#Milli piyango gerçekleri

Trabzonspor'da Savunma Kurgusu Değişiyor 01:11

Trabzonspor'da Savunma Kurgusu Değişiyor

Milli takım arasına Beşiktaş beraberliğe ile giren Trabzonspor'un milli arada dersi savunma . İlk 7 hafta itibariyle 16 golle en golcü sezon başlangıçlarından birine imza atan Trabzonspor, yediği 15 golle de en fazla g..

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya  Çıktı 01:26

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya Çıktı

Milli takımlar arasında 3 günlük iznin ardından çalışmalarına başlayacak Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş, performansı istediği seviyede olmayan ve forma şansı bulamayan oyuncularla özel olarak ilgilenecek. Takt..

1984 Yılı TV Reklam KUŞAĞI 08:15

1984 Yılı TV Reklam KUŞAĞI

EMsan,Pttt,Mitsubishi,Ülker,Arko Krem,Ege Seramik,Tat,Diana,six de savoie,Milli Piyango,Aksu,Moda Örgü ürünleri,La vache qui rit,Lassa,Ytong..

TRT Reklam Kuşağı (1986) 4 09:32

TRT Reklam Kuşağı (1986) 4

Milli Piyango (Zeki Alasya & Metin Akpınar) Sabah Pazarlama Alo (Nilgün Belgüm) Evin Güneş İller Ansiklopedisi Omo Emsan Tercüman Simtel (Hayri Caner, Zeki Alpan, Ahmet Turgutlu) Bio Tursil Salina Güneş İller Ansiklopedi..

Şahika Ercümen Kimdir? 03:50

Şahika Ercümen Kimdir?

Profesyonel Serbest Dalgıç, Serbest Dalış Eğitmeni, Beslenme ve Diyet Uzmanı. 2014 yılı itibarıyla serbest dalış alanında 6 adet resmi dünya rekoru sahibidir. Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur..

70 Milyonluk İkramiyenin Sahibi Kim 16:42

70 Milyonluk İkramiyenin Sahibi Kim

Milli Piyango İdaresi'nin 2019 yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanan talihli sonunda ortaya çıktı...

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Yener Yine Uslu Durmadı Rakiplerini Kızdıracak 04:46

Hande Yener Yine Uslu Durmadı Rakiplerini Kızdıracak

Ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki akşam katıldığı bir radyo programı sonrası görüntülendi. Yener, rakiplerini kızdıracak açıklamalarda bulundu. Dünyaya açılma hedefleri olan Hande Yener, önceki akşam objektiflere yansıdı...

  • BETA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlhan İrem ANLASANA 04:25

İlhan İrem ANLASANA

Her sevinci her kederi En olumsuz sevgileri Sonsuz denen gokleri Herseyin sonu varsa Ayrılıkların da sonu var Bir gün çıkıp geleceksin İçimde bir ümit var Yeniden seveceksin Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle..

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız 03:39

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız

Fransız kaldın güzel gel gel aramıza gel Derinlere daldın güzel gel gel aramıza gel Sen buraya aitsin gel gel aramıza gel Ayrı gayrılık bitsin gel gel aramıza gel Aramıza gel gel bul kendini gel gel aramıza gel Kald..

Tarih Kitaplarında Yer Almayan 10 Gerçek Olay 07:02

Tarih Kitaplarında Yer Almayan 10 Gerçek Olay

Tarih kitaplarında asla işlenmeyen, duymadığınız yada duyduğunuz da şaşkınlıkla karşılayacağınız, akıl almaz sıradışı tarihi gerçekleri sizler için derledik.İyi seyirler dilerim.Kanalımıza abone olmayı lütfen unutmayın...

  • ANKA tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlıda Harem 03:42

Osmanlıda Harem

Yıllarca Padişahın özel zevk ve eğkenceye dayalı sarayın bir kurumuymuş gibi gösterilen Harem hakkındaki doğru ve gerçekleri videomuzda kısaca anlatmaya çalıştık.Umarım beğenirsiniz, yorum ve önerilerizi bekliyorum ve ..

  • ANKA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlıda Harem-2 03:42

Osmanlıda Harem-2

Yıllarca Padişahın özel zevk ve eğkenceye dayalı sarayın bir kurumuymuş gibi gösterilen Harem hakkındaki doğru ve gerçekleri videomuzda kısaca anlatmaya çalıştık.Ney sesi eşliğinde seslendirdiğimiz Harem gerçekleri anlat..

  • ANKA tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbullu Gelin 16. Bölüm 2. Fragman (Sezon Finali) 00:51

İstanbullu Gelin 16. Bölüm 2. Fragman (Sezon Finali)

İstanbullu Gelin’in sezon finali bölümünde artık tüm gerçekleri Süreyya ile paylaşmak isteyen Faruk, içini annesini döküyor. Konuşmaya şahit olan Senem, büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Peki, Süreyya gerçekleri öğrenecek mi?..

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Meryem 3. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Meryem 3. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 3. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Savaş, gerçekleri öğrenmek için Meryem'i konuşturmaya çalışıyor! Oktay, Savaş'ın gerçekleri öğrenmesini engelleyebilecek mi?..

İki Yalancı - İki Yalancının Mutlu Sonu 05:25

İki Yalancı - İki Yalancının Mutlu Sonu

Birbirleri hakkındaki gerçekleri öğrenen Duygu ile Serkan, daha fazla ayrı kalamıyor ve hayatlarını birleştirmeye karar veriyorlar. Duygu, Alp ile bir arada olamayacağını anlamıştır ve hakkındaki tüm gerçekleri söylemeye..

  • ANKA tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 7.Bölüm - Meryem Ölecek Mi 04:36

Meryem 7.Bölüm - Meryem Ölecek Mi

Savaş yeni bir plan yapıyor; gizli gerçekleri öğrenmek için herkesi topluyor! Meryem'in artık bir şey saklamak istememesi üzerine silah patlıyor! Derin ile savcı Oktay'ın birlikte hareket ettiğini düşünen Savaş, yeni bir..

  • ANKA tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Düzen - İnsan 03:55

Kara Düzen - İnsan

Kara Düzen - İnsan Dinle İnsan şarkı sözleri ile Çok değil aslında kendimden vazgeçtim Bu benim bu yolu ben kendime seçtim Sizleri kandırıp yolunuzdan aldım Gerçekleri saptırdım Sözlerim yalanlarla doluyken Gözyaşl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuzey Güney 5. Bölüm - Full Bölüm 2:01:15

Kuzey Güney 5. Bölüm - Full Bölüm

Güney’le ilgili gerçekleri öğrenen Cemre, her geçen gün Güney’den daha da uzaklaşıyor. nnGüney’in yerine yıllarca Kuzey’in hapiste kaldığını öğrenen Cemre, bu sırra dair tüm gerçekleri öğrendiğinde, büyük bir hayal kırık..

  • Dizi TV tarafından
  • 253 görüntüleme
  • 4 yıl önce
HERKESİ UYARIYORUM! 1:25:00

HERKESİ UYARIYORUM!

GELEMEZLER! DEPREM GERÇEKLERİ! SEÇİM ÖNCESİ BÜYÜK TEHLİKE! Banu Avar nasıl uyarmıştı? Deprem sonrası İlk 48 saatin önemi! TSK neden sahada değildi? Sahra hastanelerinin önemi nedir? 1999 depreminde neler yaşanmıştı? Em..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Arda Turan ve Burak Yılmaz'dan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Düeti 00:22

Arda Turan ve Burak Yılmaz'dan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Düeti

Üç maç aradan sonra milli takıma çağrılan isimlerden olan Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın birlikte yaptığı düet sosyal medyada olay oldu. Kosova maçıyla birlikte Milli Takım'a dönen Arda Turan ve Burak Yılmaz, Barış Manço'..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

'Kanatlı Güdüm Kiti' Görücüye Çıktı 00:34

'Kanatlı Güdüm Kiti' Görücüye Çıktı

Milli imkanlarla üretilen ve testleri devam eden 'Kanatlı Güdüm Kiti', mevcut MK83 ve MK82 bombalarının menzilini 100 km'ye kadar çıkaracak. Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabından 'Kanatlı Güdüm Kiti'ne ait..

Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti 00:34

Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu evinde ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreni dolayısıyla geldiği Sakarya'da, Sofuoğlu ile görü..

Başbakan Yardımcısı Kaynak: 'Yurt Yılda İki Kez Denetleniyor 05:49

Başbakan Yardımcısı Kaynak: 'Yurt Yılda İki Kez Denetleniyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, çıkan yangında 12 kişinin hayatını kaybettiği yurdun Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yılda iki kez denetlendiğini, en son haziran ayında denetleme yapıldığını söyledi. Başbakan Yardı..

Tsk, 20'nci Atak Helikopterine Kavuştu 01:45

Tsk, 20'nci Atak Helikopterine Kavuştu

Milli imkanlarla üretilen ATAK helikopterinin 20'ncisi, Milli Savunma Bakanı Işık ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak'ın katıldığı törenle TSK'ya teslim edildi...

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Yumrukla Degaj Yapan Kaleci 00:23

Yumrukla Degaj Yapan Kaleci

Suriye Milli Takımı Kalecisi Ibrahim Alma, milli takım arasının en çok konuşulan futbolcularından oldu. Bunun sebebi ise 25 yaşındaki kalecinin degaj stili.....

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..