#Milföylü tepsi böreği

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Gevrek Kandil Simidi Tarifi 04:36

Gevrek Kandil Simidi Tarifi

Malzemeler: 150 g soğuk tereyağı 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak) 1/2 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep 1 çay kaşığı kabartma tozu 2-2,5 su bardağı un Bolca susam (çiğ veya..

 Sadece 2 Bezeyle Oklavasız Ay Baklavası Bayram Baklavası 12:51

Sadece 2 Bezeyle Oklavasız Ay Baklavası Bayram Baklavası

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Kullandığım tepsi ölçüsü 40 cm 4 beze ile Oklavasız Bu Kadar KOLAY BAKLAVA Hiç Görmediniz / Kat Kat Baklava Tarifi Şerbeti için 1 lt su 1 kilo toz şeker Yarim limon suyu 2 adet yum..

Ispanaklı Peynirli Börek Peynirli Börek Tarifi Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır 17:20

Ispanaklı Peynirli Börek Peynirli Börek Tarifi Ispanaklı Börek Nasıl Y

BÖREK MALZEMELERİ: 1 Kg yufka Yarım kg ıspanak 300 gr beyaz peynir 1 adet soğan 3 adet yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 1 kahve fincanı mısır özü yağı 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım çay kaşığı karabiber BÖREK TARİFİ: Ay..

Patatesli Börek Tarifi  Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek Yapımı 06:49

Patatesli Börek Tarifi Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek

PATATESLİ BÖREK MALZEMELER 5 Adet orta boy patates 1 adet büyük boy soğan 2 adet yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt Yarım su bardağı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ..

Kıymalı Pide Tarifi  Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır  Pide Tarifi 08:51

Kıymalı Pide Tarifi Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır Pide Tarifi

KIYMALI YUMURTALI PİDE MALZEMELER İÇ MALZEME Yarım kg kıyma 2 adet domates 1 adet soğan 3 adet sivri biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber HAMURU İÇİN Yarım kg tam buğday unu 1 paket kuru maya 1 tatlı kaşı..

Sulu Köfte Tarifi Sulu Köfte Yemeği Nasıl Yapılır  Bulgurlu Etli Yemek Tarifleri 06:18

Sulu Köfte Tarifi Sulu Köfte Yemeği Nasıl Yapılır Bulgurlu Etli Yemek

MALZEMELER Yarım Kg. Kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı köftelik bulgur 4 yemek kaşığı sıvı yağ 2 adet soğan 1 adet domates 9-10 sap maydanoz 1 adet patates 1 orta boy havuç 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı k..

Sucuklu Pizza Tarifi 06:53

Sucuklu Pizza Tarifi

Hamuru için: 1 Bardak Tam Buğdat Unu 5 Gram Maya (Yarım Paket) 1 Tatlı Kaşığı Toz Şeker 1 Çay Kaşığı Tuz Yarım Bardak Ilık Su Üstü için: 100 gram sucuk 1 Orta boy kuru soğan 1 Orta boy domates 10 Halka Jalapeno 200 gram..

 Haşhaşlı Ramazan Pidesi 07:51

Haşhaşlı Ramazan Pidesi

Bu Ramazan Pidesine Bayılacaksınız. Bol haşhaşlı katları hem lezzet katıyor hem de tel tel dağılmasını saplıyor. İster sahurda ister iftarda her zaman severek yiyeceğinizi düşünüyorum :) Haşhaşlı Efsane Ramazan Pidesi iç..

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

Sahurluk Kaşarlı Sucuklu Tadına Doyum Olmayan Simit Poğaça 05:40

Sahurluk Kaşarlı Sucuklu Tadına Doyum Olmayan Simit Poğaça

Sucuklu kaşarlı simit poğaça Yarım paket yaş maya 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 1tatlı kaşığı tuz 4yada 4,5 su bardağı kadar un üzeri için Yarım çay bardağı pekmez 1 çay bardağı su ..

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence 02:30

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence

Evliliğe adım atacak kadınların en büyük eğlencesi olan kına geceleri, daha da renkli hale geliyor. Bir çok yeni kına konseptlerinin ortaya çıktığı günümüzde yeni trend türkü söyleyen, tepsi taşıyan robotlar olacak. Gün..

Hazır Yufkadan Kat Kat Çıtır Börek 05:56

Hazır Yufkadan Kat Kat Çıtır Börek

Bu kadar kolay ve bu kadar çıtır bir börek yememiştim. :) Gün sofralarınızın yıldızı olacak nefiss ötesi bu böreği kaçırmayın...

  • Kadınca tarafından
  • 2.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uzaya Kıymalı Patatesli Börek Göndermek 02:07

Uzaya Kıymalı Patatesli Börek Göndermek

SentIntoSpace isimli bir grup, kıymalı patatesli böreği bir kamera ve bir takip sistemi olan ekipmana bağlayarak 30 km yüksekliğe gönderdi...

  • Cowboy tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nurselle Evin Tadı 10.Bölüm Fragmanı 00:35

Nurselle Evin Tadı 10.Bölüm Fragmanı

Nursel'le Evin Tadı 10. Bölüm Fragmanı yayında! Nursel, kızıyla birlikte mutfağa giriyor; Şambali tatlısı, etli karnıyarık ve Boşnak böreği yapıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.461 görüntüleme
  • 7 yıl önce
El Yapımı Börek 00:19

El Yapımı Börek

Böreği Böyle güzel nasıl yaparım diyenler için..

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmetçik'e Yılın Son Akşamında 'Anne Yemeği' 01:11

Mehmetçik'e Yılın Son Akşamında 'Anne Yemeği'

Jandarma Genel Komutanlığı ve Konya'nın Meram Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan Ana Kucağından Peygamber Ocağına Projesi kapsamında, Konyalı anneler tarafından yapılan yaprak sarması, içli köfte, su böreği gibi yemek..

Survivor 2018 - 14. Bölüm - Kazanan Takım Ödülün Tadını Çıkardı 01:15

Survivor 2018 - 14. Bölüm - Kazanan Takım Ödülün Tadını Çıkardı

Survivor 2018'de ödül oyununun kazananı olan All Star takımı su böreği ödülünün tadını çıkardı.....

  • BETA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ İzmir - Bergama[1] 57:08

Maceracı _ İzmir - Bergama[1]

Murat Yeni’nin sunduğu, Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı Programı’nın yeni bölümü olan İzmir Bergama Bölüm'ünde neler olacak? Maceracı Programı İzmir Bergama Bölümü yeni fragman izle… Yıllardır Anadolu’nun..

Patatesli Çıtır Börek Tarifi 07:59

Patatesli Çıtır Börek Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı su 1 çay bardağı süt 1 cay bardağı yoğurt 1 cay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sirke (böreğin daha çıtır olmasını sağlıyor. Ama istemiyorsanız koymayın) Yaklaşık 6 su bardağı..

Eylül Öztürk  Her Kadının Duası 01:00

Eylül Öztürk Her Kadının Duası

Allahım nolur yarabbim yiyeyim yiyeyim doymayayım Gömeyim baklava böreği de kati suretle kilo almayayım Yağlarım erisin yok olsun amiin Baklava verenim çok olsun amiin Fil gibi şişsin elalem ben tığ gibi kalayım oh olsun..

  • JET TV tarafından
  • 2.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıymalı Börek Tarifi 11:33

Kıymalı Börek Tarifi

hamurun malzemeleri icin gerekenler 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi yogurt 2 cay bardagi su Yarim cay bardagi zeytinyagi yarim paket yas maya 2 tane kesme seker 1 tatli kasigi tuz 4 su bardagi un Kiymali harci icin ger..

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi 08:31

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi

Malzemeler 5 yada 6 tane taze yufka sosu için gerekenler 1 su bardağı süt 1 şişe maden suyu 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı eritilmiş tereyağı 1 çay kaşığı tuz(kullanacaginiz peynir tuzluysa..

Patatesli Börek Tarifi 08:44

Patatesli Börek Tarifi

Kolay el açması patatesli börek tarifi Malzemeler 1 kilo un 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık süt 1 buçuk su bardağı ılık su yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya (isteyenler yarım ..

Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..

Güllaç Sarma Tarifi 02:23

Güllaç Sarma Tarifi

1.1 lt süt ve 1,5 su bardağı şeker tencereye alınarak şekerler eriyinceye kadar ısıtılır. 2.Derince bir tepsiye 1-2 kepçe süt alınır, ikiye kesilmiş güllaçlardan bir parça alınarak tepsiye yerleştirilir. 3.üzerine süt d..

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Börek 05:23

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Bör

Yine patatesli iç harcı aynı bizler ev yemeği tarifleri olarak her ne kadar sizlere tarifleri bir bütün halinde veriyor olsakta sizler eğer isterseniz farklı iç harçları ve farklı börek tariflerinde deneyebilirsiniz veya..

Ispanaklı Börek Tarifi 04:24

Ispanaklı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka, 1 baş soğan, 500 g ıspanak, 1 su bardağı lor peyniri veya ezilmiş beyaz peynir, 1 çay bardağı+4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, Tuz, Susam. **..

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri 04:14

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri

Sultan Kebabı icin Malzemeler 3 adet taze yufka İç malzemesi için 1 adet büyükk tavuk göğsü ( eğer çok küçükse 2 adet kullanabilirsiniz ) Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 adet yeşil biber (yoksa 1 adet soğan kullanın ) 1 ..

Çay Demlenmeden Pişen Pide Börek Tarifi 06:56

Çay Demlenmeden Pişen Pide Börek Tarifi

Artan pideleri israf etmeden değerlendirmenin en nefis yoluyla tanışın: Çay demlenmeden pişen pide börek! Çok pratik bir tarif olan pide börek dilediğiniz malzemelerle zenginleşiyor, peynirli ve patatesli halleri çok can..