#Milli piyango gerçekleri

Cebi Değil Gönlü Zenginler 02:20

Cebi Değil Gönlü Zenginler

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

Kör Müsün Yahu 01:24

Kör Müsün Yahu

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

Pilot Osman 01:41

Pilot Osman

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica Festivali 04:06

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica F

Avusturya'nın Linz şehrinde gerçekleştirilen Ars Electronica Festivali teknoloji, sanat ve bilimle alakalı çalışmaları bir araya getiriyor. Kore ve İngiltere’den gelen takımlar birlikte çalışarak ışık bariyerleri içer..

Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile zorla evlenen Aslı, ağabeyi Cem'in durumunu anlamasını istiyor; Namık Emirhan ile Ferhat karşı karşıya geliyor! Tehditlere boyun eğmek zorunda kalan Aslı, zorla Ferha..

Kavga Yeni̇den Alevlendi̇ Ebru Yaşar, Demet Akalın’ı Yalanladı 07:35

Kavga Yeni̇den Alevlendi̇ Ebru Yaşar, Demet Akalın’ı Yalanladı

Demet Akalın, Ebru Yaşar arasındaki Hermes çanta kavgası son sürat devam ediyor. Akşam Gazetesi'nde yazan şarkıcı Ebru Yaşar, Demet Akalın'ın Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserde modacı Nur Yerlitaş ve eski fu..

  • BETA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 19. Bölüm Fragmanı 00:51

Meryem 19. Bölüm Fragmanı

Meryem 19. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, uğursuz geceyle ilgili konuşmaya başlıyor! Meryem, tüm gerçeği Savaş'a itiraf edecek mi? Meryem, tüm bildiklerini Burcu'ya anlatmıştır. Güçlü ise orada duyduklarıyla sessizliğe..

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı yayında! İzinsiz başka bir eve girdiği için hapse atılan Savaş, çıkar çıkmaz intikam için Oktay ile hesaplaşıyor! Meryem ile Savaş'ın yakınlığından rahatsız olan Oktay, onları ayırabilmek içi..

Genç Bir Kızın Yaşadığı Dramatik Anlar 11:42

Genç Bir Kızın Yaşadığı Dramatik Anlar

Hayata dair bir video gerçekleri videolara yansıtmak zor ama cidden buradaki olay kalbimize dokunuyor ...

  • JET TV tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kız Arkadaşa Söylenmicek Seyler 04:23

Kız Arkadaşa Söylenmicek Seyler

Kadınlar her zaman dürüst erkeklerden hoşlanır ama bazen gerçekleri duymaktan ziyade kendi akıllarından geçen şeyleri erkeklerden duymak isterler..

  • JET TV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Psikodrama Oyunlarıyla Neler Amaçlanır 03:48

Psikodrama Oyunlarıyla Neler Amaçlanır

Psikodrama oyunlarıyla kişinin gerçekleri net olarak görebilmesi amaçlanır. Girilen roller, farklı bakış açılarının ortaya çıkmasını sağlar. Kişi, benliğini ve mevcut sorunlarını daha iyi yorumlayabilmeye başlar...

  • NABIZ tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Ve Demet Şener Pişti Oldu  Yeşim Salkım Yanlış Bilinen Gerçeği Açıklıyor 03:49

Demet Akalın Ve Demet Şener Pişti Oldu Yeşim Salkım Yanlış Bilinen Ge

Yeşim Salkım; Demet Akalın ve Demet Şener'in hakkında açıklamalarda bulunuyor. Yeşim Salkım; Demet Şener, Demet Akalın ve İbrahim Kutluay hakkında yanlış bilinen gerçekleri açıklıyor. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yapar..

  • BETA tarafından
  • 1.588 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 29. Bölüm 2. Fragmanı 00:52

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Tutku, intikam planı için harekete geçiyor! Havuç, bu planın içerisine dahil oluyor! Haluk'un gerçekleri öğrenerek Tutku'yu kovması bir son değil, daha büyük intikamlar ..

Somali Korsanları Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:38

Somali Korsanları Türkçe Altyazılı Fragmanı

Somali Korsanları Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Gazetecilikte kendini göstermek için bir tercih yapmak zorunda kalan Jay, kendi ailesinin yanında yaşadığı bodrum katını dünyanın en tehlikeli suçluları aras..

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı, Ferhat'ın gönül yaralarını sarmaya çalışıyor; ikili arasında yeni bir yüzleşme baş gösteriyor! Ferhat'ın göründüğü gibi biri olmadığını anlayan Aslı, Ferhat'ın geçmişi..

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı yayında! Tutku ile aynı ortamda olmaya bile dayanamayan Meltem, aynı evde kalınca ne yapacak? Duygu'nun gelişiyle şaşkına dönen Meltem ve Haluk'un mutluluk oyunu tüm dengeleri değişt..

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı'nın başı büyük bir belaya giriyor; onu kurtaran yine Ferhat oluyor! Aslı'yı ortadan kaldırmak isteyen Namık Emirhan, eski defterleri açar. Aslı'nın mahkemelik olduğu bi..

İnsanlık Suçu 5. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

İnsanlık Suçu 5. Bölüm 2. Fragmanı

İnsanlık Suçu 5. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Cemal ve Gökhan'ın kardeş olduğu gün yüzüne çıkıyor! Sami, geçmişe ait gerçekleri itiraf etmeye başlamıştır. Cemal'in babası olduğunu söyleyen Sami, Gökhan ile de kardeş oldu..

En Samimi Magnum Reklamı 00:13

En Samimi Magnum Reklamı

Magnum Reklamlarında ki gerçekleri göz önüne seren, çiftimiz kendilerince samimi bir reklam çekiyor. İzleyelim...

  • JET TV tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat, gerçek babasının kimliğini öğrenecek mi? Ferhat, babası Nejdet'in ölümünde parmağı olan Namık Emirhan'ı yakalamış ve onu öldürmek üzeredir. Fakat Namık'ın ağzından..

Kayıp Aranıyor Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:38

Kayıp Aranıyor Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bazen gerçekleri ararken, daha fazla soru bulursunuz... #KayıpAranıyor fragmanını kaçırmayın. Eylül’de sinemalarda…..

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Ferhat, hakkındaki tüm gerçekleri öğreniyor; Aslı'dan başka kimsesinin olmadığını anlıyor! Yeter ile Namık Emirhan'ın konuşmalarını duyan Aslı, Ferhat'tan yıllarca saklanan ..

Thor Ragnarok Hd Türkçe Altyazılı İzle 2:10:44

Thor Ragnarok Hd Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle 1:49:51

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ellison Oswalt isimli bir suç yazarı, romanına malzeme toplamak için işlenen korkunç cinayetleri araştırmak üzere, eşi Tracy ve iki çocuğuyla birlikte ülkenin bir ucundan diğerine seyahat eder. Kiraladıkları da..

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı yayında!Tutku'nun dönüşüyle sıkıntılı günler geçiren Meltem ile Haluk, tüm problemlerin üstesinden gelebilecekler mi? Tutku'nun hayatlarına girdikten sonra mutluluğu yakalamakta güçl..

Hindistan'a Olan Bakış Açınızı Değiştirecek 30 Şaşırtıcı Gerçek 05:07

Hindistan'a Olan Bakış Açınızı Değiştirecek 30 Şaşırtıcı Gerçek

Hindistan gidip görülmesi halinde bile anlatılması çok zordur. çünkü hem sahip olduğu çeşitlilik, hem de barındırdığı tezatlar sebebiyle genelleme yapmak neredeyse imkansız. Bir yandan bir teknolojide çok hızlı ilerlerk..

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Titanik Hakkındaki Gerçekler Ortaya Çıktı 10:01

Titanik Hakkındaki Gerçekler Ortaya Çıktı

on bulgular yüz yılı aşkın süredir gömülü olan gerçekleri ortaya koyuyor. Bilim adamları, Titanic batmasının sebebinin bir buz dağı olduğu teorisini çürütmüşlerdir...

  • JET TV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnsanoğlunun sahtekarlık potansiyeli her daim şaşırtıyor beni 00:42

İnsanoğlunun sahtekarlık potansiyeli her daim şaşırtıyor beni

Bu gördüğünüz şey bir sosyal medya etkileşim (engagement) çiftliğiymiş. Hani reklam verenlerin almak için paralarını saçtığı etkileşimin çiftliği yani:) İnsanoğlunun sahtekarlık potansiyeli her daim şaşırtıyor beni...

  • PengoTV tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti 25:47

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nde sular bir türlü durulmuyor!.. Arif Sağ ve Orhan Gencebay arasındaki tartışma büyüdü. Orhan Gencebay, bugün dört arkadaşıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek MESA..

  • BETA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı 00:46

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, bebekleri konusunda anlaşmazlığa düşüyor; ikiliyi büyük bir yüzleşme bekliyor! Cem'in ölümünden sonra hayatını farklı bir yönde çizmek isteyen Aslı ile Ferhat..