#Milli değerler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Barbaros Hayreddin Paşa, Rumlara Mehteri Verdi 03:17

Barbaros Hayreddin Paşa, Rumlara Mehteri Verdi

Kıbrıs açıklarında sismik arama faaliyetinde bulunan Barbaros Hayreddin Paşa Gemisi mürettebatı, münhasır ekonomik alan ihlali uyarısı yapan Rumlara mehter marşı dinleterek karşılık verdi.. Rum sahil güvenliği, Kıbrıs ..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Arda'dan Geriye Bu Hikaye Kaldı 05:24

Arda'dan Geriye Bu Hikaye Kaldı

Arda Turan... Galatasaray'da yetişen ve performansıyla hem milli takımda hem de sarı kırmızılılarla önemli işler başaran Arda, La Liga'da ve Avrupa'da şampiyon olarak önemli başarılar elde etti. Peki milli takım'dan ayrı..

  • OFSAYT tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Selçuk Bayraktar #MilliTeknolojiHamlesi MEB Sunumu 58:44

Selçuk Bayraktar #MilliTeknolojiHamlesi MEB Sunumu

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Milli Eğitim Bakanlığı 2020 Haziran Çalışma Dönemi'nde kıymetli öğretmenlerimizle bir araya geldi. Selçuk Bayraktar, öğretmenlerimize yaptığı..

Sabiha Gökçen Türk bayrakları ile donatıldı 02:19

Sabiha Gökçen Türk bayrakları ile donatıldı

Sabiha Gökçen Havalimanı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında Türk bayrakları ile donatıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında İstanbul Sabiha Gökçen..

Bunu Yapmak Zorundayız 02:24

Bunu Yapmak Zorundayız

Milli Takımımızın oyuncularından Cenk Tosun Linki kaldır , Finlandiya maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kendilerinden olan büyük beklentileri karşılayamadıklarını belirten Cenk, Beklentiler büyük olunca üzüntü de bü..

Unvanı Bu 11 Koruyacak 01:34

Unvanı Bu 11 Koruyacak

Süper Lig'in 8 haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da Igor Tudor kadroyu büyük oranda koruyacak. Kazanan kadroyu zorunlu olmadıkça değiştirmek istemeyen Hırvat çalıştırıcı yedek bekleye..

Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi 00:27

Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi

İspanyol milli futbolcu Juan Mata'nın öncülük ettiği yardıma muhtaçlara destek vermek amacıyla kurulan Common Goal (Ortak Amaç) hareketine, Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım'dan destek geldi. Futbolcuların maaşlarının m..

Naim Süleymanoğlu Yaşamını Yitirdi 02:26

Naim Süleymanoğlu Yaşamını Yitirdi

Uzun süredir hastanede tedavi gören Milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun hayatını kaybettiği bildirildi. Hastaneden Naim Süleymanoğlu'nun ölüm nedeni hakkında henüz açıklama yapılmadı. 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Ö..

  • BETA tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı 01:06

Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı

Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın gençler kategorisi tek erkekler ikinci tur maçında Çekya'dan Dalibor Svrcina'yı 2-0 yenen 17 yaşındaki milli tenisçi Yankı Erel üçüncü tura yükseldi. Yankı Erel, Melbourne kentinde dev..

Emekli Damızlık Süper Diego 00:03

Emekli Damızlık Süper Diego

Ekvador, 1960'lı yıllarda nesillerinin tükenmesini önlemek için Galapagos Milli Parkı'nda ürüme programı altına aldığı 15 dev kaplumbağayı doğal yaşam ortamına bıraktı. Serbest bırakılan kaplumbağalardan biri de 100 yaşı..

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı 02:35

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce (ERAGEM), koronavirüse karşı geliştirilen yerli ve milli ERUCOV-VAC inaktif aşısının insan deneyleri başladı. Aşının ilk..

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜYOR! 08:05

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜY

200 km menzilden düşmanı imha edecek tcg anadolunun ana silahı Müthiş yerli füzede sona gelindi. Atıldıkltan sonra deniz yüzeyine inanılmaz yakın uçarak radarlarda görülmeyen ve düşman savaş gemilerini tek atışta ortadan..

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu 00:35

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Irak kuzeyi Avaşin bölgesinde, 17 Eylül 2021 tarihinde Piyade Uzman Çavuş Ümit Solak, EYP patlaması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm..

29 Ekim Kutlamasında Skandal Görüntü 02:33

29 Ekim Kutlamasında Skandal Görüntü

29 Ekim Kutlamasında Skandal Görüntü CHP'li Bursa Nilüfer Belediyesi'nin yaptırdığı Nilüfer Belediyesi Özlüce İlkokulu'nda, 29 Ekim kutlamaları sırasında büyük bir skandala imza atıldı. Özlüce İlkokulu'nda, 29 Ekim kutl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Ülkelere Göre Güzellik Anlayışı 00:58

Ülkelere Göre Güzellik Anlayışı

Ülkelere göre güzel kadın kriterleri, ülkelere göre güzellik anlayışı, dünyada güzellik anlayışı, dünyada güzel kadın kriterleri..

  • Kadınca tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsal Değerlere Hakaret Hürriyet'i 07:52

Kutsal Değerlere Hakaret Hürriyet'i

Gazeteci - Yazar Hikmet Genç, A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında, Hürriyet yazarı Mehmet Yılmaz'ın 'Resepsiyonu Kuran-ı Kerim ile açmak' başlıklı skandal yazısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu....

Minikler Temiz Çevre İçin Klip Hazırladı 01:19

Minikler Temiz Çevre İçin Klip Hazırladı

Afyonkarahisar Nasreddin Hoca Anaokulunun minik öğrencileri, Değerler Hareketi projesi kapsamında temiz bir çevre için Yere Tükürme Dünyamı Kirletme isimli klip hazırladı...

  • JET TV tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Piyasadaki Suların PH Testi İzlemeden Su Almayın 09:30

Piyasadaki Suların PH Testi İzlemeden Su Almayın

Bu test ile ilgili dikkat edilmesi gereken en önemli konu şu: bu testin sonucu suların kirli ya da temiz olduklarını veya sağlıklı/sağlıksız ayrımı yapmıyor. Bu test sadece ilan edilen pH değerleriyle gerçek değerler tut..

  • JET TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgi..... 00:45

Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgi.....

MAŞAALLAH ne mutlu bu sevgiyle , merhametle çocuklarını yetiştiren ailelere. Değerler kavramını yaşlara göre aşılamakta çok güzel..

  • PengoTV tarafından
  • 168 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Derya Su - Anlayana Feat Reygy Kougan Ray 03:47

Derya Su - Anlayana Feat Reygy Kougan Ray

Anlayana Hatırla umudumuz vardı Kalbimi yeminlerin sardı Sözlerini ihanet çaldı Bak geriye dedikodu kaldı Zorlama zamanın doldu Yalanlarına kalbim doydu Eskı değerler kayıp oldu Nerde durduğun beli oldu O yetmiy..

Star Trek Sonsuzluk Film İzle 2:02:21

Star Trek Sonsuzluk Film İzle

Star Trek Sonsuzluk Star Trek Beyond Film İzle : Atılgan gemisinin mürettebatı, 5 yıllık görevlerinin 3. yılını geride bırakmışken kendilerini uzayın derinlerinde ıssız bir bölgede bulur. Atılgan büyük hasar görmüş, Kap..

  • Film İzle tarafından
  • 3.879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kış Testinde Yakalalan BMW X7 05:31

Kış Testinde Yakalalan BMW X7

BMW’nin yeni amiral gemisi ilk kez bu kadar net karşımızda. “Gerçekten mükemmel olacak.” BMW geliştirme ekibinin bu cümleyle tanımladığı X7 projesinde her geçen gün sona yaklaşıyoruz. Geçtiğimiz kasım ayı içerisinde kamu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eba, 9. Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 1.Bölüm İzle 15:48

Eba, 9. Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 1.Bölüm İzle

genclik-ve-degerler..

  • EBA tarafından
  • 160 görüntüleme
  • 4 yıl önce