#Milli piyangonun büyük İkramiyesi size Çıksa ne yaparsınız röportaj

Giyen Bayan Bandana Modelleri 2 Yeni 5 Yöntem 07:45

Giyen Bayan Bandana Modelleri 2 Yeni 5 Yöntem

Bandana bağlama stilleri hakkında gelen sorulara ikinci videoyla cevap olsun :) Yeni 5 yöntem ile bandana modellerini anlattım size...

Hindistan'da Bayram 05:45

Hindistan'da Bayram

Merhabalar; Bayramınız Mübarek olsun gönlünüze göre bir bayram geçirirsiniz inşallah. hindistan'da bugün bayramın birinci günüydü. bayram namazına gittik onuda kısa bir video çekerek size hazırladım. bayram benim neyime ..

Sebile Ölmez Kağıt Fondöten Nedir Evde nasıl Yapılır 07:37

Sebile Ölmez Kağıt Fondöten Nedir Evde nasıl Yapılır

Makyajda yeni ürünlerin en ilginci kağıt fondöten gerçekten işe yarıyor mu? Evde yapılabilir mi? Cevapları elbette videoda. Size göre gerekli mi?..

Fırında Kızartma Tarifi 03:20

Fırında Kızartma Tarifi

Yaz aylarının vazgeçilmez yemek tarifleri listesinden en üst sırada yer alan şüphesiz kızartma dır. Yağda biraz ağır olan kızartmayı bir de fırında denemenizi tavsiye ediyoruz ve size fırında kızartma tarifi videosu hazı..

Sebile Ölmez Saçlarımı Nasıl Uzattım Abhair 09:44

Sebile Ölmez Saçlarımı Nasıl Uzattım Abhair

Kadını bir anda değiştiriyor gerçektende. Bu saçların biraz kesilmesi şart, arada uçurum olunca korkunç duruyor herkeste olduğu gibi bende de. Muhtemelen pembe yapabilirim ya da hiç boyatmam. kestirmeyeceğim ki size birk..

Belgin Uruk Hayal Tülden Çapraz Nişan Başı Tesettür Hayal Tül Nişan Modeli 09:03

Belgin Uruk Hayal Tülden Çapraz Nişan Başı Tesettür Hayal Tül Nişan Mo

merhaba hanımlar beyler bu gün size hayal tülden çapraz drape Nişan başı yapım aşamasını çektik son yıllarda moda olan hem sade hem de şık gösteren çapraz drape gelin başında çok tercih ediliyor umarım beğenirsiniz i..

Tuğçe Ay Sadece 2 Dakika Pürüzsüz Lazerli Gibi Batıksız Bacaklar 05:07

Tuğçe Ay Sadece 2 Dakika Pürüzsüz Lazerli Gibi Batıksız Bacaklar

Fındıklarım Fıstıklarım Hoşgeldiniizz ; Bu videom da size Kıl,tüy muhabbeti yaptım. Belkide en muzdarip olduğumuz durumlardan birtanesi de şu bacaklarımız da ki batıklar ve aldıktan sonra ki o delik delik görüntü. Bu..

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu 04:54

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu

Cildiniz çok yağlı ise hindistan cevizi yağını yarıya indirin! Bu Maske değerlenir söyleyeyim :) Herkesin evinde olduğunu tahmin ettiğim mısır unuyla neler yapabiliriz bi düşünelim ? Mesela balık ? çok iyi giderd..

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar 03:27

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar

Merhaba benim ponçik izleyicilerim :) Kadın-erkek farketmeksizin saçlarımıza kullandığımız spreyler, jöleler, kuru şampuanlar vs fazlasıyla mat,cansız,sert olmasına neden oluyor. Bende kendi ölçülerimle kendi eklemel..

Tuğçe Ay Çok Eğlendik İkiz Makyajı 15:48

Tuğçe Ay Çok Eğlendik İkiz Makyajı

Nadireyle size elimizden geldiği kadar bi makyaj uygulaması yaptık :) Video da anılarımızdan, bilmediğimiz makyaj teknikleriden falan bahsettik :)..

Tuğçe Ay Asla Yapmaman Gerek Genital Bölge Tıraşı 04:46

Tuğçe Ay Asla Yapmaman Gerek Genital Bölge Tıraşı

Herkese Meraba :* Bu videom da size Genital Bölgenin öenminden, nasıl tıraş edilmesi gerektiğinden ve kullanılmaması gereken ürünlerden bahsettim. Umarım sizin için faydalı bir video olmuştur. BEĞEN butonuna basmay..

Tuğçe Ay Kaş Uzamasını Durduramayacaksınız 08:00

Tuğçe Ay Kaş Uzamasını Durduramayacaksınız

Merhaba benim tatlı izleyicilerim :) Bu videom da size harika bir karışım hazırladım. Kaşları seyrek olanlar, kirpiği istediği uzunlukta olmayanlar, kirpiği uzun olup dolgun olmayanlar vs vs sayarım da sayarım. . . ..

Tuğçe Ay Aydınlatıcı Yaptım Sonuca Bayıldım 02:49

Tuğçe Ay Aydınlatıcı Yaptım Sonuca Bayıldım

Merhaba, bu videomda size kırılan ya da evde kullanılmayan Fardan nasıl aydınlatıcı yapılacağını anlattım. Yapımı çok basit ve kullanımı oldukça kolay olan bu aydınlatıcı yapımını keyifle izlemenizi ve sosyal medyada ark..

Kendin Yap Evde Concealer Yapımı 02:30

Kendin Yap Evde Concealer Yapımı

** Merhaba bu videom da size evde concealer(gözaltı kapatıcısı) yaptım. Eğer göz altlarınıza uygun kapatıcı bulamıyorsanız ya da elinizde çok açık ve çok koyu kapatıcılarınız varsa bunları da karıştırarak yeni bir gözalt..

Tuğçe Ay Çok Kötü Kokuyor Yemem Ama Saçıma Sürerim - Mayonez Maskesi 07:12

Tuğçe Ay Çok Kötü Kokuyor Yemem Ama Saçıma Sürerim - Mayonez Maskesi

Herkese Merhaba, bu videomda size saçıma yaptığım maskelerden birkaç tanesini gösterdim. Umarım beğenmişsinizdir...

Tuğçe Ay Pürüzsüz Cilt İçin Sadece 10 Dakika 05:44

Tuğçe Ay Pürüzsüz Cilt İçin Sadece 10 Dakika

EN ÇOK GELEN SORULAR ; 1- JELATİN NEREDE SATILIR ? - Ben aktardan aldım. Siz de yakınlarınız da bulunan bir aktara gidip sorabilirsiniz. 2- MASKE ÖLÇÜLERİ NEDİR ? - Video da belirtmeme rağmen yine tekrar edeyim ; ö..

Sizi Uykunuzdan Edecek 15 Bilmece 13:29

Sizi Uykunuzdan Edecek 15 Bilmece

Nasıl daha zeki olursunuz. Çalışmalar, bulmaca ve bilmece çözmenin beyniniz için son derece faydalı olduğunu gösteriyor. Zekânızı keskinleştirir, hafızanızı güçlendirir ve size ufak detaylara dikkat etmeyi öğretir. Birb..

  • JET TV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şule Karaok Yeni Ürünlerle Makyaj - Mavi Makyaj 08:02

Şule Karaok Yeni Ürünlerle Makyaj - Mavi Makyaj

Üçüncü yeni ürünlerle makyaj videosunun rengi bu kez size ait! Mavi makyaj en çok istenen renk olduğu için bu videoda onu hazırladım ve açıkçası renklere karşı daha sempatik bakmaya başladım! :)) Bir sonraki rengi ve den..

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri 04:55

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri malzemelerinden birbirine belki de en çok yakışan ikili mantar ve tavuktur. Birde buna fırında pişirme eklenince alın size nefis bir yemek. Fırında mantarlı tavuk tarifi videosu ile aşama aşama her ayrınt..

Aslı Özdel Saçları Hızlı Uzatan 01:39

Aslı Özdel Saçları Hızlı Uzatan

Saçlarınız yavaş uzuyorsa,cansızsa bu ev yapımı saç maskesi tam size göre,düzenli yaptığınızda saçlarınızda değişime inanamayacaksınız :)..

Büşra Yılmaz İç Dökmeli Turuncu Yaz Makyajı Videosu 11:54

Büşra Yılmaz İç Dökmeli Turuncu Yaz Makyajı Videosu

Sonucu çok beğendiğim tam bir ilkbahar/yaz makyajıyla karşınızdayım. Değişik edit denemelerimin olduğu iç dökmeli size akıl danışmalı bir video oldu umarım beğenirsiniz...

Selma Çiçekdal 5 Adımda Göz Altı Morlukları Kapatmak 07:31

Selma Çiçekdal 5 Adımda Göz Altı Morlukları Kapatmak

Göz altınızda oluşan morlukları nasıl kapatacağınızı gösterdiğim videoma hoşgeldiniz.Size referans olması açısından elimdeki tüm ürünleri örnekledim.Umarım işinize yarar bilgiler paylaşmışımdır ,kullandığım tüm ürünlerin..

Selma Çiçekdal Su Gibi Ama Kapatıcı Fondöten 08:06

Selma Çiçekdal Su Gibi Ama Kapatıcı Fondöten

Bu videoda size beğenerek kullandığım su gibi ama kapatıcı NYX Total Control Drop Foundation Fondöteninin ilk 14 renginin önizlemesini gösterdim, bu video sponsorlu değil nitekim 14 rengi de koleksiyon olsun diye iste..

Selma Çiçekdal Mermer Tırnaklar Siyah 04:52

Selma Çiçekdal Mermer Tırnaklar Siyah

BUGÜN SİZE SİYAH MERMER DESENLİ TIRNAKLAR YAPTIIM Yves Rocher Tırnak Güçlendirici Baz NYX Black Out Siyah Oje NYX White Lie Beyaz Oje H&M Instant Armour Top Coat Üst Cila..

Merve Kutlu Likit Mat Ruj Koleksiyonum 15:58

Merve Kutlu Likit Mat Ruj Koleksiyonum

Herkese likit mat rujlarımdan merhabaa! :) İlkini paylaşmıştım ve çok heyecanlı bir şekilde 2. partını da paylaşıyorum sizlerle! :) Umarım size yardımı dokunmuştur! :) Videomu izlemekten keyif aldıysanız beğenmeyi ve pay..

Mavi Gözler İçin Makyaj 04:13

Mavi Gözler İçin Makyaj

Renkli gözler serisinin ilk makyajı 'mavi gözler' için :) Mavi gözleri en çok öne çıkaran renkleri merak ediyorsanız bu videonun size yardımcı olucagini umuyorum.Çok sevgiler :..

Çağla Çabasız Cool Kombin Önerilerim 07:06

Çağla Çabasız Cool Kombin Önerilerim

Günaydın, tünaydın sevgilerimle. Size çabasız cool kombinler hazırladım. Beğendiyseniz abone olmayı ve yorum yapmayı unutmayın :) Sizi seviyorum, öpüyorum...

Çağla Kömür Göz Gece Makyajım 12:42

Çağla Kömür Göz Gece Makyajım

Günaydın, tünaydın, iyi geceler işte gece makyajım ! :) Bayılıyorum bu karagöz makyajına. Size de göstermek istedim :)..

Şeyda Erdoğan Yazlık Karışık Alışveriş 14:46

Şeyda Erdoğan Yazlık Karışık Alışveriş

Herkese merhaba! Bugün size bir süredir yaptığım yazlık alışverişimi deneyerek gösteriyorum. Umarım keyifle izlersiniz! Şapka New Era..

Çağla Plaj Çantamda Ne Var 11:47

Çağla Plaj Çantamda Ne Var

Saçına başına, süsüne, püsüne, kirpiğine düşkün bir insan olarak plaj çantam size biraz kalabalık gelebilir ama napalım? Hadi toplanın. Hangi güneş kremini kullanıcaz, yüzümüze hangisini, bacağımıza hangisini sürüyoruz? ..