#Milföylü muhallebili tatlı

Şevkat Yerimdar 35. Bölüm Fragmanı 00:48

Şevkat Yerimdar 35. Bölüm Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik) 04:52

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik)

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden çok uzakta bir yerlerdeyim Bazen sevinç kederlerdeyim İnan tatlım kandım senin aşkına Her yağmur yağdığında Gözlerin hep aklımda Adını ne zaman ans..

İlk kez annemin sesi 03:00

İlk kez annemin sesi

İlk kez annemin sesi En tatlı uyum, sevdiğimiz kişinin sesidir. (Jean de La Bruyère) Yüksek sesle söyler söylemez her şey biraz farklı oluyor. (Hermann Hesse) Sadece herkes hangi sesin onun sessizliğini bildiğini bili..

  • JET TV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tatlım Makinelerden daha çok insanlığa ihtiyacımız var. 00:12

Tatlım Makinelerden daha çok insanlığa ihtiyacımız var.

Zekadan çok tatlılığa ve iyiliğe ihtiyacımız var. (Charlie Chaplin) Tatlılık şiddetten daha fazlasını alır. (Jean De La Fontaine) Şefkat ruhun gizli dilidir. (Rudolf Leonhardt) İnsanların çalışmalarım hakkında şunu söyle..

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi 08:31

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi

Malzemeler 5 yada 6 tane taze yufka sosu için gerekenler 1 su bardağı süt 1 şişe maden suyu 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı eritilmiş tereyağı 1 çay kaşığı tuz(kullanacaginiz peynir tuzluysa..

İçli̇ Köfte Tari̇fi̇ 09:46

İçli̇ Köfte Tari̇fi̇

İçli Köfte Tarifi İçin Malzemeler : İçli köfte hamuru için: 2 su bardağı köftelik bulgur 1 su bardağı irmik 3 su bardağı sıcak su 1 çay bardağı un 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı biber salçası Pulbiber Karabiber Tuz İçl..

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası 11:29

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası

Malzemeler 5 6 tane közlenmiş kırmızı biber 1 yemek kaşığı acı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası 2 3 diş sarmısak 2 tane tost ekmeği Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı ceviz Arzu ederseniz maydano..

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu 03:27

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu

Gözlerinde saklı bütün ışıklar Elimden bir tutsan ruhum parıldar Seni görünce kalbim bir hızla çarpar Bu ateş hep söyle böyle mi yanar Görsem görsem görsem yeniden O tatlı gülüşün ve yine sen Bir öpsem öpsem öpsem y..

Tek Seferlik Memnun Eden Girişler 00:08

Tek Seferlik Memnun Eden Girişler

satisfying videos tarzında bir şey beklerken. Ablamız çok mu çok tatlı ne?..

  • PengoTV tarafından
  • 278 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yardım İstemek ! 00:14

Yardım İstemek !

Tatlı canlının yardım itmesi...

  • PengoTV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bayatlamayan Mayasız 3 2 1 Poğaça Tarifi 06:23

Bayatlamayan Mayasız 3 2 1 Poğaça Tarifi

Bayatlamayan mayasız 3 2 1 poğaçası tarifi Malzemeler 2 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 3 paket kabartma tozu yaklaşık üç buçuk su bardağı un iç harcı için ben peynir ve maydanoz kullandı..

Bezelye Yemeği Tarifi 01:24

Bezelye Yemeği Tarifi

Malzemeler 2 büyük boy patates 1 büyük boy havuç 1 kilo ayıklanmış bezelye 2 küçük boy soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 2,5 çay kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı pul biber 2,5 su bardağı sıcak su Az sıvı yağ Hazırlanışı; 1..

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi 07:15

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi

Malzemeler Orta boy bir tane karnibahar 200 300 gram kadar dana kıyma 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 1 tane kırmızı biber 2 tane kuru soğan bir tutam maydanoz 2 _3 tane doğranmış domates 2 dis sarmisak yarım su bar..

Şevkat Yerimdar 36. Bölüm 1. Fragmanı 00:47

Şevkat Yerimdar 36. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Teletabiler - 7.Bölüm - Çizgi Film İzle 36:12

Teletabiler - 7.Bölüm - Çizgi Film İzle

Merhaba arkadaşlar, telatabiler çizgi filmi 7.bölümü ile karşınızdayız. Hemde Türkçe olarak :) Çok tatlı 4 kahramanımız Tinki Winki, Dipsy, Laa-Laa ve Po sizlerle ...

  • ÇocukTV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Betül Demir   Devlerin Aşkı Büyük Olur 12:11

Betül Demir Devlerin Aşkı Büyük Olur

ay çok tatlı..

Okulundaki Öğretmenlere İsimleri ile Seslenip Tepkilerini Kaydeden Liseli 00:14

Okulundaki Öğretmenlere İsimleri ile Seslenip Tepkilerini Kaydeden Lis

Liseli genç okulda karşılaştığı öğretmenlere isimleri ile seslemiş. Öğretmenlerin bazıları sert tepki gösterirken bazıları tatlı bir dille uyarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İşitme engelli adama cadde ortasında feci dayak 00:57

İşitme engelli adama cadde ortasında feci dayak

Adana’da işitme engelli Cem İncesoy, tatlı alıp evine döndüğü sırada caddede kimliği belirsiz bir kişi tarafından tekme tokat dövüldü. Çevrede bulunan bir iş yerinde çalışanlar tarafından kurtarılan adam hastaneye kaldır..

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi 05:26

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi Malzemeler 1 kilo erik 4 yemek kasigi esmer seker(beyaz sekerde olur) 1 yemek kasigi tereyagi Kek harci icin gerekenler 3 tane yumurta 1 su bardagi seker 1 paket 200 gr krema(schlagsahne) Yakla..

Şevkat Yerimdar 36. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Şevkat Yerimdar 36. Bölüm 2. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

İnci kefalinin muhteşem gece yolculuğu 09:48

İnci kefalinin muhteşem gece yolculuğu

Van Gölü'nde yaşayan ve mayıs ayından itibaren suyun akışının tersine yüzerek tatlı sulara yumurta bırakmak için göç eden inci kefalinin muhteşem gece yolculuğu devam ediyor...

Operasyonda yakayı ele verdi 02:45

Operasyonda yakayı ele verdi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Türkiye’nin günlerce konuştuğu Büyükşen cinayetinde zincirin son halkası da tamamlandı...

Aşure kazanları kaynasın 02:09

Aşure kazanları kaynasın

Muharrem ayını yaşadığımız günlerdeyiz. Mutfaklarda tatlı bir telaş var. Aşure kazanları kaynamaya başladı. İşte ustasından bolluk ve bereketin simgesi aşure tarifi…..

 Mandalinalı Peynirli  Pasta 06:18

Mandalinalı Peynirli Pasta

Mandalinalı peynir pastası tarifi malzemeler alt tabanı için gerekenler 1 tane yumurta 80 gr yumusak tereyagi(2 y.k kasigi) 100 gr seker(1cay bardagi) 200 gr un(1 bucuk su bardagi) 1 tatli kasigi kabartmatozu 1 tane van..

Erikli Pudingli Pasta Tarifi 07:48

Erikli Pudingli Pasta Tarifi

Malzemeler hamuru icin 250 gr. Un(2 su bardagi undan bir parmak eksik olsun) 1 paket kuru maya 30 gr. Seker(2 yemek kasigi silme) 40 gr. yumusak Tereyagi(1 yemek kasigi dolusu) 1 tane oda isisinda yumurta 100 ml ilik süt..

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi 04:31

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi

Geniş bir tavaya üç yemek kaşığı kadar sıvı yağ katalım ve 600 700 gram kadar Kuşbaşı doğranmış tavuk göğsünün ilave edip suyunu çekene kadar tavuklarımızı kavuralım.1 tane kuru soğanımızı yemeklik doğrayıp tavuga ilave ..

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan 04:28

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan

Senden Kalan şarkı sözleri ile Gidişinle umutlarım Derya’ya daldı. Sendin tek muradım oda gözümde kaldı. Benden alacağın bir canım kaldı. Oda benim sana hediyem olsun. Senden bana arta kalan dert keder olsun. Birde ba..

Uçan balıkların muhteşem yolculuğu 02:39

Uçan balıkların muhteşem yolculuğu

Van Gölü'nde yaşayan ve Mayıs ayından itibaren suyun akışının tersine yüzerek tatlı sulara yumurta bırakmak için göç eden inci kefalinin engelleri uçarak geçmeye çalışması, hayranlık uyandıran görüntüler oluşturuyor...

İbrahim Tatlıses'ten oğluna sert sözler! 01:46

İbrahim Tatlıses'ten oğluna sert sözler!

İMPARATOR LAKAPLI, ÜNLÜ TÜRKÜCÜ İBRAHİM TATLISES, BİR SÜREDİR ARALARININ GERGİN OLDUĞU, OĞLU AHMET TATLI İÇİN ÇOK SERT İFADELER KULLANDI... TATLISES, KENDİSİ İÇİN SÖYLENEN AKIL SAĞLIĞI YERİNDE DEĞİL İDDİASINA, SAHNEDE..