#Milli değerler

Bekleyen TEHLİKELER! 1:03:54

Bekleyen TEHLİKELER!

Yok Edilecek Değerler..

  • STUDIO AS tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilmemeli 01:07

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilm

Almanya’da 53. Münih Güvenlik Konferansı’nda konuşan Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen terörizme karşı mücadelenin İslamiyete karşı bir mücadele gibi gösterilmemesi gerektiğini söyledi. ABD Savunma Bakanı Jame..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

Türkiye’nin Bu İşte Ne Kadar Kararlı Olduğu Ortaya Çıktı 03:18

Türkiye’nin Bu İşte Ne Kadar Kararlı Olduğu Ortaya Çıktı

ABD bölgede maça 11 kişi ile çıkmak istemiyor. 22 kişi artı hakemlerle beraber çıkmak istiyor. Amerika kim kaybederse kaybetsin kazanan kendisi olmak istiyor. Burada hem PKK'yı ve YPG'yi kendi hedefleri doğrultusunda kul..

  • En Yeniler tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nesnelerin İnterneti Nedir 03:17

Nesnelerin İnterneti Nedir

Internet of things? Neler oluyordu? Şimdi de nesneler mi birbirleriyle iletişim mi kuruyordu? Bu ve benzeri pek çok sorunun cevabı kitaplarda. Kitap okuyun. :) Nesnelerin İnternet'i (Internet of Things, kısaca IoT), fiz..

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç 03:31

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç

Mercedes G63 6×6’nın ardından bu sınıfta gördüğümüz en etkileyici projelerden birisiydi. 6 metrelik uzunluğuyla Mercedes’ten yarım metre gibi bir farkla daha ileride konumlanan model, her birinin ebatları 1.185 milimetre..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adanalı doğa tutkunları, Kayseri'nin saklı güzelliklerini keşfetti 02:40

Adanalı doğa tutkunları, Kayseri'nin saklı güzelliklerini keşfetti

Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü (PRODOSS), Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki Soğanlı Vadisi ile Avla Kanyonu'nda tarih ve doğa gezisi düzenledi. Egzotik bir yapıya sahip, yer yer bir metreye kadar daralan ..

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv 2:21:46

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv

Kızılcık Şerbeti 42. Bölümünde; Nilay ve Mustafa’nın gerçeği ortaya çıkarmak için giriştikleri oyun Abdullah tarafından bozulacak ancak bu olay üçünün arasında sır olarak kalacaktır. Son gelişmeleri konuşmak üzere buluş..

Avrupa'daki Gururumuz 03:31

Avrupa'daki Gururumuz

Avrupa'daki Gururumuz Hokeyde 50'den fazla milli maça çıkan Gaziantepli genç sporcu Songül Gültekin, 18 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda, turnuvanın en iyi kadın oyuncusu'' unvanına sahip oldu...

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Ağır Hasar Alıp Restore Edilen 17. Yüzyıldan Kalma Harita 04:18

Ağır Hasar Alıp Restore Edilen 17. Yüzyıldan Kalma Harita

İskoçya'daki bir bacada bulunan 17. yüzyıldan kalma bir harita İskoçya Milli Kütüphanesine plastik bir torba içerisinde getirildi. Kırılgan olan haritayı çözmek imkansız gibi görünüyordu. Fakat Milli Kütüphane çalışanlar..

  • TRT OKUL tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Döviz Kararımız Bir Başka Ülkenin Aleyhine Asla Değil 01:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Döviz Kararımız Bir Başka Ülkenin Aleyhine Asla

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Döviz yerine milli paramızı kullanma kararımız, bir başka ülkenin ekonomisi aleyhine bir faaliyet asla değildir. dedi...

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Öğrenciler Cep Tamirinden Aylık Bin Lira Kazanıyor 02:21

Öğrenciler Cep Tamirinden Aylık Bin Lira Kazanıyor

Okul sanayi iş birliği kapsamında General Mobile ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında kurulan atölyelerde iki meslek lisesinin öğrencileri cep telefonu ve tablet tamiri yaparak aylık ..

Başbakan Yıldırım_ İki Ülke Yeni Bir Savaş Uçağı Geliştirme Projesi Üzerinde Çalışacak 01:03

Başbakan Yıldırım_ İki Ülke Yeni Bir Savaş Uçağı Geliştirme Projesi Üz

Başbakan Yıldırım, Milli Muharip Uçak Projesi'ni geliştirmeye yönelik Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. ile İngiliz savunma devi BAE Systems arasında çerçeve sözleşme imzalandığını bildirdi...

Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon 00:33

Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon

Fransa’da iktidardaki Sosyalist Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı belli oldu. Ön seçimlerin ikinci turunda eski Başbakan Manuel Valls’e karşı mücadele veren Benoit Hamon sandıktan ilk sırada çıktı. Yüksek katılım oranının sa..

30 Yıl Ara Verdiği Judoda Şampiyonluk Hedefliyor 01:46

30 Yıl Ara Verdiği Judoda Şampiyonluk Hedefliyor

Judo Milli Takımı'ndan 1980'li yıllarda ayrılmak zorunda kalan 62 yaşındaki Ahmet Özdemir, 6 yıl önce tekrar başladığı bu sporda, Avrupa ve dünya şampiyonalarında altın madalya hedefliyor...

İkinci Yarıyıl Okul Sütü Dağıtımıyla Başladı 00:46

İkinci Yarıyıl Okul Sütü Dağıtımıyla Başladı

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Sağlık Bakanı Akdağ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, okul sütü programı kapsamında Batıkent Kent Koop İlkokulunda öğrencilere süt dağıttı...

122 Bin ByLock Kullanıcısından 910'u Akademisyen Çıktı 00:40

122 Bin ByLock Kullanıcısından 910'u Akademisyen Çıktı

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın tespit ettiği 122 bin ByLock kullanıcısından 910'u akademisyen çıktı. Savcılık listeyi, YÖK'e gönderdi. Öğretim üyeleri hakkında işlem başlatıldı...

Lukas Podolski Veda Maçı  Almanya 1-0 İngiltere  Maç Özeti 22.03.2017 03:19

Lukas Podolski Veda Maçı Almanya 1-0 İngiltere Maç Özeti 22.03.2017

22/03/2017′ de Milli Takımlar Hazırlık maçlarında karşılaşan Almanya – İngiltere maçında; Ev sahibi Almanya konuk ettiği İngiltere karşısında ilk yarısını 0-0 beraberlikle kapattıgı maçın ikinci yarısında maçı 1-0 kazand..

Lukas Podolski'den Füzeli Veda 01:03

Lukas Podolski'den Füzeli Veda

Alman Milli formasına İngiltere maçıyla veda eden Galatasaray'ın yıldızı Lukas Podolski dillere destan bir jübile yaptı. 69. dakikada 31 yaşındaki futbolcunun golüyle karşılaşmadan galip ayrılırken tribünde Poldi'ye büyü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Terim'e Messi Mi Ronaldo Mu Sorusu 00:49

Fatih Terim'e Messi Mi Ronaldo Mu Sorusu

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Milli Takım Taraftar Kulübü Bünyesinde Kurulan Milli Takım Çocuk Kulübü 'nün Etkinliğine Katıldı...

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..