#Milföylü muhallebili tatlı

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi 01:18

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi

Elma dilim patates yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden birisi patatesleri pişirmeden önce kabuklarını iyi temizlemek. Soslu patatesler kabukları ile birlikte yenecekleri için mutlaka iyi temizlenmiş olm..

İstiridye Mantar Sote Tarifi  Sote Nasıl Yapılır 02:24

İstiridye Mantar Sote Tarifi Sote Nasıl Yapılır

Mantar sote nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay ve nefis bir tada sahip olan istiridye mantarları zeytinyağı ile soteliyoruz. Genellikle mantar sote tavukla yapılıyor. Fakat bizim tar..

Demir Adam 1 - Iron Man 1 Türkçe Dublaj İzle 2:06:01

Demir Adam 1 - Iron Man 1 Türkçe Dublaj İzle

Ülkesi için teknoloji harikası silah ve füzeler üreten Stark Industries'in CEO'su olan Tony Stark, geliştirdiği yüksek teknolojik buluşlarla dünya çapında çok önemli konuma ulaşmış bir silah sanayicisi ve mucittir. Boş z..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe 05:45

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Tirileçe tarifini daha önce yapmıştım ama o tarifim biraz daha ağır çünkü hem karamel hemde kremşanti kullanmıştım ilk tarifimde Sadece Türk sayfalarında arama yapmıştım ama bu defa ..

Çikolatalı Milkshake Tarifi 01:39

Çikolatalı Milkshake Tarifi

Malzemeler: 6 top çikolatalı dondurma, 5 adet buz küpü, 1/2 çay bardağı damla Çikolata, 2 tatlı kaşığı bal, 2 su bardağı süt. ********************* Instagram hesabımda bahsetmiştim geçenlerde. Hafta sonu çilekli Milksh..

Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi 01:44

Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi

Malzemeler: 2 adet Yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, Tuz. ************************ Hani bazı tarifler vardır ya nasıl yapsak..

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır 02:05

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır

Uzun süreden beridir bizlerden yufkanın nasıl yapıldığı ile ilgili tarif istediniz. Aslında el açması börek tarifimizin içinde yufkanın nasıl yapıldığını anlatmıştık ama bu sorulardan sonra yufka nasıl yapılır göstermek ..

Popover Tarifi 03:17

Popover Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı un, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı tereyağ. ********************** Beklenen haftasonu geldi çattı sonunda. Çalışan insanların haftasonu konusunda en sevdikleri ş..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Patates Püreli Sandal Köfte Yemek Tarifi 06:01

Patates Püreli Sandal Köfte Yemek Tarifi

Sandal Köfte Tarifi için Malzemeler 600 gr Kıyma 1 çay bardağı galeta unu 1 adet kuru soğan 1 adet yumurta 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı kekik 2 diş sarımsak ve tuz P..

Coleslaw Salata Tarifi 02:18

Coleslaw Salata Tarifi

Malzemeler: 1 küçük baş lahananın yarısı (500-600 g), 1 adet havuç, 4 yemek kaşığı sulu yoğurt, 2 yemek kaşığı süt, 4 yemek kaşığı mayonez, 2 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı toz şeke..

Mısır Ekmeği Tarifi  Ekmek Nasıl Yapılır 01:23

Mısır Ekmeği Tarifi Ekmek Nasıl Yapılır

Bu videomuzda mısır ekmeği nasıl yapılır onu anlattık gayet kolay,lezzetli ve sağlıklı olan bu ekmeği yapmak gayet pratik. Videomuzu izledikten sonra hiç zorlanmadan mısır ekmeği tarifini öğreneceksiniz. İnternette ne ka..

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi 05:46

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi

Sizler için çikolatalı muzlu yaş pasta tarifi hazırladık. İzleyip kolay şekilde pasta nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. İlk olarak pandispanyamızı yaparak başlıyoruz. Yumurtaların beyazlarını ve sarılarını ayırıyoruz beyaz..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Kıymalı Lazanya Tarifi  Beşamel Sos Nasıl Yapılır 04:02

Kıymalı Lazanya Tarifi Beşamel Sos Nasıl Yapılır

Malzemeler 170gr 10 adet ön pişirmesiz lazanya 100gr rendelenmiş kaşar Beşamel Sosun Malzemeleri Tepeleme 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 50gr tereyağı 1 çay kaşığı tuz Bir tutam karabiber Kıymalı Harcın Malzemeleri 3..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 03:25

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı çiğ köftelik bulgur, 1,5 su bardağı domates rendesi veya 3 adet domates (rendelenecek), 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı haşlanmış mısır, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domate..

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:32

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

4 adet yumurtanın beyazını bir kaba alıyoruz. Göz kararı şekerimizin yarısını ilave ediyoruz ve yumurtanın beyazı kaseyi yan çevirince akmayacak bir hal almasını sağlıyoruz. Daha sonra farklı bir kaba yumurtaların sarıla..

Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi  Kolay Ekşili Köfte 02:50

Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi Kolay Ekşili Köfte

Köftenin Malzemeleri Yarım kg kıyma 5-6 sap ince doğranmış maydanoz 1 adet rende soğan 2 yemek kaşığı yıkanmış kırık pirinç 2 yemek kaşığı köftelik bulgur 1 yemek kaşığı un Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz ..

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Yapın 03:33

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Ya

1 kg kıyma 2 çay kaşığı kadar pul biber Yarım çay kaşığı karabiber Biraz kekik isteye göre kimyon da ilave edebilirsiniz 1 yemek kaşığı dolu tatlı toz kırmızı Ve tuz Evde kolay şiş kebap nasıl yapılır Kıymanın üzerin..

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi 07:10

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi

Ramazan yaklaşıyor, Ramazan geldi, iftara ne pişirsek, misafirleri nasıl ağırlasak derken bayram geldi bile. Şimdi bayram tatlısını düşünme zamanı. Bazılarınız hafta sonunda hazırladı bile belki de tatlısını. Benim sözüm..

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır 01:20

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır

Malzemeler: 1 kg hamsi 1 tatlı kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı mısır unu Tuz. Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı çam fıstığı 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1/2 çay kaşığı..

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 04:05

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir karamelli tart kek tarifi videosu hazırladık. Tadı gerçekten denemeye değer. Kakaolu keki, üzerinde karamel sosu ve en üstünde de çikolatası ile tam bir lezzet bombası. Üstelik yapım..

Fırında Mücver Tarifi  Fırında Kabak Mücveri 02:11

Fırında Mücver Tarifi Fırında Kabak Mücveri

Malzemeler 3 adet orta boy kabak 5-6 adet taze soğan Yarım demet dereotu 10-15 say maydanoz 100gr beyaz peynir 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 3 yemek kaşığı zeytinyağı ..

Kabak Mücver Tarifi  Mücver Nasıl Yapılır 02:01

Kabak Mücver Tarifi Mücver Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet orta boy kabak 5-6 adet taze soğan Yarım demet dereotu 10-15 say maydanoz 100gr beyaz peynir 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Kızartma için ayçiçek yağı 3 adet yumurta İlk olar..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

Tavuk Şiş Tarifi 04:11

Tavuk Şiş Tarifi

Malzemeler: 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yemek kaşığı sulu yoğurt/ayran, 1 tatlı kaşığı salça, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1//2 çay bardağı sı..

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz  Haşhaşlı Rulo Çörek 07:57

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz Haşhaşlı Rulo Çörek

1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta beyazı içine sarısı üstüne sürülecek 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1 paket ( 1.5 tatlı kaşığı ) instant maya Alabildiği ka..