#Milföylü muhallebili tatlı

Haydari Nasıl Yapılır 05:14

Haydari Nasıl Yapılır

Haydari Malzemeleri: 500 gr süzme yoğurt 50 gr ezine peynir 9 tane ceviz 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı nane Bir tutam tuz..

Luçenik Tarifi 02:52

Luçenik Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 1 su bardağı yoğurt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 3 yemek kaşığı un, 1 su bardağı mısır unu, 1 paket kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı tuz, 5 sap pırasa, 3 yemek kaşığı sıvı yağ...

Tarkan Kedi Gibi 04:10

Tarkan Kedi Gibi

Gel vur tam on ikiden Öyle bir gel ki bir anda oynasın yer yerinden Gel sensiz anlamı sozlerisozu.com yok Ne çok özledim ne çok o tatlı telaşı bir bilsen www.sozlerisozu.com Al uçur kanatlarında, seyre çıkalım o kızıl uf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Kedi Gibi 04:10

Tarkan Kedi Gibi

Gel Vur Tam On İkiden Öyle Bir Gel Ki Bir Anda Oynasın Yer Yerinden Gel Sensiz Anlamı Yok Ne Çok Özledim Ne Çok O Tatlı Telaşı Bir Bilsen Al Uçur Kanatlarında, Seyre Çıkalım O Kızıl Ufuklarda Hadi Aşk Beni Çağır Da Yanın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - İç Benim İçin 00:42

Orhan Gencebay - İç Benim İçin

Kapını çalarsa mazinin eli, Ne olur bir şişe aç benim için, Ben hiç ayılmadım gittin gideli, Sende birkaç kadeh iç benim için, Bir gece veda et tatlı uykuna, Girdiğin günahı sarhoşken kına, Yarıda bırakma Allah aş..

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü 04:01

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü

Şimdi mutluyuz şansımız döndü Yarını kaldı tatlı bir öykü Kim bilir dillerden düşmez bu şarkı Akşamdan sabaha söylenir artık Ayırmasın tanrım tüm sevenleri Bu ıslak kirpikler kurusun artık Unutalım gitsin kötü günleri Se..

Sinan Akçıl - El Ele 03:34

Sinan Akçıl - El Ele

ELELE O tatlı dillerinden beni hiç alıkoyma Yalancılar bozar bu aşkı Sen onları duyma Güneş tepemden vurur yüzüne gel ayrı durma Bir kaç yıla sığmaz aşkım Ömür boyunca o mutsuz günler geçti Biz aşkla çok anlaştık. Uzun d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilir - Erkeklerin Kadın Kankası Olur Mu! 01:27

Ben Bilmem Eşim Bilir - Erkeklerin Kadın Kankası Olur Mu!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 1 Temmuz bölümü yarışmacılarından Tuğçe'nin kıskançlığı Ufuk Özkan'ı bile illallah ettirdi! Tuğçe Hanım'ın eşi Mert'in işi barmenlik. Mert Bey 19 yıldır bu işi yapıyor. Bu yüzden müşterileri ile ..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıymalı Kol Böreği Tarifi 04:44

Kıymalı Kol Böreği Tarifi

MALZEMELER 4 Yufka 4 Kırmızı biber 4 Soğan Yarım çay bardağı Zeytinyağı 1 Yumurta sarısı Yarım su bardağı Süt Tuz 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Çay kaşığı Kimyon 1 Tatlı kaşığı Pul biber Yarım kilo kuzu kıyması 1 Yemek kaşığı..

Tavuk Sote Tarifi 03:32

Tavuk Sote Tarifi

MALZEMELER 1 Kuru soğan 2 Yeşil Biber 2 Kırmızı biber 1 Tavuk göğsü 1 Tatlı kaşığı Biber Salçası 2 Domates Yarım çay kaşığı Pul biber Yarım çay kaşığı Tuz 4 Yemek kaşığı Zeytinyağı Su..

Şiş Mantısı 04:20

Şiş Mantısı

Şiş Mantısı Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yufka 3, 5 ya da 4 numara örgü şişi üzeri için; 1 kase sarımsaklı yoğurt 1 tatlı kaşığı salça çok az sıvı yağ pulbiber kızartmak için; biraz sıvı yağ..

İki Yalancı 1.Bölüm - İlk Görüşte Aşk Olur Mu 05:22

İki Yalancı 1.Bölüm - İlk Görüşte Aşk Olur Mu

Duygu ile Serkan'ın karşılıklı yalanları sürerken, ortaya bir de Duygu'nun sahte babası gelir. Kendisini yalanlar içinde bulan Duygu, zor da olsa bu durumu kendi lehine çevirmeyi başarır. Deniz kenarında bir araya gelen ..

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı 2. Bölüm 2. Fragmanı 01:11

İki Yalancı 2. Bölüm 2. Fragmanı

İki Yalancı 2. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Serkan ve Duygu arasında tatlı yalanlar devam ediyor! Yeni bölümde yalanlar açığa çıkacak mı? Aşk, bacayı sardı! Duygu ve Serkan arasında yalanlarla başlayan hikayede ikili birb..

Adı Efsane - Sinan ve Kızı Naz Arasındaki İlk Karşılaşma 05:59

Adı Efsane - Sinan ve Kızı Naz Arasındaki İlk Karşılaşma

Gerçek babası Sinan ile karşılaşan Naz, onunla ortak çok yönü olduğunu fark ediyor ve ondan yardım istiyor. Naz'ın hayali endüstriyel tasarım okumaktı. Sinan ise, yurtdışında önemli bir firmada tasarım üzerine çalışmakta..

  • ANKA tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Patatesli Mantı 05:57

Evim Lokanta - Patatesli Mantı

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 25. Bölüm'de Patatesli Mantı tarifi verdi! Patatesli Mantı MALZEMELER Hamuru İçin: 2 Adet Yumurta 3/4 Su Bardağı Ayran 3,5 Su Bardağı Un İçi İçin: 1 Adet Soğan 4 Adet Patates 1,5 T..

  • ANKA tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Pekmezli Yemişli Kurabiye 05:22

Evim Lokanta - Pekmezli Yemişli Kurabiye

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 23. Bölüm'de Pekmezli Yemişli Kurabiye tarifi verdi! Pekmezli Yemişli Kurabiye MALZEMELER 3 Adet Kuru İncir 3 Adet Kuru Kayısı 1 Avuç Üzüm 3 Adet Elma 1 Silme Tatlı Kaşığı Tarçın Yar..

  • ANKA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamburger Ekmeği Tarifi 02:57

Hamburger Ekmeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı ılık su, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 4-4,5 su bardağı un, Üzeri için bir yumurta sarısı, susam...

Ayvalı Crumble Tarifi 02:36

Ayvalı Crumble Tarifi

MALZEMELER 100 gr tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı şeker, 2 adet büyük boy ayva, 6 tatlı kaşığı bal...

Soslu Taze Yaprak Sarması 05:45

Soslu Taze Yaprak Sarması

Malzemeler Yarım kilo asma yaprağı Bir buçuk su bardağı pirinç Bir su bardağı domates sosu Yarım çay bardağı zeytinyağı Bir miktar tuz Yarım çay kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı karabiber Yarım çay kaşığı kimyon 1 tatlı..

Zeytinyağlı Enginar Dolması Tarifi 06:40

Zeytinyağlı Enginar Dolması Tarifi

MALZEMELER 3 Enginar Yarım çay kaşığı Karabiber Yarım çay kaşığı Nane Yarım çay kaşığı Pul biber Yarım çay kaşığı Kimyon 1 Tatlı kaşığı Salça 1 oğan Tuz 1 Su bardağı Piirinç Yarım çay bardağı Zeytinyağı..

Kolay Fıstıklı Katmer Tarifi 04:07

Kolay Fıstıklı Katmer Tarifi

Antep Fıstıklı Katmer için malzemeler: (2 adet katmer için) İrmik kaymağı: 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı hafif tepeleme irmik 6 adet baklava yufkası 4 yemek kaşığı antep fıstığı 2 yemek kaşığı tereyağı yaklaşık 2-3 ta..

 Deniz Seki Girne'de Konser Verdi 04:03

Deniz Seki Girne'de Konser Verdi

Kıbrıs'ın Girne kentinde sahne alan ünlü şarkıcı Deniz Seki konser öncesi önce basın mensuplarının sorunlarını cevapladı. Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Girne'de sevenleriyle buluşmak için bir araya geldi. Kıbrıs'ın Girne ken..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 29.Bölüm- Falafel 03:39

Evim Lokanta 29.Bölüm- Falafel

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 29. Bölüm'de Falafel tarifi verdi! Falafel MALZEMELER 500 gr Nohut 3 Diş Sarımsak 1 Adet Soğan 1 Avuç Maydanoz 1 Dolu Çorba Kaşığı Un 1 Tatlı Kaşığı Kimyon 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Çay K..

  • ANKA tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta- Rulo Pasta 05:51

Evim Lokanta- Rulo Pasta

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 35. Bölüm'de Rulo Pasta tarifi verdi! Rulo Pasta MALZEMELER 5 Adet Yumurta 1,5 Su Bardağı Un 4/3 Su Bardağı Şeker 1 Tatlı Kaşığı Kabarta Tozu 1,5 Yemek Kaşığı Su Kreması İçin: 5 Su ..

  • ANKA tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 36.Bölüm- Kabaklı Kek 03:49

Evim Lokanta 36.Bölüm- Kabaklı Kek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 36. Bölüm'de Kabaklı Kek tarifi verdi! Kabaklı Kek MALZEMELER 5 Küçük Boy Kabak 2,5-3 Su Bardağı Un Yarım Çay Kaşığı Karbonat 1 Tatlı Kaşığı Kabartma Tozu 1 Tutam Tuz 3 Yemek Kaşığı ..

  • ANKA tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Elmalı Rulo Pasta Tarifi 03:21

Elmalı Rulo Pasta Tarifi

Elmalı Rulo Pasta / Kek için malzemeler: 4 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker 1 ufak çay bardağı süt 1buçuk su bardağı + 1 yemek kaşığı un 1er paket vanilya ve kabartma tozu elmalı harç için: 4-5 adet elma yarım ..

Brokoli Salatası Tarifi 01:36

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli Salatası için malzemeler: Yarım ufak parça brokoli 2 adet ufak kırmızı turp 4-5 yaprak kıvırcık, biraz maydanoz 8-10 dal roka yarım narın taneleri ve suyu 1-2 tatlı kaşığı nar ekşisi 2-3 yemek kaşığı veya daha fa..

Şevkat Yerimdar 19. Bölüm 2.Fragmanı 00:46

Şevkat Yerimdar 19. Bölüm 2.Fragmanı

Şevkat’in hatırını asla kıramayacağı Cevdet Bey bir gün ondan bir ricada bulunur. Ama ne ricadır bu! Bu ricadır zaten hikayemizi başlatan; Şevkat’i hayatının en zor sınavına atan. Cevdet Bey, Paris’ten dönen kızı Esin’i ..

Şevkat Yerimdar 20. Bölüm 1.Fragmanı 00:52

Şevkat Yerimdar 20. Bölüm 1.Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..