir Mi

Şeker hastaları pasta gibi tatlı yiyecekler yiyebilir. İşte bilmeniz gerekenler...

  • NABIZ tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Ferdi Tayfur Sabahçı Kahvesi Dinle Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Albüm Adı : Prangalar Düzelten : ahmtkck Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü 04:07

Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü

Yarsız çekilmiyor dünyanın kahrı Senden başkasına güvenmem gayrı Çabuk tut elini sen öldür bari Yad eller girmesin kanıma benim Gel yaklaş yanıma gel otur yarim Tatlı sohbetimiz kalmasın yarım Yanağın gıdadır dudağın se..

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET 03:50

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Antakya yöresinin..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Teyzeler Selfie Çekmeye Çalışırlarsa 00:34

Teyzeler Selfie Çekmeye Çalışırlarsa

Selfie çekmeye çalışan teyzeler kamerayı açık unutunca ortaya aşırı tatlı anlar çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.520 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Napolitan (3 Lezzetli) Dondurma Tarifi 10:53

Napolitan (3 Lezzetli) Dondurma Tarifi

Napolitan (3 Lezzetli) Dondurma İçin Malzemeler: 2 paket süt kreması + 200ml. süt (veya 3 paket krema ile daha yoğun tatlı yapabilirsiniz) 2 adet yumurta akı 1 su bardağı tozşeker 4 yemek kaşığı su 2 paket toz vanilya v..

Fırında Tavuk Pirzola Tarifi 14:52

Fırında Tavuk Pirzola Tarifi

Fırında Tavuk Pirzola İçin Malzemeler: (7-8 kişilik) 7-8 adet tavuk pirzola parçası (baget ile de yapabilirsiniz) 7-8 adet orta boy patates 2 adet orta boy soğan 7-8 adet çarliston köy veya sivri biber Çeri domates 1..

Çilekli Dondurma Tarifi 07:20

Çilekli Dondurma Tarifi

Çilekli dondurma için gerekli malzemeler: 2 su bardağı dolusu ayıklanmış çilek (300gr. kadar) miktarla oynayabilirsiniz sorun değil :) 1 kutu süt kreması 1 su bardağı tozşeker yarım su bardağı tatlı katı yoğurt veya süt ..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Bugün sizlere rulo köfte tarifini paylaşacağız. Dalyan köfte severlerin beğenecek yiyeceğini düşündüğümüz çok lezzetli fırın köfte tarifimiz artık kanalımıza eklendi. İçerisi birbirinden nefis malzemeleri ile zenginleşti..

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi 03:05

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi

Patlıcan ve köftenin müthiş uyumu ile şık bir akşam yemeğine ne dersiniz? İçi köfte dolgulu, dışı nefis patlıcan kaplamalı bu ana yemeği davet sofralarınızda da misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. ..

Bengü  Kuzum 03:07

Bengü Kuzum

Ölmelerini bitmelerini Bal damlayan dillerini Yerim yerim Yaralı bir kuş konmuş kapıma Kolu kanadı kırılmış üşümüş biraz Eriyor kalbim inadına Bi de naz bi de naz Nasıl tatlı utanmaz Ah kuzum kıyamam ben sana Ah huysuzum..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırında En Kolay Etli Sebze Kebabı Tarifi 06:20

Fırında En Kolay Etli Sebze Kebabı Tarifi

Fırınd Etli Sebzeli Kebap Tarifi için malzemeler: 750gr. Kuzu kuşbaşı 3er adet patlıcan kabak patates 4-5 adet çarliston veya sivribiber 1-2 adet soğan 5-6 diş sarımsak 1er tatlı kaşığı tuz, kırmızı pul biber, kekik, bi..

Peynirli Susamlı Çıtır Milföy Börek Tarifi 05:41

Peynirli Susamlı Çıtır Milföy Börek Tarifi

Milföy Börekleri için malzemeler (yaklşaık 4 kişilik) 5 parça dikdörtgen milföy parçası (oda ısısında 5-10 dakika bekletin) tezgahta çalışmak için un merdane peynirli börek harcı için 1 kase beyaz peynir, kıyılmış maydan..