#Milli değerler

Bir Parka Bırakılan 14 Kurt ve Ardından Yaşanan Değişimler! 01:59

Bir Parka Bırakılan 14 Kurt ve Ardından Yaşanan Değişimler!

1995'te Yellowstone Milli Parkı'na 14 kurt bırakılmış ve arkasından muhteşem olaylar gözlenmiş. İlk başta geyikler üzerinde gözlemlenen değişim sonra bitkiler üzerinde gözlemlenmiş. Sonucunda ise milli parkın genelinde....

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 19.Bölüm - Semih Erden Takımın Başında! 04:31

Adı Efsane 19.Bölüm - Semih Erden Takımın Başında!

Milli Basketbolcu Semih Erden, final maçına hazırlamak için takımın başına geçiyor. Tarık'ın yaşadığı olay sonrası takımın başına geçip geçmeyeceği belli değildir. Takım ise final maçına hazırlanmak zorundadır. Efsane'ni..

  • ANKA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buz Hokeyinde Rusya'ya 42-0 Mağlup Olduk 04:14

Buz Hokeyinde Rusya'ya 42-0 Mağlup Olduk

2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde Türkiye ve Rusya Federasyonu buz hokeyi grup müsabakasında karşı karşıya geldi. Karşılaşma Rusya’nın 42-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Buz Hokeyi Arena'da oynanan karşılaşma..

Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru 03:39

Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru

Dünya dalış rekortmeni milli sporcu Derya Can, buzla kaplı gölde 120 metrelik yatay dalışla yeni bir dünya rekoru kırdı. Avusturya'nın Weissensee kentinde 35 santimetre kalınlığındaki buzla kaplı Weissensee Gölü'nde reko..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Sneijder Tarih Yazmanın Eşiğinde 00:40

Sneijder Tarih Yazmanın Eşiğinde

Daha önce 130 kez Hollanda Milli Takım formasını giyerek Van Der Sar'ın rekorunu egale eden Wesley Sneijder, Lüksemburg karşısında sahaya çıkması halinde 131. kez milli olacak ve Portakallar'ın bu alandaki 1 numarası ola..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Kosava 1 - 4 Türkiye Maçın Özeti 03:48

Kosava 1 - 4 Türkiye Maçın Özeti

A Milli Takımımız, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Kosova'yı 4-1 yendi. Milli takımımız, böylece krizlerle geçen bir haftayı mutlu tamamlamış oldu...

  • OFSAYT tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda Turan Umreden Döndü 01:10

Arda Turan Umreden Döndü

Milli takım kadrosundan çıkarılmasından kısa süre sonra umreye giden Barcelonalı futbolcu Arda Turan, İstanbul’a döndü. A Milli Futbol Takımı'nın Makedonya ile Üsküp'te oynadığı hazırlık maçı sonrası takım uçağında Mil..

THY'den Babalar Günü'ne Özel Video 04:38

THY'den Babalar Günü'ne Özel Video

Türk Hava Yolları (THY), resmi sponsoru olduğu Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncularına sürpriz yaparak, babalarıyla hazırladığı video, izleyenlere duygusal anlar yaşattı...

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu 03:10

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu

Milli Takım’da yaşanan Arda Turan krizi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Konuya son olarak Prof. Dr. İlber Ortaylı yorumlarıyla dahil oldu. CNN TÜRK’te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan İlber Ortaylı, Arda ..

Bilgi Ve Birikimiyle Fark Yaratır 04:39

Bilgi Ve Birikimiyle Fark Yaratır

Galatasaray ve milli takımda forma giymiş eski futbolcu ve teknik direktör Bülent Korkmaz, beIN Transfer programında A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Lucescu'yu değerlendirdi...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Terim Aslında Kim? 08:35

Fatih Terim Aslında Kim?

Türk Futbol tarihinin en önemli futbolcu ve teknik direktörlerinden birini, bir döneme damgasını vurmuş Fatih Terim’I tarih nasıl yazacak? Sizler onu nasıl hatırlayacak, çocuklarınıza nasıl anlatacaksınız? Kavgaları, sk..

  • JET TV tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek 03:55

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek

Bakan Yılmaz: Sözleşmeli öğretmenlik ve mülakat devam edecek (2) SORUNLARIMIZ VAR AMA AZALTTIK Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile birlikte Türkiye İşçi Sendikaları..

Nuri Şahin O Anları Anlattı! 01:41

Nuri Şahin O Anları Anlattı!

Milli futbolcu Nuri Şahin, Monaco ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçı öncesi, Dortmund takım otobüsüne yönelik bombalı saldırı sırasında neler yaşadığını anlattı. O dehşet dakikalarını anlatan milli oyuncu patlama sesiyle ..

  • OFSAYT tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neymar Jr İnanılmaz Hareketler 03:36

Neymar Jr İnanılmaz Hareketler

İspanyol kulübü FC Barcelona ve ileri veya kanat oyuncusu olarak Brezilya milli takımında oynayan Brezilyalı profesyonel bir futbolcu olduğunu ve aynı zamanda Milli Takım Kaptanı...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rıza Kayaalp 2017 Dünya Şampiyonu Oldu 04:58

Rıza Kayaalp 2017 Dünya Şampiyonu Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rıza Kayaalp'e tebrik telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. kez Dünya Şampiyonu olan Milli güreşçimiz Rıza Kayaalp'i telefonla arayarak tebrik etti..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Makus Talihin Döndüğü Savaş  Sakarya 04:10

Makus Talihin Döndüğü Savaş Sakarya

Ağustos 1921'e gelindiğinde Anadolu'da yürütülen Milli Mücadele hareketi zor durumdaydı. Eskişehir-Kütahya savaşını kazanan Yunan ordusu hızla Ankara'ya doğru ilerlerken I. Meclis'in Ankara'dan Kayseri'ye taşınması günde..

MİT'in Tabelası Değişti 00:52

MİT'in Tabelası Değişti

Kanun Hükmünde Kararname ile Cumhurbaşkanlığına bağlanan Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı'nın giriş kapısındaki yazıda yer alan Başbakanlık ibaresi Cumhurbaşkanlığı olarak değiştirildi...

Enes Ünal'dan Muhteşem Başlangıç 01:21

Enes Ünal'dan Muhteşem Başlangıç

Milli futbolcumuz Enes Ünal Enes Ünal La Liga'da ilk golünü kaydetti. Villarreal'in Real Betis'i 3-1 mağlup ettiği maçta 69. dakikada oyuna dahil olan milli oyuncumuz, 77. dakikada skoru 3-1'e getirdi...

Enes Ünal'dan Muhteşem Başlangıç 01:21

Enes Ünal'dan Muhteşem Başlangıç

Milli futbolcumuz Enes Ünal La Liga'da ilk golünü kaydetti. Villarreal'in Real Betis'i 3-1 mağlup ettiği maçta 69. dakikada oyuna dahil olan milli oyuncumuz, 77. dakikada skoru 3-1'e getirdi...

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi 03:43

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pakistan Dışişleri Bakanı Hoca Muhammed Asıf ile bir araya geldi. İkili orak basın toplantısı düzenledi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel'in Türkiye'ye silah..

Orta Sahadan Müthiş Frikik Golü 00:29

Orta Sahadan Müthiş Frikik Golü

Bangladeş U18 Milli Takımı ile Nepal U18 Milli Takımı'nın karşılaştığı maçta Nepal'de forma giyen Roman Limbu, orta sahadan attığı inanılmaz frikik golüyle maça damgasını vurdu...

Pique'ye Antrenmanda Şok Sözler 01:05

Pique'ye Antrenmanda Şok Sözler

İspanya Milli Takımı, Arnavutluk ve İsrail maçlarının hazırlıkları için toplanırken, antrenmanda Pique protesto edildi. İspanyol taraftarlar Katalan futbolcuya küfürlü tezahüratlar yaparken, Milli takımı bırak şeklinde..

Minikler Sordu  Milliler Terledi 00:30

Minikler Sordu Milliler Terledi

Milli Takım Çocuk Kulübü üyeleri, Ay-Yıldızlıların Antalya kampına girdi! Hayranı oldukları futbolcularla tanışan minikler bakın onlara neler sordu? İşte Emre, Mehmet, Burak, Nuri ve Sabri'nin Çocuk Kulübü ile buluşması...

Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti - 6 Ekim 2017) 04:23

Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti - 6 Ekim 2017)

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde A Milli Takımımız İzlanda ile Eskişehir'de karşılaştı. Grupta kaderimizi belirleyecek olan kritik mücadele ye çok kötü başladı ve öyle de devam etti. İzlanda; Gudmudsson(33'), Bjarnas..

Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti) 03:55

Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti)

A Milli Futbol Takımımız, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki 9. maçında Eskişehir'de karşılaştığı İzlanda'ya 3-0 mağlup olarak Rusya'ya gitme umutlarını tüketti...

İşte Sosyal Medyaya Damga Vuran Video 00:50

İşte Sosyal Medyaya Damga Vuran Video

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda İngiltere'yi 2-1 yenerek şampiyon oldu. Şampiyonluk, takım kaptanı, mayına basarak bir ayağını kaybeden gazi Osman Çakmak'ın son dakikada attığı golle geli..